Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2349 . 2350 . 2351 . 2352 . 2353 . 2354 . 2355 . 2356 . 2357 . 2358 . 2359 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Sali
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 13:13
- Nahlásit

brut
davidkova renata

můžeme začít Kanceláří pro uvádění všeobecně rozšířených omylů na pravou míru, inspirováno Saturninem.

jablunka
fšude je to stejný, kde je centrální silná a divná osobnost a její poskoci.

brut
dneska není matroš.

StaHi
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 13:15
- Nahlásit

davidkova renata
sem vam tu pani chvalila novy vteleni (avatar), ze vam v kombinaci s mottem upa nejvic slusi!
a pod'ooor, uz tam ten svuj taky mam.. zda se, ze proste nefunguje cesta 'vlozit z odkazu' (nebo je problem s autorskejma pravama, preci jen jde v obou pripadech o zlodejinu ) ...sice ho tam nejspis nikdy neuvidite, ale je tam!

Sali
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 13:16
- Nahlásit

davidkova renata
Jak? taky nevím, neb ono by to obnášelo pečlivé studium práce toho Ministerestva oficiálního, aby bylo co kritisovat, a to zas není dost zábavný.
jediný, co by z toho pošlo, by byla banánová velkotržnice, což sice není od věci, leč už je to stará vesta.

brut
Člen
- Nahlásit

Fifi
Davam ten drcenej. Listovej tu moc nemivaji.
listovej mi vozí holka z Práglu... ten tu taky nemáme... já to většinou míchám .. trošičku listovýho a zbytek drcenýho.

Sali
dneska není matroš.
občasný výpadek je příjemný, hlavně v zimě

davidkova renata
jak..?
to mušíte vědět vy, vždyť tohle je vaše žumpička

Gerda
Člen
- Nahlásit

Ježiš svátky! Já zapomněla!!!!!!!!! Takže v pondělí se přálo, v úterý neměl nikdo, fčera měla svátek Biluška a dnes má svátek Janika! Holky fšecko nejlepčí, tady máte dortíka!

Fifi
dík za inspiraci, takhle si budu teda přectavovat, že má vypadat miska žrádla pro psa, kerej má jíst zeleninu a zhubnout.

Fifi
Člen
- Nahlásit

Kanceláří pro uvádění všeobecně rozšířených omylů na pravou míru
Se bude zdejsi fora prejmenovavat??

Fifi
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 13:18
- Nahlásit

Gerda
takhle si budu teda přectavovat, že má vypadat miska žrádla pro psa, kerej má jíst zeleninu a zhubnout.
To neeee! To mely "dort", takze nasup. K hubnuti by tam ty zeleniny muselo byt xkrat vic a masa min.

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 13:23
- Nahlásit

Gerda
Ještě jsem zapomněla, esli to bude u vás stejný: POZOR NA PRSTY. Takovej hubnoucí pes prahnoucí po pamlsku je strašně bolestivá záležitost.

StaHi
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 13:26
- Nahlásit

davidkova renata
jak..?
no, tak v prvni rade byste nam vsem mela poslat par drobnych.. dys zrcadleni, tak zrcadleni

brut
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 13:27
- Nahlásit

kachna_
POZOR NA PRSTY. Takovej hubnoucí pes prahnoucí po pamlsku je strašně bolestivá záležitost.
u nás i nehubnoucí ... většinou preventivně řvu "pomalunebonicnedostaneš"

Sali
právě mi pračka vyhodila pojistky v koupelně .... je samozřejmě plná prádla a vody
Jsem zvědavá, jestli to mužskej zvládne opravit nebo budu muset volat opraváře

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 13:28
- Nahlásit

Fifi
To neeee! To mely "dort", takze nasup
Taky je jasný, že máš rotvajléři, takže taky i menší misku použiju. Chudák pes, bude děsně hladovej. je mi jí líto už teď, když si připravuju, co bude žrát.

kachna_
Takovej hubnoucí pes prahnoucí po pamlsku je strašně bolestivá záležitost.
To je veliká pravda, Mařena pak loudí i papírový kapesníčky, mě u pamlsku dycky kousne, teď možná kousne cíleně, aby se najedla aspoň z mého tučného prstíku. Za jak dlouho si takovej hubnoucí pes může zvyknout na to, že je katastrofálně hladovej? Já si na to nemůžu zvyknout teda nikdy. Já nesmim bejt hladová, jinak vraždim.

Sali
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 13:32
- Nahlásit

právě mi pračka vyhodila pojistky v koupelně .... je samozřejmě plná prádla a vody
brut
večer jedem přes Hořovice, tak když to do tak 19 h nerozchodíte, může se na to Tchoř podívat, když na to bude mít eště sílu. Ozvi se pak na mobil.

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 13:32
- Nahlásit

Gerda
cílem je, že se má zaplácnout zeleninou, ne bejt katastrofálně hladovej. Teorie dobrá, ale Beska už mi takhle spolkla bez kousání kuřecí křídlo vcelku a kuřecí krk.
dávám ráno maso s přílohou a večer kousek skeletu nebo křídla. Z vetamixu jsou to takový sympatický vyžlata, ale teď mám odjinud a to má hrozně moc masa.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 13:33
- Nahlásit

Sali
můžeme začít Kanceláří pro uvádění všeobecně rozšířených omylů na pravou míru, inspirováno Saturninem
tož já budu teta Kateřina
StaHi
sem vam tu pani chvalila novy vteleni (avatar), ze vam v kombinaci s mottem upa nejvic slusi

helejte a nechtělo by to nějakej údernější podpis,teda motto?Můžem něco vymyslet,sem pro každou špatnost,timdle sem je nasrala už asi před rokem dyš se to hodilo,tak by to chtělo inovaci
já cíííííííííí vidtě ten váš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! taxe třá jen přectafte!!!!!!!
no, tak v prvni rade byste nam vsem mela poslat par drobnych.. dys zrcadleni, tak zrcadleni

Gerda
nesmim bejt hladová, jinak vraždim.
no a máš konečně drajvovýho psa jaxi chtěla

AlenaD
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 13:33
- Nahlásit

brut
Fifi
Nejlepčí jsou nasekaný kopřivy. Na jaře a v létě si je natrhám a nasekaný narvu do mrazáku a mám je na celou zimu. Jinak já teda zeleninu i kopřivy kvůli stravitelnosti spařuju. Mám vyzkoušený že když dostanou zeleninu syrovou tak to z nich vyjde ve stejný podobě jako to sežrali.

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 13:37
- Nahlásit

Gerda
No já sem na to pití asi úchylná,

nejsi sama. ven sice voděnku nenosím, ale doma psa prostě různě očůrávám aby se napil, je schopen se nenapít třeba 3 dny!!! Vím, že má sice tekutinu ve žrádle, páč má jen a jen syrový, ale prostě je to málo. Nechci aby měl zhuntovaný ledviny, tak ho různě pitně aktivuju (vývar ze zeleniny, z masa, taky rád pije ze sprchy a tak)

Tu zeleninu nevař dlouho, jen chvilku, ale to asi víš, že jo.

že i ten pitomej piškotek si musim rozdělit aspoň na 8 dílků.

jo piškotky taky dělím. Ale jde mi to jen na čtvrtky. Na osminky mám moc nešikovný pařáty. To z toho mám pak drobení a to se blbě vodměňuje.

kachna_
PetraK s možností podávat psovi s nadváhou vločky trapně provokuje
heh, proč provokuju? Já právě ty přílohy ubrala, těch vloček tam má trošiššišišiček, ale hafo zeleninový směsi.

mac1
banána mi psi nežerou

to je škoda, páč banána je dobrá věc, při různejch žaludečních obtížích - když se mi kdysi Ešus rozblil, tak banána nás zachránil. Byl v tý době tak v kurzu, že jsem na něj cvičila klid před zvěří , ale je dobrý na to zkusit pesany naučit (vono jim to teda tak kapek jako chemicky smrdí, proto to nechcou). Ešus už teď je taky tak neoblibuje, ale to jen proto, že má rád ciráty a divadýlko, tak si ho občas zahrajeme. Já si dám banán, kousnu a půlku toho ukousnutýho mu dám, aby viděl, že se nevotráví. Von odvrátí hlavu asi jako komtesa Horténzie, dybyste před ní řekla slovo prdel. což já pochopitelně nikdy neřikám. Místo toho mu řeknu: "Hošíčku?? Kdo to bude papat, kdoooo? Papej hošíčku!" Tak hošíček, aby měl vode mě pokoj to polkne. pak si uvědomí, že todle von vlastně rád a že by si dal, ale musí ešče chvilku dělat ten cirát, takže si to dáme ještě jednou či dvakrát a pak už to sežere normálně - páč se řídí heslem-co je ve mě, to je pro mě

Sali
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 13:38
- Nahlásit

helejte a nechtělo by to nějakej údernější podpis,teda motto?Můžem něco vymyslet,sem pro každou špatnost,timdle sem je nasrala už asi před rokem dyš se to hodilo,tak by to chtělo inovaci
davidkova renata
dej si tam Regionální distributor sypkých krmných směsí pro hrabavou drůbež.

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 13:40
- Nahlásit

brut
zase až tak moc ti není, takže klíďo vše nastat může

Fhůůůůj ! Odstup Satane!!

brut
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 13:41
- Nahlásit

Sali
ok, dík ... doufám, že tou dobou už bude chlapisko za pračkou, bude taky jednou makat doma a ne pořád někde v luftu
Ale je to pech... zrovna včera jsem říkala, že mimo lednice se budu muset taky kouknout na pračky, protože tahle holka už má odslouženo nějakých 15let a téměř bez poruchy, tak se děsím chvíle, kdy se něco pose*e

AlenaD
Jinak já teda zeleninu i kopřivy kvůli stravitelnosti spařuju. Mám vyzkoušený že když dostanou zeleninu syrovou tak to z nich vyjde ve stejný podobě jako to sežrali.
já musím kvůli Brutovu zažívání taky... jinak má hned průjmy

Fifi
Člen
- Nahlásit

Gerda
Mařena pak loudí i papírový kapesníčky,mě u pamlsku dycky kousne, teď možná kousne cíleně, aby se najedla aspoň z mého tučného prstíku.
Na kapesnicky a hajzl trupky je ujeta mlada rtw. A na kousani do prsticku jsem nucene zavedla povel "opatrne", to kdyz me to hovado vzalo presne pres luzko nehtu. Spontanne ji priletela facka, ze chytla druho vo linku.

AlenaD
Koprivy sparuju jako jediny taky. A tim, ze zeleninu strouham, tak ji narozdil od hrasku ci kukurice stravej. Ale zase to muze byt pes od psa, jako vsecko.

Sali
Člen
- Nahlásit

posrat pár drobných, žumpa pracuje s fekáliemi přece....

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 13:43
- Nahlásit

kachna_
Teorie dobrá, ale Beska už mi takhle spolkla bez kousání kuřecí křídlo vcelku a kuřecí krk.
No právě, vona pak vdechuje to jídlo, vůbec nekouše, pak má nafouklý břicho a dusí se. Je extrémně žravá, skoro jako já.

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 13:43
- Nahlásit

kachna_
: POZOR NA PRSTY. Takovej hubnoucí pes prahnoucí po pamlsku je strašně bolestivá záležitost

nemusí bejt ani hubnoucí, stačí, že je úpablb.

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 13:44
- Nahlásit

PetraK
Přílohy jsou u besky bez šancí, ale dyť tam byl smajlík, ve smyslu nadsázky, nebo teda měl bejt, ale teď už to naprosto nemám šanci najít

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 13:44
- Nahlásit

Gerda
Já nesmim bejt hladová, jinak vraždim

aha, tak tim se vysvětluje spousta pohřešovanejch.

brut
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 13:46
- Nahlásit

PetraK
Fhůůůůj ! Odstup Satane!!
jak říkávala moje babička: "Odříkanýho chleba největší krajíc"

davidkova renata
helejte a nechtělo by to nějakej údernější podpis,teda motto?Můžem něco vymyslet,sem pro každou špatnost,
Když už nějaký ban tak rovnou banán
Pro slepice i banán drahý
Dneska tady, zítra v ban...ánu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 13:46
- Nahlásit

PetraK
odvrátí hlavu asi jako komtesa Horténzie, dybyste před ní řekla slovo prdel. což já pochopitelně nikdy neřikám
ne,to by mne ani ve snu nenapadlo,že byste něgdy řekla takový bekaný slovo
Sali
Regionální distributor sypkých krmných směsí pro hrabavou drůbež.

tak já du na to,esi to svedu,ale musíme to teda tady krapet rozjet aby to mělo smysl,že jo..

brezen2008
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 13:47
- Nahlásit

Sali
tak jsme došli na kopec a vracíme se a že se zeptám za kolik tady maj acanu tu červenou Sport a tak mě tam znají a voni - no jasně že vobědnáme za 1060 .- 15kg,no já že počkám na prašule a pak že si jí jako vemu - no a paní víte že jste s jednou paní jediná která jí chce? a já jako proč ,to jako je špatná a ona že je skvělá,ale že já a ta paní máme opačnej problém,než všici okolo jsou tlustí a jedinej dasty a taky NO 5letej jsou hubení jako kdyby sme jim nedali najíst

AlenaD
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 13:47
- Nahlásit

brut
já musím kvůli Brutovu zažívání taky... jinak má hned průjmy
Naše holky právě taky, přece jenom byly nějakej rok živy jenom granulema, tak mají to zažívání citlivější. Třeba syrový maso nežerou vůbec a když tak ho hnedka odevzdaj.
Nejmladší jsem dávala od malička všecko a je to na tom trávení znát.

StaHi
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 13:48
- Nahlásit

davidkova renata
já cíííííííííí vidtě ten váš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ste ho videla tady, to vam musi stacit.. tam je stejne majinkatej... hele a nevite, esi vidi admin heslo? pac to moje je docela dost provokace.. takova dost znama hlaska z pohadky vo smolickoj pacholickoj

taxe třá jen přectafte!!!!!!!
to si za a/netroufam (vcera jsem koumanim v profilu objevila, ze jsem registrovana teprva tretim rokem.. vod r.2006) a za b/by to shodilo celej ten koncept.. ('my nesmime ani naznacovat' i to heslo)

..taky me v profilu dost pobavila kolonka pratele a nepratele

<< 1 ... 2349 . 2350 . 2351 . 2352 . 2353 . 2354 . 2355 . 2356 . 2357 . 2358 . 2359 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání