Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2241 . 2242 . 2243 . 2244 . 2245 . 2246 . 2247 . 2248 . 2249 . 2250 . 2251 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Ebony
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 21:07
- Nahlásit

Smečka
šiš, tak jedinný co mě ze všech sportů naprosto, ale naprosto minulo, jsou lyže

naštěstí tady není sníh, tak jsem byla včera běhat, ale nějak mi zamrzl úsměv na rtech v těch mínus osmi

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 21:09
- Nahlásit

Ebony
, jsou lyže
zkus boby
Jinak ale mne minuly úúúpa fšecky sporty,ale za to totálně

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 21:14
- Nahlásit

Biluška
klidně i bez mrtva, ale nesmí být přítomen majitel, sednu si psem na zem-na stole takový nejde, nechám si na něj víc času a postupně to se psem nějak zvládnem. Akorát se pak nebude bavit. Oni jsou pak na každé stříhání lepší a lepší-že já se těch svých oveček vůbec vzdávala?
PetraK
Taky u nás čokli měli zeleninovou večeři, štěnda to žerou i bez masa Buca akorát prodlouží xicht a jde lovit potkany.

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 21:22
- Nahlásit

Mucholabka
To bych mu neudělala. Normálnímu psovi s klidem, ale reparákovi, kterej zažil bůhví co ne. Jak by mi jinak mohl věřit, kdybych ho najednou nechala někde, kde má strach a nebyla tam s ním. Kdyby kousal z nějaké rozcapenosti tak je to jeho boj, ale on šílí strachy

Jimmi
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 21:28
- Nahlásit

Achoj spisovatelky,
fčera jsem si na vás vzpomněla, jak se venkujete s pesanama a trochu mě mrzelo, že tam nejsem s váma
ALE, já fčera dělala přesně to samé co Smečka, jenom nemám fotky, byly jsme s mámou na hřebenech a já se chtěla trochu povozit zadarmo, tak jsem zapřáhla kluky.
No nedopadlo to nic moc, protože oni neumějí tahat...tedy jak sem si to naivně představovala, že zařvu "kočička" o oni poletí a já se pěkně povezu. Leda hovno.
Nejdřív popojela máma a zavolala na psy, trochu to se mnou trhlo a už sem letěla, bohužel né po stopě, ale přímo mámě na záda. Takže sme se prohodily, já ujela asi 200 metrů a lehoučce zavola "kucí".... máma letěla jak Zlatá Kateřina. Aby mě máma nezajela, uskočila sem za strom, kluci ho vobjeli, máma bohužel ne. Taky sme byly smíchy trochu připočůraný a navíc celkem sedřený z toho předbíhání jedna druhý. Takže sme usoudily, že musíme sehnat nějakého bředběžce, nejlépe z nároďáku a potom se povezem obě. Brždění do závějí, do řiti a do stromu máme celkem nacvičené, takže příště vyrazíme zase.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 21:29
- Nahlásit

Biluška
Oni to dělají většinou ze strachu, ale s majitelem se toho nezbaví, oni moc dobře umí rozlišovat lidi, teriéři nejsou blbí. Takových, co se museli uspávat, už bylo, a jak to pak šlo! Jedni mi vozili velšteriéra, totál nezvládnutý, a nezvladatelnost se řešila mlácením, to byla kombinace, nešlo se k němu přiblížit, ale zvládlo se to
A jeden VK, prý ho i očkovat nechávali přes plot. S majitelem dělal bugr, to bylo fakt něco, ale jenom proto, že majitel ho celou dobu buzeroval a rádoby usměrňoval, a ten pes z majitele opravdu panikařil. Jak mě s ním v garáži zavřel, tak to sice trvalo dýl, ale za pár stříhání z něho byl celkem standardní pes.
Mamka takové psy bez prášků nedělá, většina lidí je na stříhání nebere vůbec, ale já to vyhledávám, jsou to takové chuťovky, individuality, a člověk se hodně naučí.
Všichni si myslí, že střihači nechcou majitele proto, aby ho pak střihač mohl zmlátit, ale to dělají jen někteří méně inteligentní, akorát jim to nikdy nic nepřinese.

Smečka
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 21:30
- Nahlásit

šiš, tak jedinný co mě ze všech sportů naprosto, ale naprosto minulo, jsou lyžeEbony
No, ono se to taky v mém podání nedá nazývat sportem

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 21:32
- Nahlásit

Mucholabka
On nevyvádí, jako že by nějak šíleně vyváděl. On se prostě hrozně bojí. Bůhví jak ho stříhal ten původní majitel. Strojek nesnese vůbec, to vypadal, že dostane infarkt. V ruce se to jakž takž dalo s vyjímkou břicha a pánských partií, ty teda nedá vůbec No uvidíme co na jaře, třebas se nám to zase hezky zkomplikuje nějakou operací a budem to moc udělat v narkoze

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 21:56
- Nahlásit

Mucholabka
Taky u nás čokli měli zeleninovou večeři,

zelenina je v kurzu, ale směs ovoce si prej můžu natlačit do trenek

brut
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 22:09
- Nahlásit

Dobrý večer žumpí osazenstvo
My právě přišli z posezení v hospůdce...až na nějakou příšernou dvojku, co se pokoušela vyluzovat krásné tóny, to byl fajný večír. Odpoledne jsme tu měli návštěvu a zítra jedeme na návštěvu my.
Navíc tu mám mladýho kamaráda a oba společně nám totálně vyžrali ledničku ... dokonce zmizela i zelenina připravená psům k večeři

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 22:14
- Nahlásit

brut
až na nějakou příšernou dvojku, co se pokoušela vyluzovat krásné tóny, to byl fajný večír.

vona měla Gerda vystoupení v Berouně? A gde sehnala dueta?

brut
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 22:20
- Nahlásit

PetraK
vona měla Gerda vystoupení v Berouně? A gde sehnala dueta?
myslím, že Gerda je ještě super a má hoooodně sluchu a umí zpívat ... tohle byl téměř očistec ( ovšem, možná pro místní putykáře a ožraly to bylo až moc dobrý)

Jinak já dostala domácí pekárnu a právě se mi peče celozrnný chlebík

StaHi
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 23:03
- Nahlásit

PetraK
tak at vam pani ta radost z odstavnovace vydrzi dlouho!
nam ho jezuch taky pred lety prines, ale vicemene od ty doby tleje ve skrini ..jako prvopocatecni nadseni taky bylo.. pak dlouho nic.. potom nastalo chvilkove obrozeni, kdyz na tom mama byla uz dost blbe a tata ji vyrabel ruzny zivotabudice (vetsinou mimoradne zdravy, ale zcela nepozivatelny kombinace) ..napr. na pokus s krenem nezapomenu nigda ..to tata tehda odstavnil kren, co tu roste uz od dob puvodniho majitele..cili sazen byl kol. roku 1910.. no ma proste vopravdu RIZ! ...vytvoril 2dcl, mama, aby neurazila, prelila obsah do jiny sklenicky, tu puvodni dolila vodou a vypila.. mno a tata, aby jako dokazal, ze je to absolutne nejlepcejsi piticko, kopnul ty 2 deci na ex ...ve zlomku vteriny zrudnul jak rak, funel jak lokomotiva, ruka mu vylitla nad hlavu a jal se behat po baraku jako zavodnik..mel to se vsi paradou, pac my bezeli za nim s vodou a obkladama.. nakonec byla rad, ze to prezil )

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 23:05
- Nahlásit

brut
Jinak já dostala domácí pekárnu a právě se mi peče celozrnný chlebík

himbajs! tydle udělátka jsou na mě past!! Potřebuju to všechno , ale to bych fakt musela mít barák, aby to bylo kam dát. Už takhle špekuluju, kam uložit ten odšťavňovač tak, aby byl furt při ruce
Takže pekárna zatím nic, ale tady to mám zatím vychytaný, peču si svůj olivovej chleba, jen to má jednu vadu -všem to moc chutná a furt to chtěj- před Vánoci tu byla ségra, tak jsem napekla, aby si odvezli.

brut
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 23:05
- Nahlásit

StaHi

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 23:08
- Nahlásit

StaHi
ze je to absolutne nejlepcejsi piticko, kopnul ty 2 deci na ex ...ve zlomku vteriny zrudnul jak rak, funel jak lokomotiva, ruka mu vylitla nad hlavu a jal se behat po baraku jako zavodnik..mel to se vsi paradou, pac my bezeli za nim s vodou a obkladama.. nakonec byla rad, ze to prezil

pani - nechaj toho, nemám pemprzy, sem nevybavena
Já se tím hodlám probojovat do štíhlé líínyje - zatím teda jen gurmáním, ale je fakt, že po tom není hlat-tak si řikám, že bych si to mohla dělat místo večeří a ešče bych do sebe dostala etamíny nějaký. Ale křen teda zkoušet nebudu, zatim největší experiment byly ty papriky.

brut
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 23:09
- Nahlásit

PetraK
já zatím zkoušela slunečnicovej... dle mýho nic moc, pak česnekovej bílej - jediná vada na kráse byla ta bílá, nemám ráda bílé pečivo ve větším množství
Teď se dopekl ten celozrnnej a krásně voní. Sem zvědavá na chuť ... jinak si myslím, že jsem dostala pekárnu kvůli možnosti v ní zadělávat kynutý těsto, který já už nejsem schopná utáhnout... holt rodinka už dlouho neměla buchty s mákem

brut
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 23:12
- Nahlásit

PetraK
dělat místo večeří a ešče bych do sebe dostala etamíny nějaký
kamarádka si koupila odšťavňovač letos k narozkám a přibrala dvě kila ... tak nevím, jestli to náhodou není na tluštší línii

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 23:14
- Nahlásit

brut
myslím, že jsem dostala pekárnu kvůli možnosti v ní zadělávat kynutý těsto, který já už nejsem schopná utáhnout... holt rodinka už dlouho neměla buchty s mákem

esi jo, tak jim je připal!

kamarádka si koupila odšťavňovač letos k narozkám a přibrala dvě kila

todle ale nemyslíš vážně že neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee???????

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 23:17
- Nahlásit

brut
StaHi

žencký dobrou bez kobry, du venčit a pak do pelechu, zejtra máme Silvestra , tak musím bejt svjěží jak jarní kvěěět!

Alexa
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 23:18
- Nahlásit

brut
peču oblíbenej semínkovej ostatní pokusy mi doma neprošly, jo ještě takovej ten bílej francouzskej ten dlabou mladý, ale ten semínkovej je úpa nejlepčí. Kynutý těsto je z pekárny bombový už ho jinak nedělám

Alexa
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 23:20
- Nahlásit

PetraK
zejtra máme Silvestra
nepředbíhej

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 23:26 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Alexa
nepředbíhej

no fakt, nepředbíhám , už roky slavíme Silvouše třicátýho a došli jsme v tý fabulaci tak daleko, že jsme tuším předloni komentovali to, že letos nějak ani nebouchaj rachejtle na půlnoc a až za půl hodiny někdo povídá:"Ty voe, jak by taky mohli bouchat, když je dneska?"
Silvestra slaví 31. prosince naprosto každej, tak proč si neudělat výjimku? a 31. prosince už jenom střízlivět?... a nebo... to rozjet ještě jednou , jsem zvědavá, jak to dopadne tentokrát

Mám hotový pomazánky, předpečený koleno, vychlazený šámpíko, všechno je redy

StaHi
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 23:29
- Nahlásit

PetraK
tak esi si kamaradka ty stavicky vydatne sladila, mozny po tom i ztloustla.. bych rekla, ze proto hubnuti je taky dulezity stavickama nektery jidlo nahradit, ne je jenom k jidelnicku pridat (ale vite jak, 'rikaji o mne, ze jsem odbornik')

..skoro bych ale zapomnela, ze jsem letos odstavnovac vyuzila k vyrobe broskvovy marmeladky deluxe ..mixeru nemajic jsem broskve odstavnila a pak tu vysusenou sracicku se stavou zase spojila.. a jo! budu to tak delat dal

Alexa
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 23:31
- Nahlásit

PetraK
a tak to jo, já myslela že už vidíš 2x a překoukla ses

mac1
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 23:35
- Nahlásit

brut
Jinak já dostala domácí pekárnu a právě se mi peče celozrnný chlebík včera s parmazánem a sušenými rajčaty, dnes jsem ( ) upekla chléb se slaninou a čedarem , mlask

StaHi
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 23:39
- Nahlásit

brut
mac1
zensky, vyfotte nekdy prilezitostne ten chlebni produkt.. se mi uz uplne sbihaj sliny! jakej ma tvar? (jako kupovat pekarnu nejspis nebudu, mam silnej dojem, ze by u mne dopadla podobne jako odstavnovac...ale..)

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 23:44
- Nahlásit

ešče sem nakoukla, páč sem zvědavo

StaHi

jsem broskve odstavnila a pak tu vysusenou sracicku se stavou zase spojila

fünguje to tagle?? Já si to taky myslela, ale nebyla jsem si jistá - jestli bude zas úroda obřích malin, mohla bych mámě takhle ujednodušit výrobu její ekscelentní marmelátky na vánoční pečivo.

Alexa
já myslela že už vidíš 2x a překoukla ses

až zejtra, až zejtra uvidím 2x, bože mně už je špatně tetkon

StaHi
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 23:48 - Změnil/a: StaHi
- Nahlásit

PetraK
funguje to uplne vybordelne , fakt! cela marmelatka byla za ctvrt hodky hotova, vcetne povareni!
(edit: ale zrovna u malin je to asi jedno, ty se rozvarej dost rychle ..jsem letos delala taky ostruzinovou -mnam! mnaaaaam! ..ale uz nemam ani jednu )

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Pro 2008 23:52
- Nahlásit

StaHi
fakt! cela marmelatka byla za ctvrt hodky hotova, vcetne povareni!

tak to zní líp než gůůůt! Máteř bude potěšena díkuju.

a k těm šťávičkám- taky si myslím, že když se to pojme jako místo jídla, že to musí fachčit. Doufám, že nebude dlouho trvati a budu vypadat skorem jako Davídkojc

<< 1 ... 2241 . 2242 . 2243 . 2244 . 2245 . 2246 . 2247 . 2248 . 2249 . 2250 . 2251 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání