Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2142 . 2143 . 2144 . 2145 . 2146 . 2147 . 2148 . 2149 . 2150 . 2151 . 2152 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 13:45
- Nahlásit

davidkova renata
Už vim, co tě kouslo do tý nohy! http://www.super.cz/clanek/28118-pavouk-me-malem-z abil.html

sarax
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 13:46
- Nahlásit

PetraK
hele ten jak linkla hyena máme je celkem dobrej ale v komořanech je obchod..mají potřeby pro koně---e něco servis..a tzam maj boží kabátek za 500 neopren a fleece vevnitř
http://sarax.rajce.idnes.cz/Benik_a_Trinca/#item_1 312080524034635.jpg

brut
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 13:47
- Nahlásit

nemethova5
brutzdravim pani,to je to za tech deset tisic?nevim,co je tak na tom drahyho!!!!!!
taky zdravím ... cenu tam neříkali, ale myslím, že slova"kupují manažeři" mluví za vše... včetně tý ceny

jbat
kniha vyšla nedávno a pokud vím, tak se zase až tak dobře neprodává, jak se snaží presentovat

jbat
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 13:49
- Nahlásit

davidkova renata
ok,béš dělat na pleočárech politruka

dik, pani. jdu si vygůglit, co že to budu dělat a pak se na to patřičně připravim.

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 13:50
- Nahlásit

nemethova5
Abys hajanovi spíš neublížila, nebude lepší poradit se s veterinářem, jestli ten rakytník nebo echinacea stačí? Já ho používám jako podporu léčby k posílení imunity nebo jako skvělou prevenci.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 13:50
- Nahlásit

Gerda
no ty woe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
eště že sem ho neviděla,to bych zdechla na šok tutovje ale jaxe mi dostal na nohu dyš sem šla to nevim...a taky sem nebyla se svým milým na romantické prochásce,ale zoufale se snažila uštvat neuštvatelnýho čokla a neblila sem...nemáš vobrázek?????????????

jbat
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 13:51
- Nahlásit

Političtí komisaři měli zejména na počátku své existence významnější úlohu, než sami velitelé na něž dohlíželi. Měli právo zrušit jakýkoliv rozkaz velitele jednotky, popřípadě jej zastřelit, pokud by dospěli k názoru, že zradil nebo že nebojuje s dostatečným nadšením. Často to byli právě političtí komisaři, kdo skutečně velel jednotce a jelikož se jednalo zpravidla o politicky uvědomělé, ale po vojenské stránce zcela nezkušené (a často i naprosto neschopné) jedince, měla tato skutečnost v obecné rovině velice negativní vliv na bojeschopnost a výkony jednotek. To bylo patrné již za ruské občanské války a rusko-polské války, avšak zde to bylo ještě přehlíženo.

jo, to je dobrá funkce...

brut
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 13:52
- Nahlásit

Gerda
výborný... tak teď abych ještě sledovala pavouky, když sem alergická na vosy ... to mám opravdu velkou radost

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 13:53
- Nahlásit

brut
... cenu tam neříkali, ale myslím, že slova"kupují manažeři" mluví za vše... včetně tý ceny
Náš dědiš není manažer, je to kamijoňák

Jdu na kanysku, nic sem nepište, nestihla bysem to dočíst jestli budete psát pošlu na vás kanysterapeutickou pumu a ta vás kousne do zubu až vykrvácíte

nemethova5
Člen
- Nahlásit

davidkova renatapani,asi vas fakt kousl ten hnusnej pavouk,jak jste mi minule licila,ze asi srsen,jak vam bylo tak spatne,na kazdyho to pusobi asi fakt jinak!
kachna_no ja bych to davala jako prevenci,jak pise sali,na posileni imunity a jako doplnkovou lecbu,asi rozhodujici jsou ATB,decka kolik tech ATBhajan mel,tak tolik jsem nemela ani ja za cely svuj zivot!

Hyena
Člen
- Nahlásit

sarax
ale v komořanech je obchod..mají potřeby pro koně
Hele než půjdete něco kupovat do equiservisu, tak si to zadejte do gůglu, jestli to někde nemají ještě levněji. Ono to tam mají opravdu hooodně předražený a lecos už se mi podařilo jinde sehnat levněji.

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 13:54
- Nahlásit

Roxana
Navlec bezky a uvgidis tu rychlou jizdu

pani to nepude! Víte jak bezkoval Postránecký ve S tebou mě baví svět? Já sem ešče lepčí. Když jsem měla běžky na sobě naposled, tak jse nejdřív postavila iglů-páč jsem si říkala, že dyš je cesta z kopce, musí bejt jednou zákonitě i do kopce. Nebyla, končila velkou hromadou sněhu, do který jsem zajela a postavila tak ukázkový iglů i se fstupnim tunýlkem. Na konci své krasojízdy jsem lýžu zlomila

ad voblikani - myslim, ze voblikat, kdyz se pes hejba´

no já si právě taky říkám, von se furt hlemejždí a pak- vždycky jsme na dosah nějaký tý hopsody , nechce se mi právě abych ho nezchoulostivěla. Jako lovečák by neměl bejt nějak moc cimprdlína.,
Biluška
Od té doby nějak nedokážu sedět kdekoliv a popíjet cokoliv pokud nemám Pumici pevně uvázanou kolem zápěstí

nestraš mě!!

Hyena
Tak třeba tenhle, ale prakticky ti nepomůžu bo mám psa oblečeného od přírody

dík za odkaz,

Hyena
Člen
- Nahlásit

Jbat
sova dorazila, tak jsem jí naložila a vykopla nazpátek.

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

fůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůj!!!!!!!!!!!!!!

brut
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 13:56
- Nahlásit

davidkova renata
tady jí máš

http://www.ezoo.cz/zvire.php?zvire_id=282

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 13:56
- Nahlásit

jbat
, to je dobrá funkce...
že jo? bych vám nic špatnýho nenabídla

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 13:57
- Nahlásit

davidkova renatano myslim,ze jsem ti ten humus posilala,jo je to peknej fujtajxl,nevim,co je na nem peknyho a hlavne ty kusadla

Gerda
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
http://www.ezoo.cz/zvire.php?zvire_id=282

brut
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
a tady máš další info i s fotkou

http://cheiracanthium.vcm.cz/

Sali
Člen
- Nahlásit

Mimochodem, to co jsem psala prve o ní prohlásil sám velký modrý
Biluška
právě že to moc dobře vím.......i na mě s tím kdysi přišel, to bylo ještě chvíli před krupákama, a už tehdy tohle šířil,
chybí mě tady blicí smajlík.

brut
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 13:58
- Nahlásit

a tady je něco pro Můdr:

8/2008 - Potvrzen výskyt druhu Cheiracanthium punctorium v lokalitě Novosedlo. Nový článek o druhu Araniella cucurbitina v sekci články.

7/2007- Potvrzen výskyt Zápřednice jedovaté (Cheiracanthium punctorium) na českolipsku !!! (Lokalita Česká Lípa- Pod Špičákem, suchý luční a slunný porost)

8/2004- Potvrzen výskyt Křižáka pruhovaného (Argiope bruennichi)- lokalita Česká Lípa, Lada-Špičák!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 14:00
- Nahlásit

nemethova5
nevim,co je na nem peknyho a
gdo to jako řek??????? dyk esi sem se nepoblila tehdá,tak ted při pohledu na ten vobrázek tuty jo
Gerda
hele udělej mi taky epidurál rovnou... chodim do vobory furt a budeš mít aspon strejčka a udělej e-pytel taky tchořoj dyš ho nyný zabila...si viděla jak tam leží na zemi úpa doraženej.. tak aby mu to nybylo líto jako

Sali
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 14:02
- Nahlásit

brut
to víš, že tam jsou, dělali jsme tam revíry a Tchoře jeden kousnul, až chudák nadával, asi tejden nevohnul prst...

jbat
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 14:04
- Nahlásit

Hyena
díky moc. zní to dobře.

Sali
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 14:06
- Nahlásit

davidkova renata
nesmíš panikařit, podívej autor článku:
"Jsou zápřednice nebezpečné?

Jsou známy bolestivé případy kousnutí s lokálním otokem od zápřednice jedovaté Cheiracanthium punctorium, která je zároveň největším evropským druhem. Velmi agresivní jsou samičky bránící zámotek s vajíčky nebo čerstvě vylíhlými mláďaty. ...Zajímavé je, že v jižní Evropě, kde je tento druh běžný, žádné zděšení ani zdravotní újmy obyvatelům nepůsobí. Osobně jsem holýma rukama nachytal již několik stovek zápřednic, kousnutí jsem zatím neokusil. "

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 14:09
- Nahlásit

Sali
Osobně jsem holýma rukama nachytal již několik stovek zápřednic
Jo? tak at je chytrák vychytá laskavě fšecky ale,páč já ,která NESNÁŠIM dochtory sem si volala rychlou poté co sem byla přesvědčená,že z tý obory dole vod jeskyně už nikdy nevylezu,tep sem měla asi 760 za minutu,dejchat mi nešlo a celý tělo mě svědilo tak neuvěřitelně,to to nejde popsat

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 14:11
- Nahlásit

davidkova renata
hele udělej mi taky epidurál rovnou...
ty už ale máš epidurál.......

e-pytel taky tchořoj dyš ho nyný zabila
To by šlo, ale jak psal, tak eště furt trochu žije......

Sali
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 14:12
- Nahlásit

davidkova renata
ty seš alergik, no....máš smůlu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 14:14
- Nahlásit

sarax
taky dík za odkaz, huvídím- pouvažuju, já si furt říkám, že nebudu voblíkat protože, protože.... a pak mě jednou za sezónu přepadnou na chvilku pochybnosti to sem prostě já

Neessi
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 14:14
- Nahlásit

brut
výskyt Zápřednice jedovaté (Cheiracanthium punctorium) na českolipsku !!! (Lokalita Česká Lípa- Pod Špičákem, suchý luční a slunný porost

Tak právě tam nám město přidělilo pozemky na nový cvičák.Jdu shánět dédété.

<< 1 ... 2142 . 2143 . 2144 . 2145 . 2146 . 2147 . 2148 . 2149 . 2150 . 2151 . 2152 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání