Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2241 . 2242 . 2243 . 2244 . 2245 . 2246 . 2247 . 2248 . 2249 . 2250 . 2251 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
AlenaD
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 13:08
- Nahlásit

Biluška
Řekněte mi jak je možné nevšimnout si buldoka co funí, chrochtá a mlaská člověku přímo za zády??

Znáš chlapa co dokáže myslet na dvě věci současně? Nedokážou to i kdyby chtěli, je to vjedecky dokázaný.

brut
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 13:11
- Nahlásit

AlenaD
od žlučníku do zad a v lepčim případě horem, vod páteře mi to de do nohou
žlučník mám v klidu ( když nesním několik stroužků česneku ).
Od krční páteře mi bývá zle od žaludku a necítím ruce... od bederní necítím nohy a navíc se nemůžu pohnout.... zkroucená hrudní dělá taky divy.... zkrátka, když se celá rozhodne bolet, tak bleju, nemůžu se hejbat a navíc mám pocit, že nemám žádnou další část těla

Biluška
o "chytrém" samečkovi mi něco povídej... včéra zatopil v kamnech takovým způsobem, že jsme se koupali ve vlastním potu a Alu hledala nejchladnější místo... to je za u granulí, takže mi vysypala půl pytle ven. Naštěstí jí bylo tak horko, že nic nesežrala

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 13:13 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

AlenaD
Znáš chlapa co dokáže myslet
taghle to úplně stačí,netřeba pokračovat

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 13:18
- Nahlásit

Fšichni co taky mají pitomé samečky
neznám chlapa co by dokázal myslet, ale aby mi buldok za prdelí žral bednu cukroví to už mi teda přijde moc i na samečka Vyhodila jsem ho do chlíva ať jde radši zprovoznit porodní bednu pro Nýnátko. Za minutu byl zpátky s tím, že nemůže najít bednu. Pak nemohl najít hřebíky a následně lišty co se tam mají natlouct. Bože, to je materiál tohlencto

leila
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 13:20
- Nahlásit

Biluška
paní vy jedete do olmouce? Máte vstupáky přesně na lidi mě přebývá jeden vstupák, kdybyste měla zájem

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 13:20
- Nahlásit

Dobrá rada všem. Pokud si berete sedák a dva nevybité hady do zápřahu, nemějte tanga au.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 13:22
- Nahlásit

leila
Bilušku jsem v seznamu vystavovatelů nenašla.

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 13:25
- Nahlásit

leila
Nejedu, nestihla jsem Bonu přihlásit Nestihla jsem ani Brno a to mě deptá, páč jsem tam chtěla bonitovat Budu muset až bůhví kam Do Olmiku nepojedu ani na čumendu, páč budem mít zrovna Kindervajíčka (štěňata) a nerada bych si domů něco dotáhla. Si mlhavě vzpomínám, že loni z Olmiku nějací lidi přitáhli coronavirozu

Erin
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 13:25
- Nahlásit

Krásné slunečné poledne

AlenaD
davidkova renata
Biluška

Nebuďte na ty chlapy tak šeredný.Dyk sou jak malí kluci, i když je jim 50.To přece na nich milujeme,ne?(kromě levné pracovní udržbářské síly,přispívání do rozpočtu)

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 13:26 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

Biluška
Dyk Brno je do 5.1.!

A bude Ostrava, někdy v dubnu nebo kdy to...

leila
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 13:27
- Nahlásit

Biluška
jj myslim ze to bylo z olmu no brno jeste stihnes sice draz ale stihnes, tez nad nim uvazuji mam to nedele cas

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 13:30
- Nahlásit

Mucholabka
Dyk Brno je do 5.1.!
Fakt? Tak to je super, to bych ještě mohla stihnout

jablunka
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 13:31
- Nahlásit

brut
ty jsi vydržela spát do půl jedenáctý? Supééééééér

Ale jó,když sem čumákovala do půl štvrtý na bednu.....

AlenaD
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 14:18
- Nahlásit

brut
Jsme to ale chcípáci žlučník uš naštěstí rok nemám, ale jinak je mi to co píšeš hodně, hodně povědomý, dostala jsem teď čid, ale co budu dělat dál vůbec netuším, protože není den abych si nebrala něco na bolesti páč musím trochu fungovat.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 14:51
- Nahlásit

jablunka
Ale jó,když sem čumákovala do půl štvrtý na bednu.....
To já do jedný běhala se psema...taky se mi pak nechtěla vstávat na osmou

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 15:58
- Nahlásit

Zdravím všechny, zejména ty kterým je špatně.
Hele řešil jste někdo u psa strach ze sekerky a kladiva během používání (reakce na hluk není)? Navíc jako přivolat si psa a pamlskovat u sekání dříví není zrovna nejinteligentnější nápad, že
Nijak velký problém to není, jen mi je Máji líto, že vždycky někam zalejzá a má strach. Zase, aspoň jí nic netrefí...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 16:02
- Nahlásit

kachna_
strach ze sekerky a kladiva během používání
jakože se bojí dyš jí tim kladivem a sekerou mlátíš??? to pude vodstranit těško asi
Má reakci jako na nápřah bo co?
Mucholabka
nenos tanga dyš sportuješ,nemusíš bejt furt seksy

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 16:11
- Nahlásit

davidkova renata
Má reakci jako na nápřah bo co?
Reakci na nápřah skoro nemá, má reakci na zatloukání hřebíků a štípání dřeva
akože se bojí dyš jí tim kladivem a sekerou mlátíš???
Simtě, používám zásadně travezu multitraverzu 3+1, typ "allbreeds"

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 16:14
- Nahlásit

kachna_
Simtě, používám zásadně travezu multitraverzu 3+1, typ "allbreeds
třá jí to sekerka připomíná...
má reakci na zatloukání hřebíků a štípání dřeva
takže jí nedávej do učení za truhláře.to nepude

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 16:15
- Nahlásit

gde je fifi?????
hele to neni možný...ty vlkošedi sou eště tam!!!!!!!! ,to je neskutečný,von je snad nikdo nehledá

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 16:21
- Nahlásit

davidkova renata
třá jí to sekerka připomíná...
No jo no, to jsou ty levný asijský napodobeniny, měla jsem si připlatit a vzít traverzu vod Bilušky

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 16:23
- Nahlásit

kachna_
Hele řešil jste někdo u psa strach ze sekerky a kladiva během používání (reakce na hluk není)?
Ano, řešila jsem strach z jakéhokoli nářadí, lopata, sekera, kladivo, pila, strach vyjádřený agresivními projevy, nejde o to zvyknout ho na předmět, ale celkově to zvíře uklidnit, že mu nehrozí nic přímo od tebe, ne od kladiva jako takového.
Teď je kladivo jeho nejoblíbenější hračka nosí si ho s sebou do klece.

AlenaD
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 16:26
- Nahlásit

kachna_
Hele řešil jste někdo u psa strach ze sekerky a kladiva během používání (reakce na hluk není)?

Mě u psů uš nic nepřekvapuje, máme něco podobnýho, naše stará čuba má strach z plácačky na mouchy!!!
Hrozně mě to omezuje, protože tim pádem máme od jara do podzima přemušíno.
Předem upozorňuju že jí nigdy nigdo plácačkou nepraštil!!poslední dobou jde tak daleko že s ní odmítá být v jedné místnosti, takže jí musím schovávat aby jí neměla na vočích a pak jí zase dlouze hledat.

AlenaD
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 16:32
- Nahlásit

Mucholabka
Ano, řešila jsem strach z jakéhokoli nářadí, lopata, sekera, kladivo, pila, strach vyjádřený agresivními projevy,

Patří tam i plácačka na mouchy? Jak jí vidí okamžitě se klidí do vedlejší místnosti. Nápřah nemá. Žádný jiný nářadí jí nevadí. Naprosto nechápu.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 16:35
- Nahlásit

AlenaD
Plácačku před ním nepoužívám, páč by ji snědl, tak nevím

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 16:36
- Nahlásit

AlenaD
A řešíš to nějak jinak než mucholapkou ?
Je možný, že u nás to chce jenom ten čas, Vendulce taky trvalo rok a půl než vlezla dobrovolně do kotce .

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 16:40
- Nahlásit

kachna_
A řešíš to nějak jinak než mucholapkou
eště muchy aby se na mě lepily

nemethova5
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 16:47
- Nahlásit

Mucholabkacau,teda ja tam vecer v robote mela -14!!!ty jeste tak nalehko a s nahatejma psakama,dnes budu asi sit,mam toho moooc
AlenaDdobry den pani,co mate rada narostlejsi ovcouny jak ja,no co se tyce placacky,tak tu musime pred hajanem schovavat,bo by z ni byli tri,pokud se boji,tak ji na to porad ukazovat a hlavne nechlacholit,nic se nedeje,pomalicku zvykat,ja vim,ze se to dobre rika,ale pokud psa budeme hodne chvalit a pamlskovat,tak to snad casem pujde.
davidkova renatahele pani,ja malem v praci vcera umrzla a muchos si prijde jen tak lajt a este s tangama

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 16:48
- Nahlásit

nemethova5
Jsem šla z práce, holt do práce nemůžu chodit v kanadách a bomberu.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 30 Pro 2008 16:50
- Nahlásit

nemethova5
A mám radost, že budu mít náhubky, Ferdík je používá místo aportků, když nemůže najít hračku, tak mi donese koš, jen předtím vždycky spapá ty šráčky.

<< 1 ... 2241 . 2242 . 2243 . 2244 . 2245 . 2246 . 2247 . 2248 . 2249 . 2250 . 2251 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání