Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2349 . 2350 . 2351 . 2352 . 2353 . 2354 . 2355 . 2356 . 2357 . 2358 . 2359 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
AlenaD
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 13:49
- Nahlásit

brezen2008
Já jsem s ní jeden čas krmila taky a dobrý

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 13:49
- Nahlásit

StaHi
to moje je docela dost provokace.. takova dost znama hlaska z pohadky vo smolickoj pacholickoj
Jen dva prstíčky? Neni to moc dlouhý? )))))))))))))

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 13:50
- Nahlásit

kachna_
ale dyť tam byl smajlík, ve smyslu nadsázky, nebo teda měl bejt, ale teď už to naprosto nemám šanci najít

acháá, sem f tom kalupu nechápla. No já tam fakt teď když jsem ho chtěla srovnat, páč jsem evidentně předtím s tím žrádlem byla dost přející a nesci mít pupkatýho ohaře a pohyb už u něj moc přidat nejde , tak jsem dala maso tak jak normoš, fkydla hoodně zeleniny, aby mu neřval žaludek a přidala troošššáneček spařenejch vloček. Potíž je, že von se naučil chodit si s miskou, takže jak má dojem, že se dost nenapucnul a to má jako dycky, tak popadne misku a přiharaší se za mnou. Tak dělám chvilku drahoty, že jako:" už si papal hošíčku! nemůžeš furt!" a von mi zmetek dycky hodí tu misku na nárt, aby zdůraznil, že vbrzku zemře na vyhladovění. tak ho oblafnu mrkví nakrájenou na kolečka! he! Sem totiž mazaná

AlenaD
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 13:51
- Nahlásit

StaHi
taky me v profilu dost pobavila kolonka pratele a nepratele

No tak to mě teda taky. To samo už o něčem svědčí....

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

StaHi
hele a nevite, esi vidi admin heslo
nevim,ale myslim,že bježně ne,ofšem......
'my nesmime ani naznacovat'

pratele a nepratele
jenže je k wohnu,si to zkus,ukáže ti to,že nejsi oprávněná
Sali
hele eště s tim distributorem...aby to nebrali jako podnikatelský zviditelnění firmy a nechtěli zaplatit za reklamu

PetraK
Člen
- Nahlásit

brut
Odříkanýho chleba největší krajíc

Jééžišmarjá vona to ho nenechá! babičky nemaj mít děti, víme? A potom - přes přísloví je tady snad Teta Kateřina Davídková, ne? Tak co se jí somruješ do hadrů????
davidkova renata
ne,to by mne ani ve snu nenapadlo,že byste něgdy řekla takový bekaný slovo

bať nejsem kur*a žádnej dlaždič

brut
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 13:52
- Nahlásit

AlenaD
malá má trávení dobrý... ta je schopná spláca kde co a bez následků, Brut je ovšem opačný extrém a tak se snažím moc neexperimentovat a jet podle vychytanýho...maso může i syrový, jen ta zelenina je trošičku problém ( a granule a přílohy aaaaa...)

Gerda
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 13:52
- Nahlásit

AlenaD
Já to taky spařim. Prostě to syrový se mi nelíbí. Musí to bejt pěkně hnusná večeře.

Sali
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 13:53
- Nahlásit

taky me v profilu dost pobavila kolonka pratele a nepratele

No tak to mě teda taky. To samo už o něčem svědčí....

dámy, to je jen engine, na kterém to forum běží, předdefinovaná nabídka v profilech, je to u tohohle výrobce fšude.

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 13:53
- Nahlásit

StaHi
ste ho videla tady, to vam musi stacit.. tam je stejne majinkatej...

tak já nevim, na jakejch stránkách že to sem????

Sali
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 13:54 - Změnil/a: Sali
- Nahlásit

hele eště s tim distributorem...aby to nebrali jako podnikatelský zviditelnění firmy a nechtěli zaplatit za reklamu
tak tam dej .....virtuální distributor.... pro místní hrabavou...

brut
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 13:56
- Nahlásit

PetraK
babičky nemaj mít děti, víme? A potom - přes přísloví je tady snad Teta Kateřina Davídková, ne? Tak co se jí somruješ do hadrů????
kdyby nebyly babičky, nebyly by ani vnučky
Davídkojc ocení, že jí někdo napovídá, přeci jen néjni nejmladší

Jééžišmarjá vona to ho nenechá
další oblíbená hláška" neber jméno boží nadarmo do ( si každej domyslete co je vám nejbližší) huby"

StaHi
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 14:00
- Nahlásit

PetraK
Tu zeleninu nevař dlouho, jen chvilku, ale to asi víš, že jo
ste uz zapomnela na ten kvjetakovej mozecek?

Sali
Regionální distributor sypkých krmných směsí pro hrabavou drůbež to je dost dobry, ale este bych tam chvilku nechala to vo ty dobry nalade.. k tancicimu bananu to fakt sedne!

brut
na babickovsky prislovi ja dam dost.. takze je mi naprosto jasny, ze dybych otehotnela, obdrzim aktualizovanou verzi sebe 3x (PetraK mne mela mama ve 34 letech )

davidkova renata
bježně ne,ofšem....
no prave.. .-)

Gerda
bingo! ale koukejte to smaznout! neci bejt zneuzivana!

Sali
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 14:00
- Nahlásit

jako jestli to má mít vůbec nějakej význam, třeba koreční, je třeba jet jen po těch fanpipinách, a to jako slepice po flusu,
protože to je to, co jednoho sere, na co si tam hrajou a jak na to absolutně nemaj.
Chtěj primárně odborný forum??? maj ho mít. Klidně sestřelit každej plác, co jakákoliv fanpipina vykdáká, ale na podkladě odbornech dat, aby stupidita pseudoporadkyň vynikla.
A´t se moderátoři snažej, a dysgrafie do moderní odborné poradny nepatří taky, korekturu levopisu i myšlének si může zapnout každej, ta Ajka, Binladin i Tchoř, za jeho projev se na veřejnosti fakt stydím.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 14:03
- Nahlásit

Sali
no s tim levopisem třeba nevim, Ruda psal, že ty chyby dělá schválně tak asi to dělaj i ty ostatní schválně

StaHi
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 14:04 - Změnil/a: StaHi
- Nahlásit

davidkova renata
jenže je k wohnu,si to zkus,ukáže ti to,že nejsi oprávněná
jakoze pratele a nepratele smi pridelovat jenom nejvyssi? to uz si ale fakt delas prdel ne?

Sali
to je jen engine
jo tagle.. ofsem na pobaveni mi to neubira

Sali
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 14:07
- Nahlásit

Ruda psal, že ty chyby dělá schválně tak asi to dělaj i ty ostatní schválně
jo, kvalitativní inkompetence se musí nějak maskovat, jasně.

PetraK
Člen
- Nahlásit

StaHi
ste uz zapomnela na ten kvjetakovej mozecek?

no jo! Zapomněla! Chudák Marůška teda, bude mít zeleninovou šlichtu k večeři

Gerda
Člen
- Nahlásit

StaHi
mne mela mama ve 34 letech
Protože je chytrá a ví, že neuvážený mladistvý akce se nemusej vyplatit! A navíc by si mohla podtrhnout děctví.

Tinta76
# Zasláno: 8 Led 2009 14:07 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit

StaHi
jakoze pratele a nepratele smi pridelovat jenom nejvyssi? to uz si ale fakt delas prdel ne?
to bé tim, že nikdo nemá přístup do seznamu registrovanejch členů a tudíž nejni z čeho vybírat
...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 14:08
- Nahlásit

Sali
třeba jet jen po těch fanpipinách, a to jako slepice po flusu,
zrovna dneska mlčej
Lucie Kratochvílová
no s tim levopisem třeba nevim, Ruda psal, že ty chyby dělá schválně
jo,ale von psal,že ty hrubky co tam má dělá schválně ,to sme se dost nařehtaly s můdr bo sme si přectavily jak todle vyhlásí a pipky upadnou naznak jak je mazanej a honem začnou vymejšlet proč jako asi,ale páč na nic samosebou nepřídou,tvářej se taky důležitě a hlavně zasvjeceně jakože voni vjedí!!

brut
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 14:09
- Nahlásit

StaHi
takze je mi naprosto jasny, ze dybych otehotnela, obdrzim aktualizovanou verzi sebe 3x
.... holt babičky to měly vychytaný po všech stránkách

Sali
A´t se moderátoři snažej, a dysgrafie do moderní odborné poradny nepatří taky, korekturu levopisu i myšlének si může zapnout každej, ta Ajka, Binladin i Tchoř, za jeho projev se na veřejnosti fakt stydím.
to máš sice pravdu, ale myslím, že je to nereálná věc... jestli si dobře vzpomínám, tak někdo vyžadoval gramaticky správnou opravu v nadpisu tématu ( nebo něco takovýho) a byl buď vypnutej nebo jen varovanej.... tam se hraje na jiných levlech.

Tchoře neřeš... holt dysgrafie je svině a člověk je vůbec rád, že má alespoň nějaký pojev... a hlavně tam ty chyby fakt nevidí ( hlavně při reagování na určitou myšlenku, aby psal s korekcí, tak to nezvládne)
To vidím doma... mladej je částečnej dysgrafik a jeho psaný projev už jsem po dohodě s doktorem vzdala ( myslím, takový to šílený tlačení na pilu). Nemá to cenu, jen ho tím ještě víc stresuju... když něco píše do školy, tak ve wordu a má zapnutou korekci, pak mu to ještě pro jistotu kontroluje holka

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 14:09
- Nahlásit

StaHi
neci bejt zneuzivana!

a jak chcete bejt nakrytá?

brut
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 14:11
- Nahlásit

PetraK
asi stejně jako vy

PetraK
Člen
- Nahlásit

Sali
jo, kvalitativní inkontinence se musí nějak maskovat, jasně.

divíte se? To jen davídkojc se nestydí za to, že nosí pemprzy. To chce bejt silná vosobnost

Sali
Člen
- Nahlásit

každý korekční fstup bych já začínala některou vybroušenou formulací, např.:

Nemáte bohužel pravdu, vážená kolegyně, dovolím si uvést misinformaci na pravou míru...

Statisticky je na dostatečných souborech již přesvědčivě dokázáno, že...

Podle posledních výzkumů katedry etologie Wisconsinské university....

atd., vymyslím ráda více.

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

PetraK
dobrovolně..??

StaHi
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 14:12
- Nahlásit

Ruda psal, že ty chyby dělá schválně

a mam dost!

to bé tim, že nikdo nemá přístup do seznamu registrovanejch členů a tudížý nejni čeho vybírat
a tak tomu musim zas priznat, ze je rozumny.. navic smysl 'nepratel' je, ze nevidis jejich plesky... a vo cem by to pak jako bylo?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 14:12
- Nahlásit

Sali
atd., vymyslím ráda více.
hele budem se spojovat mailama jo?? jak něco bude,píšu a dáme to dohromady,ta universita na mě udělala dojem,to tam fláknem

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 14:14
- Nahlásit

brut
asi stejně jako vy

to ne to prrr! StaHi furt chce bejt nakrytá, furt schání kryče. Já jen pokrejvače!

davidkova renata
dobrovolně..??

to těško, dyk se tu tudle psalo, jak se při krytí znásilňuje.

<< 1 ... 2349 . 2350 . 2351 . 2352 . 2353 . 2354 . 2355 . 2356 . 2357 . 2358 . 2359 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání