| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2008 12:23
- Nahlásit
PetraK
co tě proboha nutí k výzdobě v tradici
to malé dítě, které ve mě stále ještě sídlí. zatímco ekolog hříme bouří a dští oheňa a síru, tak to malé dítě uroní kroupu, nasadí smutnej gesicht a ekolog je v řitnim otvoru
ty si divná... ,malý dítě bych přetáhla přes tu zpovykanou hubu,páč tradice velej i jiný věci,daleko horší a nic na světe by mě nepřinutilo je dělat.Nebudu je tu vyjmenovávat, některý sou totiž hodně brutální vůči zvířatům a přírodě nejsou to jen český tradice,prostě obecně.Jak slyšim slovo tradice,vodvírá se mi kudla f kapce
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2008 12:23
- Nahlásit
Sali
já si právě překřupávám krk, bych si nepoblila biopsie
Mě na ty krční záležitosti pomohlo docela hodně cvičení - jak sem loni cvičila furt pravidelně a často, povolily se mi ty zauzlovaný sráče tak pěkně, že sem se na dýlku zvětšila vo centimetr. Učíme se stát rovně tak, že bod (foneticky) paikuej je v lajně s jedničkou zadní střední. A to máš vidět ten hukot, když se to protáhne ))) Nahrne se kref do hlavy, až z toho jdeš někdy k zemi.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2008 12:24
- Nahlásit
A jestli u toho bude vozdobenej lodych....
Gerda
bude u toho vozdobenej lodych, ale fakt jen lodych, a ozdobenej jen decentně, dekorace "na krbové římse" a víc ani wohno.
Koupím si fakt konečně tem betlémek-aromalampu, už mám pro něj nachystanej slot na čestný polici, a už se těším..
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2008 12:25
- Nahlásit
PetraK
Uš vám něgdo dal řád za statečnost?
ále prd, jsou na tom lidi hůř.... spíš to člověka otravuje a omezuje... kdyby jsi viděla, jak já bych chtěla jet na hory na lyže ( sice na sjezdovkách stojím jak ožralej myslivec , ale děsně ráda bych se svezla; na běžkách si pro změnu vyhazuju koleno, ale zase se mi hrozně líbí ten pohyb a možnost koukat po okolí ... tak dokonale, že pravidelně žuchnu do nějaké díry nebo odrolbovaný hromady ) nebo kdybych mohla zase vylézt na skálu či sjet divokou vodu ...a to nemluvím o svém velkém snu... skoku padákem. Už jsem přemýšlela, že bych si zaplatila tandem, ale mám nějak strach, abych blbě nedopadla
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2008 12:25
- Nahlásit
davidkova renata
Jak slyšim slovo tradice,vodvírá se mi kudla f kapce
A co třá tradiční dívadlo kabuki? Nebo tradiční vánoční prémije?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2008 12:26
- Nahlásit
davidkova renata
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2008 12:26
- Nahlásit
Gerda
Pak se dostaneš do tý správný hezký pohodičky, která má být účelem, seš bez stresu a nervu, a tomu se snad řiká vánoční nálada, ne? Jediný, co na tom považuju za nejdůležitější - udělat si čas na blízký lidi, povídat si s nima, mít čas se o ně pořádně zajímat, probrat vše, co ste si nestihli říct v tom magořinci v průběhu roku, dát kávu, požrat dobroty, ale hlavně povídat, mluvit, cítit se hezky a dobře. A jestli u toho bude vozdobenej lodych....
joo, já f pohodě jsem, vánoční náladu mám, a páč mám roupy, neb všechno huž mám hotovo a f klídku, tak řešim lodych- kvůlivá i svědomí. Myslela jsem, že jsem to pořešila tim hrnkem, ale to byla rána do vazu,to co sem viděla. Tak příští rok jsou dvě varianty- to co psala Brut- začít jednat o hodně dřív a nebo to co navrhla Alexa - strýcovo ovětvené koště. Uvidím, co zvítězí. Letos už je pořešeno.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2008 12:27
- Nahlásit
Sali
Koupím si fakt konečně tem betlémek-aromalampu
Neměla si tam v sobotu skořici? Ta je super. Pozdravuj ode mě kolibříka, že uš se jí nebojim. Dycky mě to potěší, dyš uš se ňákýho čokla nebojim
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2008 12:28
- Nahlásit
Gerda
Nebo tradiční vánoční prémije
ty nemáme ,tradičně uš..
brut
sice na sjezdovkách stojím jak ožralej myslivec
tak hlavně aby tě nepotkal isdpch,víš,že je na ně vysazenej
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2008 12:28
- Nahlásit
Sali
Ale nic si z toho nedělej, já si právě překřupávám krk, bych si nepoblila biopsie...
s tím jsem tam právě dneska šla.... bohužel se neodvážila bez rtg a magnetu nic dalšího. Navíc opravdu nejsou starý rtg a tak srovnání bude dost problematický
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2008 12:29
- Nahlásit
brut
tak mě by stačilo nemít záda a krz ztuhlý jak prkno, a bejt mrštná a rychlá přesně tak, jak potřebuju ke svejm psům...a moct se řádně potahat s Ferdou nebo Bobulí o peška bez toho, že druhej den žiju na Nimesilu a Myolastanu...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2008 12:29
- Nahlásit
davidkova renata
malý dítě bych přetáhla přes tu zpovykanou hubu
, tak ale zas to nejde, páč nejsem sebepoškozovač
Jo a tradičního kapříka? Tak v tomto oboru rozhodně netradičním, to mi vadí dost A šupiny jsem pořešila tak, že když jdu večer s čoklem sbírám je ze země - jen... loni to bylo blbý....... spletli si mě s bezdomáčem (což někdy v některém psím ohozu neni problém ani za světla, že ), mysleli, že sbírám vajgly a ve svátečním rozpoložení mi nabízeli cígo
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2008 12:30
- Nahlásit
brut
s ujetou plotnou jsou manipulace kontraindikovaný, leda rozcvičit, elektroléčba, a rozumný trakce.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2008 12:31
- Nahlásit
Gerda
Dycky mě to potěší, dyš uš se ňákýho čokla nebojim
můžem přejít na vyšší lévl teda...co ten Tarzan????
Sali
bejt mrštná a rychlá přesně tak, jak potřebuju ke svejm psům.
ty si taky divná bo to bys musela vod mala vyrůstat někde f Keni .nejlépe u cirgusu jako hadí žena
|
brut
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
tak hlavně aby tě nepotkal isdpch,víš,že je na ně vysazenej
než bych si lyže nasadila, tak bych pořádně ( důkladně) prozkoumala okolí, aby tam nebyl ani živáček natož isdpch... ještě by mně vyfotil a pak by se mi mohl pomstít za ta vídea ... ovšem to nehrozí, nestála jsem na lyžích přes deset let
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
brut
ále prd, jsou na tom lidi hůř....
já vim, ale i tak, protože spíš to člověka otravuje a omezuje... kdyby jsi viděla, jak já bych chtěla jet na hory na lyže
a berete to statečně.Gerda
A co třá tradiční dívadlo kabuki?
sem četla původně že tradiční dívadlo Kadibudky - sem myslela, že to je nějaká vaše specijalita.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2008 12:33
- Nahlásit
PetraK
že tradiční dívadlo Kadibudky
konečně něco co zná čék z domova a né nějaký ty cizácký naplaveniny Todle si náhodou i přectavit umim
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2008 12:33
- Nahlásit
šupiny jsem pořešila tak, že když jdu večer s čoklem sbírám je ze země
PetraK
pučim ti Kirunu, zajděte k nějakýmu rybníku, ale nech si jí na delší šnůře, až najde a vyhrabe leklinu, a začne jí do sebe bleskově soukat, aby ti nemohla poodběhnout, abys nějakou tu šupinu jí z huby ubojovla.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2008 12:35
- Nahlásit
davidkova renata
Todle si náhodou i přectavit umim
a mohly bychom jít na premijéru! Vzali bychom si ty pohřepní róby a volaly bychom:"Bravo!! Gerdááá!! Bravo!!" a udělaly bychom stending ovejšn! Pudem??? Ale musíme tetkon v zimě. V létě bychmo museli nafasovat ešče plynový masky, páč - víte co, že jo?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2008 12:35
- Nahlásit
nejlépe u cirgusu jako hadí žena
davidkova renata
mezi kobrama....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2008 12:36
- Nahlásit
Sali
bejt mrštná a rychlá přesně tak, jak potřebuju ke svejm psům...a moct se řádně potahat s Ferdou nebo Bobulí o peška
to beru jako samozřejmé přání ... ty co jsem psala, jsou taková nadstavba, chuť být na horách, koukat na řádění psů, sjet svah, proběhnout se na běžkách ( se psama nejlépe) ... takhle se plácám v nížinách, protože mi přijde zbytečný jet v zimě do hor, když nelyžuju
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2008 12:36
- Nahlásit
Sali
začne jí do sebe bleskově soukat
Nic! Stačí sváteční žlučnik, kolika a spol, nemusim mít ešče gastrotodlento- jak se řiká tomu urputnýmu blití vůbec?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2008 12:37
- Nahlásit
Dycky mě to potěší, dyš uš se ňákýho čokla nebojim
Gerda
super, tak příště figuruješ ztracenou osobu.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2008 12:39
- Nahlásit
Gerda
Učíme se stát rovně tak, že bod (foneticky) paikuej je v lajně s jedničkou zadní střední. A to máš vidět ten hukot, když se to protáhne ))) Nahrne se kref do hlavy, až z toho jdeš někdy k zemi.
se mi dělá blbě, jen při té představě..... natož, kdybych to měla zkoušet
tradiční dívadlo kabuki?
co to jééé?
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Sali
mezi kobrama
PetraK
Pudem???
můžem
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
Vážení žumponoři, je tu ňáký právník? Třá Garfíld, nebo eventuelně něgdo jinej kdo tomu trošku rozumí? Páč potřebuju právně poradit jak postupovat proti právníkovi a potřebuju to rychle, jinak vzteky vyletím z kůže a rupnou mi všechny céfky
Tchán dohodil Mášenkovi právníka co mu má pomoci s tím jeho šíleným rozvodem. Vylíčil nám ho jako extrovní špičku, toho nejlepšího rozvodového právníka pod sluncem, nebo alespoň v Olomouci. Jelikož je to prý nějaký jeho dávný kamarád tak nám s ním hned sjednal schůzku. Na tu jel teda jenom Mášenek, já musela zrovna do práce Vrátil se za dvě hodiny s tím, že pan doktor nutně potřebuje do spisu MOJE daňové přiznání a živnostenský list. Taky mu vyslepičil data narození mých děcek i moje. Rupli mi asi tři céfky, pak jsem veleváženému jůdrovi zavolala a oznámila mu, že si vysloveně nepřeju, aby se kdekoliv uváděla data mých dětí a hodně si rozmyslím jestli mu povolím uvádět moje. A že moje DP, ani ŽL v žádném případě nepošlu, že se rozvádí Tomáš,nikoliv já a tudíž je do tohoto komukoliv houbeles. Jo a skásnul nás o 2000,- zálohu. Pak se měsíc nedělo nic. Po měsíci napsal jakýsi návrh na soud, ve kterém ovšem uvedl zastaralé údaje. Jako, že žijeme v pronajatém bytě, že je Tomáš bez práce a tak dál. Ten návrh nám poslal na schválení než ho pošle na soud. Dala jsem Mášenkovi za úkol oznámit jůdrovi, že už rok a půl se věci mají jaksi jinak. Mášenek tvrdí, že to hned druhý den udělal. Dneska nám od pana advokáta přišel další dopis. Že prý když jsme se neozvali tak naši spolupráci považuje za ukončenou a ty 2000,- si nechává jako odměnu za práci včetně dépéhá Dva tácy za jednu nepoužitelnou žádost na soud, do které napsal kraviny Jsem vytočená do běla, zatím jsem seřvala Tomáše, teď jdu sprdnout tchána a pak začnu shánět právníka co mě bude zastupovat proti právníkovi Pokud ho teda nenajdu tady a pokud mě do té doby nešlahne
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2008 12:40
- Nahlásit
brut
my upravujeme rodinný aktivity podle Láďovo maminky, co je na tom pohybově podobně jako ty, spíš hůř, neb má po 2 nepovedených operacích nařasování kloubního pouzdra místo stehenního svalu vazivovou jizvu, a hlavice totálky jí občas napůl vypadne z jamky při blbém pohybu,
takže spíš chodíme pěšmo, a trénujeme u toho se psama...na hory bych jela na pěší turistiku a revíry v přírodě, pěkně v létě, v zimě je to naprd, pinzety omrznou.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2008 12:41
- Nahlásit
brut
co to jééé?
to se zavře Gerda do kadibudky a nechá se tam tak dlouho až ztropí scénu
davidkova renata
můžem
doufám, že Gerda zajistí ňáký dobrý prominentní lístky, abychom neseděly za sloupem třeba ňákym.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2008 12:42
- Nahlásit
PetraK
A šupiny jsem pořešila tak, že když jdu večer s čoklem sbírám je ze země - jen... loni to bylo blbý....... spletli si mě s bezdomáčem (což někdy v některém psím ohozu neni problém ani za světla, že ),
kamarád ryby prodává, takže každoročně má za úkol nasbírat dostatečný počet šupinek.... chodím si pro ně 23 večer k nim domů. Pravidelně dostávám teplý punč ( ono to pití s punčem má společný jen název), vánočku a jablíčko na rozkrojení
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2008 12:43
- Nahlásit
Biluška
Zeptám se a kdyžtak pošlu na právníka z Opavy, řešily se finance, exekuce apod, sice to trvalo léta, ale dořešilo jak nejlíp mohlo. Pošlu večer mejlem.
|