Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2340 . 2341 . 2342 . 2343 . 2344 . 2345 . 2346 . 2347 . 2348 . 2349 . 2350 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 08:52
- Nahlásit

Biluška
Už bych nevybírala podle místa odchovu, ale podle povahy a chování chovatele

to se přece ale nevylučuje - to je to co jsem psala, budu-li mít na výběr ze stejných výchovně socializačních podmínek, sáhnu já do tý kuchyně. My se na Ešusa byli před výběrem dívat dvakrát, byli jsme v tý rodině, nějakou tu chvíli jsme tam pobyli, viděla jsem v několika situacích, jak se chová Babetka, jak se chovají obě holčičky, jak Babetčina máma. Tohle pro mě bylo ideální. Před tím, jsme byli na dvou místech, to první dobrý, ale ne tak jako tady a na tom druhým - nic moc, fena se štěňty byla v jiné budově, v teple, s péčí, ale bez toho kontaktu-tedy ne pochopitelně úplně , ale ten kontakt pochopitelně menší, než u Babetků . Já to prostě mám takhle, no.

Biluška
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
mě to neva,bo narozdíl vod jinejch je schopen komunikovat i lidsky pokud zrovna neháj názory svého kamaráda
Sem neřekla, že mi to va. Mě akorát přijde divný, že se někdo tak morálně neposkvrněný jako on chce kamarádit s partou "neomalených jedinců".

A vůbec nikdo nic nepište, jdu pozdě do práce, páč jsem se s váma zakecala

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

PetraK
S váma je to marný, s váma
nee,s váma ,ale taky vám to vodpustim bo ste egzot
že budu-li mít na výběr psa od lidí, kteří mají stejný přístup k socializaci, výchovu a péči o štěňata a jedni je maj v kůchni a druhý v kotci, tak já sáhnu prostě do tý kuchyně ne do toho kotce, páč f tý kůchni toho je prostě o fous víc než v tom kotci.
a to jako proč??.Nehledě už na to,že třá chof štěnat doma je docela síla pro majitele a nehledě na to,že v globálu a dlouhodobým výsledku sou ty chovy z kuchyně dle mýho krapet zchloulostivělý ohledně zdraví,odolnosti a nevim čeho ešte či jaxe vyžvejknout..Souhlasim s biluší..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 08:55
- Nahlásit

Biluška
Mě akorát přijde divný, že se někdo tak morálně neposkvrněný jako on chce kamarádit s partou "neomalených jedinců
mě to divný není bo řikám,že je chvílema úoa normální čék ,co je schopen si normálně pokecat o věcech kolem čoklů
A vůbec nikdo nic nepište, jdu pozdě do práce, páč jsem se s váma zakecala

Přesně

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 08:56
- Nahlásit

Sali
Moje definice termínu povaha je úplně jiná než Tvoje vnímání toho pojmu.

no bať, dyk jo , jen si nemyslím, že bych se svým psem neměla tu společnou řeč a společnýho si užívání taky.

Alexa
tak nejen že musím škrábat když zapomenu přikrejt, ale musím cestou zastavovat, páč nevidím

tak tam asi vezete bandu romů, páč voni to tagle f těch autech co jezděj maj, jak jsem vypozorovala. Jak jede absolutně zamlžený a poté zamrzlý auto, sou tam. Voni asi produkujou moc vody. Číhněte pod sedadla, určo tam něco bude

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 08:59
- Nahlásit

davidkova renata
a to jako proč??
pro tu blbou kuchyň to je přece jasný, mám totiž úchylku na kuchyně

z kuchyně dle mýho krapet zchloulostivělý ohledně zdraví,odolnosti a nevim čeho ešte

aáále fšak vom vám ten čokl z kotce v tý vlastní kůchni taky zchoulostivý, nebojte

Neessi
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 09:00
- Nahlásit

Alexa
se stalo loni, nebo předloni? na Mistráku NO v Bratislavě a

Myslíš na MS? Tak to byl strejda Bordžínky z Německa Sice skončil na 4.místě a to má jen o 5 kg víc než ta moje holčička

Sali
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 09:00
- Nahlásit

Biluška
Mimochodem, někdy se fakt divím, že s ním můžeš vydržet, mě by vadilo, že má tak děsně vymytý mozek. Je to tvoje a jeho věc, už jsi to tu vysvětlovala stokrát, já vím. Nemusíš na to reagovat, jenom jsem ti to chtěla říct. Prostě by mi vadilo žít s někým koho si nemůžu vážit.

Ono je to složitější, je to o mozaice, já i on nejsme středoví exempláře, kropenatý jsme děsivě,
přesně to, co píšeš mě, píšou/říkají jeho přátelé jemu, pro ně mám vymytý mozek zas já....
je to prostě o mozaice, v některých sférách si rozumíme, v jiných to vypadá takhle, ale pro ty sféry vzájemný souhry a spolupráce na stejnejch principech si navzájem dokážem tolerovat, byť s takovýmto komentářem, ty sféry rozdílnosti pohledů a principů.
Vím, proč on tak uvažuje a jedná, chápu to, a pokusím se Ti to vysvětlit, proč, abys měla k dispozici data a neposuzovala z povrchního dojmu, a víš, když má člověk dostatek dat, najednou těžko druhýho odsoudí, spíš pochopí, a protože ví, že to nezmění, najde si alternativní řešení, aby to nějak fungovalo dál.
Úcta je věc ošemetná, je taky mozaiková, já si ho vážím i nevážím, podle sféry, o kterou jde....ale ten základní problém je jen v tom, že on je Y a já XX, a oba jsme netypičtí, takže někdoe je pro ně vůl korunovanej, holt tupej chlap, a někde na něj koukám nahoru.
Asi takhle.

Alexa
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 09:01
- Nahlásit

PetraK
určo tam něco bude
to je možný, ale něco velmi malýho páč mám malinkatý autíčko, kam se pod sedadla nic nevejde

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 09:01
- Nahlásit

PetraK
fšak vom vám ten čokl z kotce v tý vlastní kůchni taky zchoulostivý, nebojte
jistě,ale taky na ní nechovám ,a navíc je to skutečně dlouhodobý hledisko co mám na mysli

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 09:02
- Nahlásit

Alexa
to je možný, ale něco velmi malýho páč mám malinkatý autíčko, kam se pod sedadla nic nevejde

sou hrozně skladný, bacha na to! Tudle jsem koukala jak vystupovali z auta a byla toho dost nekonečná řada!

davidkova renata
jistě,ale taky na ní nechovám

páč byste jí neunesla

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 09:04
- Nahlásit

StaHi
halooooooooooooooooooo,už ho tam mám!!!!!!
sem to napřed uložila do písí a pak nahrála!!
pani,ten je krááásnej

Alexa
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 09:05
- Nahlásit

Neessi
Myslíš na MS?
jojo
PetraK
sou hrozně skladný, bacha na to!
tý jo tak to budu muset nejen ráno škrábat, ale eště prolejazt auto jo, no to se na to ....

StaHi
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 09:05 - Změnil/a: StaHi
- Nahlásit

davidkova renata
Další věcí je,jak lamy můžou bejt na "odborném foru" v kurzu
no bat' ..tra krajka furdeva 'argumentuje' tim, ze ty uslapany hodinky zna osobne a kdo ne, at mlci >.< a je to koser i dle modry netikety

..jinac k tem tancicim bananum..este to vozkousim (mozny tomu brani ty technicky pozadafky) a dam vedet.. mne to zas fcera neprijalo tendle avatar (prestoze technicky parametry splnuje) :

Alexa
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 09:06
- Nahlásit

davidkova renata
už ho tam mám!!
hele ale zas až tak vědět fšechno nemusíme

StaHi
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 09:07
- Nahlásit

davidkova renata
už ho tam mám!!!!!!
tak to je zupa (napřed uložila do písí to sem prave chtela vozkouset.. uz ste vodbornik! )
..tak koukejte hnedle neco postnout, at to muzem taky videt!

Sali
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 09:08
- Nahlásit

Mě akorát přijde divný, že se někdo tak morálně neposkvrněný jako on chce kamarádit s partou "neomalených jedinců

mě to divný není bo řikám,že je chvílema úoa normální čék ,co je schopen si normálně pokecat o věcech kolem čoklů

ještě poslední, k pochopení, oba dva, Tchoř i já, jsme vnitřně roztržený mezi dva světy, mezi kterejma se snažíme dělat most pro vzájemný pochopení účastníků těch světů a tolerabnci se navzájem, a oba jsme špatný tz toho, že o to jaxi nikdo moc nestojí, a každý ten svět, více či méně intensivně podle toho, jak moc zapouzdřenej chce bejt, si nás chce stáhnout jen k sobě.
vemte už ten základní protiklad, primářka oddělení a sálovej sanitář,
pak ten další, výcvikář pragmatik versus duchovně založený jedinec pracující s energiema, to jsme oba,
a další, potřeba egocentrismu versus potřeba altruismu, to je taky v nás obou....
co s tím?

Alexa
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 09:09
- Nahlásit

StaHi
hnedle neco postnout, at to muzem taky videt!
se koukni na starý téma, kam přispívala.Si koleduje, myslím že za tuhle provokaci jí odpojeje natrvalo

Meta
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 09:09
- Nahlásit

PetraK
mám totiž úchylku na kuchyně
Nic proti názoru, sama bych nesáhla po štěníkovi z velkochovu, ale - FAKT bych chtěla vidět kuchyň, kde je ubytována smečka maliních piraň ve věku 8 týdnů .

Alexa
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 09:12
- Nahlásit

PetraK
taky si nemyslím, že odchov v bytě je záruka dobré socializace, jak můžeš vědět, že to není chovatel který nikoho domu v době štěňat nepustí?a mimo zájemce o mimina nejsou štěníci zavřený někde v ohrádce,byť v té kuchyni? Takhle se to nedá rozlišit

StaHi
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 09:13
- Nahlásit

Alexa
se koukni na starý téma
nojo, este sem nemela kafe

Si koleduje
dyz sem psala cast navodu "navrat ofcaka" taky sem si rikala, esi to neni zbytecny

Sali
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 09:14
- Nahlásit

Nic proti názoru, sama bych nesáhla po štěníkovi z velkochovu, ale - FAKT bych chtěla vidět kuchyň, kde je ubytována smečka maliních piraň ve věku 8 týdnů

Meta

pamatuju si, ja v době pinzetího boomu se chovaly štěňata skoro všude, známá je chovala v kuchyni v ohrádce, v 7 nedělích byli sice fuč, ale těch 7 neděl znaly jen tu kuchyň a její děti plus nějaký návštěvy, to bylo fše, nechovala to pro práci, ale pro peníze...takže nedělala žádnou přípravu, jen prostě základní odchov...

pak jsou chovatelé pracovních pinzet, co maji i minicvičáky doma a štěněcí špílplacy, maj to samozřejmě ubytovaný venku, hned jak to vyleze z porodní bedny, protže to je to nejlepší, co se dá, a smyslem přípravy není vymazlit do sametova, ale hlavně rozvinout vrozený drivy tak, aby se za projecv svých zvířat nemuseli stydět .

PetraK
Člen
- Nahlásit

Alexa
tý jo tak to budu muset nejen ráno škrábat, ale eště prolejazt auto jo, no to se na to ....

no! Až pojedete zetra, tak abysta fstávala už předefčírem davidkova renata
halooooooooooooooooooo,už ho tam mám

tak ste se dočkala, že jo!

Meta
Babetka měl devět vižlích potentátů

Neessi
Člen
- Nahlásit

Sali
Admin to tam odpálil právě k těm takto komunikujícím, a za formu komunikace při spravedlivém nasrání,
nikoli za obsah jako takový, jsem z toho pochopila

a to byl hlavní důvod,proč jsem tam odtud taky vymajzla.Když něco chci nazvat poradnou,tak tam mají být rady odborníků nebo aspoň ověřená fakta a ne peachoviny od lidí,kteří mají máslo na hlavě a jsou nominováni na kompetentní poradce.Páč když tam vleze někdo nový a přečte si názory těch kompetentních,tak pokud je lehce slaboduchý,tak to bude brát za bernou minci.Takže nad tvým včerejším povzdechnutím( nebudu to kopírovat,páč bych to tady hledala týden ),že "jsou si oba dost podobní",tak bych to komentovala tím,že je to tou nevyzrálostí a nedospělostí obou.Myslím,že tohle se už změnit nedá

brezen2008
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 09:15
- Nahlásit

Sali
jako ty se tomu smějěš,ale já byla na zabití,von mi furt nosil míčky a chtěl abych si si sním hrála
a já mu furt,říkala - heled máš dneska volno tak si vem míček a jdi si lehnout a spinkat - a von nic

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 09:16
- Nahlásit

Alexa
myslím že za tuhle provokaci jí odpojeje natrvalo
si to myslim právje taky
neessi
ty vado,úúúžasný videjko ,chvílema sem měla až husí kůži ,ta smečka malin byla teda super .Jen mě trochu kazí radost,že těm čoklům to na ty záda asi moc dobře dělat nebude ,ale jinak skvělý podívání!!
P.S. z jaký chofky sou ty hyjeny??? Měla bych zájem...

StaHi
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 09:17
- Nahlásit

Sali
co s tím?
nic. dyk to je normalni polarita, nezdravy by bylo, dyby to bylo jenom jednostranny..a vy to dobre vite ('cernobily videni')

Neessi
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 09:18
- Nahlásit

davidkova renata
těm čoklům to na ty záda asi moc dobře dělat nebude

no to si myslím taky!
jaký chofky sou ty hyjeny??? Měla bych zájem...

si napiš do Israele,ne!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 09:19
- Nahlásit

StaHi
mne to zas fcera neprijalo tendle avatar

se musim vopakovat,ale ty si děsný jelito

a du,NEPIŠTE

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 09:21
- Nahlásit

Alexa
taky si nemyslím, že odchov v bytě je záruka dobré socializace

ŽENCKÝ, VY ALE NEČTETE CELÝ CO NAPÍŠU! Jsem psala, že když budu vybírat a budu vidět dva stejný přístupy těch lidí (tzn, že k tomu přistupují se stejným názorem jak ti od kuchyně, tak ti od kotce - tak že já šáhnu do tý kuchyně.
Je jasný, že kuchyň sama o sobě není zárukou ničeho. Je to o těch lidech a o přístupu.
Babetky panička má domek se malou zahrádkou, při svý povaze rozhodně bezkontaktní není , takže izolace štěňat od okolního světa rozhodně nehrozila. Tak jak přišel na svět a posléze jaký měl start Ešus je pro mě ideál, kterýmu se budu při výběru vždycky snažit maximalisticky přiblížit, kdybych měla sjezdit světa kraj - pokud nebud teda nějakýho čokla zachraňovat, to pak člověk pochopitelně musí počítat s ledasčím a i s tím, že ten pes pak bude ledasjaký.

<< 1 ... 2340 . 2341 . 2342 . 2343 . 2344 . 2345 . 2346 . 2347 . 2348 . 2349 . 2350 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání