| Autor |
Zpráva |
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 21:17
- Nahlásit
argosek
pane Bože
si najdi jinou,ale hlavně at má psy,bo bez toho do vztahu nejdi,to by bylo peklo .......
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 21:18
- Nahlásit
Neessi
davidkova renata
ja taky ne, dyk ja jenom vestim s trouby.. jaxte si tam dala ten soucasnej?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 21:19
- Nahlásit
argosek
to je preci idealni kombinace..
to jo,ale v kombinaci,že má slušný šesticiferný konto,jinak tě to bé stát těžký prachy.Víš co dneska stojí fůnus? Řikám ti,di vot toho
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 21:20
- Nahlásit
jablunka
Cibule!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fifi
panebože!!!! To není možný
Biluška
Žertové, nebo k té druhé co chová ty bulíky. Mullerová?
jo Mullerová to je jestli myslíš tu homeopatku. Doktorka Žertová má - myslím, nevím s jistotou- ale zkušenosti se psema z útulků, jestli je to pravda a nevyfabulovala jsem to, tak to by mohlo být dost přínosný, páč tam jasně těch šílenejch problémů, který jí museli projít rukama, bude hodně. Ale to je jen moje domněnka.
AlenaD
Nevím, ale řekla bych že pokud je dobrá povaha daná geneticky a vzala by sis i mírně zanedbané málo socializované štěně, dožene to velice rychle a nikdo to nepozná, ale plašan bude vždycky plašan, na všechny životní situace ho nepřipravíš
to je fakt, no jo, ale poznej to, když kupuješ štěně a o tatínkovi toho až tak člověk kolikrát neví.áááách jooo.
davidkova renata
ale je to tak jak řiká Sali...ti lidi vědí proč a co a jak šlechtit na výkon,navíc jsou slušně zkušený výcvikáři,srali se s těma štěndama docela dost,zvuky,lidi,šum a ruch ,prostě to co je pro pracáky docela podstatný.a pak už jen zbejvá spolehnout se na to co ti říká prostřednictvím instiktu Vyšší moc a máš to vychytaný
no víte co pani, já jsem ten laik, pro mě prostě bude štěndo z prostředí z jakýho je Ešus vždycky přitažlivější. Já nehledím na ten pracovní výkon, jsem tu možná za exota, ale já jedu jinudy. Ešus a spol. a jejich matinka měli servis jako sultáni v harému. Ešusova máteř je pes s povahou jakou já oblibuju. Všichni ti zrzavci byli uprostřed dění rodiny, dětem šli z ruky do ruky (pochopitelně tak, aby měli i svůj klid), tohle pro mě bylo hrozně důležitý.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 21:21
- Nahlásit
StaHi
jaxte si tam dala ten soucasnej?
nijak,dal mi ho tam benda
ja jenom vestim s trouby
taxe podivej daňkovi na ptáčka
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 21:22 - Změnil/a: StaHi
- Nahlásit
davidkova renata
tak uz vim.. pockite chvilu, vam to popisu...
edit1: no ty vole ne jako dankova ptacka, ale ten avatar..
edit2 - takze:
1/ prihlasit se na modrou foru
2/ nahore na modry liste kliknout na Control panel > uzivatelsky panel
3/ v levo v Moznosti rozkliknout Profil >Avatar a do policka 'nahrat z odkazu' vlozit adresu obrazku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 21:23
- Nahlásit
davidkova renata
nijak,dal mi ho tam benda
?????????????
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 21:23
- Nahlásit
StaHi
se nekoukej tak zpodobočí a koukej pořádně žrát,ať nedopadneš,jak ta ta argouškova vyhlídnutá anorektička!
S těma svýma 50 kilama taky nejsi žádný terno! Copak jsi měla dneska k večeři?
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 21:27 - Změnil/a: papillon_girl
- Nahlásit
Biluška
Tak to mě strašně mrzí, zjistila jsem to o štěňátkách až dneska úžasně ti ten rok teda začal, to bych se na to mohla vy*rat ....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 21:27
- Nahlásit
PetraK
Já nehledím na ten pracovní výkon
ale já přece taky ne! vy nechápete co chcem říct Pracák aby byl dobrej pes ,potřebuje prostě to svý,zejména jaksi dobrou povahu bo bez tý se nehne a pak samo tu socializaci u chovatele,což sou vobě věci co dělaj dobrýho psa a je fuk esi s nim pak budte ípit nebo ležet na divanu,bože s váma se bavit to je vo nervy ,si vemte jak skončila bon bon vod biluše,ta měla taky ten váš servis jak v harému a kam to došlo .Si to vyhledejte nebo se voptejte biluše až příde bo jí zas ujede vlak
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 21:29
- Nahlásit
davidkova renata
postup mate v predchozim prispefku
Neessi
Copak jsi měla dneska k večeři?
nereknu, nebo me bacite
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 21:30
- Nahlásit
StaHi
no ty vole ne jako dankova ptacka, ale ten avatar..
hele nebude lepčí ten dankůf ptáček?? avatar počká
papillon_girl
jakoby v Bruntále a okolí byla nějaká šelest mánie
f klidu,holky,dyš byla Nyný 3 měsíční,měla ho tuty taky dle veta,sem to volala chovatelce a vona řekla,že to by se teda fakt divila,že můžem sjet k normálnímu vetovi do Brodu a že mi jí vymění esi chci A bylo po šelestu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 21:33 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
StaHi
ok,pani,akorát mě bude líto toho krásnýho vofčouna co mi tam kluše bo to neumim dát zpátky dybysem chtěla... (((
du spát,zejtra to proberem )))
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 21:34
- Nahlásit
StaHi
nereknu, nebo me bacite
Zase nic ! Už mi nes*r! Pak nemáš bejt furt nascípaná! To nemáš doma aspoň banána?
http--i37.tinypic.com-es9mxe_th.gif
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 21:35 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit
StaHi
večeře
[img]http--i37.tinypic.com-es9mxe_th.gif[/img]
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 21:37
- Nahlásit
StaHi
nereknu, nebo me bacite
si si zavařila
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 21:38
- Nahlásit
davidkova renata
No já jsem vytáhla z mé drahé spící polovičky něco o Cirovi z Kralupských samot. Já znám Cira od dvouapůl, teď je mu čtyryapůl a chová se jak normální pes.
Před těma dvouma rokama se pomalu nenechal pohladit, ale už nevyjížděl po lidech, psech... Nějak se prostě pozapomnělo na socializaci a Cir v půl roce, kdy si ho Michal bral z kotce neuměl vůbec nic, jedinej povel, všeho se bál.
Když jsme byli loni v září pro Michalovu průkazku kvůli cvičáku, tak měl on i manželka radost, jakej je Cir kontaktní, že to žádnej jinej pes od nich neni. To by jeden blil.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 21:38
- Nahlásit
davidkova renata
si vemte jak skončila bon bon vod biluše,ta měla taky ten váš servis jak v harému a kam to došlo.Si to vyhledejte nebo se voptejte biluše až příde bo jí zas ujede vlak
já vím, to je zase extrém, to co proběhlo s Bonibónkou, ale tak prostě mně je bližší to, odkud byl Ešusíno- musela byste to vidět- já tím nemyslím to, že by ty čoklové byli oprašovaní a ochraňovaní (panička od Babetky-Ešusový matinky je supr ženská, co se s věcma moc necrcá ),ale ti smradi mrňatí tam dostali něco trošilinku navíc, co si myslím, že prostě v tom kotci nejde. Neberte to nikdo jako kritiku, to je prostě jen můj názor a zase bych tak volila.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 21:39
- Nahlásit
StaHi
to sis teda zavařila a navíc se ty zku*vený banány nechtěj hejbat a zkopírovala jsem je gůt! A už vůbec se mi nechce je vopravovat,abys věděla.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 21:39 - Změnil/a: StaHi
- Nahlásit
Neessi
banani mam, i si dam (s jogurtem).. za chvilku..
..ta adres je naka difna.. po http by asi nemeli bejt 2 minusy..
edit: tak nekecam... musite vlozit tudle adresu http://i37.tinypic.com/es9mxe_th.gif ..nefim jak ste to zkopcila, kazdopadne blbe..
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 21:42
- Nahlásit
StaHi
banani mam, i si dam (s jogurtem).. za chvilku..
s jogurtem jenom,jo? A kde máš puding a čokoládu a máslovorumovej krém? Koukej jít vařit,na adres se vyprdni.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 21:46
- Nahlásit
Neessi
este housku si k tomu dam... A kde máš puding a čokoládu a máslovorumovej krém? to nemam.. a z ingredienci leda mliko..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 21:54
- Nahlásit
StaHi
pani proč ste na sebe načtvatá, že se chcete nechat vyhladovět?? Soutěžíte s Davídkojc nebo co??
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 22:04
- Nahlásit
StaHi
a z ingredienci leda mliko..
paneBože,za co mne trestáš? Jenom mlíko!Dej si na mne bacha,abys nemusela na nucený výkrm sem ke mně Tady mi vyroste aj trpajzlík stačí mrknout na Bordžínku
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 22:05
- Nahlásit
StaHi
no, jogurt, banán a houska žádný divy neudělaj.... koukej se pořádně najíst, ti může bejt neustále blbě z hladu a nedostatku kvalitních ingrediencí
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 22:07
- Nahlásit
StaHi
si vyber... buď k Neessi nebo k nám .... tady se jí povinně a neustále ( pravda, synek to trochu přehání, ale co nadělám)
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 22:13
- Nahlásit
PetraK
Neessi
brut
se zkusim polepcit, trochu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 22:19
- Nahlásit
StaHi
ne trochu a ne zkusim! POLEPČÍTE SE A HODNĚ, JINAK MÁTE PRŮSER PŘED NASTOUPENOU JEDNOTKOU
du spát. Bez Kobry
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 22:22
- Nahlásit
StaHi
hodně
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2009 22:57
- Nahlásit
tak to tedy fakt všechno nečtu , vy jste normální grafomanky , t y, co mají o dění přehled : přiznal se někdo ke zkušensoti s tím arthronisem nebo to bude muset prubnout kámoška na blint ?
|