Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2241 . 2242 . 2243 . 2244 . 2245 . 2246 . 2247 . 2248 . 2249 . 2250 . 2251 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Mucholabka
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 19:47
- Nahlásit

Biluška
Čumím, že si můžeš dovolit ztrácet psy, v naší zástavbě by to tak jednoduché nebylo. Na důchod se k vám odstěhuju.

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 19:51
- Nahlásit

Mucholabka
Nastěhuj se sem hned, pořád ti to říkám .
Se ztracenýma a uteklýma psama tady fakt není problém. Když si odmyslíš Semetriku I a Semetriku II tak je to tady ideální

AlenaD
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 20:13
- Nahlásit

Biluška
Se ztracenýma a uteklýma psama tady fakt není problém. Když si odmyslíš Semetriku I a Semetriku II tak je to tady ideální

Jak ideální, jako že když se ti přemnoží tak je vezmeš k teletníku?
Tak to by mě asi klepla pepuňa.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 20:14
- Nahlásit

Biluška
Nastěhuj se sem hned, pořád ti to říkám
Máte tam lidi, co jsou schopní dát prachy za stříhání psa? páč s tím znova začínám a budu si zařizovat provozovnu na zahrádce. Udělám si tam centrum, pokud se bude dařit.

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 20:23
- Nahlásit

AlenaD
ak ideální, jako že když se ti přemnoží tak je vezmeš k teletníku?
Vidíš, tak by to taky šlo řešit . Kolem toho teletníku moc často nechodíme, obec se ty kanály sice pořád snaží nějak zakrývat, ale ti vesničtí degeni to pořád kradou Třebas se v těch žumpách někdy utopí nědo z nich a bude klid

Mucholabka
Stříhání? U nás na dědině? Chacha,chichi.
Stříhá tady jedna holka, jezdí sem tuším každou druhou sobotu,nebo tak nějak. Pochybuju, že se uživí, ještě jsem tam nikdy neviděla žádného klienta. Ale když tu budeš tak můžeš třikrát do roka ostříhat Pumu, Armana a Texu, bude to jako klientela stačit?

Smečka
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 20:23 - Změnil/a: Smečka
- Nahlásit

no, pořád je to jen 5-7km, na rozdíl od sta Ebony
Tak jsem dnes v Kruškách zkusila něco nového, bylo to svělý

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 20:29
- Nahlásit

Smečka
Ta druhá fotka je úžasná. Jezdívala jsem na běžkách s Bucou, dokud byl sníh-minulá léta, teď jsem se těšila, že zapřáhnu oba a nebudu muset nic dělat, občas jen zapíchnout tyčku, a máme holomrazy

Biluška
Stříhání? U nás na dědině? Chacha,chichi
Náhodou, lidi z dědin jezdívají stříhat tak jednou ročně, někdy i jednou za dva roky, a ti psi jsou neuvěřitelně životaschopní, člověk už ví, kdy zavolají-dnes je 2. května, dnes bude volat Vomáčková s Bettynkou-šup, a je tam

Smečka
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 20:32
- Nahlásit

Mucholabka
Tak já musela za sněhem taky popojet. U nás není ani vločka

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 20:33
- Nahlásit

Mucholabka
Tak tady teda nevím. Jsou tu v dědině dva střední knírači co jsou docela opečovávaní, ti by asi připadali do úvahy. Pak je tady jeden opečovávaný berňák, ten do úvahy nepadá. No a moje saň. Zbytek psů jsou klasičtí bouďáci-řetězáci co v pěti letech vypadají na dvacet a pak zdechnou stářím

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 20:34 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

Biluška
Jinak na Armanovi a Texálovi bych se vyblbla, Texála bys nepoznala, teriéry miluju ze všeho nejvíc! Na jaře mi je dovez, já se vyblbnu, páč to je fakt už absťák, stříhám co jde, od určité doby, kdy někdo porušil mé rok trvající období abstinence!!!! grrr

Ale jo, i berňák se dá upravit, a zabere to dost času!

Smečka
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 20:35
- Nahlásit

Mucholabka
Jinak, na fotce to nevypadá ale byla hrozná kosa a moc ostrej ledovej vítr. I naši psi se chvílemi tvářili jakože už tedy zažili i tepleji.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 20:36
- Nahlásit

Smečka
Zas takový blázen nejsem, abych kvůli tomu brázdila Beskydy, a navíc umím běžkovat jenom po rovině, do kopce by snad pomohli psi a z kopce se bojím, bo to jede moc rychle

Biluška
Zítra budu stříhat Fifinku.

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 20:37
- Nahlásit

Dobrej povánoční Večír fšem co tu byli, sou, budou nebudou, nebyli a tak vůbec.

Doufám, že jste si užili Vánočky a máte navrch taky asi dvacet kilo jako já - vypadám skorem jako Nuný už - jen ty smrdutý nohy a velkej čumák mi chyběj , páč jsem pěstovala hodně gaučingu a léžingu a krmingem. A hlavně-sem furt u vodšťavňovače, kterej jsem dostala pod stromek. Brtnik tvrdí, že budu za chvíli odšťavňovat i šišky. Nevíte kde bych teď sehnala šišky?
Mrzí mě, že jsem se nedostala na vycházku a nemohla tak přítomným popřát háskej novej rok.

Smečka
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 20:41
- Nahlásit

do kopce by snad pomohli psi a z kopce se bojím, bo to jede moc rychle

Mucholabka
Z kopce jsem je odepínala, to by mě zabili. I tak jsem brzdila 2x zadkem Z držkopádů měli vždycky největší radost, v mžiku byli u mě a rajtovali po mě.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 20:49
- Nahlásit

Fifi
Ale je fakt, ze v nasi vesnicky riti mam na brndu podminky
je fakt,že já na sídlisku moc ne,upa vidim jak to krosim po hlavní třídě mezi Billou a Normou a důchotcí vodhazujou berle a uskakujou do dáli,úplný Lurdy
Sali
že pro vás bez 300L mražáku by asi bylo lepší krmit základ gtranule, a k tomu zalévací masové polívky jako píše AlenaD, a přikrmovat rohlíky/chleba se sádlem, syrový hovězí lůj, morek z kostí, a tak.
my sme ty bez mrazáku,ale ten recept pro nás asi nebé co??
Biluška
Už jsem se radovala, že mám o čoklida míň a zase nic
bože todle už neni možný,vy ste úpa neschopná!!! Pošlete ho PPLkem,tady f Praze to snad pude líp..

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 20:49
- Nahlásit

PetraK
Nevíte kde bych teď sehnala šišky?
Bez problémů, písni adresu, nějaké posílám

Mucholabka
Dobře, na jaře ti půjčím oba teriéry i Pumičku, můžeš řádit jak vzteklá. Já stříhání nenávidím, beru to jako nutné zlo co odkládám dokud to jen jde .Ale foxe musíme napřed zfetovat, on má ze stříhání panickou hrůzu a vyvádí jak vzteklej

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 20:51
- Nahlásit

Biluška
Zfetovaný pes tím víc vyvádí, já to radši dělám za plného vědomí.

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 20:51
- Nahlásit

davidkova renata
Dobře, posílám ho. Schválně jestli ho dokážeš ztratit, ale nesmí ho přejet auto, to bys měla výhodu, páč tady žádný auta nejsou

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 20:52
- Nahlásit

PetraK
Nevíte kde bych teď sehnala šišky
to vim naprosto přesně,ale vám to neřeknu ani dybyste mě mučila ,páč za todle
navrch taky asi dvacet kilo jako já - vypadám skorem jako Nuný už - j
máte víc černejch puntíků než Oliva s Brambůrkem dohromady

A du se zhroutit,Fanda položil celkem bez problémů půlku dlaždic,dokonce dou vodevřít aji fstupní dveře,což zpočátku vůbec nevypadalo.Blbý akorát je,že se mi to moc nelíbí k těm skříním,ale to je už klasika,eště nikdy sem si nepořídila/nekoupila něco co by se mi ve finále líbilo

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 20:53
- Nahlásit

PetraK
Jé, vy jste taky dostali odšťavňovač? My taky, je to super věc, ale musí se furt mejt a na koho to asi připadne? Oloupat pomeranče-Zuzka. Složit odšťavňovač-Zuzka. Udělat cvak vypínačem a vzzuuum-Marcel. Rozebrat-Zuzka. Vypít-Marcel a Zuzka si trochu cucne. Drhnout jemnou mřížku kartáčkem-Zuzka. A to každý den od Vánoc, snad nás to brzo omrzí.
Marcel taky povídal, že by bylo dobré odšťavnit chleba nebo psa. Odšťavňovali jsme banán, nebyla ani kapka šťávy, zato vznikla dobrá sračka.

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 20:54
- Nahlásit

Biluška
Bez problémů, písni adresu, nějaké posílám

já věděla, že tady najdu řešení

Hele lidi, ale to vodšťavovadlo, to je něco, UPOZORŃUJU, ŽE PO TĚCH ŠTÁVIČKÁCH NENI VŮBEC HLAD!!! takže doufám, že si tímto vypomůžu k seksi postavě

Biluška
Člen
- Nahlásit

Mucholabka
My ho fetujem do mrtva. Hřbet se ještě jakž takž dá. On se sice vzteká, ale dokážu ho zvládnout. Přední nohy a prsa - to už je o hubu. Hlava je skoro nemožná, mele se tak, že bys mu vypíchla oči. Břicho a citlivé pánské partie včetně zadních nohou jsou zcela nemožné. Ty jsem zatím ostříhala dvakrát - poprvé byl v narkoze při kastraci, podruhé dostal šílenou dávku diazepamu (byla jsem v pokušení dát si zbytek platíčka ),pak mi usínal v náručí a bylo mu to tak nějak jedno. Jinak je prostě neostřihatelný

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

Biluška
ale nesmí ho přejet auto
co trambaj??? tu tam snad máte ne????? v nejhoršim eště metro,ale to už je fakt strop!

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 20:57
- Nahlásit

Mucholabka
Banááááán neeeee!!! Ten má v sobě škrob a mohl by myslím i ucpat tu mřížku, a šťávu to nedá žádnou - to máš lepší si to rozmixovat s mlíčkem

Mně ty přípravy tolik nevaděj, šťávičku mám hlavně pro sebe, páč Brtnik ji moc nechce, spíš mu jí nutím. Ale je to fakt lábuš - multikoktejlek - pomeranče, mrkva, kivíčko a japko sem vykoupila celou zeleninu

Odšťavená paprika není nic světobornýho. Nicméně ten "odpad" jsem zakomponovala Ešusovi do večeře, prej dobrý.

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 20:57
- Nahlásit

PetraK
Chci taky odšťavňovač
Bude to u nás vypadat jak u Muchoš, akorát trošku vyměníme role. Místo "Zuzka" dosadíme "Mášenek" a místo "Marcel" "Biluška"

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 21:00
- Nahlásit

davidkova renata
Ani trambaj, ani metro. Může ho přejet maximálně traktor, nebo kombajn Nic jinýho. V krajním případě povolím lesáckej džíp, ale ten tu mají jenom jeden, takže je to v nejkrajnějším případě

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 21:03
- Nahlásit

Biluška
Nic jinýho
a co případně psí spřežení řítící se krajinou táhnoucí kolobrndu s fifi???
případě povolím lesáckej džíp
OK,to by mohlo klapnout,tudle stál uprostřed Obory a lesácííííí si ve školičce káceli jedličky na vánoce,zkusim to s nima domluvit,evidentně to budou naši lidé

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 21:04
- Nahlásit

Biluška
Chci taky odšťavňovač

a uš sis napsala Jéžiškovi?

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 21:05
- Nahlásit

davidkova renata
a co případně psí spřežení řítící se krajinou táhnoucí kolobrndu s fifi???
To by šlo, tady se mu to teda stát nemůže, ale uznávám ti to

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 21:07
- Nahlásit

Biluška
ale uznávám ti to
no sláva......
.....máte něgdo foun na fifi???????????????

<< 1 ... 2241 . 2242 . 2243 . 2244 . 2245 . 2246 . 2247 . 2248 . 2249 . 2250 . 2251 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání