Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2142 . 2143 . 2144 . 2145 . 2146 . 2147 . 2148 . 2149 . 2150 . 2151 . 2152 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 12:44
- Nahlásit

Biluška
Jsem vytočená do běla

no tak to je taky gůt zážitek Pani kdyby můj fotr nebyl senilní a nebyli jsme spolu vepři, tak bych vám i pomoct mohla, páč svýho času byl dost dobrej, tetkon už ale nepomůžu

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 12:44
- Nahlásit

Sali
příště figuruješ ztracenou osobu
Tak jo. Ale nesmí mě kousnout jako nána!

PetraK
Víte co, pani? vy asi budete první testovní publikum na ten koncert na panovu flétnu se mi zdá!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 12:45
- Nahlásit

brut
vánočku a jablíčko na rozkrojení

no to ste na tom kapek líp než já, já dostala jen to cígo a to uš čtyři roky nebánim Japko natož punč mi nikdo nenabíd

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 12:46
- Nahlásit

Gerda
Víte co, pani? vy asi budete první testovní publikum na ten koncert na panovu flétnu se mi zdá!!!!!!!!!!!!!!!!!!

esli u toho můžu spívat, tak se nemusim ničeho bát. Nahodim svůj Tálinskej a uvidí se,kdo z koho

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 12:47
- Nahlásit

Saliahoj sali!mam na tebe dotaz,prosim te,prisel mi ten rozobor,ten vyter z hajanoveho nosu,ma nejakou PASTEURELLA MULTOCIDA u toho ma tri krizky a pak ma STAPHYLOCOCCUS INTERMEDIUS a tam ma ctyri krizky,ja se z toh psa uz fakt pos.ru!
davidkova renataahoj pani mam nervy,co jeste ten pes nemel?

Hyena
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 12:48
- Nahlásit

Biluška
Hele a zkusila si už občanskou poradnu. Pomáhají tam se sociálně- právní problematiklou, která se týká osobních a rodinných věcí. Co mám zkušenosti, tak velmi ochotně a zdarma. Nevím přesně, kde bydlíš, ale tady
http://www.nopool.cz/cinnost.aspx
jsem ti našla jedu u Olomouce (tuším si o něm mluvila). Esli jsem se sekla, tak ti strejda Gůgl pomůže najít jinou. Určo bych to zkusila, protože přinejhorším němůžeš o nic přijít

brut
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 12:49
- Nahlásit

Biluška
náš právník by ti byl prd platný... je daleko a jak vím ( řeší zvýšení přídavků na moje harantííí), tak do minimálně února nebere žádné klienty navíc

Sali
no, u nás se taky vše celorodinné podřizuje mně. Takže děti vysílám se ségrou na hory, s mužským na vodu atd. Jen občas se člověku zasteskne a moc by chtěl ....asi každý má takovou chvilku .... zase na druhou stranu nemusím řešit oblečení,protože vybavení na hory opravdu nemáme a tak ušetříme na dostavbu plotu nebo ložnice
Našim psům omrzliny nehrozí, ba naopak si sou schopní do toho sněhu lehnout a v něm hnípat

PetraK
zavře Gerda do kadibudky a nechá se tam tak dlouho až ztropí scénu
tak to jóó, to by vysvětlovalo ty cizí výrazy

Sali
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 12:49
- Nahlásit

nemethova5
no, má tam asi hnisavej zánět na sliznicích, tohle jáí netuším, co může a nemůže mít pes v nose jako vobyč. floru, ale jestli má hnisání z čenichu, tak přeléčit dle citlivosti, a stačí.

Hyena
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 12:51
- Nahlásit

Sali
dyž už si tu hraju na poradnu, tak esli chceš písni mi na mail (hyenacabrakova zavináč centrum.cz) a pošlu ti odkaz na jednu mooc šikovnou paní, co se zad a pohybovýho aparátu týká. Cca 3 roky mi pravidelně dává do kopy všechny kostičky, co mi mé milované hajtřičky zvládly za rok posunout na nepatřičná místa a je to super.

Roxana
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 12:51
- Nahlásit

Sali
na hory bych jela na pěší turistiku a revíry v přírodě, pěkně v létě, v zimě je to naprd, pinzety omrznou.
Heleee, ale to taky neee - kdyz se holoprdkam vymysli zaprah s bezkarem (nebo ted jsme objevili sneznice, doporucuju ), tak takovou 15km turku daji bez nudle u nosu

Sali
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 12:52
- Nahlásit

brut
my děti nemáme, a spoustu sportů bychom museli dělat bez psů a s drahým vybavením, a já jsem fakt na sporty levá, nehledě na to, že mě fakt pak děsně bolej záda,
takže prostě žijeme jen ten limitovanej hundesport a jedině chlapovi vadí, že nemůže lítat s větroněm, nebo se jet potápět na Jadran, ale spíš na to nemá prachy, než že by jako se ohlížel na rodinu, která stejně není.

Sali
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 12:53
- Nahlásit

Hyena
dík, ale já na to mám svý lidi.

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 12:55
- Nahlásit

Hyena
Různé netové a jiné poradny jsem vyzkoušela asi tři. Ani jedna mi neporadila. Tohle bohužel vážně není jednoduchý rozvod, tam se komplikuje všechno co se komplikovat dá. Ona je v cizině, dítě odvezla s sebou, zfalšovala Tomův podpis na žádosti o změnu občanství toho děcka, nadělala tady neskutečné dluhy.... prostě je to celé komplikované. Jejich úřady ji samozřejmě brání, naše se vůbec k ničemu nemají. Nejhorší na tom je, že Slovensko má dost jiné zákony než náš stát a rozvody s děckem tam řeší úplně jinak než u nás. Naše soudy nejsou schopny akceptovat jejich rozsudky a obráceně. Tohle fakt není případ pro obyčejného právníka co s odřenýma ušima prolezl fakultou, na tohle potřebujem opravdu eso. Ještě lépe eso s velkou odvahou. Jinak se z toho nikdy nevyhrabem

Hyena
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 12:56
- Nahlásit

Sali
v zimě je to naprd, pinzety omrznou
Nevomrznou, poři´dte jim oblečky, co mají musheři pro "ohaříky". Esli si myslíte, že pinzety na sobě nic nemají, tak ESPčka jsou fakt jen rychle běžící kostra s pletencem hodně namakaných svalů a něco málo nezbytně (ale opravdu jen nezbytně) důležitýma orgánama.

jbat
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 12:57
- Nahlásit

Hyena
mooc šikovnou paní, co se zad a pohybovýho aparátu týká. Cca 3 roky mi pravidelně dává do kopy všechny kostičky, co mi mé milované hajtřičky zvládly za rok posunout na nepatřičná místa a je to super.

prosim tě, můžu ti napsat taky...?

Hyena
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 12:58
- Nahlásit

jbat
prosim tě, můžu ti napsat taky...?
Jj písni, koňáky vona má ráda

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 12:58
- Nahlásit

Salidekuju pani,jo hnisalo mu z cumaku,z jedne dirky,matka to svedla na me,ze ode me chytnul opar,coz tomu neverim,protoze si na takove veci davam pozor,tak aspon tak,chudak,zas dostane ATB,jako by toho nebylo malo s tou pateri,jinak pani,nic si z toh nedelejte,na sporty jsem taky leva jak turecka savle,taky nejradsi ty psiska

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 12:59
- Nahlásit

Znáte někoho, kdo v poslední době bral psa z Kociánky?

Sali
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 12:59
- Nahlásit

Roxana
jo, to jo, někam najet autem, zapřáhnout je, 1O-15 km kolečko a zas do auta a domů/do tepla, to jako jo. To by šlo.
Akorát bych musela vyměnit jednu napůl chromou pinzetu za jednu zdravou malinu, a jet v klídku s malinama...s tažným párem pinzet by do dáli svištěl Tchoř

kachna_
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 13:00
- Nahlásit

nemethova5
u králíků na pasteurelózu pomáhají lidské čaje proti nachlazení s rakytníkem nebo echinaceou.

Sali
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 13:00
- Nahlásit

nemethova5
opar je virovej, a čistě lidskej vejr, na psy nepřenosnej, poraď matce, ať se baví jen o tom, čemu aspoň trochu rozumí, a neškodí!!!!!

brut
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 13:01
- Nahlásit

Právě v Sama doma ukazují dinosaura, co si ho pořizují manažeři na uklidněnou.... místo živých zvířat ... se z toho zblázním, ty lidi fakt už nevědí, co vymyslet

Sali
naštěstí mému chlapovi stačí tůry po valstech Českých, občas nějaký důl či štola na prolejzání a je spokojenej.
Děti už jsou dostatečně velký, aby si mohly spoustu aktivit zařídit sami a odjet bez mého dozoru.... sice mladýmu je "jen" šestnáct, takže dohled dospěláka potřebuje, ale tady dobře funguje moje ségra. A nejmladší má smůlu, protože jeho máma je blbka a stejně mu nic moc nedovolí, tak ani netuší o co přichází ( zatím)
Mně stačí dojet do chaty, sednout si ven, sledovat ptáky, netopýry, světlušky a i ty oprsklý muflony nebo daňky....

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 13:02
- Nahlásit

kachna_no ja bych taky radsi neco prirodniho,ale jak mi pisou z te oloouce z te laboratore,bude se to muset taky prelecit atb,to same pise sali,no a nevim,jak bych do toho meho psa lila ten caj!

brut
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 13:04
- Nahlásit

Biluška
něco zkusím zjistit, ale až večer.... ségra teď učí a nezvedla by mi foun

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 13:05
- Nahlásit

Salipani,ja ji to necham precist,bo mi uz desne leze na nerv,ze vsim vsudy!chytra jak radio a vychove a vycviku nerozumi!by nemohla mit ani toho plysaka,no tak jsem ji to rikala a tvarila se velice skrousene,jste dobra pani

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 13:05
- Nahlásit

nemethova5
co jeste ten pes nemel?
mimoděložní těhotenctví třá..?

Sali
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 13:06
- Nahlásit

Hyena
když to je všechno jen teorie, co by kdyby, není čas, prachy ani vybavení, dělat ještě zimní sporty se psama, nějak jsme si vzali moc velký sousto pracovně, a já osobně radši půjdu na pěší tůru terénem, než běhat nebo běžkat, už jsem líná...i když dřív jsem ráda běhala na běžkách s dobrmanem v tahu, to jo.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 13:07
- Nahlásit

davidkova renatahej pani,vy jste po ranu vtipna,ale ja uz jsem z toho vseho hyn!mate uz novej foun,bo psat meila se mi zrovna nechce,ale ze jste to vy,tak vam mozna zejtra napisu,jeste ze nemam decka

Sali
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 13:08
- Nahlásit

nemethova5
přírodní léčba musí sloužit jako doplněk k té medikamentosní.
Zlepšit odolnost toho psa proti další kolonisaci.

jbat
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 13:08
- Nahlásit

Hyena
pani. poslala jsem sovu. ale máme tady dneska všecko spomalený, možná přiletí až zítra.

<< 1 ... 2142 . 2143 . 2144 . 2145 . 2146 . 2147 . 2148 . 2149 . 2150 . 2151 . 2152 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání