Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1944 . 1945 . 1946 . 1947 . 1948 . 1949 . 1950 . 1951 . 1952 . 1953 . 1954 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 20:07
- Nahlásit

jestli mohu za Jbat
http://jbat5.rajce.idnes.cz/Venceni_s_Davitkojc_a_ Brezenem_a_kanisterapeuticke_zkousky/#album

brut
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 20:10
- Nahlásit

Sali
jbat
a teď si představ, že bys měla HVH II, nebo tu jedničku, ale na těch druhejch labiích, na druhý straně těla.....
ono, dámy, stačí mít tuhle "lahůdku" na oku .... pít sice člověk může, na záchod si taky dojde, ale kouká jen jedním okem a blbě se orientuje v prostoru, takže občas dojde k polití pyžámka či psa nebo kočky horkým čajem nebo polívkou.....

brezen2008
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 20:16
- Nahlásit

jbat
díky za fotečky jsou krásné,akoráte mám vysvětlivky

- ta jak si udajně cucám prstík je ,že před chvilkou mi dasty sebral pamlsek,ale nechtěně mě moc stisknul
- ta fotka Elišky a Sindy se fakt náramně povedla .-))
- a jak jí zvedám do vzduchu,to jí nějak nemučím,akorát jsem jí chytla za kšírky a odnesla prič aby nepřekážela
jbat,ještě jednou děkuji a jestli je to možné,tak bych to ráda poslala do azylu Rita?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 20:22
- Nahlásit

brut
ahojda,já ty hračky pošlu po Gerdě,jo? pokud je to možné a ona by ti to předala až pojede k vám do té hospůdky

Tchor
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 20:22
- Nahlásit

davidkova renata
heled a kdo tam bude,jen vy?Páč já necííí aby se mi někdo cizí koho neznám gestil do psa třá s tim,že mi to vokáže jaxe to má dělat.Nehodlám pučit Nyný nikomu i dyby to byl mistr fšech mistrů
no uplne sami tam asi nebudem, ale myslim ze nam do toho nikdo kecat nebude a kdyby tam bylo tech lidi moc tak se muzem posunout kousek vedle

brut
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 20:23
- Nahlásit

brezen2008
klidně... nebo po isdpchovi

brezen2008
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 20:31
- Nahlásit

Sali nebo Tchoř
promin že otravuji,ale mohli byste mi dva,nebo i jinej,napsat jak a čím mohu zaměstnat ,konkrétně Dastymu,hlavu?
vím,ptala jsem se i Davídkové,ale i tak se chci zeptat vás

já bohužel nemám na to hlavu,napadli mě i stopy,co dělám s luckou revír na míček .....
co se dá ještě dělat :
dík za odpověd

brezen2008
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 20:33
- Nahlásit

brut
pošlu ppo gerdě,bo se sní asi uvidím v tu sobotu na zkouškách a když né,tak po někom

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 20:38
- Nahlásit

Tchor
ale myslim ze nam do toho nikdo kecat nebude a kdyby tam bylo tech lidi moc tak se muzem posunout kousek vedle
Ok,to zní dobře.co ale nezní vůbec dobře je předpoved počasí,možná bych měla rychle zakoupit malamuta

Neessi
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 20:42
- Nahlásit

davidkova renata

rychle zakoupit malamuta

si kup rači mamuta-v zimě zahřeje,v létě udělá stín
Jinak čus,co je novýho? Esli nic,jsem skoro mrtvá a du se svalit!

Tchor
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 20:43
- Nahlásit

Tady je to ve srazkovem stinu nejsuzsi oblast cech takze si myslim ze by nemuselo byt tak zle, kdyz to zvladnou dobrmani tak to NO zvladne urcite.

Tchor
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 20:44
- Nahlásit

brezen2008
v podstate vymysli cokoli co bude psa bavit.

Kačaba
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 20:44
- Nahlásit

brý večer a brou noc
davidkova renata
sem vyřízená z dvou prací jak hadra na holi,ale spokojená a eště jsem pocvičila s psama i uklidila doma jak sem byla rozjetá lokomotíva.
Zítra se jdu nechat vostřihat,už se těšim jak mi zlehkne hlava.
Jináč novýho ani nic,trénujeme chůzi u nohy a makáme na apórtech.
Renčo hned jak bude chvilka(asi víkend) napíšu maila...čus.
Pudu se taky za chvilku svalit a přeju pěkný sny fšem.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 21:02
- Nahlásit

Neessi
si kup rači mamuta-v zimě zahřeje,v létě udělá stín
seš podomní prodejce bo co?? Di se svalit,nic zásadního

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 21:07 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Tchor
tak to NO zvladne urcite.
tsss,kdo mluví vo psovi?????? Jednak si neviděl řídit gerdu byť za sucha a tepla a dvanak já NESNÁŠIM zimu a sníh,malamut by mě moh táhnout na těch saních co mi gerda slíbila
Kačaba
sem vyřízená z dvou prací
chápu vás,já mám už několik let 4 a sem prakticky jen astrál,tady se držim už jen ze zvyku
tak písni až bé nálada,pa

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 21:56
- Nahlásit

davidkova renata
Nic nekupuj, posílám Gozéru . Vrať mi ji na jaře, přes léto je to děsně hodnej a pohodovej pes

Dneska jsme potkali dalšího divočáka. Opakoval se včerejší scénář. Ta prasečí mrcha byla cca 60 metrů za barákem Arana nejspíš nějak nabral, poněvadž při našem ústupu do předem připravených pozic jsem ho slyšela napřed zuřivě štěkat a potom brečet. Tentokrát jsem měla na volno i Gozéru, šla pomoc bráchovi, ale nenabral ji nikdo Než jsem zmobilizovala myslivce a záchrannou výpravu tak se oba vrátili domů. Aris lehce kulhá, ale jinak mu nic není. Nejspíš mu to prase šláplo na nohu
Ptala jsem se myslivců kde mám uplatňovat škodu až mi ten divočák některého psa zraní, či zabije. Páč nejsme 200 m od baráku (ani jednou jsme nebyli) a tudíž nejsme v honitbě. Logicky vzato by tedy oni měli mít na vodítku divočáky, nikoliv já psy

Sali
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 07:44
- Nahlásit

davidkova renata
Sali mi slíbí,že do mýho psa se nebude nikdo srát nebo nebudu hrát
a tak sráti se ti do ní nikdo ani nemůže, neb tam nikomu zvíře nekouše tak, aby si mohli před druhejma honit triko, jak maj 1.drajvový zvíře 2.plně ovladatelný, oni totiž mají jen to druhý
a hlavně tam není zvykem, že by se kromě mně někdo do někoho sral, i když na place dochází k týrání zvířete neznalostí psovoda
Hlavní členi do oběda stejně zmizej, pokud ovšem nebude po obědě členská schůze, to eště musím zjistit, na to je jeden mail, ale za chvíli.
web je http://zkonovestraseci.wz.cz/index.htm

Sali
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 07:50
- Nahlásit

arwen
to víš, oni jsou takoví kontaktní.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 07:52
- Nahlásit

Sali
mám dotaz,kdybych jela taky,jak se tam dostanu? jezdí tam vlak?

Sali
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 07:58
- Nahlásit

brezen2008
něco tam asi jezdí, ale nějak netuším kdy a odkud, ale kus od cvičáku JE trať Kladno-Rakovník. Tedy něco z Prahy směr Rakovník tam jede.

Sali
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 08:07
- Nahlásit

jinak ta členská schůze je až 30. 11., takže pohoda.

Sali
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 08:13
- Nahlásit

ale mohli byste mi dva,nebo i jinej, napsat jak a čím mohu zaměstnat , konkrétně Dastymu, hlavu?
vím,ptala jsem se i Davídkové,ale i tak se chci zeptat vás

brezen2008
víš, na to není jednoduchá odpověď, musí to být něco, co bude sedět Tobě i psovi najednou,
asi bych si na Tvém místě koupila časpopis Psí sporty, te´d zrovna vyšlo poslední letošní číslo,
a pročetla si, jaký možnosti vlastně se psem organisovaně jsou,
a která tě zaujmě natolik, abys to prubla,
já toho psa neznám, viděla jsem ho jednou dvakrát zdálky, černej NO trochu nervnější?
Tohle by Ti asi nejlíp řekla Ebony, ta má s vofčounama zkušenosti veliký, i s celou škálou pejskařských aktivit, zkus se jí zeptat.

Sali
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 08:20
- Nahlásit

Biluška
Dneska jsme potkali dalšího divočáka. Opakoval se včerejší scénář. Ta prasečí mrcha byla cca 60 metrů za barákem

jo ták?
když je to veřejný forum, tak se veřejně zeptám:
a to ty prasečí mrchy jen tak mýrnyxtýrnyx napadly vaší dokonale ovladatelnou smečku pracujících a uposlušněných psů reparátů, pobíhajících vzorně do pár metrů kolem tebe, a naprosto prasata ignorujících, přesně tak, jak se správně má chovat smečka navolno puštěných psů při pohybu v přírodě???????
Jistě jsi svá zvířata hned při spatření blížícího se nebezpečí přivolala a držela u sebe, či se s nima v houfu dala na ústup, ale ta prasata jsou strašný svině, šly do vás a fyzicky se ti navezly do psa u nohy, že???????????????
no to by si je myslifcí skutečně měli držet na vodítkách, a nejlépe je všechny postřílet, aby vás v tý přírodě už nikdy nemohlo svévolně nic ohrozit, zvl. když do 200m od domu prostě není honitba, takže živý tvorové jiný než ti tvoji tam jistě nemaj CO pohledávat.
BLÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 08:33 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

čus všicííí co sou rádi,že maj tlouštíka vlkošeta ,páč toho nevotfoukne ani Kyril co tu řádí
Biluška
Nic nekupuj, posílám Gozéru
Ok,jak se jedná o úsporu peněz,na to slyším ale neposílej jí busem ta kočka nedorazila doted
jinak sova dorazila,ale nic víc zatim
Logicky vzato by tedy oni měli mít na vodítku divočáky,
helejte dyby se vám povedlo nějakýho čuníka votchytit,pošlete ho s Gozérou,mohla bych s nim třá zkusit tu kanysku,ale jen tak jako eksterně aby mi neuděla doma čurbes ,úpa stačí ten co už tu je
Sali
a tak sráti se ti do ní nikdo ani nemůže, neb tam nikomu zvíře nekouše tak, aby si mohli před druhejma honit triko, jak maj 1.drajvový zvíře 2.plně ovladatelný, oni totiž mají jen to druhý
a hlavně tam není zvykem, že by se kromě mně někdo do někoho sral, i když na place dochází k týrání zvířete neznalostí psovoda

jo,tak to je fajn,nebudu tam za vola jediná.Já jako měla na mysli,aby nějakej íípař nechtěl předvést jak řádně drbnout s čoklem až uvidí jak za ní vlaju zcela bez vlivu.Jednak na ní nemá kdo co makat a dvanak to stejně nebé fungovat pokud to nedokážu udělat já sama.

Sali
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 08:38
- Nahlásit

Já jako měla na mysli,aby nějakej íípař nechtěl předvést jak řádně drbnout s čoklem
davidkova renata
jedinej takovej č,lověk tam můžu bejt já.
Jinak
A) nikdo tam IPO nedělá, všichni jedou nároďák, krajskou ligu, a B) nikoho by ani nenapdlo, že by to mohlo fungovat přeneseně, ovladatelnost je věc tý dvojice, to se nedá rozhodit, jiný kafe je, když fík je manžel psovodkyně a pes je na něj zvyklej jako na druhýho pána, pak se dá udělat vpoho to, co píše Luděk, jestli jsi se dívala,
ale do cizího psa se cizí osobou nehrabe, to je i proti úvahám na téma pracovně použitelný pes.
Jediný, co já můžu udělat, je, že ti ukážu s SVEJMA PSAMA, jak ty drajvy vytažený nahoru v nácviku převádím do ovladatelnosti JÁ.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 08:40
- Nahlásit

isdpch
když ti prase vběhne do ložnice, tak je hontiba i tvoje postel,
tááák to bych s myslifcem vyběhla ,na to vem jeta dyby měl eště regulovanej nájem,brnkla bych ti abys ho přišel dorazit
Sali
ale do cizího psa se cizí osobou nehrabe
no ale neni vůbec vyjímkou,že se to lecgde děje

Sali
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 08:43
- Nahlásit

isdpch
oba s Tchořem máte vzácnej smysl pro nepochopení nadsázky a legrace ...... obávám se, že je to nevyléčitelné
nezlob se, ale prostě už jsme takový, to je to samý s Essi, víš, z některejch věcí si prostě prdéééél dělat nedokážem, to jsme pak smrtelně vážný a ostrý jak žiletky.
Zas ale umíme věci jiný, tak se to balancuje, ne?

Sali
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 08:45
- Nahlásit

davidkova renata
no ale neni vůbec vyjímkou,že se to lecgde děje
podívej, kam si koho pustíš, tam ho máš,
tady se dělá nároďák, ambice většiny lidí jsou zhruba takový, jako máš ty, s tím rozdílem, že smyslem sportovního výstupu je užít si pěknou zábavu na pouťákách v okolí, je to taková rodinná kynologie, žádný štvaní se na vrchol, kde stejně fouká a je zima a člověk je tam sám.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 08:47
- Nahlásit

isdpch
no ale dyš by byl švarnej, cóóóó
no nevim...a viděl už něgdo něgdy takovýho??? krom toho černýho v Babičce?
ale prej to sou taky lidi
ale no tak..
Sali
nezlob se, ale prostě už jsme takový
no dyš my sme zase onaký,to je těžký,proto sme tady v žumpě a kecáme si ty svý krávoviny a je nám u toho veselo

brezen2008
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2008 08:47
- Nahlásit

Sali
psí sporty si kupuju pravidelně,ale asi by ti vo dastym mohla hodně říct i vo mě davídková
jo je to on - celočernej NO - jo nervák,neumí být ani v klidu venku,doma je ok
tak co jsou psí sporty a já ti něco napíšu:
agility - nemůže k vuli nohám,jsou dost vysoký překážky
dogdancing - enku nebo doma mohu dělat různé cviky na hlavu
dogfrisbee - mohla bych,ale jsou tak dost vysoké skoky na nohy
coursing - nemůže kvuli rychlému běhu
flyball - děsně ráda bych ,byl by asi i nejlepší,když má míček místo mozku,ale překážky neva,ale vadí tam ta votáčka na boxu
dogtrekking - dělá,do 25 km v zátahu
obedience - může dělat jen tak doma nebo venku
sportovní kynologie - nejlepší jsou pro něj obrany,se těší jak se pověsí na rukáv,ted ho začínám i zvládnou při revíru + odložení
záchránáři - vůbec,ale hledá lucku v lese

pes je ok,ale je problém ve mě

<< 1 ... 1944 . 1945 . 1946 . 1947 . 1948 . 1949 . 1950 . 1951 . 1952 . 1953 . 1954 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání