| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 22:04
- Nahlásit
Neessi
vono jich je několikero těch rezed - píšou že biela, žltá, barviarská a ešče nevim jaká? Jakou pěstujete u vás?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 22:07
- Nahlásit
Neessi
Tak nemáme. Budu si to muset obstarat
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 22:17
- Nahlásit
Fakt už jdu, jsem po tom včerejším kapraďování nějaká ztrhaná. Tak dobrou s kobrou.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 22:24
- Nahlásit
Jdu taky - tak dobrou bez kobry.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 22:48
- Nahlásit
PetraK
A jilm máte?
Jilm tady nemám,ale kousek odtud jsem měla zájezdní hostinec po babičce a jilm tam dosud je-cca 30 m vysoký.
několikero těch rezed
mám žlutou.
Brnik šel kolem do garage, přišlo mu nepatřičný, aby tráva rostla v záhonku, tak už tam není, ta trávnička
ano-taktéž při cestě do garáže odpleveluje skalku,jinak si toho nefšimne.
Tak dobrou
|
Tinta76
|
# Zasláno: 26 Čen 2008 06:04
- Nahlásit
Dobré ráno
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 06:10
- Nahlásit
Dobré bouřkové deštivé ránko fšeeem nad náma se pořád honí nějaká bouřka a ščije a ščije.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 06:11
- Nahlásit
Tinta76
pani,přestaňte to sem posílat,plís.Zapněte vjetrák a pošlete něco taky jižním směrem k pražákům,nechci tahat deštník s sebou
|
Tinta76
|
# Zasláno: 26 Čen 2008 06:17 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit
Neessi
mě připadá, že už na jih nemám co poslat, páč to všecko spadlo tady a teď dokonce vylezlo sluníčko ...
hele, když bych si chtěla nechat udělat vyšetření krve, abych zjistila, jestli mi něco chybí nebo přebejvá, můžu vo to požádat svýho gynekologa? a jde to vůbec, abych ty výsledky pak dostala já?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 06:24
- Nahlásit
Tinta76
abych zjistila, jestli mi něco chybí nebo přebejvá, můžu vo to požádat svýho gynekologa? a jde to vůbec, abych ty výsledky pak dostala já?
Pokud se to týká hormonů,tak určitě a výsledky ti buď zkopíruje,nebo půjčí ke kopírování.Jinak jiné rozbory než krevní obraz,screening v gravidiě a hormonální profil neděláme
|
Tinta76
|
# Zasláno: 26 Čen 2008 06:37
- Nahlásit
Neessi
Ď.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 08:01
- Nahlásit
dobré ráno všem,co budou 4 dny bez muže,bo podle něj je to lepší než bejt doma a koukat se na mě a na psy ,co budou vařit psům přílohu,co budou nosit letáky,co maj rádi když nesvítí slunce.....
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 08:07 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Hoj,hoj,hoj........
Konečně se hlásím z vyplavenejch a konečně připojenejch Bylan. Tomu, co se tu včera přehnalo,už se bohužel nedá říkat bouřka. Obloha byla v okamžiku černá a potom najednou žlutá,Chvilku naprosté bezvjetří a f okamžiku vichřice.
Navíc tady padaly kroupy jak pinpongáče.
My sme to vodnesli jen vyplaveným sklepem,pár schozenejma taškama a zahradou vzhůru nohama,ale bylo to děsivý.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 08:20
- Nahlásit
To je zajímavý, fšude jsou vyplavení a u nás fakt nic. S bídou to zalilo zahradu . Pravda, za doprovodu krásných světelných efektů, ale bouřka bych tomu určitě neříkala. Jenom taková bouřínečka
JInak jsem se právě dozvěděla od souseda, že s mýma čoklama prý udělá krátký proces. Prý ho serou jak celý den řvou. Zeptala jsem se ho jak můžou celý den řvát, když jsem skoro celý den doma, psi leží kolem mě u počítače a já je řvát neslyším? On prohlásil, že řvou jakmile odejdu a pak řvou třeba dvě hodiny v kuse. Doporučila jsem mu ať si nechá opravit hodinky, že dvě hodiny v kuse žádný pes řvát nedokáže, to by ochraptěl.Vím, že řvou když odcházím, ale taky vím, že zajdu za roh a oni ztichnou. On začal pěnit a ječel, že ti čokli řvou furt, řvou dvě hodiny v kuse a nejvíc řvou v šest ráno. To mě fakt dostal. My totiž vstáváme až o půl sedmé. Nechápu jak můžou všichni čokli v šest ráno řvát když devět z nich spí se mnou v jenom pokoji, já spím, děcka spí, Mášenek spí a nikdo z nás ty psy neslyší. Asi máme fakt tvrdý spánek
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 08:34
- Nahlásit
Biluška
To je zajímavý, fšude jsou vyplavení a u nás fakt nic. S bídou to zalilo zahradu
Já se klidně přiznám,že sem z každý bouřky vystreslá,páč před třema rokama nám to vzalo komplet střechu a vodu sme měli i f baráku,nejen ve sklepje!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 08:39
- Nahlásit
čus fšicíííí co u nich byla bouřka i ti co u nich žádná nebyla
že dvě hodiny v kuse žádný pes řvát nedokáže, to by ochrapt
tsss,se voptejte třá janiky
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 08:43
- Nahlásit
janika
napiš mi během dne, kterej den a jak dlouho,večer nepříjdu
davidkova renata
a ještě at se voptá mě a dastíka
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 08:43
- Nahlásit
jablunka
Kolegovi rodiče - taky někde od Pardubek hlásí taky katastróf - porazilo jim to prej pět velkejch stromů, pro větve není vidět tráva, prej děsná zkáza. Hlavně, že jste relativně na suchu. Měla ste ale pani hned využít situace a vysvětlit Štukatérovi, že si pro něj de bubák a esli si nedá okamžitě závazek soc.prc., že s tím přestane, tak si ho vodnese. třeba by to zabralo
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 08:44
- Nahlásit
jablunka
Já se klidně přiznám,že sem z každý bouřky vystreslá,páč před třema rokama nám to vzalo komplet střechu a vodu sme měli i f baráku,nejen ve sklepje!
Prodej barák a přestěhuj se sem. Tady fakt neprší snad nikdy. Pořádnou bouřku jsem tady ještě nezažila. Jsme těsně pod horama, Jeseníky všechnu vodu chytnou a nepustí
davidkova renata
tsss,se voptejte třá janiky
Tak to si budu muset Decibela na pár týdnů půjčit, aby dědek věděl o čem mluví
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 08:45
- Nahlásit
brezen2008
tak si užiješ pocitu slaměný vdovy, to vůbec není špatný, aby si ale mužik nenaběhl, může se stát, že se slaměný vdově pocit zalíbí a pak...... smolikof milej mužiku, kterej si nevážíš dobrýho bydla.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 08:46
- Nahlásit
Biluška
No my máme pod náma skorojorčici a ta teda taky umí. Navíc u nás nesmí spadnout na zem špendlík, aby ji to nerozdovádělo . Dovedete si představit, jak to probíhá, když naklapávám řízky, žejo?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 08:47
- Nahlásit
davidkova renata
že dvě hodiny v kuse žádný pes řvát nedokáže, to by ochrapt
u nás bylo chnusně..neměla sem ani signál na mobilu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 08:47
- Nahlásit
a omlouvám se, že sem nevychovanej spratek a nepopřála jsem fšem dobrý ráno
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 08:49
- Nahlásit
sarax
děkuju moc za pangáče - snad jsem poslala dobrou částku?? A omlouvám se, pochopila jsem to tak,že mám vzít rovnou i ty věci do Maršovic . Máte to kam dát? Honza byl krapítek chudák zaskočen, když mě viděl, jak vláčím ty tašky. Nějak jsem měla za to, že to mám spláchnout s těma pangáčema
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 08:54 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
PetraK
Kolegovi rodiče - taky někde od Pardubek hlásí taky katastróf - porazilo jim to prej pět velkejch stromů, pro větve není vidět tráva, prej děsná zkáza.
Fakt to bylo hnusný! Kámošům to tady sundalo stoletej vořech.......né jako vyvrátilo,ale je z něj bonsaj.Naše smrky letos nebudou mít jedinou šišku a veverky béme asi muset sami krmit.V Chrudimi u Penny spadl strom na dvje auta a f Pardupkách to totálně vyplavilo Hronovickou.
Měla ste ale pani hned využít situace a vysvětlit Štukatérovi, že si pro něj de bubák
Ňáko to nešlo,páč sem nestíhala uklidňovat děti,kupodivu to nejhůř snášela Terka,a kontrolovat jestli netrefilo Bůcu,páč ta se bouřky bojí děsivje.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 08:55
- Nahlásit
PetraK
Honza byl krapítek chudák zaskočen, když mě viděl, jak vláčím ty tašky. Nějak jsem měla za to, že to mám spláchnout s těma pangáčema
jasně..já mu to jen zapomněla říct..kam to dát máme a taky je to uložený
a se spratkama nevím no...
hmm jinak dobrý ráno
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 08:57
- Nahlásit
Dobrý den celý den dědek leze komínem
Nestíhám, zdravím, odcházím
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 08:58
- Nahlásit
PetraK
No jo, tak to bude tím, že nemám skorojorčici. Z našich nejdýl vydrží řvát Mia když se cítí opuštěná. Ta to zvládne tak půl hoďky. Pumice taky stojí za to, řve hodně razantně, je slyšet snad dva kiláky, ale nevydrží to dlouho. Musí si dělat přestávky na nadechnutí . Jediná doba, kdy opravdu uznávám, že řvou je když se porvou. To je šílený rachot. Pak když jdou ven, to řvou z radosti. Ale to jdeme tak 5x denně a v podstatě okamžitě opouštíme zahradu a mizíme v poli. TAkže jsou slyšet tak cca tři minuty. No prostě ječí celý den od šesti ráno, co si budem povídat
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 09:11
- Nahlásit
Dobrý ráno všem co maj vodu ve sklepě, těm co jí tam nemaj a řvou jim psi od šesti od rána celej den všem ostatním
Tady to včera vypadalo jakože bude bouřka, chvíli foukal vítr, volámal trochu větví, pak dvkatrát zahřímalo, deset minut pršelo a byl konec. Akorát nešel proud, což mě fakt naštvalo, tak sem šla spát...
Biluška
Ten tvůj soused mi připomíná jednu holku co s náma byla loni na táboře - seděli jsme venku a slavili narozky kolegyně Aleny (na cz-psovi younglady). Ani sme nedělali bordel, jen sme seděli,pili a povídali si. Vylezla ze stanu ta káča (krycím jménem Jessica) a začala tam na nás ječet ať sme zticha, že nemůže spát. Tak sme jí poslali kamsi, že za á neřveme a za bé slavíme narozeniny, takže má celkem smůlu. Chvíli na nás koukala a pak prohlásila: aspoň ten Kim by moh přestat řvát. To byl vtip večera, protože medvěd chudák za á byl u mýho stanu úplně na opačnym konci louky, takže ho skoro nemohla slyšet a za bé dokud nevylezla a nezačala tam pořvávat, tak ležel a spal
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 09:14
- Nahlásit
jablunka
Vořechu to prej nevadí-sem před časem slyšela, musí se prý klátit, aby hodně rodil. Tak teď asi ne, když je z něj bonzaj, ale možná mu to bude ku prospěchu později??? Nicméně ten bordel na zahradě z tak obrovskýho stromu musí být šílenej
Ňáko to nešlo,páč sem nestíhala uklidňovat děti,kupodivu to nejhůř snášela Terka,a kontrolovat jestli netrefilo Bůcu,páč ta se bouřky bojí děsivje
ani se nedivím, tady to taky bylo chnusný, ale asi ne tolik a vůbec to nebylo nic příjemnýho. Bráno podle mě, protože tohle nesnáším - ostatním to bylo jedno. Navíc v tom paneláku je to tak nějak jiný, než v domku, kdybych byla na chatě, tak už mě má teď v práci dr. Chochloušek .Hlavně, že jste to přestáli.
|