| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 14:16
- Nahlásit
Sali
A taky je heský začínat větu: Principielně.....anebo z Globálního hlediska....anebo Jak pravil Zarathustra....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 14:18
- Nahlásit
PetraK
to těško, dyk se tu tudle psalo, jak se při krytí znásilňuje.
no tak já nevim co vlastně chce ,at si to ujasní a pak příde s nabítkou kvalitního seksu ,pokut ofšem najde těžítko
du ven a dřít volové,vedle je mrtvo,to mi snad dělaj naschvál a ani mi tam nigdo nepochválil můj avatárek,to nechápu,pamatuju lepčí časy teda
NEPIŠTE!!!!!!!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 14:18
- Nahlásit
Gerda
Zarathustra
Gdo je Zatrahusa?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 14:19
- Nahlásit
brut
Tchoře neřeš... holt dysgrafie je svině
právě že svině to sice je, ale když to o sobě člověk ví, a záleží mu na tom, hlavně při reagování na určitou myšlenku, aby psal s korekcí, tak to nezvládne to chápu, a mám ten samýá problém s překlepama, když mě chytí zpěněná vlna nadšení z řešení,
ale forma je forma, že, a pro fšechny, že,
může si to napsat vedle, projet text wordovskou korekturou, a opravit,a pak Ctrl C-Ctrl V.
když něco píše do školy, tak ve wordu a má zapnutou korekci, pak mu to ještě pro jistotu kontroluje holka
klidně to mu udělám stejně.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 14:19 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Gerda
anebo Jak pravil Zarathustra....
nevjedí gdo to je,eště budou myslet že je to nějakej výcvikář na bekaným cvičáku gde trápjej pejsky ,něco jako ajchlér třá
hlídej to za mě vedle,dyby něco,máš to na povel dyš tu nejsem!
aha ,tak PetraK vedle na blůčko
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 14:20
- Nahlásit
davidkova renata
at si to ujasní a pak příde s nabítkou kvalitního seksu
VY STE KRYČ?? Sem netušila, zvlášť dyš ste tu řešila ten pahrbek, to sou mi věci.
a ani mi tam nigdo nepochválil můj avatárek,
bych i klidně něco někde pochválila, ale vono už to není nikam přístupný? Když budu chtít jen přečíst něco z poradny, tak si nic nepřečtu?
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 14:20
- Nahlásit
to je vonoooo!
jeden stinovej kompetentni za univerzitni a jeden za duchovni moudrost!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 14:21
- Nahlásit
davidkova renata
kam a proč?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 14:21
- Nahlásit
hele budem se spojovat mailama jo?? jak něco bude,píšu a dáme to dohromady,ta universita na mě udělala dojem,to tam fláknem
davidkova renata
víš, čeho se bojím? že tam nakonec vlezu taky, a omylem převezmu odborný poradenství, pipky utečou, voni nahoře mě tam v tom nechaj, neb ty data chcou, já to vezmu vážně, začnu se zas snažit tam ze sebe dát to nejlepčí, a chcípnu na to.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 14:23
- Nahlásit
Sali
a chcípnu na to
tak my ten pohřep f pátek uděláme rači i Tobě, chceš? Ať to máš rovnou za sebou. Preventivně. Ne?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 14:24
- Nahlásit
bych i klidně něco někde pochválila, ale vono už to není nikam přístupný? Když budu chtít jen přečíst něco z poradny, tak si nic nepřečtu?
PetraK
nemůžeš psát, a můžeš číst jen něco, právě jsem to pečlivě zkoumala.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 14:24
- Nahlásit
Sali
víš, čeho se bojím? že tam nakonec vlezu taky, a omylem převezmu odborný poradenství, pipky utečou, voni nahoře mě tam v tom nechaj, neb ty data chcou, já to vezmu vážně, začnu se zas snažit tam ze sebe dát to nejlepčí, a chcípnu na to.
f klidu...jak to začne bejt podobný tomu co řikáš,dáme ti na držku abyses zase vzpamatovala ,vod čeho máš kámoše žumpíííky?
PetraK
kam a proč?
eh,nic,pustte to z hlavy,pani
a chválit sem chtěla TAM a to nemůžete dyš nejste reglá,nelze psát
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 14:25
- Nahlásit
davidkova renata
dyby něco,máš to na povel dyš tu nejsem!
HA! JESI STE TO TU FŠICHNI ČETLI, TEŤ SEM VÁŠ ŘEDITEL, TAKŽE VÁM NAKAZUJU, ABYSTE MI POSLALI PŮLMEGÁČ! A VY TO MUSÍTE SPLNIT, BO ŘEDITELOVÉ SE MUSEJ POSLOUCHAT! Číslo účtu vám každýmu můžu poslat smskou. Za chvilku jdu na poštu, už by to tam mohlo bejt.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 14:25
- Nahlásit
PetraK
StaHi furt chce bejt nakrytá, furt schání kryče. Já jen pokrejvače
to je na jedno kopyto... navíc vy doma kryče máte, tak by bylo dost nefér nějakýho dalšího honit
Sali
ale forma je forma, že, a pro fšechny, že,
může si to napsat vedle, projet text wordovskou korekturou, a opravit,a pak Ctrl C-Ctrl V.
já vím, ty víš, ale oni mají pocit, že je vše správně... to je ten problém ... když moc tlačíš na pilu, tak je akorát ještě víc rozhodíš a i ta špetka sebevědomí ( myslím tím psacího) jim ufrnkne do nebes
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 14:27
- Nahlásit
Tchoře neřeš
i když, když nad tím přemejšlím, na rozdíl od těch zbejvajících on má validní data a podává je správně, i když trochu nesrozumitelně,
takže by bylo rozumné jeho fstupy jen tiše opravovat, jenže na to zas nemám funkci, to můžu jen tady
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 14:29
- Nahlásit
Taxem z5,a ty zku*vený saně jsem táhla na vodítku domů,bo jsem přervala popruch! Jsem moc těžká! Bordžínku to děsně baví,má z toho radost,vesničani čuměj,jaka paka,že stará babizna sedí na saních a vejská na "chudáčka" pejska,co ji musí tahat ..............
a vy ste toho zatím tolik namastily,že to nebudu číst.Beru jehlu na mrtvoly a jdu sešívat ten popruch!
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 14:29
- Nahlásit
Gerda
HA! JESI STE TO TU FŠICHNI ČETLI, TEŤ SEM VÁŠ ŘEDITEL
nasrat a šáteček, drahá kolegyně.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 14:30
- Nahlásit
Sali
víš, čeho se bojím? že tam nakonec vlezu taky,
hm, si taky myslím, že to neustojíš a budeš se pak v om máchat jak prádlo v potoce
Gerda
VY TO MUSÍTE SPLNIT, BO ŘEDITELOVÉ SE MUSEJ POSLOUCHAT
když máš něco na povel, tak nemušíš být hned řiditelem .... tak se zase vrať z výšin na zem a buď hodná Gerdička
Jinak, asi budu muset kopovat novou pračku, takže prosím o finanční příspěvek...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 14:30 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
davidkova renata
chválit sem chtěla TAM
smolikof, nemůžu vůbec nikam, takže přijdu o legrandu
eh,nic,pustte to z hlavy,pani
tohle u mě rozhodně neni problém
|
Sali
Člen |
- Nahlásit
když moc tlačíš na pilu, tak je akorát ještě víc rozhodíš a i ta špetka sebevědomí ( myslím tím psacího) jim ufrnkne do nebes
jakýhokoli sebevědomího, jakýhokoli, to už bohužel vím taky (((((
|
brezen2008
Člen |
- Nahlásit
Gerda
HELED ŘEDITEWLI,BERU ASI NA 5 HODIN VOLNO,ČUS
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 14:31
- Nahlásit
Sali
Tak jako pravopisný chyby v projevu drahé polovičky neřeším, nemůžu říct, že by mě nechaly klidnou, ale tak nějak se snažím si to odůvodnit ve smyslu: vědělas to, když jste se poznali, tak si nestěžuj.
Ještě bych teda dodala, že jsem rok pracovala jako korektorka.
Jinak jsem teď odolávala silné touze vypustit psy, když si nějaká osoba mužského pohlaví spletla náš plot s veřejným záchodkem. Pána zachránilo, že mu bylo přes šedesát a nechtěla jsem mu přivodit infarkt.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 14:32
- Nahlásit
víš, čeho se bojím? že tam nakonec vlezu taky,
hm, si taky myslím, že to neustojíš a budeš se pak v om máchat jak prádlo v potoce
takže raději dám z Kanceláře na uvádění omylů na pravou míru výpověď a zas se chytím za ty kostní dřeně.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 14:32
- Nahlásit
PetraK
Gdo je Zatrahusa?
je to kniska vot Nietzscheho a taky hlavni hudebni motif z vesmirny odyssey.. nevim kdo to slozil.. snat Strauss ..ale urco to znate.. je to takovyto: tamtadadaaaaa....tadadaaaaa....tadadadadaaaaa
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 14:33
- Nahlásit
janika
wohno, řeší se Kancelář na uvádění omylů na pravou míru, součást Stínového ministerstva modrosti, a její působnost, víš?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 14:33
- Nahlásit
Gerda
JESI STE TO TU FŠICHNI ČETLI, TEŤ SEM VÁŠ ŘEDITEL,
zdaliž pak vám něco pane šiditeli řiká pojem defenestrace?
Neessi
Jsem moc těžká!
asik že máte těškej život.
dyš uš budete f tom látání- voštupujte mi taky kabelku, rozervala sem jí deštnikem- nechtěl se skrčit, dyš sem ho dávala dovnitř smeták jeden hnusnej.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 14:34
- Nahlásit
Sali
na rozdíl od těch zbejvajících on má validní data a podává je správně, i když trochu nesrozumitelně,
myslím, že mu stačí říct, aby psal v klidu, pak i ta srozumitelnost bude.... když mu to budeš opravovat, tak bude mít pocit, že je nemožnej... já bych to neřešila.
Neessi
Bordžínku to děsně baví,má z toho radost,vesničani čuměj,jaka paka,že stará babizna sedí na saních a vejská na "chudáčka" pejska,co ji musí tahat
by to chtělo videjko a nebo fotečky
Beru jehlu na mrtvoly a jdu sešívat ten popruch!
nebyl by lepší koupit novej? Vám to zase praskne v těch samejch místech ( vyzkoušeno)
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 14:35
- Nahlásit
Tak fajn, když na vás ani ředitel nezabírá, tak už to dělat nechci. Jdu si pustit Běsi a mooooc věcí se naučim!
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
StaHi
tamtadadaaaaa....tadadaaaaa....tadadadadaaaaa
ešče kousek, ešče chvíli hrajte, tagle si to nemůžu vybavit, ale uš to mám na jazyku - hele
|
kachna_
Člen |
- Nahlásit
Zatrahusa by taky mohl bejt výkřik Zikmunda poté, co se mu dostal do ruky přepis kázání Jana z Husy.
|