| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2008 12:28
- Nahlásit
Sali
když vod rána kmitám jak zbjěsilá
se aspon zahřeješ páč kmitáním si vyrobíš teplo a nebudeš litovat prostojů
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2008 12:30
- Nahlásit
kmitáním si vyrobíš teplo
davidkova renata
jasně, v mozku, ten se mi vodvaří, a zbytek těla mezitím ztuhne úplně, jasně, jdu na to
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2008 12:31
- Nahlásit
davidkova renata
to vím že to umíš,jenže ty kostry dasty nestráví,jako chutnaj mu,ale má to pak bolesti,jako když kadí anebo to bleje
takže vod kostí musím opustit
lidi uklidit byt dá taky fušku,místo abych ležela,tak kmitám doma a uklízím
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2008 12:31
- Nahlásit
Jo a eště sem vám zapomněla říct,že úpa nejlepčí je alexa bo jednak měla to dobrý cukroví,dvanak se hodně dobře vyzná v množení a lýnyjích a nakonec to nejlepší!!! Nyný jí vůůůůbec nepřipadá tlustá!!!!!! Prej spíš jako pohublá nebo tak nějak to řikala Je to hodně moc fajn děfčica a sem mocinky ráda,že sme se na mý foře poznaly
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2008 12:37
- Nahlásit
davidkova renata
Prej spíš jako pohublá nebo tak nějak to řikala
Ona si doma zapomela brejle?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2008 12:41
- Nahlásit
Tchor
náhodou je moc prima a nemá předsudky
Sali
v mozku, ten se mi vodvaří, a zbytek těla mezitím ztuhne úplně
no a tim vodvařenim se ti přerušej ty nervový vlákna bo co je to za sajrajt,co vedou ty nelibý pocity a zimu vůůbec nebudeš cejtit...dyk to řikám,ne?
brezen2008
jenže ty kostry dasty nestráví
nejsou jen kostry,bejvalá byla úpa ten samej typ a kostru nikdy neviděla
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2008 12:44
- Nahlásit
davidkova renata
no vona ti nechtěla kazit asi radost
ale jako mohla by asi tak nevím do kila zhubnouit a dát to dastymu
dnes si dal 3 krajíce chleba + granule a zatím v poho a včera plát sejra eidamu
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2008 12:50
- Nahlásit
davidkova renata
úpa nejlepčí je alexa
ó děkuji paní
sem mocinky ráda,že sme se na mý foře poznaly
to já taký
Nyný jí vůůůůbec nepřipadá tlustá!!!!!! Prej spíš jako pohublá nebo tak nějak to řikala
nepřeháněj pohublá néé, ale tlustá určitě není, je "drobnější" než Alexa
Tchor
ale no ták, ty už pár let nenosím a jako chápu, naši figuranti taky radši figurujou Barušku jak Alexu, která nejen že je těžká, ale ještě se ráda opírá o fíka předníma nohama a pjekně drápe
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2008 12:52
- Nahlásit
brezen2008
ty kostry dasty nestráví
tak hlavně neber od Vetamixu drůbeží směs, tam jsou i kosti namletý. Zkus vepřový mletý, to dávám holkám na zimu, je to tučný
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2008 13:04
- Nahlásit
Alexa
nepřeháněj pohublá néé, ale tlustá určitě není, je "drobnější" než Alexa
jj,tak nějak to přesně bylo,už si to vybavuju ,zajímavý je,že se fšicííí navážej akorát do Nyný a vostatní tlustý psi jakýkoli rasy projdou bez pofšimnutí
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2008 13:19
- Nahlásit
zajímavý je,že se fšicííí navážej akorát do Nyný a vostatní tlustý psi jakýkoli rasy projdou bez pofšimnutí
davidkova renata
to je naprosto logický: na druhejch tlustejch psem mi lautr nezáleží, protože s nima nic neřeším a nestarám se o to, jak jim zvednout kondičku a s tím odskok a razanci. Ono to není jen o srdíčku, je to i o fyzičce, zadejchaný zvíře se přestává snažit, nakolik by jinak mělo. Zrovna Nána není tak zarputilá, aby to dřela s jazykem na vestě do úpadu, ta když začne fyzicky upadat, ztrácí i drajv
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2008 13:23
- Nahlásit
davidkova renata
víš, jak jsem osvalovala línýho pinze´táka v době, když jsem měla jen jednoho psa, a pes byl stejnej coura šouravej jak Nána, když nemusel, nezaklusal...ale byl aportér, a dobře zblázněnej aportér, takže jsem si vybrala pěknej krpál DO KOPCE, a házela jsem mu vždycky tak 5 co nejdelších hodů nahoru, dokud nezačal vláčnět, pak se to vyšouralo a následovalo další kolo silovejch sprintů.
Bylo to pak na tom psovi vidět, línej byl furt, ale když měl zabrat, měl čím a z čeho.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2008 13:24
- Nahlásit
Sali
ta když začne fyzicky upadat, ztrácí i drajv
tak to máme vobě úpa stejný ,akorát já už sem drajf ztratila dost dávno
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2008 13:27
- Nahlásit
já už sem drajf ztratila dost dávno
davidkova renata
já ho ztrácím dneska, a asi už navždy.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2008 13:32
- Nahlásit
Sali
krpál DO KOPCE
no to leda,ale vona zas takovej magor do aportů není,leda bych použila tenisák,ty mylákuje Todle sem dělala s tou bejvalou z kopce v Oboře nad jeskyní a za letohrádkem...ten je kurevskej,má skoro 90 st Házela sem směrem dolů a kdybych po 10 hodech nepřestala,házela bych tam dodnes jestli bychom neumřely ,ale to byl MAGOR na aport,tadle by se mi na to potřetí vyflákla Ale zkusim to vopčas s tim tenisákem aspon.Páč rozuměj....já nepotřebuju psího Švarcenegra,k ničemu mi nebude,mám normál gaučáka,nikam jí necpu,ani na výstavu,ani do chovu ani na mistráky...a navíc nemám vůbec náladu,sílu ani čas vyrábět z ní Ramba(stejně nevim ani jak)Kolikrát si řikám,jak na tom teda musej bejt ty miliony NO co žijou JEN a pouze na zahradě a že jich je! Dyk ty se nehejbou prakticky vůbec! A co ti ííípaři co znaj jen kotec a plac? Jak ty to dělaj??Ta sfině je venku asi 100krát tolik ..
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2008 13:36 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit
Sali
heled je zbytečný kupovat dastymu ten pešek anebo bych mohla zakoupit ?
jo a ten chleba mohu dávat ráno anebo mohu i večer? jako jestli stačí ráno 2 a konec se sádlem anebo by mohlo bejt i 2 večer ?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2008 13:38
- Nahlásit
davidkova renata
A co ti ííípaři co znaj jen kotec a plac
ti většinou maj naběháno u kola. Koukala jsem jak loni, když jsem nebyla tak lenivá a 3x týdně jsem s holkama jezdila na kole tak cca 15 kiláků jak najednou začali zvyšovat rychlost při kontroláku
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2008 13:39
- Nahlásit
jo a nevíte jak douho bude trvat než budu moci něco napsat na RD? jako mě měla přijít důležitá sz a nevím kdy to bude obnoveno
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2008 13:41
- Nahlásit
davidkova renatapani zas to blby icq nejde,ja se z toho fakt zblaznim a uvazuju,ze udelam kikine lecebnou kuru z rebricku a budu v tom machat celou!me to fakt vytaci,kazdou chvilku neco,no,i kdyz ma hajan osm let a je teda fest,tak lita nahoru dolu za balonkem jak zbesilej a vubec zadychanej nejni a je to kus psa!jinak pater zatim dobra.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2008 13:43
- Nahlásit
davidkova renata
No vem si Besku x Cir x Mája. Příležitostí k pohybu maj stejně a ty dva procházku promagořej, Beska na to kašle.
Samozřejmě, že má redukční dávku krmení..., ale prostě to nestačí. A to ještě doma běhá s Májou.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2008 13:44
- Nahlásit
Alexahm,prave,bud zavreni v kenelce v aute,vsude i na stopy autama,jeste jak jsem s hajanem stopovala,tak to byla prijemna prochazka.skoda,s hajanem na kole trandit nemuzu,ma od mala nedomykavost leve chlopne.
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2008 13:44
- Nahlásit
brezen2008
Když jsem chtěla psy na zimu nebo po štěňatech vykrmit, tak jsem granule, zátěžovku zalévala teplým vývarem z kuřecích koster a ještě jsem jim do toho z těch koster rozhňahňala to maso. Po tom teda vždycky přibraly.
Jináč naše holky by o syrové kuřecí kostry ani nazavadily páč nevědí co je hlad a za druhý syrové maso blejou.
davidkova renata
Jináč Nyný vůbec není tlustá, tlustej pes vypadá jinak, je úplně akorát. To může říct jedině nějakej příznivce rachititidy!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2008 13:47
- Nahlásit
AlenaDja to rikam porad,ze zavidi nuny,jakou ma peknou postavu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2008 13:49
- Nahlásit
Alexa
ti většinou maj naběháno u kola
no kolo sem tam i beru,ale akorát dyš je hesky bo třá ted bych asi po 200 metrech mohla dělat Hanče nebo Vrbatu ,případně voba najednou .15 teda nedám páč moje fyzička je poooodstatně horší jak ta Nyný a navíc vůbec neumim jezdit ,takže to beru po oboře po hlavních cestách bo bych spadla , (něgdy spadnu i tak )vodhaduju to tak na 5 km,ale jedu tak,že třá podstatnou část cválá.Ovšem je to pouze sezonní bo f takovým humusu fakt ne
nemethova5
lecebnou kuru z rebricku
to určitě můžeš ,se jí to zahojí dyš už jí tam nic nepřekáží..
pater zatim dobra
tak sláva
du mrznout ven a pak příde kladeč fanda,tak nepište!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2008 13:51
- Nahlásit
AlenaD
Jináč Nyný vůbec není tlustá
nemethova5
ze zavidi nuny,jakou ma peknou postavu
je hezký mít přátele
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2008 13:56
- Nahlásit
davidkova renatapani,ja musim jet do toho praglu,ja vas chci videt na kole,jak se rika,videt neapol a zemrit,ja jsem na tom ouplne stejne,takze vypadam na tom jak vosa na bonbone!!!no ja myslim,ze s tim rebrickem nic nezkazim,tak musim se te zastat,bo mam rada narostly psiska a jak pise alenaD,rachitis taky nepodporuju,tak ja jdu taky pa zatim vsem!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2008 13:59
- Nahlásit
nemethova5
jak se rika,videt neapol a zemrit,ja
tak todle je daleko lepčí zážitek
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2008 14:00
- Nahlásit
Tak děcka, už sem po vobjedě, děda ispidich si přijel pro lososáky, šli sme na vobjět, kouknul na Fandu a Simíra, smál se jim. No co, no, sou trošku vošklivý. Asi pudu za chvilku z práce.
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2008 14:21
- Nahlásit
davidkova renata
Já bych Nyný ohodnotila slovy výstavního posuzovatele.
Je to středně velká dobře osvalená fena s pěkným hrudníkem a pevnou kostrou s přiměřenou výživnou kondicí.
Hotovo, tečka.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2008 14:27
- Nahlásit
AlenaD
A co nos, pane posuzovateli? Nepíšete tam někde taky, že ten pes má mocinky velkej nos a smrdutý nohy? )))))
|