Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2142 . 2143 . 2144 . 2145 . 2146 . 2147 . 2148 . 2149 . 2150 . 2151 . 2152 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 13:08
- Nahlásit

brut
mucholabka
Dík. Každá pomoc se cení, tohle tak prostě nehodlám nechat Chápu, že právní rady nejsou zadarmo, ale 2000,- za jeden nepoužitelný dopis mi teda přijde moc Nehledě na to, že nechápu kde vzal právo "ukončovat spolupráci" s námi. My jako klienti snad nejsme limitovaní nějakou dobou po kteoru se musíme ozvat, nebo jo?

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 13:10
- Nahlásit

Hyena

hele konzultačka - páč my jsme nevoblíkací, zatím ty zimy nebyly nic moc, takže si myslím, že to potřeba nebylo, nechci ho zas schoulostivět, taky jsem na něm nepozorovala, že by měl čas, aby mu byla zima - ale abych něco nepodcenila?

Sali
tak u nás hory v létě i v zimě,jidne vlastně nejsme. Kopce jsou naše. Já mám jen jeden problém, když jsem na sjezdovce - páč rychlou jízdu já velmi oblibuju a jsem ochotná jezdit do roztrhání těla - tak ale teď co máme Esšálka mám těžkou schízu, neb já si sice užívám tý rychlý jízdy, ale.... Brtnik s Ešusem, někde na vycházce zasněženou krajinou.... kurnik ! proč já nešla s nima..

gabi
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 13:19
- Nahlásit

http://www.mojepleo.cz/

Roxana
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 13:19
- Nahlásit

Sali
jo, to jo, někam najet autem, zapřáhnout je, 1O-15 km kolečko a zas do auta a domů/do tepla, to jako jo. To by šlo.
To jooo, a taky je dobry, ze se pak zavrtaj do pelechu a clovek o nich faktis nevi
Akorát bych musela vyměnit jednu napůl chromou pinzetu za jednu zdravou malinu, a jet v klídku s malinama...s tažným párem pinzet by do dáli svištěl Tchoř
To teeeda, jsem zjistila, ze v zaprahu fakt pluzit z kopce neni sance, tak leda zavrit obe oka a dej se vule bozi jen
PetraK
Brtnik s Ešusem, někde na vycházce zasněženou krajinou.... kurnik ! proč já nešla s nima..
Navlec bezky a uvgidis tu rychlou jizdu
ale abych něco nepodcenila
ad voblikani - myslim, ze voblikat, kdyz se pes hejba, je nesmysl, to takhle kdyz by mel nekde dlouho stat, to je jina, ale v zaprahu urcos ne

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 13:21
- Nahlásit

gabi
to je starý dával to sem isdpch a zakládáme Pleočáry bo víš,co jich bude zkaženejch?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 13:22
- Nahlásit

nemethova5
nemám nic!!!!!!! už sem se radovala bo ten starej naskočil,ale po chvilce to zas scíplo a chtělo to vložit simku

jbat
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 13:23
- Nahlásit

davidkova renata
zakládáme Pleočáry

pani, můžu na těch pleočárech dělat? třá nějakou takovou funkci jako má Hanka...?

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 13:25
- Nahlásit

PetraK
Tyhlencty schízy mám od jisté doby taky . Přesněji od toho dne kdy jsem na hory vzala Pumu. Celý den jsme běžkovali. Pumička byla nádherně vyřáděná. Večer jsme padli do hospody a užívali si dál. Jenže jeden místní štamgast tam měl takového otravného vořecha co Pumici pořád prudil. Tak jsem ji zavřela na pokoj v domnění jak krásně předcházím problémům a zabraňuju unavené Belince zabít toho otravného psa . Jenže Bibinka si to přeložila tak, že jdeme lyžovat BEZ NÍ. A to ona nemůže trpět Rozervala čalounění na dveřích, podrápala dveře a rozkousala kliku Od té doby nějak nedokážu sedět kdekoliv a popíjet cokoliv pokud nemám Pumici pevně uvázanou kolem zápěstí

jbat
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 13:26
- Nahlásit

Biluška
Od té doby nějak nedokážu sedět kdekoliv a popíjet cokoliv pokud nemám Pumici pevně uvázanou kolem zápěstí

pani, jak chodíte eat?!?!

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 13:27
- Nahlásit

jbat
třá nějakou takovou funkci jako má Hanka...?
Myslíš hrát roli starší sestry a žárlivě vyhánět od malého brášky všechny ženský co se objeví na horizontu? . No to půjde, záleží na tom kdo bude ten malej bráška

davidkova renata
jestli se rozdávají funkce na pleočárech tak chci taky nějakou. Samosebou, že důležitou a zodpovědnou a aby to sypalo prachy

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 13:27
- Nahlásit

jbat
pani, můžu na těch pleočárech dělat
ale jo,funkci eště promyslíme aby to bylo výhodný Jasný ale je,že benda je bude svážet

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 13:28
- Nahlásit

jbat
pani, jak chodíte eat?!?!
S pumicí . Uvazuju ji tam za kliku

brut
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 13:29
- Nahlásit

gabi
jj, to je ten dinosaurus pro ty manažery, co před chvílí ukazovali v telce

jbat
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 13:32
- Nahlásit

davidkova renata
funkci eště promyslíme

Jasný ale je,že benda je bude svážet

ty vole, kolik těch odchytovek máte??? hele ale odchytovka na dinosaury...to je trhák, holka!!!!
nejdřív si ale dohojte ty jizvy po Mazlikovi... páč na tohle béte potřebovat minimálně brnění.

gabi
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 13:34
- Nahlásit

brut
preto som ti ho tam dala, u nas v electroworde sme ho skusali, takeho sesleho casom. Jasne ze ho Fero hned skusal tahat za chvost. surovec.

Biluška
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
Toho dinosaurusa měli v Tescu. Haranti ho hrozně chtěli a měli napůl nahlodanýho dědečka, že jim to koupí (on jim taky koupí každou kravinu ). Jenomže jsem jim to zatrhla, páč smečka reparáků by to beztak zabila . Dost se nadřu s nima, nebudu vychovávat ještě dinosaura a nebudu Pumici a Orobulovi vysvětlovat, že toho novýho psa nesmí zabít, páč je dražší než ony dvě dohromady

Sali
Člen
- Nahlásit

Biluška
ad Hanka, to je trochu nefér, o ní bez ní, ona to takhle jistě nikdy nechtěla, aby to tak vypadalo, a ted je akorát za vola pro voly ještě větší, než je sama, to je taky pěkná pálka za blbost.
Pokud vím, ten podtext, co jí byl přisouzenej, nikdy neměla, spíš oprávněně odháněla takový ty "vínoženyzpěvačky", co by pro její puritánskou duši vnášely do dění jen bordel,
a v tom s ní souhlasím, suchar jsem taky,
a že do toho něěkdo schválně zatáhl sexuální podtext, to je holt ta křivda života, kdy i ta největší snaha o dobou věc se prostě vysejří naruby, to je život.
Ale přiznej si to, a nerej do ní, za holka za tohle nemůže.

jbat
Člen
- Nahlásit

Biluška
jestli se rozdávají funkce na pleočárech tak chci taky nějakou. Samosebou, že důležitou a zodpovědnou a aby to sypalo prachy

tak ty béš manažééér! béš schánět kšefty a propagaci a sponzory a tak! a podle toho, kolik seženeš, dostaneš výplatu. takže to bé za á) motivující a za bé) příjemná a klidná práce v mladém kolektivu. vlastně esi tam bé i Benda, tak zas tak mladej nebé...

jbat
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 13:38
- Nahlásit

Sali
Biluška
ad Hanka, to je trochu nefér, o ní bez ní

Sali, s tím jsem přišla já. Měj nadhled a buď v klidu, každej víte svoje, ne? Jen to zapadlo do tématu.

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 13:39
- Nahlásit

jbat
Tak to beru, to se mi líbí Seženu sponzory, prachy si nechám a vám řeknu, že je světová ekonomická krize, obchody nejdou a tudíž musím propustit 8% zaměstnanců a fšichni nedostanete vánoční prémije

Sali
Jaký si to uděláš, takový to máš. Ať si odhání koho chce, ale ať se pak nediví když se o tom někdo baví. Mimochodem, to co jsem psala prve o ní prohlásil sám velký modrý

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 13:39
- Nahlásit

davidkova renatatak zas nic,zas nepodrbem!hele bez si pro ten foun,jak jsi rikala,aspon budes mit pekny darek,ja uz ho mam,kdyz mam ty zvirata tak chcipnuty!
Salipani a co je lepsi,ten rakytnik,nebo echinacea?ja bych to radsi v sirupu

Hyena
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 13:40
- Nahlásit

PetraK
hele konzultačka
http://www.manmat.cz/cs/products/index/2/Ostatn%C3 %AD/6
Tak třeba tenhle, ale prakticky ti nepomůžu bo mám psa oblečeného od přírody.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 13:41
- Nahlásit

jbat
nejdřív si ale dohojte ty jizvy po Mazlikovi
no mě uš ten nehet sles,tagže já uš můžu

brut
Člen
- Nahlásit

gabi
Biluška
Gabi, dík Jinak prý je výborný jako prostředek pro odreagování, nechá se hladit a kroutí přitom hlavičkou, protahuje krček. Když na něco narazí, tak si to vezme do tlamky... fakt pěkná blbůstka... a ten zvuk, co z něj vychází

sarax
Člen
- Nahlásit

Biluška
teda pani vy ale umíte žít..mno já bdu s právníkem v kontaktu až v lednu..až budem napadat Honzovýho vokradenýho dědu vo barák a fšechno Honzovým bráchou...Hyena promine,ale slovo hyenismus se tak hodí mno co by děda po mrtvici ví prd tak ho voškubem...nejni nad vlastní rodinu
davidkova renata
co kde zakládáš??jdu do toho taky

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 13:42
- Nahlásit

brutzdravim pani,to je to za tech deset tisic?nevim,co je tak na tom drahyho!!!!!!

jbat
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 13:43
- Nahlásit

davidkova renata

tak počkej, až se dohojí starouš a hurá na to!
hele, co to žere?

BTW - lidi, jak je možný, že na RD knihu je 30% sleva?!?! nevyšla teď něgdy náhodou...? všichni ji ale prej musíme kupovat za plnou cenu, nebo to zasejc vodnesou ty psi!!!

brut
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 13:43
- Nahlásit

davidkova renata
ti půjčím na chvíli Bruta... momentálně se chová jak pomatenec, když mu pod nosem hárá piraňa. Včera vytočil do vejvrtky páníčka ... navíc, ty už jsi vyzkoušela Tchoře se Sali na obranách, tak budeš mít za úkol krásně naučit kousat Brua

jbat
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 13:44
- Nahlásit

sarax
co kde zakládáš??jdu do toho taky

odchytofku na dinosaury na baterky... pořád do toho chceš jít...?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 13:45
- Nahlásit

jbat
všichni ji ale prej musíme kupovat za plnou cenu, nebo to zasejc vodnesou ty psi!!!

ok,béš dělat na pleočárech politruka
hele, co to žere?
nevim... neni to jedno? stejně je krmit nebudem,aby zkrotli
sarax
co kde zakládáš
já ani sama nevim,ale pod taky

<< 1 ... 2142 . 2143 . 2144 . 2145 . 2146 . 2147 . 2148 . 2149 . 2150 . 2151 . 2152 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání