Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 2142 . 2143 . 2144 . 2145 . 2146 . 2147 . 2148 . 2149 . 2150 . 2151 . 2152 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 08:39
- Nahlásit

davidkova renata

však víš za co

jbat
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 08:44
- Nahlásit

davidkova renata
já tě nepotřebuju,ale nebudeš si dělat na mý foře cochcárny

ty woe to říkáš ty mně?! čék se sem hlásí jako do žumpy a nakonec se to tu zvrhne v megakynologický forum a co já, chudák neznalej vjeci?!?!

zkus to

někdy osobně, jo?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 08:48
- Nahlásit

bruuuuuuuuuuuuuuuuuut
zdravím,prosím tě napiš mi na sidape@seznam.cz
a potřebovala bych tam napsat:
kde mám čekat,hodinu a telefon na tebe
díky moc

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 08:50
- Nahlásit

Tinta76
ale je veselej a to je důležitý
šak
brezen2008
však víš za co

jbat
čék se sem hlásí jako do žumpy a nakonec se to tu zvrhne v megakynologický forum a co já, chudák neznalej vjeci?!?!
no co by,musíš fleksibilně přehodit na magakynologa,to netu je to snadný jak facka
někdy osobně, jo
pod taky na tu prochjdu hromadnou co plánujem,asi 28.12. ale nevim gde zatim,je tu na to téma

jbat
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 09:06
- Nahlásit

davidkova renata
no co by,musíš fleksibilně přehodit na magakynologa,to netu je to snadný jak facka

já jsem blbáááááá! to mě nenapadlo!!!!

pod taky na tu prochjdu hromadnou co plánujem,asi 28.12. ale nevim gde zatim,je tu na to téma

jo tak to vůbec nevim, gde budu. to asi bé v Prahé, ne?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 09:08
- Nahlásit

jbat
já jsem blbáááááá! to mě nenapadlo!!!!
proto seš tady abyses něco novýho dověděla
to asi bé v Prahé,
jj

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 09:11
- Nahlásit

Tinta76
hele modrej píše,že už to zase maj,tak to bys mohla reksíkoj koupit ne,
http://www.gardenroses.cz/bomac.htm

jbat
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 09:11
- Nahlásit

davidkova renata
proto seš tady abyses něco novýho dověděla

jj
chm, tak to bé těšký, uvidim.

Tinta76
# Zasláno: 15 Pro 2008 09:17
- Nahlásit

davidkova renata
hele modrej píše,že už to zase maj,tak to bys mohla reksíkoj koupit ne,
jsem to už četla, ale lýčí z jeleního paroží ve mě moc důvěry nevzbujuje
máme nutradyl, v tom ty "novozélandský slávky zelenoústý" jsou též

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 09:18
- Nahlásit

jbat
tak to bé těšký
per aspera ad astra
snaž se,děfče

gabi
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 09:19
- Nahlásit

dobré ráno všetkým čo už majú napečené aj tým čo sú vypečený a nepečú. Dobré slnečné ráno všetkým čo nemajú doma debilného nalezenca čo celú noc pochoduje hore dole, klepe sa strachom a hľadá akúkoľvek šnúrku čo by ešte rozkúsal. Aj keby to mala byť hoci aj šnúrka od kľúčov. Dobré ráno aj tým čo majú krásne psie dvere, takže nemusia stále otvárať a zatvárať.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 09:20
- Nahlásit

gabi
tým čo sú vypečený a nepečú
taky tě zdravim
takže nemusia stále otvárať a zatvárať

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 09:21 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Dobré krásné pindělní ráno všem a taky těm co maj radost jako jááááááááááááá páč:

1)Fčera sem upekla svý úplně první samostatný cukroví a povidlo se mi to (recept úplně pro blbce, dobře se dává těsto dohromady, rychle to vodsejpá a dyš se nepřípálí první plech, tak to i dobře vypadá

2) Dneska ráno jsme potkali Ešusovi oblíbenou milenku picbůmku Natálii Órejró, která si pro něj chodí dom, esli půjde Ešus dneska ven na hřiště. Nátálie Órejro zrovinak druhej tejden hárá - fčera jsem ji viděla v apartních tangách - A!!! DĚTI POZORTE!!! ÉROTOMAN EŠŮS HÁSKY POSLECHNUL A ŠEL SE MNOU DOM A NEŠEL VYRÁBĚT DĚTI Mám obří dvojí radost

Neessi

ten našlej mozek - je ešče volnej??? by se mi šiknul

Davídkojc

Kamarádka boxeří je frajer , sice jí prdnou fšechny céfky, ale bude mít klidný spaní

Sarax

gde maji švestkový mejdlíčko?

Biluška brut, mac 1
Jooooooooooo - konečně někdo kdo Vánoce oblibuje. MILUJU JE , sem vánoční ouchyl!! Jen ten stromek mi dělá starosti, páč sem ten malej ekológ, ale na druhou stranu umělej nechci, takže jsem se rozhodla letos, že si koupím stromek v květníku. Když jsem to v Hrombachu viděla, bylo mi do pláče - je totiž jedno jestli koupím už uříznutej a nebo ten v hrnku, jejich životnost vzhledem k tomu co s těma v hrnku provedli je naprosto stejná . Dobytci jim přesekaj kořeny, prdnou to do květníku zasypou to jílem a ani to pořádně nezalejou. Ten strom to má spočítaný stejně jako ten uříznutej. Asi si budu muset vypěstovat svůj.

Ebony

potřebovala bych se zeptat na něco ohledně klikrování, můžu někde?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 09:22
- Nahlásit

PetraK
Kamarádka boxeří je frajer
ne,jenom další debil
du nakupovat,nepište

BinLadin
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 09:24
- Nahlásit

Sali
No ja v praci rval taky,zjistil jsem kdo nezajistil onen inkryminovany zasobnik na Wc a komu tedy muzu podekovat za mobil....
P.S...pani je blondyna akorat nevim jestly prava....

BinLadin
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 09:26 - Změnil/a: BinLadin
- Nahlásit

davidkova renata
du nakupovat,nepište

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 09:28
- Nahlásit

Tinta76
Rexík už vod středy bere poloviční dávku Rimadylu a zatim (ťuk ťuk ťuk) je OK a taky už má malý bobečky, páč začal papat žrádýlko pro stařečky

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 09:30
- Nahlásit

gabi

tomudle se teda fakt řiká dveře se psím fchodem

davidkova renata
ne,jenom další debil

mám ráda debily.

Co dete kupovat? Nemůžete mi vzít tak pět-šest kilo brambor?

jbat
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 09:31
- Nahlásit

davidkova renata
per aspera ad astra

máš recht, hvjezdo!!!

Alexa
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 09:42
- Nahlásit

Dobré zachmuřené ráno fšem co dřepěj jak m,agoři do 1.00 u PC a pak se jim nece vstávat a sami i fšem ostatním.
PetraK
Dobytci jim přesekaj kořeny, prdnou to do květníku zasypou to jílem a ani to pořádně nezalejou. Ten strom to má spočítaný stejně jako ten uříznutej. Asi si budu muset vypěstovat svůj.
mám od loňska stříbrný smrk v květníku a i přesto že jsem mu omylem ušmikla špičku (zapomníla jsem že je živej a zpátky nalepit už nešla)
byl a stále je venku, krásně zelený a dokonce i poporostl, teď ho plánuju přestěhovat dom nazvykačku a doufám že mi ještě několik zim vydrží

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 09:48 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Alexa
mám od loňska stříbrný smrk v květníku a i přesto že jsem mu omylem ušmikla špičku (zapomníla jsem že je živej a zpátky nalepit už nešla)
byl a stále je venku, krásně zelený a dokonce i poporostl, teď ho plánuju přestěhovat dom nazvykačku a doufám že mi ještě několik zim vydrží

a gde ste ho pani koupila?? To co jsem fakt v sobotu viděla to mě zničilo, jsem možná trochu magor-ale prostě zelený je taky živý a tohle je prostě hrůza- tak jako stromovej. kocentrák :mad. Ty stromky to maj fakt spočítaný- zvlášť v tuhle dobu. Stačilo mi, jak dopadl Javor pensylvánský, který jsme koupili před třema rokama a přes veškerou péči to nezvládl. Pro příští rok budu muset začít pátrat s dostatečným předstihem, protože tohle co jsem viděla byl fakt děs. Doufám, že se mi podaří najít prodejnu, kde ten stromek nebude mrtvej dřív, než si ho koupím. Jen nevím jestli se mi podaří ho nazvykat, když nemám dům, ale jen byt s balkonem. To mě taky trochu straší.

Jo a ta useknutá špička - to by nemělo vadit, kolikrát se jím větrem zlomí a nic se neděje.

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 10:07
- Nahlásit

isdpch
poslední měsíc vypadal takovej týranej

ach jo . No já to mám naplánovaný tak, že by pár dní před vánoci šel z balgóna do pokoje kde se v podstatě moc netopí, pak bych ho nazdobila a hned brzičko po vánocích, by šel zase cestou přes pokoj zpátky na balkon a hnedle vbrzku zjara, šupkdy dupky na chalupu. Tak tetkon právě nevim, nevim. Kdyby ty šmejdi u nás neukradli a hlavně nezničili všechno na co přijdou, tak bych to navykání vzala přes chodbu a myslím, že to by zvládnout mohl. Takhle nevím.

Apropóó lidi - v sobotu jsme konečně s určitostí zjistili, kdo tam u nás pořádá ten bordel, Brtnik na toho šmejda vlítnu, vytáhnul ho z postele a řval na něj tak, že se klepaly všechny nový plasťáky v baráku a pak mu třísknul dveřma od bytu tak, že se málem vyvrátily , rovnou jsme napsali i stížnost, obešli celej barák, všichni to podepsali a dneska stížnost drandí na místní úřad, jako majitele domu. tak jsem zvědavá co z toho pojde - krom propíchanejch gum od auta teda .

Meta
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 10:15
- Nahlásit

PetraK
Já dycinky vyberu nějaký ošklivý koště z prořezávky, to by beztak přišlo o život. Ale jakmile dětičky odrostou, skončím u větve ve váze, já stromeček taky nemám ráda z důvodu výčitek svědomí. A nechci trápit ani ty v květináči. Líbí se mi osvětýlkovaný jehličnany venku, co rostou lidem u baráku. Už jsem se snažila nasít kvůli tomu korejskou jedli, ale nevylezla...budu do ní přece jen muset investovat.

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 10:20 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Meta
skončím u větve ve váze, já stromeček taky nemám ráda z důvodu výčitek svědomí

tak nejsem jedinej trotl na světě??? My si letos vzali křivostromek. Já fakt šla koupit ten hrníčkovej, říkala jsem si, že to zkusím, udělám maximum, ale pak jsem stála u toho koncentráku a bylo mi fakt hnusně. Chtěla bych to nějak pořešit. Kdyby byl domek, bude to v cajku- ségra to takhle má, stromek jde z venku do garage, pak do předsíně a pak se ozdobí. když už je na květník moc velkej, stěhuje se definitivně do lesa. říkala jsem si, že už teď nejsou tak hrozný zimy, že by to mohlo klapnout třeba i u nás, tak snad příští rok se povede??

Korejská jedle- myslíš jako, že ta by to mohla ustát tohle poponášení? Nebo proč zrovna ji? Má to nějaký důvod? Dík

jbat
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 10:22
- Nahlásit

PetraK
umnělej nechceš proč?

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 10:24
- Nahlásit

isdpch
hele ty nebudeš mít jednoduchej život, viď

no to ne, já vim, komplikuju si co můžu ale tak zase když tentokrát je to komplikace pro dobrou věc a pak - v tom kvantu už se to tak nějak ztratí

doma jsme si dali do vázy větve z již pokácenejch stromů a o Vánocích si ozdobíme živej strom v lese

myslím, že k tomuhle tak nějak směřuju. A nejlepší bude, až klapne ten domek jednou, tak je to pořešený definitivně. Kdybych měla zdobit uschlou slunečnici na záhoně, tak řezanej stromek už nebude

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 10:27
- Nahlásit

jbat
umnělej nechceš proč?

no páč kvůlivá těm vánocům právě, no! Nemám ráda syntetiku, furt hledám cestu jak to pořešit bez těch štětek na nádobí co jsou napíchaný na stojánku. ne já vím, že už dneska dělají hezký stromky, ale furt je to umělotina, chtěla bych to pořešit tak nějak jako ta polovoblečená chytrá horákyně

gabi
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 10:27
- Nahlásit

viááááááánocéééééééé, viáááááánocééééé

gabi
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 10:31
- Nahlásit

my sme tiež minulý rok kúpili živý, taký malinkatý cca pol metrový, akurát že bol dlho vnútri, takže začal pučať a rýchlo hnať nové slabulinké konáriky, potom to vyschlo.
A to som si tiež myslela že ani netopíme.
Takže teraz ej na topm asi tak ako píše isdpch.

Akurát neviem či tú zdochlinku vyberieme z balkóna znova. Ale drobné slamenné ozdôbky na tom vyzerali super.

jbat
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2008 10:34
- Nahlásit

PetraK

ty vole já bych tě doma nechtěla ani za příplatek!!!

Prosim tě, kup si umnělej, k tomu vůni jehličí ve spreji (případně něgde nahrap jehličí a rozhaž si ho po obýváku) a máš klit.
Předpokládám ale, že to je na tebe moc jednoduchý...

<< 1 ... 2142 . 2143 . 2144 . 2145 . 2146 . 2147 . 2148 . 2149 . 2150 . 2151 . 2152 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání