| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 10:55
- Nahlásit
brut
co bylo na poředu dne?
Normálně prostě velmi odborná diskuse na téma dysplazie, dysplazie u dědy, hypermangán a hárání u Ričinki, empiricky ověřené zkušenosti s GPS, ričbeci, velkoknírači....samé profesionální záležitosti....
|
monika
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 10:56
- Nahlásit
Nasyp na ten poklop (hlavne na ty spary) kilovku soli a do vecera to povoli
to bych nechala hodinu chlapa mordovat se s krompáčem a pak bych tu sůl donesla jako, že mě to ted napadlo. Víš jak tě bude milovat
Tchor
ne že práskneš, že si ji to poradil už ráno.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 10:57
- Nahlásit
janika
no už jsem v klidu,ale v ten moment ))
ted už normál žiju zas dál
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 10:59
- Nahlásit
mac1
také se u Vás od té doby, co ježíšek přinesl pekárnu, sežere neuvěřitelné množství chleba ? Včera jsem dělala slunečnicový a už neni . Už jsi zkoušela těsto na buchty ?
peču denně a to ten největší XXL, vydrží max. do snídaně a pak je opět prázdno .... chutnaj jim víc než ty kupovaný
Těsto na buchty budu dělat v neděli, tak poreferuju, zároveň budu zkoušet upéct rohlíčky nebo houstičky. Zítra jdu totiž mladýmu na ples
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 11:01
- Nahlásit
mac1
sem zapomněla připsat, že mladej normálně nejí celozrnný pečivo....ale domácí celozrnný chlebík sní ze dvou třetin sám , holka má raději se semínkama, tak tý jsem spešl pekla slunečnicovo-kmínovo-sezamovo-dýňovej
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 11:01
- Nahlásit
Tchor
Nasyp na ten poklop (hlavne na ty spary) kilovku soli a do vecera to povoli
Večer mi to bude platný jak hadovi noha, večer u nás hovnocuc nejezdí A přes noc mi ta voda co udělá ta sůl zase zamrzne. Kašlu na to, ať si s tím hraje Mášenek
janika
se mi zdá, žes s tím měla problém i předevčírem a to byla středa
Můžu já za to, že PetraK furt padá? Mohla bych jí maksimálně půjčit berle kdyby chtěla
|
monika
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 11:02
- Nahlásit
brut
já ji dostala k narozeninám, peču večer nebo v noci s tím, že bude na ráno. Ještě se nestalo, že bychom ten chleba snídali.
Jinak buchty už jsem dělala, teda těsto a super a taky jsem pekla mazanec. Teda chtěla jsem mazanec, byl vozembouch (ale sežral se taky).
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 11:03
- Nahlásit
janika
Gerda
díky za podrobné poreferování... se na vás těším příště, jen nesmí být náledí .... klidně přidám historky z pečení chleba,rohlíků, buchet, aby to bylo trošku pestřejší
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 11:04
- Nahlásit
Gerda
klidně u tý Plazy, tam je krásnej terén a není to přírodní rezervace, a jako zvěř tam nějak moc nebejvávala, v krčáku jsou doma mufloni a docela dost, nechci je rušit.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 11:05
- Nahlásit
argosek
víš co Ty mě můžeš?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 11:06
- Nahlásit
Biluška
A přes noc mi ta voda co udělá ta sůl zase zamrzne. Kašlu na to, ať si s tím hraje Mášenek
až to povolí, tak musíš vše odmést, otřít do sucha a nejlépe trochu pootevřít a podložit, aby se pak poklop dal zvednout bez větších problémů
Ovšem, podle předpovědi by jste příští týden měli mít inverzi a mělo by se u vás ( a nejen u vás.. prostě na horách) oteplit nad nulu, tak doufej
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 11:07
- Nahlásit
Sali
víš co Ty mě můžeš?
Sice nejsem argosek, ale chtěla bych se zeptat co ti může . A estli si mu chtěla říct, aby ti udělal daňové přiznání, tak to on neumí (aspoň to říkal )
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 11:07
- Nahlásit
me s tou domaci pekarnu nahlodavate cim dal tim vic... ja ciii takyyyyy slunečnicovo-kmínovo-sezamovo-dýňovej i celozrnej muze bejt ..
helejte, smes na testo si pripravujete sami? nebo kupujete ty prefabrikovany?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 11:08
- Nahlásit
takže co je nového?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 11:09
- Nahlásit
brut
vše odmést, otřít do sucha
Si taky upadla, ne? Víš jak vypadá naše žumpa? To je prostě díra v zemi plná nevábného odpadu, tam já nic utírat nebudu Ani do sucha, ani jinak :blinkajícísmajlík:
nejlépe trochu pootevřít
Jo a dopadnem jak v tankovým praporu, jak jim tam spadl ten prťavej chlap co furt řval
|
StaHi
Člen |
- Nahlásit
brezen2008
cekame s PetrouK Brtnicka... vodrodi si to vona, pochopitelne
|
brut
Člen |
- Nahlásit
monika
peču večer nebo v noci s tím, že bude na ráno.
peču večer ( přes noc by mně budilo pípání a hnětení, protože máme obývák propojenej s kuchyní) a pak ráno... večer to sežerou ještě horký, ráno naštěstí nikdo není doma, takže se i v klidu nasnídám
Právě na neděli jsem si naplánovala buchty a zkusím i ty rohlíky, aby byla změna
Příští týden bude mladej jeden den doma, takže bude loupat jabka a budu zkoušet marmeládu... taky jsem na ní zvědavá
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 11:11
- Nahlásit
Biluška
pani, us drivavejc sem si vsimla, ze vam tu chybi :blinkajícísmajlík:, toz tady ho mate:
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 11:14
- Nahlásit
StaHi
helejte, smes na testo si pripravujete sami? nebo kupujete ty prefabrikovany?
já k pekárně dostala dva druhy tý směsi, pak jsem si pro jistotu a nouzovku koupila ještě jednu BIO ( ta je připravená v šuplíčku na stav nouze)... zároveň jsem si koupila směs mouky a pak různé druhy mouky... teď to jen kombinuju. Zatím se mi každý chleba povedl ( ťuk, ťuk, ťuk), používám čerstvý droždí, i když mám v šuplíčku připravené i sušené.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 11:16
- Nahlásit
Biluška
ty nemáš nějak starej hadr, kterej namotáš na kus klacku a použiješ na otření poklopu? A pootevřít jsem myslela na pár cm a ne úplně....ach jo, to je materiál, tohleto
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 11:20
- Nahlásit
Sali
A f kolik?
|
monika
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 11:24
- Nahlásit
brut
jestli biluše neměla tu žumpu ještě otevřenou co tam bydlí, tak bych doporučovala opustit objekt v okamžiku kdy do žumpy nahlídne žumpař. Bo jak uvidí ten kožuch, na který zabere akorát semtex, tak se nasere. A nasraný žumpař je ee. Vidím denně tři a nasraní jsou taky několikrát denně. A ještě smrdí.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 11:25
- Nahlásit
brut
Starej hadr by byl, ale chuť na takovou práci není
A pootevřít jsem myslela na pár cm a ne úplně....ach jo, to je materiál, tohleto
To je jedno na kolik cm. Umíš si představit jak by to ty moje blbečky lákalo? A pootevřené na pár cm bohatě stačí k tomu, aby si to otevřeli úplně a šli si zaplavat
StaHi
Děkuji vám paní
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 11:26
- Nahlásit
dyby vas to zajimalo, ty 'pratele' vedle normalne fungaj (jen nejdete pres seznam uzivatelu, kam stejne nemuzete.. ale rovnou napisete nick toho, koho cete pridat)
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 11:26
- Nahlásit
Gerda
A f kolik?
oběd mám domluvenej na jednu a pak se tam zabavíme pracema s nábytkem do večíra,
tak to vidím tak na půl dvanáctou na parkovišti u Placy, jak je ta cesta mezi plochama minigolfu, tam se dá parkovat, budem mít dodávku, z5 vezem taky postele, dvě.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 11:28
- Nahlásit
Biluška
neboj, na tom kožuchu co máš nahoře by toho moc nehrozilo. Jedině, že by vymysleli způsob, jak se pod něj dostat.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 11:29
- Nahlásit
StaHi
ten blicí vobrázek, to je super, ten človíček bleje střevní vobsah, ten má votočenou peristaltyku, má někde dole uzávěr pasáže a násdlesně má miserere
Biluška
což jest přesně to, co mi Argosek může, chytrej jak rádijo i s těma svejma zmnoženejma vořechama, předvíst miserere.
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Sali
Tak jo, my tam dojdem pěšky, takže v půl na dvanáct zezadu plazy u minigolfu, jak je to voploceny parkoviště, najdu vás podle dodáfky
|
brut
Člen |
- Nahlásit
monika
jaké máme štěstí, že žádnou nemáme
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2009 11:32
- Nahlásit
brá dopoledne....
tak koukám že u modrejch je lidovej vypravěč kdejakej pták...
někdo to provařil nebo donáší
to je ale instituce to vám povím
|