Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2241 . 2242 . 2243 . 2244 . 2245 . 2246 . 2247 . 2248 . 2249 . 2250 . 2251 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Hyena
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 15:55
- Nahlásit

Fifi
Jé, když tak koukám na fotku- nebyly jste na podzim na Otovi Pavlovi

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 15:57
- Nahlásit

Hyena
Nebyly.

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 16:00
- Nahlásit

Letim z práce, zítra čůůůůůůůůs.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 16:05
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/clanek/157625-na-rychnovsku- se-srazilo-psi-sprezeni-s-autem.html

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 16:43
- Nahlásit

Hyena
my jo...ale hyenu si nepamatuju....jsem netušila, že je tu ještě někdo takhle postiženej,dyž řeknu Davídkový,co jí náhodou potkám v lese, že už jdeme 20.km, tváří se, že sem vadná bo co...My teda zatim šli jen mid, long až za rok.Vypadám hrozně, ale psovi to sluší:

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 16:55
- Nahlásit

Hyena
a jo,vy jste longaři....tak tojo,to my až ¨za rok,my letos začínali, nechtěla jsem mlaďocha odrovnat hned, teda spíš sebe,pes je výmluva
todle ste vy, ne?
tak to jooo

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 17:09
- Nahlásit

čus dyjetologové
mám 5 fteřin,de sem Fanda
Sali
Srovnávej se s těma, co jsou tvý vzory,
a tak to bé problém..nemám žádný zvláštní vzory a eště ke všemu se mi Nyný líbí taková jaká je
Ad tahání...to nepé,lidi,vona netahá,páč to 3,5 roku nesměla a ani nemůže bo nemá ani vobojek a já teda odmítám chodit nějaký pošahaný dogtreky kde bych zdechla za půl hodiny.Jediný kde táhne jak kráva je na obraně a to se snažíme zlikvidovat

Hyena
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 17:24
- Nahlásit

Lucie od Arta
a jo,vy jste longaři
ku..a , já to řikám furt, že já nemůžu nikde udˇát žádnej průser, bo mě všickni skrzeva čubu poznají

Hyena
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 17:27
- Nahlásit

davidkova renata
a já teda odmítám chodit nějaký pošahaný dogtreky kde bych zdechla za půl hodiny
a to já zasejc takhle nemyslela, to ste mě špatně pochopila. Já vám naopak chtěla ulehčit i ty vycházky po hvězdě. Přecivá je tam vobčas kopeček a tam právě by vám mohla Nána pomoct.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 17:32
- Nahlásit

Hyena
to ste mě špatně pochopila
to leda
ale vona by netáhla..neni na to zvyklá a už vůbec f Oboře,je celej život zvyklá že si tam čuchá a dělá si svý věci a vůbec by nechýpala,že má táhnout,eště bych jí to musela učit a to mě může bejt ukradený

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 17:37
- Nahlásit

davidkova renata
Ja bych se taky za psem vlacet po svejch nenechala, drepim si spokojene na brnde a cuby makaj. Nakazila me Wami a dodneska neznam lepsi utahani cub. Pak kdyz si jen tak vyslapnem na prochajdu, tak je neunavis.
Ale je fakt, ze v nasi vesnicky riti mam na brndu podminky a cuby behaj po polnackach - a taky driv tah neznaly, ale naucily se.

Ebony
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 17:43
- Nahlásit

Hyena
škoda, že jsem přestala, mohli chodit žíhanci dva, my jsme s Aronem chodili v r.2006-2007, než jsem si na krušnohoráku utrhla meniskus....teď už jen běhám canicross

brezen2008
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 17:44 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit

Sali
takže jakoby stačí - nějaké aktivnígranule + ten zbytek? jako rohlík,sádlo,kus chleba,kus párku a já nevím co ještě?
+ ten mrazák a to maso

co dělaj vločky? jako krmný,maj nějakej význam?

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 17:45 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Ebony
Hele pani, jeden vas potomek - dcera.

Hyena
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 17:46
- Nahlásit

Ebony
my jsme s Aronem chodili v r.2006-2007
To je škoda, to já měla akorát čubu ještě dost mladou.
Ale řešit utržený meniskus běháním caniscrosu....

brezen2008
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 17:49
- Nahlásit

http://www.krmiva.net/shop/index.htm
heledte a co tohle?

Ebony
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 18:00
- Nahlásit

Fifi
jé super, kamarádka tady má její sestru, ale tahle vypadá na velikou holku

hlavně mě těší, že si lidi chválí po Indoušovi povahy, nevíš jak je na tom tahle?

Hyena
no, pořád je to jen 5-7km, na rozdíl od sta

Hyena
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 18:03
- Nahlásit

Ebony
Tož to jo, ale my patříme mezi ty, co treky chodí,bo si to chtěj užít a né běhají

Ebony
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 18:06
- Nahlásit

Hyena
no jo, já si taky užívala, neboj poslední šneček jsem byla vždy já, a chudám Wami, co mě táhla za sebou

Hyena
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 18:09
- Nahlásit

Ebony
A tak to jóoo

AlenaD
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 18:13
- Nahlásit

brezen2008
Zkus zátěžový granule zalít vývarem z kuřecích koster a to maso a kůži z těch koster mu do toho ober a uvidíš!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 18:21
- Nahlásit

AlenaD
dík za tip !

Hyena
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 18:33
- Nahlásit

Lidičky, krásnej zbytek roku a super silvestra bez následné kocoviny. razíme do přírody a nejspíš se mi do neděle internet potkat nepodaří.

Sali
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 18:34
- Nahlásit

brezen2008
no můžeš krmit jako chuťovku ke granulím skoro cokoliv, dávat chroustat jabka, mrkev,...jde o to, jestli budeš krmit doma chystanou stravu a granule dávat jen jako doplněk, bnebo jestli budeš krmit hlavně granule, a domácí stravu dávat jen k tomu navíc, protže v granulích už jsou ty vitamínově-minerálové premixy, co bys jinaku čistě domácí stravy musela přidávat.
myslím, že pro vás bez 300L mražáku by asi bylo lepší krmit základ gtranule, a k tomu zalévací masové polívky jako píše AlenaD, a přikrmovat rohlíky/chleba se sádlem, syrový hovězí lůj, morek z kostí, a tak.

Sali
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 18:35
- Nahlásit

Ebony
jj, a až bude nejhůř, tak se udělá artoška a to, co bude čouhat, se voštípe.

AlenaD
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 18:36
- Nahlásit

brezen2008
Není za co, já jsem takhle vykrmila feny na zimu a nebo vyhublé po štěňatech.
Vždycky jsem si toho uvařila větší hrnec, dala do lednice a pak jenom odebrala a přihřála. Já jsem ty kostry do toho vývaru rozhňahňala celý, ale když nemůže Dasty kosti, tak mu můžeš obrat jenom maso a kůže. Zkus mu to dávat 2x denně a 100% ti přibere.

Sali
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 18:39
- Nahlásit

brezen2008
párek, tvrdý sýr a tak jsou výborný odměny na výcvik, ale nejsou vhodný jako složka krmení, neb jsou dost solený a kořeněný a tak, když sýr, pak přírodní tvarohový, ten jak se mu říká cottage, přírodní, nesolený. Mlíčný výrobky spíš kysaný, málokterý dospělý pes má schopnost strávit nekysaný mlíko, takže jogurty žerou dobře, ale po sladkým mlíku se poserou.

Ebony
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 18:42
- Nahlásit

Sali
no tu mi chtěli dělat, ale dokavad mě to nebolí, respektive občas bolí, ale dá se to vydržet, tak nikam nejdu, takže až bude nejhůř

ale na druhou stranu mi to mezi čtyřma očima řekl chirurg sám, že operace se dá udělat vždy, když se to dá vydržet, tak ať nikam nespěchám..protože jak se jednou rejpne do kolene...

Sali
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 18:44
- Nahlásit

Ebony
hele většina menisků přiroste sama, artroška má cenu až když se to blokuje a vadí ve funkci, a blbě se to řeší, až když je tam pokročilá artrosa,
udělejte NMR, jak to tam vypadá, a dál podle toho, pokud se to neblokuje, nic se neděje.

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 19:34
- Nahlásit

Zdravím žumponory.
Tak jsem díky foxlíkovi strávila velmi příjemný večer Armánek se totiž na vycházce ztratil Ne, že by utekl, on prostě zmizel. Šli jsme kolem bývalého teletníku, je tam strašně moc odkrytých kanálů, různých jam na močůvku a takových zrůdných věcí. Všechno samozřejmě odkryté, páč poklopy se dávno nakradly do sběru Aris tam jednu chvíli byl a vzápětí nebyl. Volám, hulákám, fox nikde. Říkám si "on se vrátí domů". Přijdem dom a pes furt nigde Mezitím se udělala tma. Beru Mášenka, baterky a jdem hledat. Před očima foxe se zlomeným vazem v některé té jámě. Pročesáváme ty pitomé díry jednu po druhé, v jedné je utopená srna, do jedné málem spadl Mášenek...fox nikde. Postupně jsme zaúkolovali všechny lidi co jsme potkali - krmiče co šli domů z kravína a souseda co se vracel z hospody... všichni prolízáme kanály, pes furt nikde. Smířila jsem se s tím, že je teda nejspíš mrtvej, páč ho neslyšíme ani nikde štěkat a odvolala jsem pátrací akci. Budeme pokračovat zítra za světla. Fox doběhl domů chvilku po nás, vyklepanej jak drážní drezína, klepe se strachy ještě teď. Je fakt, že v tom období kdy se ztratil ve vsi někdo pálil petardy. Nejspíš se strachy zcvoknul a zdrhnul
Už jsem se radovala, že mám o čoklida míň a zase nic

<< 1 ... 2241 . 2242 . 2243 . 2244 . 2245 . 2246 . 2247 . 2248 . 2249 . 2250 . 2251 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání