Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1944 . 1945 . 1946 . 1947 . 1948 . 1949 . 1950 . 1951 . 1952 . 1953 . 1954 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
StaHi
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 15:50
- Nahlásit

šel jsem lesem a zničehonic mě napadly veverky, vůbec jsem je nemohl odehnat

jinak teda zdravim..
berete zas naky kapky, ze pisete jak fstekly?

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 15:51
- Nahlásit

StaHi

Ahoooj, ty eště žiješ?!

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 15:52
- Nahlásit

StaHi

nažďár sešívaná pani, jak se daříš?

tak tagle teda vypadá pan Benda??? No, tak jako fešák to úplně neni, ale třebas je hodnej, že jo? Chudák Jébat, až to uvidí

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 15:53
- Nahlásit

Biluška
Bubost, Nána nemohla nikoho pokousat, Nána je přece terapeutická
Mě kousla. 3x. 2x za stromem, když měla jen štěkat, 1x do bůčku, když mě měla jen přeskočit. V neděli sem si přála, aby maryje kousla davítkovou. když jí eště někdy bude dráždit pešíkem jakože na hraní, tak jí určitě kousne a já budu mít radost. od Nány sem měla jen 3x modřinu.

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 15:53
- Nahlásit

PetraK
Chudák Jébat, až to uvidí

kdybys viděla mýho ex, tak bys pochopila, proč právě Benda....

Sali
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 15:56
- Nahlásit

StaHi
no jo, veverušky, okusujou leccos....
byl jednou na cvičáku jeden vojáček, psovod, ale vofčounkář, a měl pěkný zelený prstový rukavice, a volal na mladinkou bazilišku "veveruško, pocem, no ty jsi pěkná veveruška..." a tak jí tímto neviným projevem rozjařil, že mu ta potfora slíkla jedním klapnutím tu rukavici i s rejhama v kožním krytu vespod, a kroužila tam s ní a chtěla se o ní tahat....jo veverušky, jo jsou sfině. Okusujou kdeco.

Sali
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 15:57
- Nahlásit

Gerda
chceš figurovat záchranářský vystěkání Kobřímu psu????? že bys byla vděčná za Nánu.

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 15:58
- Nahlásit

Sali
chceš figurovat záchranářský vystěkání Kobřímu psu????? že bys byla vděčná za Nánu.

nevyhrožuj!!!
ale pravda je, že Nýna je skvělý čokliště a má krásný uši.

StaHi
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 16:00
- Nahlásit

jbat
PetraK
no.. stale jeste trochu ziju.. bojuju se zmrzlym listim ..3ha.. 'hrabu' sice sekackou, ale i tak me boli celej clovek.

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 16:01
- Nahlásit

StaHi
bojuju se zmrzlym listim

to je bubý...

Blbísek v pondělí bojoval s veeelkou kupou listí a vyhrál, ale to asi nejni totéž...

Sali
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 16:02
- Nahlásit

jbat
nevyhrožuju.
Kobří pes je právě taková unfair rozmachaná sfině, že musí trénovat jen na lidi, co si jí ukrotěj, a kterejm u toho i ona důvěřuje. Jinak je strachově vorve.

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 16:02
- Nahlásit

Sali
No když má záchranářský vyštěkání, tak by mě neměla moc pokousat, ne? Abyste si pak ty nalezený rovnou necpali do černejch aut, to byste si snížili skore živejch zachráněnejch....Ale už nechci figurovat ani Náně, když si chránim ruce, kousne mě ta blpka do nohy. Eště že mám bio termovýplň mezi kostí a kůží.

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 16:04
- Nahlásit

Sali
nevyhrožuju.

já vim.
no potkat tě s těma tvejma ďáblama něgde v lese, tak asi skočím na strom a dělám haluz...

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 16:05
- Nahlásit

StaHi
jbat
kdybys viděla mýho ex, tak bys pochopila, proč právě Benda....

aha, takže máš průpravu, jo??

StaHi
eh, ešče, že sou sekačky. ale možná brzo začne foukat, tak se to vodfouká?

Sali
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 16:06
- Nahlásit

Gerda
Kobra právě nemá nic, jen nasráno v gatích, a naučený má sice věcí dost, ale ten její primární defekt důvěry jí žene do sebeobranných zkratů...

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 16:06
- Nahlásit

PetraK
aha, takže máš průpravu, jo??

tak nějak.

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 16:11
- Nahlásit

Sali
Kobra právě nemá nic, jen nasráno v gatích, a naučený má sice věcí dost, ale ten její primární defekt důvěry jí žene do sebeobranných zkratů
A může takovejhle pes trénovat obrany? Ptám se i proto, že to chci učit Mařku, jen jako sranda zábavu, přes důvěru, žrádlo a radost ze hry. Vůbec ne jako prvek ke zkouškám nebo něčemu podobnýmu, To zas vim, že s mařkou můžem max na BH, pokud popilujem pořádně poslušnost a soustředění. Co vůbec s tou kolibřicí děláš, když to zní, že je to labil-magor pes? Stopy? Tam se nemusí s nikým konfrontovat a nic jí nežene do strachovejch reakcí, dělá si sama na sebe a kromě tebe nemusí s nikým spolupracovat....ale jinak si neumim představit, co s takovym psíkem můžeš dělat....

StaHi
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 16:11
- Nahlásit

PetraK
možná brzo začne foukat, tak se to vodfouká?
je to primrznuty fest primrznuty.. hrabe jsou bezmocny, vitr nema sanci..vodfouknu leda tak ja.

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 16:12
- Nahlásit

Gerda
od Nány sem měla jen 3x modřinu.
Dyť máš přece úrazovku

Jestli si teda Nána myslí, že bude v praxi kousat důchodce tak s ní rozvážu pracovní poměr

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 16:15
- Nahlásit

Biluška
Jestli si teda Nána myslí, že bude v praxi kousat důchodce tak s ní rozvážu pracovní poměr

já ji na těch zkouškách viděla a mám i hezkou fotku, kterak se směje na retardy, takže neboj. je dobrá.

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 16:17
- Nahlásit

Biluška
Dyť máš přece úrazovku
Už ne, všechno sem to zrušila, pojedu odznova, projela sem, strašnejch peněz, ani nechci vědět, kolik. Teď přemýšlím, co si finančně zařídím, kromě té hypošky, kterou od března potřebuji. Za rameno jsem dostala 5 litrů a poznámku, že sem podvodník. Už nechci pojistky.

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 16:22
- Nahlásit

Gerda
kterou od března potřebuji.

Březen dává hypošky? Jaký má podmínky? Asi budu něco potřebovat

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 16:23
- Nahlásit

StaHi
fest primrznuty..

tady huž to dneska povolilo, tak do třeba dojde i k vám. Já dneska vyrazila do práce jak panáček Mišelín a sem celá byla vopocená z toho jak mi bylo vědro v těch hadrech.

Tinta76
# Zasláno: 19 Lis 2008 16:28
- Nahlásit

Brý vodpoledne

Tak Rexík bude mít teploučkou zimní vestičku, doufám, že dorazí do pátka, bo je tady vopravdu chnusně

Jo a taky si tim neustálym poleháváním vyrobil na loktech slušný votlaky, s kerejma vůbec nevim, co mám dělat

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 16:28
- Nahlásit

Gerda
Teď přemýšlím, co si finančně zařídím, kromě té hypošky, kterou od března potřebuji
Kdo ti zařizuje hypošku? Proč neřekneš Biluši, aby ti poradila . Nebo jébat, ta je taky bankovně vzdělaná
Se spořením a pojistkama ti taky poradím, třá Muchoš jsem včera poradila tak dokonale, že jí rupli asi tři cévky

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 16:30
- Nahlásit

Biluška
Tak mi poraď, Biluše ))

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 16:56
- Nahlásit

Sehnala jsem číslo na kámošku, co jsem asi dva roky neviděla, jsem zvědavá, jestli se ozve napjatá jak struna.´já s ní chci do hospody, kde jsou ty časy, kdy jsem bulala, zašly jsme na Stodolní dát vínko do Bastilly, zkuřly jsme a probíraly chlapy. dyk eče nejsem taková stará!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 17:04
- Nahlásit

Jééé, jsem s ní domluvená, ona bydlí v Ostravě a stejně jako já volala našim a ptala se jich na moje číslo a měla strach mi zavolat

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 17:25
- Nahlásit

Gerda
Tak mi přimailni svůj mail a sděl nějaké požadavky co od toho očekáváš a já ti namailím radu

Mucholabka
nekuř, nefetuj, nepij a vůbec se chovej slušně, nebo budeš mít špatný morální kredit a nevdáš se

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 17:37
- Nahlásit

proč píšete dyš sem to zakázala??!!
StaHi
hele víš co ti řeknu?? Ty máš dost,dycky se dogestíš jednou za uherskej rok s naprosto přííííííííííííííšerným vobráskem,ten dnešní je úúúpa děsnej
benda bé mít radost,že neni magor sám...ostatně hned ho můžem s Nyný zkásnout ne?Styk s magorama máme ted už jen za hotový
Tinta76
a jak je na tom,už líp??????

<< 1 ... 1944 . 1945 . 1946 . 1947 . 1948 . 1949 . 1950 . 1951 . 1952 . 1953 . 1954 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání