Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1944 . 1945 . 1946 . 1947 . 1948 . 1949 . 1950 . 1951 . 1952 . 1953 . 1954 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 14:40
- Nahlásit

Tchor
jeste k tomu budu sedet
todle sem zkoušela na sebe..za ten strom sem si sedla na bobek ne aby mě nerafla,mě to neudělá,ale jen ze zajímavosti co udělá pes kterej je zvyklej na modelový situace furt stejný..samo že čuměla,ale už se na to naučila a štěká,chce to jen ukázat,že zločinec nemusí jen stát,akorárt sem eště neležela,bo je mokro a bláto,ale plánuju to užna lepčí počasí

Sali
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 14:42
- Nahlásit

davidkova renata
už jsem ti to včera psala, jak se to dělá, Tchoř si čubu na sebe rozblbne s míček, převede to do vyštěkání, párkrát jáí ukáže jak to chce, a pak ji začneš na něj posílat na přímo, a on si jí sám zpoveluje a usměrní, a odmění za žádaný projev, a takhle to zafixujeme. Postupně se přidá lákavější viditelná pomůcka, a pořád tam bude ten vliv fíka, že ten si hlídá čistý projev a jen ten odmění, a za nečistotu se dělá mírná a citlivá korekce, jen aby vynikla ta správná verse, pes pochopí, že nedočkavostí nic nezíská.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 14:44
- Nahlásit

Sali
už jsem ti to včera psala, jak se to dělá
jo,super,je to holt vo tom,že potřebuješ ty lidi no

Sali
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 14:46
- Nahlásit

davidkova renata
když tak si pro pochopení problému přečti ten článek a pust to video na šilhavýho webu, on to tam řeší vodítkem a přicukáváním k sobě, Tchoř by to jinde než u mejch a svejch psů ale nikdy neudělal, ten si to u tebe vyřeší hlasem a max. lehkým facanem zespoda, ale princip je stejný, jen nátlakové štěkání do fíka je odměněný kousnutím, a fík psa verbálně vede k žádanému projevu BEZ pomoci psovodem.

Tchor
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 14:46
- Nahlásit

davidkova renata
nekdy se domluvime zas tak daleko to k nam nemas.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 14:48
- Nahlásit

Tchor
jeste k tomu budu sedet nebo lezet? Co udela kdyz nebude vystekavat v makete, ale ve prostred placu sedici osobu? Co udela ...?
pokusí se tě napřed kousnout do hlavy,ale jinak myslim,že to bude fungovat bo stereotyp maketa ,rukáv bude narušen.Pak už se jen modlit aby se to přeneslo za maketu s rukávem a nevzpomněla si na starý časy

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 14:50
- Nahlásit

Tchor
no jo,tak až bude po melouchách tak jestli bude gerda svolná,dorazíme.Tak já du už dřít abych měla na vostnáče,traverzy a elektriku

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 15:15
- Nahlásit

Halóóóó!!!

Sali
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 15:21
- Nahlásit

jbat
ahoj

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 15:22
- Nahlásit

Sali

aspoň někdo...

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 15:25
- Nahlásit

brut
Fhůůůůůůůůůůůůůůůj satelit nebrat přesně tak. To je prostě jen panelák naležato grrr

Gerda
No stěhujou se nám média, podle nějakejch pravidel mateřský firmy, my už bychom sami asi na nájem vily nestačili, takže půjdem někam jinam. U labutě už se nedá vůbec zaparkovat, není tam zahrada, není tam nic, co původně slibovali, že potřebujem a chcem. Tak jak nesnášim tramvaje, budeme je mít přímo pod oknama.

nesnášim, dyš dělá zaměstnavatel změny. Změny můžu dělat akurát já

Sali
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 15:27
- Nahlásit

jbat
v potu tváře pracuju. Kira chrápe.

Gerda
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 15:29
- Nahlásit

PetraK
nesnášim, dyš dělá zaměstnavatel změny
Nesnášim všechny změny.

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 15:30
- Nahlásit

Je normální, abyste toho za tak krátkou dobu tolik naflákali??
Gdo dělá dneska výcuc?

Sali
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 15:31
- Nahlásit

Biluška
je to možný, neb se řešily skutečný fakta a data, nikoli klasický žvanění o ničem s traversou.

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 15:32
- Nahlásit

Gerda
Nesnášim všechny změny

tak to mám stejně. Chci to mít nalajnovaný furt tak jak to znám. Stačí když mi změněj trasu tramvaje a sem v háji . To ne přeháním,ale bohužel jsem nějak dospěla k poznání, že změny - hlavně takhle v zaměstnání - nejsou moc k dobrýmu , jak přijde čerstvej vítr, nevěstí to nic moc dobrýho

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 15:32
- Nahlásit

Sali
v potu tváře pracuju. Kira chrápe.

no já mám právě po tom šíleným minulým týdnu oraz až nudu... a taky to neni ono, chtělo by to střed.
a kafe. došlo mi kafe... ale stejně nemám brčko, takže v pohodě.
ty seš vážně normální, regulérní patolog?

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 15:33
- Nahlásit

Biluška
výcuc dělá Davídkojc, páč toho namastila dneska nejvíc a ešče navíc nechala Nánu aby pokousala kde koho .
Já sem dneska SKORO nepsala. Skoro.

Sali
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 15:35
- Nahlásit

jbat
kafe.....já ho mám , pošlu ti neskafe hrníček mailem, co ty na to? nebo fotečku, jak mi kouří na stole vedle mikráku?
už ho jdu vařit.

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 15:39
- Nahlásit

Sali
pošlu ti neskafe hrníček mailem

musíš ale s brčkem, zkoušela jsem ráno pít normálně a slila jsem si pyžamo s prasátkem, což bylo tematické, ale nepříjemné...

už ho jdu vařit.

ty jo jako blbej opar a čék nemůže ani ukojit své potřeby...

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 15:39
- Nahlásit

Sali
jbat

taky jsem si teď udělala kávičku, máme na to tady takovou úžasnou mašinku, lidi ta dělá kafe!! Ovšem to řiditelský s pěnou která udrží cukr - to je ještě vyšší dífčí! Ale i tak. A taky je dobrý když si tam dá člověk takovej ten ochucenej vanilkovej cukr - nemyslím ten na pečení, ale jak ho prodávaj v těch servírovacích pytlíčkách. Normálně nesladím -ale todle je lábuš

Sali
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 15:41
- Nahlásit

no kafíčko primářský, to JE pitíčko, sama si uvařím, sama vypiju, sama se kofeinem rozklepu a i ty biopsie dodělám.

Biluška
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 15:42
- Nahlásit

Sali
Tak jdi řešit fakta a nezdržuj se plácáním o ničem.

PetraK
Bubost, Nána nemohla nikoho pokousat, Nána je přece terapeutická. To zase bude nějaký nactiuhračný drb

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 15:43
- Nahlásit

PetraK

hele já dyš mám mlsnou (a nemám opar), tak si dávám do nescafe gold skořicovej cukr (trošinku jenom), páč skořici i kafe mituluju a to je pak vjec!!!!! třá mámě se ze mně zvedá kufr, ale mně to totálně chutná.

Sali
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 15:44
- Nahlásit

jbat
a teď si představ, že bys měla HVH II, nebo tu jedničku, ale na těch druhejch labiích, na druhý straně těla.....

Sali
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 15:45
- Nahlásit

Biluška
neboj, 10 stran rozhodně nezaplácám.

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 15:45
- Nahlásit

Sali
a teď si představ, že bys měla HVH II, nebo tu jedničku, ale na těch druhejch labiích, na druhý straně těla.....

no dej pokoj!!!!!

ale zas bych mohla kafe...

Sali
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 15:46
- Nahlásit

jbat
věž mi, že bys ho nepila, aby sis nezvedla diurézu....a nemusela kamsi.

PetraK
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 15:47
- Nahlásit

Biluška
Nána je přece terapeutická

no jo ale jak de vo vobranu předpona terapeu se mění na neuro (jau, vona mě Davídkojc zabije, ale co se dá dělat, tohle jsem si nemohla nechat ujít )

jbat
joo skořice na pěně od kávičky - to taky můžu.

Sali
na druhý straně těla.....

esli sem si to dobře dovodila, tak..... žíšmarjá!

jbat
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2008 15:49
- Nahlásit

Sali
věž mi, že bys ho nepila, aby sis nezvedla diurézu

to je fakt, to mě nenapadlo... a tak jsem teda ráda za obyč opar a na tlamičce.

<< 1 ... 1944 . 1945 . 1946 . 1947 . 1948 . 1949 . 1950 . 1951 . 1952 . 1953 . 1954 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání