| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 16:50
- Nahlásit
Mucholabkajo taaak,tak to me nenapadlo,nasla jsem jeste nejaky matros,hele myslim,ze pateho jsem v praci,to uz budu mit hotovy,tak se pak domluvime,jo?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 16:52
- Nahlásit
Mucholabkaasi davas malo ferdikovy a bucce papat,jsem videla,co delala vcera,chtela prolizt za mnou mezi spruslama v brane,a ona by to fakt prolezla!ja myslela,ze aportuje jezky!!!
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 16:56
- Nahlásit
nemethova5
Poslední dobou máme nedostatek ježků...od té doby, co tu bydlí se nám nějak vyhýbají
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 16:58
- Nahlásit
Bry den, koukam, ze dneska to tu je solidni lazaret. Co Stahi - uz si ji tam rovnou nechali zrejme, kdyz se neozyva.
AlenaD
Jak jí vidí okamžitě se klidí do vedlejší místnosti.
Jak vidi placacku na mouchy starsi erdelka, ma doslova amok. Vyrvat mi ji a rozcupovat, to je nejvetsi radost. Aspon pro ni usetrim na darkach.
davidkova renata
Jsou porad tam. Proste ocividne nikomu nechybej.
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 17:13
- Nahlásit
kachna_
A řešíš to nějak jinak než mucholapkou ?
Jo řeším to tak že na ty její móresy neberu zřetel, kampak by jsme došli kdyby jsme se doma řídili podle psů že jo. Tak to neřeším, ale štve mě že nevím proč se jí bojí, kdybych jí s ní alespoň někdy plácla, ale fakt ne, je to divný od figuranta se nechá mlátit a vidí plácačku a mizí.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 17:43
- Nahlásit
lidi, čilskej merlot z centrálního údolí, to je věc, to je antidepresívum antitchynívum....fakt dobrý, na to, že jsem od rána měla jednu housku s paštikou, to zabralo do minut od prvního loku...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 17:53
- Nahlásit
Sali
Napřed se najez, nebo se ti zase bude houpat celej svět
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 17:53
- Nahlásit
Sali
asi sem ho viděla v interšpáru my pijem imyglikos
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 17:58
- Nahlásit
Biluška
klidně, hlavně že mi bude všechno jedno. Už je to dobrý, ať se povídá co s povídá, já už se nenasírám, už je mi to gancegál, jen si hledím výroby večeře a upíjím.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 18:02
- Nahlásit
Sali
Závidím ti, taky se chci flákat a nic nedělat Jenže je dneska na pořadu koupání všech psů, to je vždycky horror a zabordelenej celej barák A jak mě bolí ta pusa tak po nich nemůžu ani pořádně řvát
All
Soused zabíjel ofci. Gozérka má kůžičku . Opakuje se scénář z loňska, nevím že mám nějakou malamutku, zítra s námi na vycházku nejspíš nepůjde
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 18:06
- Nahlásit
Mohli byste prosím přestat mluvit o jídle a dobrém vínu? Mám řepíkovej čaj, polotvrdej chleba a stejně je mi špatně. Děkuju.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 18:07
- Nahlásit
Biluška
Závidím ti, taky se chci flákat a nic nedělat
jenže já se neflákám, na to nemám čas....musím to tady klasicky celý opracovat, akorát u tohjo nesmím bejt střízlivá, neb by mě jeblo.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 18:08
- Nahlásit
kachna_
tak to zkus zapít. Dej si Torecan nejlépe injekčně, chvíli počekej, a pak ten merlot...a určo už tam zvostane. Akorát pak nezapomínej dejchat.............................
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 18:12
- Nahlásit
Sali
Jediný co tu mám, co by se dalo aplikovat injekčně je králičí vakcína proti moru a myxomatóze. Mám pocit, že ani jedno z toho mi nehrozí, takže nebudu experimentovat
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 18:15
- Nahlásit
mam nerf v kyblu, furt nic nevim. bud na mne pani dochtor zapomnela (mela volat, az bude mit vysledky), nebo to ty laborky nestihly... (mam na ni cislo jen do ordinace, takze se neco dozvim asi az rano)
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 18:16
- Nahlásit
StaHi
ještě žiješ?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 18:19
- Nahlásit
StaHi
hele a co se dejě???? přesně.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 18:19
- Nahlásit
Biluška
no, stale jeste trochu ziju ..ale zrejme me ceka dalsi bezesna noc (jsem fakt tezce paranoidni a to nevedeni mi teda dvakrat nepomaha)
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 18:21
- Nahlásit
StaHi
F klidu, to budou ňáký nafouklý plyny po té střevní chřipce, nebo tak něco. Uvidíš, že se nervuješ pro nic . Vždycky je to tak, čím víc se bojíš tím větší kravina to je
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 18:24
- Nahlásit
Sali
no v podstate mi akurat extremne narost bruch..behem par dni. a to jako fakt DOST! (vypadam jak par dni pred porodem).. jsem spava a je mi tak nejak blbe (ale to uz prakticky porad, takze z toho poznam prt).. skorem nemocim a guvno taky neni v olrajtu.. vim prt, ale scenare mi v hlave jedou pochopitelne ty nejhorsi (vot cirhozy po raka)
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 18:26
- Nahlásit
Biluška
vetry to nebudou, nejsem nafoukla, spis jako natekla bych rekla.. rano mi delali nejakej papirkovej test z moci a sestricku i dochtorku dost podesilo, jak se ten papirek 'vybarvil' ..mam neco bekanyho s jatrama, nebo ledvinama ..vic mi nerekli
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 18:30
- Nahlásit
Biluška
jinak k tomuhle:
čím víc se bojíš tím větší kravina to je
to mi taky dycinky fungalo, ale naposled jsem jela na pohotovost s domnelejma zarazenejma prdama, doufajic, ze se mi vysmejou (teda bala jsem se taky dost)..mno a voni hnedle infuzi a dvojnou operaci..toz tak
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 18:31
- Nahlásit
StaHi
klíííd, kdyby to bylo něco móóóc bekanýho, tak by tě snad nenechali jít domů
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 18:31
- Nahlásit
StaHi
hele to vypadá jako volná tekutina v břišní dutině. Měli jsme nedavno ten samej případ, mladá holka, náhle vzniký břuch, játra špatný, a bylo to od antikoncepce, uzávěr dolní dutý žíly krevní sraženimou a znemožnění odtoku krve z jater...uvidíš, že to bude nějaká podobná prkotina, žádný rak, a bude vše OK.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 18:33
- Nahlásit
Sali
Ještě že jsem to přestala brát, brala jsem asi tři čtyři platíčka a pak si řekla, že to za to nestojí.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 18:41
- Nahlásit
mac1
no voni mne sice domu jit nechali, ale s tim, at si zabalim uzlicek..
Sali
antikoncepci neberu, ale jatrum jsem ted dala fakt dost zabrat.. od minuly nedele ta strevni chripajzna -3 dny zvraceni a prujmu- potom normal chripajzna.. celkem tejdeni hladoveni.. no a pak jsem to na Stedrak nevydrzela s nervama v prazdnym baraku a opila se moc, moc, moc.. stale na lacno (byla jsem pak cela flekata a puntikata) ..proste mi telo rika DOST! a to zaslouzene ...chjo, ja uz budu upa hodna!, jen dyz nebudu muset do nemocnice
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 18:45
- Nahlásit
StaHi
doufám, že sis nenasrala slinivku břišní.
Obávám se, že na zabalení uzlíčku to je, a dořešení na interně,
já bych to u nás takhle řešila, člověk má pak klid, že je pod dohledem.
Zejtra se dle laborek uvidí.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 18:46
- Nahlásit
a jdu zdechnout, zatím.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 18:49
- Nahlásit
Sali
achych ach.. tak ja jdu prat spolecensky unosny nocni kosile.. a to jsem mela pripraveny takovy pekny novorocni predsevzeti.. uz par let mam 'letos zadny zlomeniny', ted jsem to chtela rozsirit na 'zadny zlomeniny a nemocnice' ..a trousek
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 19:21
- Nahlásit
tak ted pani dochtor volala a vypada to gut!
do nemocnice nejdu, moc jsem to nepochopila, ale mam asi zanet mocaku a brich mi narost z natekly sliznice (mam teda nejspis mocak velikosti ditete pripravenyho k zrozeni ) ..hlavne ze jsou ty rakovinny markery v poho! jupik, jupiiik!
|