| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 00:23
- Nahlásit
PetraK
todle ale nemyslíš vážně že neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee???????
myslím
Silvestra třicátýho? Nejste paní divná?
Alexa
eču oblíbenej semínkovej
hoď mi sem prosím receptík.... semínka já ráda
mac1
sušenými rajčaty, dnes jsem ( ) upekla chléb se slaninou a čedarem , mlask
jůůů, slanina a čedar zní moc dobře... receptík by nebyl?
StaHi
řeknu mužskýmu, aby udělal nějakou fotku
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 07:26
- Nahlásit
dobré ráno
dnes jdu naposled na brigádu do petka a pak už zas a klid,mohu přes den lítat se psema a dělat kraviny a v noci pracovat
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 08:59
- Nahlásit
brý den.
Jak to de,doktore?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 09:11
- Nahlásit
Bré ráno, dneska se jedu pomuchlovat s malejma malinovejma piraněma
brut
hoď mi sem prosím receptík.... semínka já ráda
2 hrnky vody,2 lžičky oleje, 2 lžičky soli, 1 lžička cukru, 2 lžičky kmínu, 2 hrnky žitné mouky, 3 hrnky hladké, 1 lžička sušeného droždí, semínka dle chuti - mám udělanou takovou směs ze všeho možnýho: sezam, dýně, pohanka, slunečnice, lněný semínko, apod. ve sklenici a z té tam od oka sypu.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 09:36
- Nahlásit
Dobrý ráno fšem
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 09:46
- Nahlásit
bodre rano lidijove, drzte mi palec, uz mi zas hrozej hospitalizaci ..je mi nako blbe a napadne mi narost bruch (bohuzel ne ze zradla ..a ani nakryta nejsem..to uz jsem zkousela).. tak jsem prave dochtorce odevzdala asi litr krve ..a odpuldne budu vedit vic... ja neciiii do nemocnice, vubec neee!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 09:56
- Nahlásit
StaHi
Jak to, že furt eště nejsi nakrytá Taghle nám děláš pěknej bordel v línijích Dávám ti poslední šanci a estli nezabřezneš do měsíce tak tě darujem do dobrých rukou, páč si nemůžem dovolit mít v kravíně kusy co pravidlně nerodí
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 10:00
- Nahlásit
Dobré ráno fšem hodným a laskavým lidem, co mají rádi mrás, ale neradi škrábou auto, zejména, kdyš sou na pokraji smrti břišním tyfusem. Také dobrého rána fšem, co bjěškujou, lýžujou a sportujou, i těm, co sport nemaj moc rádi, leda tak krasobruslení f telce. A dobrého rána i těm, co jinak nic moc!
Umírám na břišní tyfus, už to brzy přijde, odkazuji vám Maryji a můžete si pronajmout můj velkobyt, jen tu postel a dveře a skříně a zbytek obkladů si dokupte.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 10:03
- Nahlásit
StaHi
Pani, ale vy si už děsně vymejšlíte, nejdřív si naprogramujete dvojnou operaci, teď si vymyslíte zase bůhvíco! To nemůžete mít jen třá koleno jako fifi? Nebo kyčel, jako děda? Nebo ajzhajmra jako mamka?
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 10:10
- Nahlásit
Gerda
kolena mam revmaticky a toho Nemce na mosku mam taky tutovje.. kycle zatim dobry, ale ted sem fakt poeana z toho bruchu ..nechala jsem si statecne pustit zilou a za odmenu jsem (misto obrasku) dostala poukas na tetanofku.. bek! ..to je rok todleto, to je rok..este ze us konci..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 10:17
- Nahlásit
StaHi
A vysledky budou dnes odpoledne?
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 10:22
- Nahlásit
Gerda
jo, bo dochtorka napsala na fsechny zadanky kouzelny slufko.. eee.. 'statim' , nebo tak nejak (znamena to 'hnet!').. ja se bojiiim! du to radsi zaspat asi
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 10:24
- Nahlásit
StaHi
Pani, dejte sem pak vědět, co s váma je, já du chcípnout na ten tyfus, už nemůžu ani sedět, chce se mi děsně zpětně trávit a za chvíli přijdou aji horšejší věci, tak sem dejte vědět, jak to s váma je, jo? Čest práci!
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 10:28
- Nahlásit
StaHi
Gerda
jéžišmarjápanozassetovšechnosere.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 10:28
- Nahlásit
Gerda
no vedet urco dam.. jinak todle zpětně trávit a za chvíli přijdou aji horšejší věci sem si dala minulej tejden.. idealni svatky proste..
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 10:42
- Nahlásit
Můžu se přidat do klubu?
Vezmete mě s oparem na horním hru, oparem na dolním rtu, asi sedmi aftama a jednou megaaftou na jazyku? Se nemůžu ani nacpat čokoládou
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 10:46
- Nahlásit
Biluška
mám se ti tady na to podívat? to bude jistě slintavka a kulhavka bez kulhání, ta lidová verse.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 10:49
- Nahlásit
Biluška
jinak je to skutečně natuty virová aftosní stomatitida s exacerbací labiálního herpesu, netrap to kyselým, ale nějakejma hojivejma pastilkama na záněty v ústní dutině s lokálním anestetikem, a opary ošetři tak, aby tě nebolely, nasuš je a pak krusty promasťuj něčím hojivým, pantenolem třeba.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 10:50
- Nahlásit
Biluška
no a tu čekuládu pak holt mušíš po malejch kouštíčkách, no.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 10:50
- Nahlásit
foto chlebního produktu , ležící, aby byl vidět tvar ( bych přirovnala ten tvar k trochu většímu toustovému ) a v normální poloze, ale už jen zbytek , všichni tu moc rychle žerou
brut , receptík by byl , kvasnice 3/4 ČL ( čajová lžička) , tmavá mouka 400g, cukr 1 PL (polévková lžíce), sušené mléko 1PL, sůl 1ČL, sýr čedar strouhaný 50-70g, voda 290 ml, slanina nakrájená 50 -70 g . Nemaje sušené mléko, dala jsem 290 ml mléka ( a už žádnou vodu) a povedlo se .
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 10:54
- Nahlásit
Gerda
StaHi
máte evidentně citlivé trávení, kupte si dietní granule a necpěte se vším možným sajrajtem !
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 10:55
- Nahlásit
Dobré ránko vespolek
mám maličkou chviličku než půjdu dělat guláš.... knedlíky mám naštěstí od tety v mrazáku. .... ty dva puberťáky živit je horší než si pustit domů psy
Alexa
díky moc... pečeš na zkrácený program nebo na klasiku? Abych se nedočkala nějakýho nepříjemnýho překvapení
Jinak celozrnný chlebík byl výborný ( 1,5kg) .... ještě, že vstávám první a stihla jsem sobě a mužskýmu odkrojit ke snídani, protože po zásahu mladíků nezbyl ani drobeček a ještě se obhlíželi, kde by co uzmuli
StaHi
to máš po tom slepáku? Držím palce, ať je všechno brzy v pořádku
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 10:56
- Nahlásit
mac1
máme od loňska - VÝBORNÝ nemůžem to vynachválit
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 10:56
- Nahlásit
na opary doporučuji kosmín, je lepší než minimastičky za maxipeníze
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 10:58
- Nahlásit
Eště k tomu doporučuju toustovač (ten vyskakovací) aby se daly ráno opíkat toustíčky s máslíčkem a s marmelátkou
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 11:03
- Nahlásit
brut
pečeš na zkrácený program nebo na klasiku
peču na dlouhej,celozrnnej, mám mulinex a dávám na nejtmavší a nejvyšší váhu, jinak se mi stávalo, že byl moc světlej.
Na opary mám suprovej krémík Herpason, vyrábí to nějakej ATOK, stojí mě u kosmetičky asi 2stovky, ale docela vydrží a opar (když začnu mazat pozdě a udělá se) je za 2 dny zahojenej
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 11:04
- Nahlásit
Sali
Dík. Můžou to ode mně chytit psi? Nebo já od nich? Páč Orina má falešku a pořád má tendenci lézt mi do klína a ňuchmat se se mnou Já nenávidím když mě pes olizuje, fakt mi to dělá husí kůži, ale jí je to jedno a kde může tam mě olízne i když ví, že za to schytne Jestli je to virový a Ora to chytí tak mě omejou, v těch jejich buldočích čelistech by to teda byla radost A Nýnátko má každým dnem rodit
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 11:05
- Nahlásit
StaHi
držím palce
Gerda
copak jsi spapala po vycházce?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 11:07
- Nahlásit
brut
Taky bych si dala guláš, ale Mášenek zatoužil po druhé dávce brsalátu . Včera mě ukecal, že prý měl málo a že musím uvařit další . Dokonce si k tomu i usmažil řízky
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 11:07
- Nahlásit
mac1
děkujiiiiii... večer vyzkouším a budu doufat, že přežije alespoň do rána
Ještě k tomu kynutýmu těstu.... děláš to, co jsi byla zvyklá bez pekárny jen s úpravou poměrů nebo používáš jiné? Právě tu studuju návod a přiznám se, že z něj moc moudrá nejsem
Biluška
na afty se mi osvědčil na dezinfekci úst Mundisal gel, je normálně k dostání i bez receptu a zabírá skoro okamžitě ... opary matlám Zoviraxem ( i nejbližší okolí, protože se mi rádi vysejvají na očích) a po zaschnutí Framykoinem
Sali
sem měla zase "príma" noc .... ve dvě mně chytla záda a blila jsem jak amina, nemohla jsem se ani hnout..... naštěstí se mi podařilo vzbudit mladýho a ten masírovacím válečkem pomohl uvolnit spodní půlku zad, mužskej klasickou masáží uvolnil hrudní část, ale na krk jsem si musela vzít Tramal... doufala jsem, že ho v sobě udržím dostatečně dlouho, povedlo se, ale jsem dneska lehce nepoužitelná
|