| Autor |
Zpráva |
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 11:08
- Nahlásit
Gerda
StaHi
Biluška
Šmarjápano hnedkajc je mi líp. Tak du honem se psama ven neš to na mě znova dolehne. Jináč my uš dneska máme náfštěvu zdravotnického zařízení za sebou, heč.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 11:09
- Nahlásit
tak já k tomu doporučuju tchýni, se svejma dvěma psama, přinávštěvovanou na týden za účelem čistky kompu a oslav Silvestra a Nového roku.
Tchýně má ode mne dost potravně podnikavou malinušku, a já mám dole nepodnikavý psy, čili pytle s granulema ve výklenku otevřenýho sklépku.
Jen jsme odjeli do práce, a tchýně se přesunula z přímého dohledu, malinuška škubla jeden pytel, a všichni 3 dobrmani i ona si dávali hody vánoční. Když to tchýně odhalila, nevěděla, jak vzniklou situaci vyřešit jinak, než že jim celý den jako zakazovala tam chodit žrát, že by ten pytel sbalila a něčím zakryla, aby nebyl rozdřípnutej v dýlce půl metru, to jí nenapadlo...a že je po Láďovi teda Láďa po ní, tak od pičítače nevidí neslyší.
večer byla všechna zvířata kulatá, a z 20 kil v tom pytli se stěží nasypal malej kýbl na 15 l.
Já zmonitorovala situaci, vyslechla kulhavou výmluvu, proč, a nalila si půl sklenice rumu, dolila džusem, vypila, a za chvíli to zabralo a bylo zas fajn.
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 11:10
- Nahlásit
Sali
sem měla zase "príma" noc .... ve dvě mně chytla záda a blila jsem jak amina,
pani dochtorko a neni to žlučník?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 11:11
- Nahlásit
brut
mě drží CC sy už týden, na pitevně se hejbu, tam to jde, ale na mikráku je to labuž.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 11:13
- Nahlásit
AlenaD
né, to je CC sy.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 11:14
- Nahlásit
Sali
mít doma týden bývalou tchýni, stal by se ze mě opilec , v tom lepším případě, v tom horším bych asi šla sedět na několik let
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 11:18
- Nahlásit
Mít tu kteroukoliv svoji tchýni na déle než hodinu tak je ze mě opilec
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 11:28
- Nahlásit
brut
Ještě k tomu kynutýmu těstu
já teda používám normální recept i s klasickým droždím,akorát to docela dost vykyne, tudle jsem dělala nějakou buchtu a po 1,5 kdy pekárna na mě pískala jentaktak že nepřetejkala, byla jak hŕnečku vař
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 12:01
- Nahlásit
Brý půldneeee!
brut
Nejste paní divná?
naprosto - ale hele proč ho slavit organizovaně? To umí každej, tak proč si neudělat něco extra?
StaHi
bodre rano lidijove, drzte mi palec, uz mi zas hrozej hospitalizaci
pani - co se dě¨je? Co blázníte? Ste tu ešče? Nedifte se že vám neni hej, dyš dáváte kref na potkání Dejte vědít co vám zase vzali
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 12:08
- Nahlásit
Čus spolužumpaříííííí.........
Fčéra sem měla za celý svátky první válecí a žrací den,fák sem nedělala vůbec nic,i venčení za mě vzala céra a dneska mě nechali do půl jedenáctý chrápat,no božííííííííí! Škoda,že to dneškem končí.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 12:13
- Nahlásit
jablunka
vzala céra a dneska mě nechali do půl jedenáctý chrápat,no božííííííííí
pani - STAL SE SASRAK!! VY STE SPALA DO PŮL JEDENÁCTÝ???!!!! NEJSTE NEMOCNÁ?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 12:15
- Nahlásit
Alexa
mám mulinex a dávám na nejtmavší a nejvyšší váhu, jinak se mi stávalo, že byl moc světlej.
super, díky , mám stejnou... velikost chleba XXL nebo-li 1,5kg ... o to líp se mi bude "hledat" program
Biluška
br.salátek by doma taky chtěli, ale mají smolíčka, došly salátový brambory a odmítám kupovat dovozový za hříšný prašulky
Dneska bude guláš, zítra zapékané těstoviny a prvního udělám br. kaši s řízkem v těstíčku
Sali
Já zmonitorovala situaci, vyslechla kulhavou výmluvu, proč, a nalila si půl sklenice rumu, dolila džusem, vypila, a za chvíli to zabralo a bylo zas fajn.
aspoň že tak ... taky bych si asi dala něco na uklidněnou
AlenaD
žlučník to není.... tohle mi dělají záda, u žlučníku bych se "jen" kroutila bolestí a hekala
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 12:18
- Nahlásit
Gerda
Omlouvám se, jestli jo, ale nemoh ten tyfus skočit přes cz-psa na tebe? Mě už totiž opustil, ale zase mě postihly fšechny cesty dýchací, tak čumim na sluníčko z okna. Předtím jsem aspoň mohla ven. Silvestra jsem zrušila.
Tak ať jsi brzy fit!
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 12:19
- Nahlásit
No ono na panaka je i kdyz prijede pritelkyne po delsi dobe,vrkame jak holoubci a mame s k sobe ..kdyz dalsi jakykoliv pokracovani zabrani akci pinzeta i za cenu ze dotycnou zadrzi za ruku a drzi pri stalem tahu z postele.....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 12:19
- Nahlásit
PetraK
ale hele proč ho slavit organizovaně? To umí každej, tak proč si neudělat něco extra?
já Silvouše neslavím vůbec. Většinou si doma zahrajeme nějakou hru, přečteme knížku a po půlnoci se koukneme na okolní světélkování .... bytostně nenávidím vše, kdy mi někdo diktuje, že mám něco dělat a slavit. Jediná vyjímka jsou Vánoce a to jen díky tomu, že je mám moc ráda
jablunka
venčení za mě vzala céra a dneska mě nechali do půl jedenáctý chrápat,no božííííííííí!
hodná holka... ty jsi vydržela spát do půl jedenáctý? Supééééééér
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 12:21
- Nahlásit
panebože co je to tu za lazaret??????????????
a kde je teda ispidich???????huž natách brka?????? Rači du vocud nebo chytnu eště nějakej ten moribundus
Sali
hele jak dlouho se zdrží tchýně?? Já jako že je dost reálný,že tví psi budou eště podstatně tlusčí než ten můj
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 12:23
- Nahlásit
davidkova renata
Sali
hele jak dlouho se zdrží tchýně?? Já jako že je dost reálný,že tví psi budou eště podstatně tlusčí než ten můj
...tomuhle rikam skodoliba radost jak vysita....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 12:25
- Nahlásit
BinLadin
tomuhle rikam skodoliba radost jak vysita....
si piš..kdy se mi naskytne tak jedinečná příležitost
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 12:25 - Změnil/a: Lola1
- Nahlásit
davidkova renata
a kde je teda ispidich???????
No vidíš, na toho jsem zapomněla. Ten by tedy blednul závistí!
A určo by si narychlo něco honem pořídil
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 12:35
- Nahlásit
Lola1
A určo by si narychlo něco honem pořídil
no dneska by měl ekstra výběr! To by bylo těžký rozhodování
Půjdu koupit večky na chlébiky a pak vyrazím ven- třeba zas u Obory potkám Davídkojc jako fčéra
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 12:38
- Nahlásit
PetraK
třeba zas u Obory potkám Davídkojc jako fčéra
máme s pardálkou sraz f půl druhý na tý louce,ale musim bejt před půl 4 doma,přjde kladeč ,tak doraž,srape
|
brut
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 12:42
- Nahlásit
Alexa
já teda používám normální recept i s klasickým droždím,akorát to docela dost vykyne, tudle jsem dělala nějakou buchtu a po 1,5 kdy pekárna na mě pískala jentaktak že nepřetejkala, byla jak hŕnečku vař
super, nemusím hledat žádný nový recepty na kynutý a použiju svůj.... jen asi zkusím ze začátku poloviční dávku, abych vychytala případné mouchy
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 12:44
- Nahlásit
brut
žlučník to není.... tohle mi dělají záda, u žlučníku bych se "jen" kroutila bolestí a hekala
Tak to mě to šlo od žlučníku do zad a v lepčim případě horem, vod páteře mi to de do nohou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 12:46 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
davidkova renata
no já tam můžu bejt spíš až tak po druhý - máš pořád stejný číslo? Nebo zůstalo v tom hajzlu taky?
přjde kladeč
budeš klást doma ňáký kabely?? Votvíráš si snad elektrárnu?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 12:50
- Nahlásit
Lidi dneska asi vsteky vyskočím z kůže Sameček dostal bojový úkol opravit nezavírající se okno v růžovém pokoji. Růžový pokoj ještě není po rekonstrukci, tudíž je prakticky nepoužívaný a slouží jako skladiště kde čeho. I vánočního cukroví. Buldočice mu šla dělat společnost. Za zády mu sežrala celou megakrabici perníků a vanilkových rohlíků. Teď chodí a bleje Řekněte mi jak je možné nevšimnout si buldoka co funí, chrochtá a mlaská člověku přímo za zády?? Normálního, tiše žeroucího psa bych snad ještě pochopila, ale tahle fakt nadělá rámusu jak stádo prasat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 12:52
- Nahlásit
Biluška
Řekněte mi jak je možné nevšimnout si buldoka co funí, chrochtá a mlaská člověku přímo za zády
Jde to velice snadno, ale musíš bejt chlap. Na takovýdle majstrštyky jsme my báby moc krátky
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 12:58
- Nahlásit
Biluška
asi proto, že funí a chrochtá v normálním provozu, tak nebylo proč se vzrušovat
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 12:59
- Nahlásit
tak v práci je nuda
včera jsem se nadopovala večer práškama,paralen,stopalgin,colu,horkej čaj.....
a dnes ji ok
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 12:59
- Nahlásit
PetraK
Nebo zůstalo v tom hajzlu taky
v hajzlu sem jen já,číslo je stejný dyštak cinkni kde si a můžem se třá slízt
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2008 13:00
- Nahlásit
argosek
Pane, ten pitbull se vytratil ze světa, takže se žádná akce nekoná.
|