| Autor |
Zpráva |
StaHi
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 23:04
- Nahlásit
mac1
nepriznal
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 23:05
- Nahlásit
mac1
nepřiznal ...ale řekla bych, že tvůj dotaz zapadl.
Zkusíme ho zvětšit a zvýraznit
přiznal se někdo ke zkušensoti s tím arthronisem nebo to bude muset prubnout kámoška na blint ?
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 23:11
- Nahlásit
davidkova renata
zejtra budu asi litat po tech uradech, takze navot vam sem hodim us ted..
I. Zalohovani klusajiciho ovcouna:
- pravym mysitkem > ulozit obrazek jako (sikovne pojmenujte, at to pozdejs poznate a ulozte nekam, kde to pozdejs najdete)
II. Vlozeni tanciciho banana:
1/ prihlasit se na modrou foru
2/ nahore na modry liste kliknout na Control panel > uzivatelsky panel
3/ vlevo v Moznosti rozkliknout Profil > Avatar
4/ pod klusajicim ovcounem zaskrtnout "Smazat obrazek"
5/ kliknout na "Odeslat"
6/ do policka 'Nahrat z odkazu' vlozit adresu obrazku (vyber bananu zde)
7/ kliknout na "Odeslat"
III. Navraceni klusajiciho ovcouna:
1/ prihlasit se na modrou foru
2/ nahore na modry liste kliknout na Control panel > uzivatelsky panel
3/ v levo v Moznosti rozkliknout Profil > Avatar
4/ pod tancicim bananem zaskrtnout "Smazat obrazek"
5/ kliknout na "Odeslat"
6/ u policka "Nahrat z vaseho pocitace" kliknout na "Prochazet" (stejne jako dyz fkladate prilohu v mailu)
7/ kliknout na "Odeslat"
|
Tinta76
|
# Zasláno: 8 Led 2009 06:53
- Nahlásit
Přeji všem krásné dobré ráno
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 07:22
- Nahlásit
davidkova renata
mě by se to taky líbilo,celej den na čerstvým vzduchu,f přírodě,žádná kolbenka,celej den bych si hrála s kravičkama ,pohoda,džes
Paní, neidealizujte si to Já krávy pásla. V šestnácti . Celý léto Je to dřina jak prase Venku seš nejen když je čanané teploučko, ale taky gdyž leje jako z konve, nebo je 35 ve stínu. Venku seš furt Ten dobytek je vyčůranej a furt se ti snaží zdrhnout Zvlášť když lakomý sedlák nařídí, že je mám pást v bažině vedle potoka kde neroste nic než bodláky, hned vedle je pole s dozrávajícím ječmenem a v ohradníku není proud, páč je vybitá baterka To je chuťovka, ty krávy v té bažině neudržíš aj kdybys jim svázala nohy A to vůbec nepočítám, že vždycky když byla bouřka tak zdrhli přes dvě vesnice Chudáček Lenin, naprosto s ním soucítím a hned je mi sympatičtější
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 07:23
- Nahlásit
Bodré ránko fšeeeeeeeem,hlásím,že moc nemrzne,jenom -8,9°C
A tady je něco na koukání,chvílema je to děs běs kvůlivá psům a jejich páteřím ,ale tam jak pes sundá figurantoj rukáf a vítězně s ním běhá,tak dělá moje Bordžínka běžně,pokud si fík nedá bacha.A zvuk si pusťte taky
http://www.youtube.com/watch?v=QKf3Vhh0iWY&eurl=
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 07:28
- Nahlásit
Dobrý ránko všem
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 07:31
- Nahlásit
Tu mrzne jak cyp Aj Gozéra přiznala, že je jí zima, což jasně nasvědčuje tomu, že je fakt taková kosa, že by Integrovaný záchranný systém měl vyhlásit zákaz vycházení a zejména zákazh odchodu do práce
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 07:35
- Nahlásit
dobré ráno všem
tady je zima,ale nic moc
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 08:11
- Nahlásit
vy nechápete co chcem říct Pracák aby byl dobrej pes ,potřebuje prostě to svý,zejména jaksi dobrou povahu bo bez tý se nehne a pak samo tu socializaci u chovatele,což sou vobě věci co dělaj dobrýho psa a je fuk esi s nim pak budte ípit nebo ležet na divanu,bože s váma se bavit to je vo nervy,si vemte jak skončila bon bon vod biluše,ta měla taky ten váš servis jak v harému a kam to došlo
tak tak, moje řeč.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 08:14 - Změnil/a: Sali
- Nahlásit
Rakovník hlásí mínus 14.5 stupně
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 08:25
- Nahlásit
jináš jsem si včera večír přečetla tu srnčí diskusi, chlap mi to pustil na monitor,
a nevím kde přesně je chyba,
protože v tomhle duchu temperamentní a akční diskuse s určitou formou otevřených výpadů proti krávovinám druhých se bavíme vždy všude, tady, na Hofylandu, třeba já a Ebony se takhle sekáme běžně, končí to až doporučením prášků na odstraněný XX tenzí, a přesto se to nepovažuje za zavrženíhodný inzult a v klidu zas všichni takhle uvažující a diskutující komunikujeme dál, i se na pejskařskejch akcích sejdem a normálně spolu dál hovoříme....
ale Admin to tam odpálil právě k těm takto komunikujícím, a za formu komunikace při spravedlivém nasrání,
nikoli za obsah jako takový, jsem z toho pochopila, šmarjá to je přesně to, proč já tam už nikdy nevlezu,
protže agresivní osobní diskuse je moje vžitá forma, když mě někdo dle mého oprávněně sere, a za to bych se tam udusila banánama za 10 minut a zas všechny posrala do prdele nejhlubší
Tchoř-místní moderátor-říká, že chtějí udržet formu komunikace na maximálně neosobní zdvořilostní úrovni odborné poradny, nikoliv chatu lidí, co se osobně znají a osobně spolu hovoří, takže proto.
Říká též, že moje vžitá forma komunikace je hrubá chyba z hlediska net-etikety odborných diskusí, a to, že jí považuju za normální, a nejen já, je chyba, to je forma chatu neomalených jedinců, a weby, kde je běžná, nejsou rozhodně standardním příkladem.
takže takto.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 08:25
- Nahlásit
Fujtajbl ve spolek. Dneska je ňák vjetčí kosa. Budou víc chcípat baculy, klíšťata a klóše
mac1
nikdo nic nepřiznal. ale koukám, že to už práskly vostatní.
Biluška
Chudáček Lenin
Chudáček Lenina, ne? A proč je vůbec Davídkojc chudáček?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 08:30
- Nahlásit
PetraK
blíží se křipková epydemyjě, už je za 14 dní očekávám vrchol i zde,
máí to být 2000nemocných na 100 000 obyvatel, a ted je to na sedmi stovkách.
Vidím to na to, vytáhnout Gerdu na cvičák, vymrazit jí na odkrvení všech sliznic nosohltanu s odplavením fšech buněk slizniční imunity , a pak se jít vohřát do nákupního centra .
To by v tom byl čert, aby to nechytla.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 08:31
- Nahlásit
Sali
Čili nám jinými slovy pravil, že sme žumpa. Nic novýho pod sluncem . Otázka pak je proč sem tak často leze a tak často porušuje net-etiketu odborných diskuzí, neboť když tu je tak taky mluví dosti osobně
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 08:32 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
čus žumpařííííí
kachna_
tak měl on i manželka radost, jakej je Cir kontaktní, že to žádnej jinej pes od nich neni
no ty voe a eště se asi divili proč nejsou .Cir je bezva,jaxe chová při výcviku nevim,ale takhle normálně je úpa f poho,,nejni vidět nic..
StaHi
pani,vy ste úúúúúúúžasná! Ste mi to tak krásně vysvětlila,že sem to i chápla,ale bohužel mi to ukázalo,že avatar nemohl být nahrán,asi to tu čet...
ale ted koukám,že sem neklikla odeslat poprvý to smazání,to eště zkusim..
PetraK
co si myslím, že prostě v tom kotci nejde
to je marný s váma... ,nejde vo kotec či obývák,ty z obýváku můžou bejt tak dojebaný,že si to neumíte představit a můžou chodit srát třá na bílej samet a platný to nebude nic.
Stahi
tak to nejde ani tak,ale díky vám sem si dokázala vrátit vofčouna
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 08:32
- Nahlásit
Sali
Jááááááááááák se blíží epydémije?? Dyk to má fšecko vyscípat tetkon, ne? Tak jak se to může blížit, dyš to má bejt scípnuty??? Sem myslela, že to pro letošek máme f paži, že nám nic nehrozí, dyš mrzne?? Ste dochtor pani, tak mi to vysvětlete. Navíc ste dochtor přes mrtvý, takže budete dochtor i přes mrtvý bacily, takže jak je todle možný????? Sem zaskočená jak rybí kost.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 08:34
- Nahlásit
často porušuje net-etiketu odborných diskuzí, neboť když tu je tak taky mluví dosti osobně
Biluška
no to je jasný, tady si na nic takovýho prostě nehrajeme, jsme nad věcí, net-etiketa se tady prožívá jinak,
tohle je skutečný nepokrytecký osobní a adresný skutečně přátelský čet lidí, co se navzájem nestyděj do krve seřvat za píčoviny, ale na SOS písknutí si pak navzájem vyrazej fyzicky pomoct, kam je třeba.
myslím si, že na pokrytectví si my zrovna hrát nemusíme.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 08:36
- Nahlásit
Sali
ohle je skutečný nepokrytecký osobní a adresný skutečně přátelský čet lidí, co se navzájem nestyděj do krve seřvat za píčoviny, ale na SOS písknutí si pak navzájem vyrazej fyzicky pomoct, kam je třeba.
myslím si, že na pokrytectví si my zrovna hrát nemusíme.
Jasně, o tohle nejde. Jsem chtěla říct, že Tchoř nás sepsul jaká jsme žumpa a jak porušujeme net-etiketu, ale zároveň sem chodí taky a tu net-etiketu taky porušuje. Že by kázal vodu a pil víno?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 08:37
- Nahlásit
davidkova renata
to je marný s váma...,nejde vo kotec či obývák,ty z obýváku můžou bejt tak dojebaný,že si to neumíte představit a můžou chodit srát třá na bílej samet a platný to nebude nic
S váma je to marný, s váma, ale já vám to vodpustim, páč ste ta zavoskovaná . Neberu v potaz lidi typu majitelů Bonbónijéry- to snad člověk pozná kapek ne? Mám na mysli to, že budu-li mít na výběr psa od lidí, kteří mají stejný přístup k socializaci, výchovu a péči o štěňata a jedni je maj v kůchni a druhý v kotci, tak já sáhnu prostě do tý kuchyně ne do toho kotce, páč f tý kůchni toho je prostě o fous víc než v tom kotci.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 08:38
- Nahlásit
PetraK
asi těmhle vejrům dělá zima dobře, co já vím, mrtvej vejr nemluví, tak se ho už nezeptám.
Ono by nic nehrozilo, kdyby lidi nežili tak komerčně-konzumně, a neshluvali se furt dobrovolně na malejch prostorách s cirkulací topenýho vzduchu...a nechodili pak naschípaný dál do těch prostorů.
Na cvičáku ani v přírodě to nedostaneš, ale v MHD a supermarketech to lapíš natuty.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 08:42
- Nahlásit
PetraK
Hele, na těch lidech od Bonboniéry nebylo poznat vůbec nic. To jsou moc milí, kultivovaní lidé, znalí chovu a genetiky. Do telefonu jsme prokecali hodiny, nechtěli dát štěně jen tak někomu, pečlivě mě lustrovali, starali se kam Bona půjde... Vůbec nic mě prostě netrklo. Netrkl mě ani fakt, že Happyna (Bonina máma) se nechce nechat pohladit, spousta šeltií jsou prostě netýkavky.... Holt je to ten druhý extrém
Oproti tomu Hesina byla z kotce, ale s povahou a socializací neměla žádný problém. PUma je taky z kotce a když jsem ji vezla domů tak zaútočila na lokomotivu
Už bych nevybírala podle místa odchovu, ale podle povahy a chování chovatele.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 08:42
- Nahlásit
Sali
co já vím, mrtvej vejr nemluví
budete ho muset chytit ešče před smrtí a vytřást to z něj pod mikroskopem, ať víme a sme připravený! To máte jako domácí úkol. Přínést podepsaný. Vod Tchořa
Na cvičáku ani v přírodě to nedostaneš, ale v MHD a supermarketech to lapíš natuty
To je mi jasný, taky se chystám přestat jezdit do práce a trávit dny u nás na póli. Otázka je co to udělá s mou vejplatou
ach jo, já si tak mnula ruce, že letos to třeba nepřijde- páč fšichni pak choděj do práce, prskaj, krchlaj, furt tahaj šnuptychle. Je to děsně neestetický
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 08:43
- Nahlásit
Jsem chtěla říct, že Tchoř nás sepsul jaká jsme žumpa a jak porušujeme net-etiketu, ale zároveň sem chodí taky a tu net-etiketu taky porušuje. Že by kázal vodu a pil víno?
Biluška
omyl, Tchoř ve své bezbřehé upřímnosti a naivitě se mi pokoušel vysvětlti, na jakém principu probíhá moderování a administrace Bluefora, s tím, že on ten Adminem nastavený požadaverk na formu/formálnost plně podporuje,a nediskutuje o tom, neb je moderátorem, který se řídí pravidly soukromého fora, nastavenými majitelem/adminem.
Současně s tíém uvedl, že na čistě odborných webech(fotografie,...) jsou pravidla ještě tvrdší, a všechno, co není odborný trext s pravidly odborného textu, je nemilosrdně mazáno a korigováno, nic osobního tam prostě nepatří. V tom souhlasím, znám ty weby a fora poloprofi fotografie, tam se skutečně ensmíš obrátit na druhého jinak, než s metodickým dotazem jak na kongresu.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 08:45
- Nahlásit
Sali
tak jsem se přesvědčila na vlastní voči,že nevylítanej pracák je na zabití
bo jsem si včera říkala,že mu dám den pauzy,že jako půjdem tak na kopec a hotovo a ráno a večer že stačí tak čtvrt hodinka
no jsem se mílila,bohužel,večer mě dohnal k šílenosti a místo abych šla spát,jsem šla na kopec kolem 23 hodiny a sindy s námi
no jenže jsem nechla doma míček,tak aspon si našel kládu a klacky a aspon tohle měl v hubě
jsem si fakt myslela že si den odpočine,jako že bude jíst a spát
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 08:46
- Nahlásit
Už bych nevybírala podle místa odchovu, ale podle povahy a chování chovatele.
přesně tak.
PetraK
víš, to je rozdíl mezi milovníkem psa a "uživatelem" psa....chci něco, co taky skutečně můžu užívat/užít si s tím/ono si užije se mnou a bude to o společný řeči, zájmech a drajvech.
Moje definice termínu povaha je úplně jiná než Tvoje vnímání toho pojmu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 08:46
- Nahlásit
Sali
Říká též, že moje vžitá forma komunikace je hrubá chyba z hlediska net-etikety odborných diskusí, a to, že jí považuju za normální, a nejen já, je chyba, to je forma chatu neomalených jedinců, a weby, kde je běžná, nejsou rozhodně standardním příkladem
to je ovšem jeden úhel pohledu..
Jinak můj názor je,že neomalenost má mnoho podob a ten kdo si myslí jak je omalený(nemyslim ted tchoře ) je neomalenější v daleko zrádnější formě a navíc je to přesně jak s těma vánočníma smskama - falešná rádoby morálka .Další věcí je,jak lamy můžou bejt na "odborném foru" v kurzu
Biluška
Otázka pak je proč sem tak často leze a tak často porušuje net-etiketu odborných diskuzí, neboť když tu je tak taky mluví dosti osobně
mě to neva,bo narozdíl vod jinejch je schopen komunikovat i lidsky pokud zrovna neháj názory svého kamaráda
Sali
tohle je skutečný nepokrytecký osobní a adresný skutečně přátelský čet lidí, co se navzájem nestyděj do krve seřvat za píčoviny, ale na SOS písknutí si pak navzájem vyrazej fyzicky pomoct, kam je třeba.
taky to tak nějak cejtim,vono hrát si na děsně důležitýho moralistu co je furt kladnej a čestnej a morální dle norem je celkem k hovnu ,na to moc lidí asi neslyší
A nepište!!!! du nakoupit
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 08:49
- Nahlásit
Sali
nám ty weby a fora poloprofi fotografie, tam se skutečně ensmíš obrátit na druhého jinak, než s metodickým dotazem jak na kongresu.
To teda musí být pěkná pruda Naštěstí na takové nechodím, chodím jenom na vykecávací fora a žumpu
Na Blůfóru co už není blue si Tchoř může podporovat co chce, to je jeho věc. Ale prosila bych, aby žumpu nenazýval to je forma chatu neomalených jedinců, a weby, kde je běžná, nejsou rozhodně standardním příkladem. páč někteří jedinci by se třebas mohli cítit dotčeni . Nehledě na to, že nazývá neomaleným jedincem i sám sebe když je tu pečenej vařenej
Mimochodem, někdy se fakt divím, že s ním můžeš vydržet, mě by vadilo, že má tak děsně vymytý mozek. Je to tvoje a jeho věc, už jsi to tu vysvětlovala stokrát, já vím. Nemusíš na to reagovat, jenom jsem ti to chtěla říct. Prostě by mi vadilo žít s někým koho si nemůžu vážit. A někoho kdo má vymytý mozek a jedná jak otrok bych si já teda vážit nemohla. Konec OT
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 08:50
- Nahlásit
Dobré ráno, tady je celkem teplo, asi tak -5 blpky si úspěšně přestěhovali slámu k bud do kotců a teď se v ní válej
A zajímalo by mě jakto že když je takhle tak nemám zamrzlý přední okýnko u auta a v pohodě dojedu krásně vidící do práce a když je kolem nuly, tak nejen že musím škrábat když zapomenu přikrejt, ale musím cestou zastavovat, páč nevidím?
Neessi
ale tam jak pes sundá figurantoj rukáf a vítězně s ním běhá
pěknej sestřih, už jsem ho viděla, něco takovýho se stalo loni, nebo předloni? na Mistráku NO v Bratislavě a taky na tom úžasnym mistrovstžví ve Francii, ale tam pak už figurant odmítl figurovat páč se bál
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2009 08:50
- Nahlásit
jsem si fakt myslela že si den odpočine, jako že bude jíst a spát
brezen2008
Biluška
Tchoř je ovlivněn těmi nechatovými weby tak, že tuto naši i klubovou hoflandovou komunikaci vnímá jako neodborný oddychový pokec sice "odborníků", ale na neformální bázi, s přenosem hodnotných dat, ale jen pro uzavřenou skupinu, co se navzájem tak zná, že se domluví ve zkratce a v náznacích.
Přitom ještě vnímá ten útočně osobní projev můj, i lidí kolem, jako věc, která nepatří na otevřenou poradenskou platformu,
což jistě odskouhlasíš, vidíš sama, co to s lidma dělá.
|