Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2340 . 2341 . 2342 . 2343 . 2344 . 2345 . 2346 . 2347 . 2348 . 2349 . 2350 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 09:21
- Nahlásit

Neessi
si napiš do Israele,ne!
neumim israelsky,až přídu,založim na to téma,třá mi něgdo pomůže

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 09:22
- Nahlásit

brezen2008
heled máš dneska volno tak si vem míček a jdi si lehnout a spinkat - a von nic

já se z tebe asi pochčiju smíchy, peťo

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 09:22
- Nahlásit

Neessi
Když něco chci nazvat poradnou,tak tam mají být rady odborníků nebo aspoň ověřená fakta a ne peachoviny od lidí,kteří mají máslo na hlavě a jsou nominováni na kompetentní poradce.Páč když tam vleze někdo nový a přečte si názory těch kompetentních,tak pokud je lehce slaboduchý,tak to bude brát za bernou minci

TAK! TOHLE JE SVATÁ PRAVDA! To co tam totiž je, to už není poradna, ale normální fórum, jako je tady. Poradna by to byla, pokud by tam radil zkušený výcvikář, který ví jak který problém řešit a ne soubor písní a tanců, který se tam předvádí.

Sali
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 09:23 - Změnil/a: Sali
- Nahlásit

že "jsou si oba dost podobní",tak bych to komentovala tím,že je to tou nevyzrálostí a nedospělostí obou.
Neessi
já si myslím přesně to samý, naprosto to samý, proto je to k sobě táhne, proto je Tchoř roztrženej mezi kamaráda a tzv. normální dospělý lidi,
a proto jsem vůči Tchořovi roztržená i já, neb instinktivně vykazuju mateřský pud ochrany a tolerance velkýho hodnýho důvěřivých a nadšeneckýho dítěte, co je akorát zakoukaný do jemu imponuijícího vzoru jinýho velkýho kluka, stejnýho, co si to ale uměl zařídit tak, že to tomu mýmu imponuje...ale jinak je to tzv. "můj chlapeček"....proto řičím, že nechci bejt sekundární manimka, a přesto jí dobrovolně jsem....

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 09:26
- Nahlásit

brezen2008
heled máš dneska volno tak si vem míček a jdi si lehnout a spinkat - a von nic

no páč si mu neřekla povel. Máš mu říct Hají Dastíku! Hají! a ležel by. Ale možná by huhlal, jako huhlá Ešus, když má dělat hají má dycky plnou hubu keců

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 09:27 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Sali
proto řičím, že nechci bejt sekundární manimka, a přesto jí dobrovolně jsem

vítej ve světě schízičky

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 09:29
- Nahlásit

Sali
PetraK
nechci bejt sekundární manimka, a přesto jí dobrovolně jsem

vítej ve světě schízičky

A teď si přectafte,gdyž se do toho dostane eště ta primární!
Čus žumpice......................

StaHi
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 09:30
- Nahlásit

Sali a dalsi
sekundární manimka
a neni to tak skoro vzdycky? (mozny s vyjimkou despotickejch tyranu/tyranek, co chtej primarne otrokyni/otroka?)

Sali
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 09:31
- Nahlásit

PetraK
Poradna by to byla, pokud by tam radil zkušený výcvikář, který ví jak který problém řešit a ne soubor písní a tanců, který se tam předvádí
kolik takových poraden znáš? já bohužel jen dvě a obě chcíply už na úbytě, protože klientela není, taková, co by to chtěla...
Lidi chtějí bulvár/TV Nova/esoteriku/tajemno/jednoduchý řešení/souznění duší,
a podle toho to vypadá,
a co mám info, tak ani admin, ani moderátoři nemají čas tam držet lidovou tvořivost u huby, a řešej spíš jen formu, na data jaxi už nemaj čas (ten můj teda natuty).
Viděla bych to na shovívavej úsměv nad lidma,co si na něco důležitě hrajou, asi jim to dělá dobře, tak klidně, a nechat je tam se smažit ve vlasním vomastku, kdo je rejpavej, ůže tam do toho vomastku sem tam cáknout voděnku, a´t se to rozsyčí, aby byla prdél,
ale to je asi tak fše, a život je v reálu plus vegetivej pokec těch, co se znaj a v náznakách si meděj v žumpě, kde s eza nic nesytděj a na nic si nehrajou.

Sali
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 09:32
- Nahlásit

PetraK
jablunka
StaHi
jasně, je to tak.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 09:33
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová

já se z tebe asi pochčiju smíchy, peťo

no co co

Sali
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 09:34
- Nahlásit

jako ty se tomu smějěš,ale já byla na zabití,von mi furt nosil míčky a chtěl abych si si sním hrála
a já mu furt,říkala - heled máš dneska volno tak si vem míček a jdi si lehnout a spinkat - a von nic

brezen2008
bazilišek dostal plyšovou vopic, pěkně jí tady vypitval a polehnul, a bude polehle tak eště hoďku, než zas dostane na zničení něco dalšího, asi velkou krabici od buničiny. Respekt už přečetla, ten už jí nebaví.

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 09:36
- Nahlásit

Du voblíct dítě a deme do konzumu ,páč mrňavec chce k vobjedu kujátka a jejži a já přišla na to,že jejži mám doma akorát krmnou.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 09:36
- Nahlásit

PetraK
no hají to von zná,ale včera nějak neznal,ted se najedli,tak odpol jdem na ty 2 hodky lítat a večer taky

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 09:38
- Nahlásit

jablunka
A teď si přectafte,gdyž se do toho dostane eště ta primární

to už je pak tlačenice a mamky musej do dvoustupu, aby to bylo přehledný Sali
kolik takových poraden znáš?

nojooo, to je ale otázka,proč to pak nazývati poradnou a trvati na jakýchsi striktních pravidlech. Hlavně pak jde fakt o to, že když se tam obrátí člověk absolutní neználek, bude brát plky těch "kompetentních" (asi ne všichni jsou tam řáchlí, to je mi jasný, že se tam najde určo i někdo fundovanej) jako bernou minci a může se řídit do průšvihu. POradna by to fakt byla, kdyby tam teda radil jen RD nebo lidi opravdu fundovaní, a ne šmatlové , ten název je pro neználka fakt příšerně zavádějící

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 09:41
- Nahlásit

jablunka
mám doma akorát krmnou.

nedělej Dášu! Dyž dá granule, co by nedal krmnou jejži?????

brezen2008
no hají to von zná,ale včera nějak neznal,

Zná leč nedbá! To znám taky , prostě měl jiný věci na práci, no

Tohle je třeba tak trochu "nevýhoda" tý knížky 101 triků, že si Ešus velice rychle zvyknul, že se něco podniká i takhle k večeru, doma, Takže když se nic z mé strany neděje, rozhodně se dožaduje toho, že se něco dít bude, tak jsme včera při vaření polítky taky ještě rozlišovali hračky

Neessi
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 09:42
- Nahlásit

davidkova renata
neumim israelsky
ty neumíš "jidiš" ? To je ofšem hrubá chyba!

jablunka
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 09:43
- Nahlásit

PetraK
Dyž dá granule, co by nedal krmnou jejži?????

No jo,ale to by zase pak chybjela psům........

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 09:44
- Nahlásit

PetraK
lidi to tam taky zhusta nečtou, ty starší dotazy, takže se to tam furt opakuje dokolečka dokola a jednoho by z toho hráblo.. já se vůbec divim, že ta poradna eště vůbec je v provozu.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 09:47
- Nahlásit

Sali a spol
mám menčí problém:
heledte jako elis se asi rozhodla,že nebude žrát granule jako žádné
a tak jsem zkoušela:
granule smíchat s konzervou - to vybrala jenom to maso a granule nechala bejt
nechala jsem jí jeden den hladovku - nic
zkoušela jsem jí přejít na jiné granule - coral canin - pro jehněčí s rejží,pro čivavy - nic
když jí dám jenom maso,nebo i konzervu + přílohy - tak má průjem

tak jsem dneska vzala mlejnek,granule rozdrtila na prášek a dala do toho konzervu - a žrala

co myslíte jsou to takový potvory anebo si to dělá sama a mám prostě nějakým způsobem vydržet a držet se granulí
jinak všechno okolo sežere,od chleba se sádlem,to jí problém nedělá, až po vajíčko

Neessi
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 09:50
- Nahlásit

PetraK
taky ještě rozlišovali hračky
Takl je to spravne,takl to má byt,souzi ! Tohle dělám s čubkama od štěněte. "Najdi kačenku.... hledej tašku.....balonek.....prasátko...."- berou to až moc vážně,takže občas,když vynechám vyhledávačku a chci se kouknout na televizi,tak si to ty mrchy vynutěj a gaučák je děsně nasr*nej a a řve: Běžte už fšechny do pr*ele,to si neumíte hrát potišejc !

Sali
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 09:52
- Nahlásit

brezen2008
heledte jako elis se asi rozhodla,že nebude žrát granule jako žádné
ona by nesnesla kuřecí rizoto se zeleninou? vždyť je tak majinkatá, že se nažere z jedný kostry a hrsti rejže a jedný mrkve...nebo fakt konzervu ale v množství přiměřeném, možná se posírá z nadbytku mastnýho nebo velkýho objemu jídla.

Tinta76
# Zasláno: 8 Led 2009 09:53
- Nahlásit

brezen2008
já granule namáčim a míchám s troškou konzervy, nevim esi je to dobře, ale čubině to tak začlo chutnat, a navíc maj voba něco teplýho do chřtánu

Sali
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 09:54
- Nahlásit

Neessi
PetraK
moji ubohý dobrmani večer akorát vyhledávaj, kde jaký jídlo, co by si eště dali, a přesvědčivě ho značej, v polici, v lednici, v kýblu, v chlebníku......

brezen2008
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 09:59
- Nahlásit

Sali
no když vona má po tomhle jako průjem,je odčervená,ale nevím,prostě tohle jí nesedí
Tinta76
jako zaleješ něčím,anebo vlažnou vodou?

já to nikdy neděla,že jsem zalejvala granule nečím

Alexa
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 10:00
- Nahlásit

Sali
iděla bych to na shovívavej úsměv nad lidma,co si na něco důležitě hrajou, asi jim to dělá dobře, tak klidně, a nechat je tam se smažit ve vlasním vomastku, kdo je rejpavej, ůže tam do toho vomastku sem tam cáknout voděnku, a´t se to rozsyčí, aby byla prdél,
ale pak je tam drobná chybička, že takovýhle pipiny jsou kompetentní poradci a hlavně se utínaj a banánujou jen pro někoho nepohldný lidi, teda aspoň takovej mám z toho dojem

gabi
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 10:03 - Změnil/a: gabi
- Nahlásit

brezen2008
prújem má po mase alebo po hocičom varenom? a po surovom?(napr. tie skelety)
granule sa namáčajú do vody. Dajú sa aj do vlažnej, ale v teplej sa rýchlejšie rozmočia.

StaHi
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 10:04
- Nahlásit

janika
a nemůže to bejt matka s otrokem / otec s otrokyní???
hele piju prvni kafe ..treba mi to casem dojde..

brezen2008
mufatko je taky nezravec.. osvedcil se mi 'aperitiv' (dam mu nejakou dobrutku, treba kousek sunky, jemu to nastartuje hlat a pak papka i bobule), nebo bobule navonet (pridam par kapek oleje z tunaka, nebo zloutek apod.) ..do varenyho ho teda nutit nemusim, to je fakt

..jinac mi prave volal bobulovej dodavatel, ze nekdy behem dneska dorazi.. takze to vypada, ze nejedu ani na urady, ani do hospody (pokud teda nedorazi uz nekdy ted, coz se este nikda nestalo..jezdi spis navecir)

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 10:05
- Nahlásit

PetraK
Vlčí špičouny jsme brali ze spíš zahradního odchovu + garáž, chovatelka je opečovávala tak akorát, ale chodilo k ní spousta lidí, psi kontakt měli normální, oba psi naprosto super.
Besinka (šeltie) je z domácího odchovu. Chyba, bych řekla, z části je u Bessí mamči (svojí nedostatečnou socializaci taky nepopírám), která je z kravína a předala tu nedůvěru dál, fenka se nenechala pohladit, ale z netu jsem se dočetla, že to u šeltek není nenormální. Socializaci z mé strany do půl roka bych srovnala s tou špicí, potom sem zjistila, že musim besku naučit samostatně myslet, strašně moc se srovnalo s příchodem Máji.
Teoreticky by na tom šeltička měla bejt nejlíp, ale ani smykem, rozhodně lepší start měly špice. Samozřejmě, je nutný vzít v úvahu rozdílnost plemen.

gabi
Člen
# Zasláno: 8 Led 2009 10:06
- Nahlásit

prosím vás, počul niekto niečo na granule HI-TEC?

<< 1 ... 2340 . 2341 . 2342 . 2343 . 2344 . 2345 . 2346 . 2347 . 2348 . 2349 . 2350 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání