Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1224 . 1225 . 1226 . 1227 . 1228 . 1229 . 1230 . 1231 . 1232 . 1233 . 1234 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 21:16 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

nemethova5

nejdříf se budu muset naučit jak se sem dávaj vobrásky a pak najít esli vůbec nějakou fotku mám. Nerada se fotim páč fšade vypadám jak vrah malejch dětí a i s stejně tvářim . Zpravidla mám všude ruce křížem a tvářím se jak bůh pomsty kříženej s tibetským bůžkem nějakým. S míčem se uvidí -kopačák co přivezli synovci zatím vydržel ale neba mě furt vykřikovat Nekousej!. On už to umí postrkovat i hlavou, ale jen kousek a zatím ne proti mě. To mi nejde vymyslet, jak to udělat, aby věděl, že s tím má jít na mě a ne do vesnice na druhý straně okresu

Měřím celých 165 cm!!! Sem velká as jako největší vjetnamec

brezen2008
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 21:16
- Nahlásit

Benda
já dělám husu pečenou a k tomu smažené řízky
tak a psy dostali syrovou večeři s masem

nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 21:17
- Nahlásit

argosek dneska tu litaji same zviratka,jeste ze si nenadavate do vagin.

Lola1
Člen
- Nahlásit

Biluška
Zbytek je ochoten přemístit se akorát tak k rybníku
sjim ještě nepořídila bazén? Sem si myslela, že se tvoji psi mají líp.

Benda
Člen
- Nahlásit

argosek
tos řekl moc pěkně mám chut ti zase říkat moje milá buzničko

Benda
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 21:18
- Nahlásit

brezen2008
jestli nekecáš, si psala že děláš guláš z brambor za 10kč a toenáku za 20

Lola1
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 21:19
- Nahlásit

leila
tahle slečinka zítra přiletí
slečinka je kočka.

nemethova5
Člen
- Nahlásit

PetraKjinak kolik teda pani merite?co budes hafika ucit cutanou?jinak vy si pani myslite,ze vypadam jak?ja jsem jak reklama na prudke jedy a samo s sebou,ze profil masoveho vraha mam taky,tak si z toho nic nedelejte.

PetraK
Člen
- Nahlásit

jo a jinak - nevím proč, ale k vodě jsem šla ze zdravým psem, u vody jsem byla se zdravým psem, od vody jsem se vracela ze zdravým psem, ALE DOMA UŽ MÁM CHRCHLU!! Je možný, aby ten blbej psincovej kašel přišel tak nějak z ničehož nic????????. Dala jsem mu preventivně jitrocelák-zase jsme se u toho zhádali, jako když má sežrat med

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 21:20
- Nahlásit

nemethova5

¨sem to psala nahoře - měřim jako nějvětší vjetmamec - 165 cm a víc ani ťukes

brezen2008
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 21:21
- Nahlásit

Benda
no to jsem dělala,ale tohle jednou za půl roku udělám taky a je mnamka,bez příloh jenom s chlebem

nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 21:21
- Nahlásit

PetraKno jo pani nedivte se,je uricenej a je vedro,pejsek nemiluje medíček?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 21:24
- Nahlásit

PetraKpani vy merite jak ja????ja tak samo,mala a kulata!jinak pani radka meri asi 1,50 a ma dvoumetrovyho chlapa
brezen2008nahodou gulas ja muzu v jakkekoliv podobe,vsak je dobrej a bramborak levnej,ze?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 21:25
- Nahlásit

nemethova5
no bramborák nenělám,bo je stím práce,ale zas si mi dala tip na dobrou večeři

nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 21:26
- Nahlásit

brezen2008jo?tak to mi s hajanem prejem dobrou chut,bo jsme se oba dva pekne prezrali.

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 21:27
- Nahlásit

nemethova5

Ne zmeteček rozcapenej nemiluje medíček - to je jedna asi jediná věc na světě, kterou nechce. dostanu do něj Celaskon - i když teda taky s kecama, ale nakonec ho sežere sám, stejně jako Biotin, ale med, dobrej domácí, ten prostě nechce. No a jitrocelák jako malej jo, teď dělal ciráty a čuměl z balkonu po babách, co tam korzovaly.
Myslíte pani, že ten kašlik má z toho koupání a vedra? Chjo!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 21:28
- Nahlásit

nemethova5
no ted to dělat nebudu,to třebas příští týden,ted moc drahý brambory nejsou,tady za 14,- za kg

nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 21:30
- Nahlásit

PetraKja si myslim,ze jo,pani co to dela semnou,natoz se zviratama čudinkama,hajan mi taky kolikrat kdyz jsme byli u vody,tak pak chrchlal,ja do hajana narvu vsechny tablety a vubec se s ni o tom nebavim,otevru tlamu,strcim na koren jazyku,zavru tlamu a hotovo.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 21:30
- Nahlásit

dobrou noc všem,forum nezamykám a piště dále at mám co zátra číst
PSANÍ JE POVOLENO AŽ DO RÁNA BÍLÉHO

nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 21:31
- Nahlásit

brezen2008vsak jo,poradne si dej do nosu,tak at ti pak čvachta.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 21:34
- Nahlásit

leila
máš nového psa, nebo na krytí?

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 21:35
- Nahlásit

nemethova5

to jo, já se se Zrzavcem taky nepatlám a hodím mu to do kušny - třeba odčervovadla, nebo léky, když chci mít jistotu, že to do sebe dostal, ale ty vitaminy jsme pojali jako hru na přemlouvání . Dám mu na zem tabletku a řeknu mu ať si to vezme, pochopitelně to flusne zpátky, tak se "podivím" a zeptám se:"Kdo to bude papat??" Znova to vezme do kušny a pleskne zpátky, to už se "rozlobím" a řeknu mu: "Hošíčku! Nezlob a papej!" a ten vůl to sežere a pak za to dostane maso Tak bodejď by to nežral, když má pak odškodnění. Děsně ho to baví, děsně se u toho ksichtí a já bavím. Hrajem to vždycky ráno, když všichni vypadnou a já tu mám se zvěřinou rodeo

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 21:37
- Nahlásit

brezen2008

A to bych ráda věděla, kdo tady jako bude psát, když fšichni polezou po čtyrech a budou hledat lupení na zbohatnutí, který si vodpoledne vyhlídli a do večera díky stařecký demenci zapomněli kde to maj

nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 21:40
- Nahlásit

PetraKtak to je dobry,vy na sebe delate takove finty fn,tak to mi zname,takhle s hajanem blbnu taky,jak nikdo neni doma,bo by si asi tukali na celo ze jsem asi gege.

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 21:55
- Nahlásit

nemethova5

tak oni o mě doma obecně vědí, že jsem na makovici - páč na toho psa mluvim odmalička jak na mikrofon a tudíž je s ním ale i potom celkem "skoro"lidská dohoda v některých věcech, ale nás to takhle baví ráno, páč tu nikdo nestraší a máme byt jen pro sebe a tak můžem dělat brajgl. a když nemůžem páč si třeba ráno meju hlavu, tak je Ešus načtvanej, že nemá co dělat

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 22:03
- Nahlásit

Je tu něgdo? Nebo čekám na kapradí sama?

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 22:08
- Nahlásit

Biluška

sem tu já, ale du s chrchlou ven.
Dyš čekáte pani na Kaprdí - nemůžete se pomodlit u anjelíka střážnika, aby Ešus neměl kotercový kašiel? Ať to nic není, neci aby byl nemocnej, ci s nim chodit ven!
A teď s ním jít musím, páč zas vylemtal půl rybníku a vyhrožuje tu prasklým močákem

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 22:17
- Nahlásit

PetraK
Paní neprožíváte to trošku? Kašlíček neřeším ani u harantů, ani u psů. To prostě není nemoc. Akorát sameček-Mášenek občas chytá rýmečku, ale řeší si ji sám, protože to taky ignoruju
Nemoci začínají a) při horečce více než 39 trvající déle než dva dny. b) při průjmech trvajících déle než tři dny a jsou nedefinovatelného původu (neřeším je když vím, že harant sežral půl kila zmrzliny a zajedl to litrem šlehačky). c) taky počítám úrazy - začínají u zlomenin, tepenného krvácení a dlouhodobého bezvědomí

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 22:35
- Nahlásit

Biluška
to jooo, já bych to taky neřešila - stejně jako minule, hodila jsem klidový režim, jitrocelák a Céčko, jenže se to vymklo a skončilo to tou blbou horečkou a ač jsem se tomu bránila tak nakonece ATB ,¨páč mu z nosu lítaly zelený humusy , brrr. Tak by mě teď mrzelo, když je hezky, kdybychom nemohli ven pořádně
Ale třeba něco vdechnul a nemůže to vychrchlit jenom. Teď venku nic, tak se huvidí.
Já jdu do peří, páč zase určitě budou chodit ve tři ráno vožralové a já budu volat policajty a zase se nevyspim . A zejtra potřebuju bejt krapítek čananá na ty naše návštěvy.
Tak dobrou s kobrou.

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 22:42
- Nahlásit

PetraK
Neřeš to vůbec. Jak začneš šílet s jitrocelákem, klidem a tak tak už to řešíš. Když to řešíš tak se to nemoci líbí. Když nic neřešíš a ignoruješ to tak se urazí a jde jinam, kde to řeší

A ještě nechoď, jak to, že čekám na kapradí sama? Gde je Neessi???

<< 1 ... 1224 . 1225 . 1226 . 1227 . 1228 . 1229 . 1230 . 1231 . 1232 . 1233 . 1234 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání