Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1215 . 1216 . 1217 . 1218 . 1219 . 1220 . 1221 . 1222 . 1223 . 1224 . 1225 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 15:36
- Nahlásit

V sobotu mám volno a asi bude akce FŇ. Feru bude mít doma maminku

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 15:37
- Nahlásit

Erin
Když nechceš kočku ani koťátko,tak si pořiď kocoura
ftipná zas co???
lamu necíííí,dělá bopky a fluše navíc bych mušela mít nějakej model bonsai páč todle f paneláku nevim nevim...

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 15:38
- Nahlásit

nemethova5
Biluškaahoj,prosim te,ze te jeste otravuju,napis mi to jeste jednou o tom co dela ZFP-akademie,i to co jsi mi minule smazla,diky moc,chci to pro svoji skorosvagrovou,je jejich zprostredkovatel.diky moc dana
Oni nedostali pokutu, akorát jim ČNB (Česká národní banka) zatrhla dál takhle šaškovat.Protože vedli lidi k tomu, aby podváděli se státními příspěvky. Ve stylu - dáš si prachy na stavebko, vybereš příspěvky, na konci roku to všechno přešupačíš na penzijko a dostaneš tam státní příspěvky...... asi takhle, chápeš? TAkže dostali "ty, ty, ty" a už to nedělaj. Už dělaj jenom obvyklé kraviny, jako ostatní pojišťováci. Třeba, že uzavírají mladým lidem penzijka a ještě jim tvrdí jak je to pro ně strašně výhodné Když chce u nich švagrová dělat, tak ať dělá. S prominutím - buď je hloupá, nebo má hroší kůži a nevadí jí jak okrádá lidi. Většina těchhle "zprostředkovatelů" je fakt prostě hloupá. Jezdí na různé školení, tam jim řeknou jenom to co chtějí, oni se to nadrtí a pak to šíří mezi lidi. Nedokážou otevřít oči, přečíst si nějaké odborné studie, srovnat si to a zeptat se "prodávám skutečně tomu klientovi to nejvhodnější pro něj?" Ani je to nenapadne. Někdo jim řekl, že penzijko je super věc, protože si spoříš a ještě máš státní příspěvek a oni tomu prostě slepě věří a vnucují ho lidem Fuj, se mi zase zvedl tlak, tohlencto mi nedělej v takovém horku

nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 15:40
- Nahlásit

davidkova renatacus lidi!tak jsem s hajusou na te veterine byla,ma dva otoky na pateri,za lopatkama a jestli to pisu dobre na bederni,jak zacinaji kycle ma druhy,no jak ho chytl u toho zadku,tak ho hajan pekne vycelil,takze ho to musi dost bolet,dostal tri vcelicky a platila jsem 283kc.jak byl hajan na me nas.anej,tak jsem nevzala ani ten ucetni doklad,jsem se chtela podivat,ale za to jsme potkali hajana2 v malem vydani,no stenatko,ouplne jako by hajovy z r.ti vypadlo,tak se hajan predvadel,najednou se mu domu nechtelo,jo a sezral mi celou vanilkovou zmrzlinu,pry to mam za to,ze ho taham k felcarovy!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 15:43
- Nahlásit

nemethova5
V práci dnes budeš?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 15:44
- Nahlásit

Biluškapani diky,diky,ja jen kdyz neco chci,tak at o tom neco vim,vim,ze vy jste pani v tomhle profik a nezlobte se na me,ze jsem vas s tim otravovala a jeste v tom hnusnem vedru,co vasi psi,jak to zvladaji?hajan vcelku dobre.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 15:45
- Nahlásit

Mucholabkane nejsem,jedine,ze by jsi si chtela pokecat s mojim vedoucim

Neessi
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 15:55
- Nahlásit

Nazdárek mastilové ,už se chystáte o Svatojánské noci za kapradím?Nařiďte si budíky,ať to neprochrápete a hlavně to chce pozitývní myšlenky.Ty já zrovna nemám,páč máme "senobraní"-dneska budou navážet prvních 50metráků v 19 h a je mi z té přectavy rovnání balíků do rozpálenýho seníku blbě už teď.Jdu se naladit do bazénu.

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 15:55
- Nahlásit

nemethova5
F poho, se nezlobím na tebe, ale na ty degeny co tímto způsobem pracují

co vasi psi,jak to zvladaji?
Blbě. Gozéra zdechla a odmítá vylézt ze stodoly. Tvrdí, že má letní spánek a že ji mám vzbudit v říjnu Zbytek je ochoten přemístit se akorát tak k rybníku a ten si ještě usurpuje Puma pro sebe a nechce tam nikoho pustit.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 16:22
- Nahlásit

Biluškaja to chapu,ze jsi nastvana,u takovych zlodeju bych delat nemohla,na to zaludek nemam,vsak neboj vecer prijede,tak ji to dam precist,nastesti harlyn ma v praci hadici s vodou a dam to na kropeni,to je celej blazenej,na kremajde taky,to drzi jak hluchy dvere,no chudaci psove v tom vedru

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 16:51
- Nahlásit

nemethova5
no chudaci psove v tom vedru
Ani mi nemluv. V neděli jsem jela vlakem s Bucou a Ferunou vlakekem, vedro jak prase, a v Kojetíně nás narvali celý vlsak do tří autobusů. Psi na zdechnutí, já na zdechnutí a ještě vzteklá. CCestou zpátky půl hodiny zpoždění, stáli jsme v nějaké prde*i...gr...jsem je omývala, aby to přežili.

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 17:03
- Nahlásit

Právě máme plnou zahradu nějakejch lidí, seděj tam na slunci a Pavel Noha jim něco řiká. Myslíme si, že to jsou jehovisti. A skupině z vedlejšího kanclu skončil vorkšop, takže nám sem dovalili zbytek pizzy, co nesnědli. Jsou to dvě obrovské krabice těch velkých pic. Vorkšopy sou príma vjec!

leila
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 17:21
- Nahlásit

Biluška
hele ještě k tomu webu můžu publikovat jenom třá tak jako Bell 2. místo atd.... nebo i to ne??
jinak tahle slečinka zítra přiletí

nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 17:32
- Nahlásit

Mucholabkano jo des,ja vedro taky nemusim,to jsme vzdycky s hajanem zalezli,hm to jsi musela byt pekne na nervy.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 18:35
- Nahlásit

nemethova5
ma dva otoky na pateri
a vod čeho to má????????,si platila málo,za 3 fčelky by tady chtěli aspon 600

Benda
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 19:30
- Nahlásit

nazdarek, dneska je ale dusno kdo to dělá

nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 19:34
- Nahlásit

davidkova renatanazdarek,jsem byla s hajou na pííívu,kdyz tak moc nechtel sezrat veta,od ceho?od blbe obrany!!!!!!!!pry ho krypl vubec nesetril,tak vet delal figuranta!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 20:10
- Nahlásit

nemethova5
od blbe obrany!!!!!!!
fakt jo??????Ti řikám,už tam nelez!!!Počki až zas přijde náfštěva z ředitelství
Benda
dneska je ale dusno kdo to dělá

ti nevim...

rendik
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 20:42
- Nahlásit

Dobrej večír, řekněte mi jak ste vyřešili to kapradí, neni v mejch silách to tady všecko přečíst.

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 20:44
- Nahlásit

nemethova5
brej večír pani - hele vono je to stejnak lepší pro hajánka bejt na pívu než na ípu, dyž z toho ípa má akurát čudinka zádíčka bolavý. ¨To na pívu aspoň maj malinký koťátka

davidkova renata
sem byla taková rozjetá, že ani nevim, jestli jsem pořádně poděkovala za ten skvělej medicinbál! Musím najít hustilku, dohustiti a Ešátor bude valit bulvy, co jsem zas na něj vymyslela. On je teď za vzornýho kašpara. Tak jsem zvědavo, jak se představí v pondělí . Už mě dopředu vomejvají . Fčéra mile překvapil, když se nechal odvolati od hárafky babičky, dneska se nechal krásně dirigovat a tak je mi jasný, že si to příští týden pekelně vybere a předvede se ve svém opravdu dobrém světle

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 20:46
- Nahlásit

rendik
tak u mě je to jasný - není kapradí, tak se na to prdí

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 20:51 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

PetraK
čus pani,no míček bé třeba dofóknót,ale jinak myslim,že by Ešusoj moch vydržet i 10 minut Mašo už je v mražáku,Nyný uctivje děkuje,měla snahu hlídat lednici aby jako někam třá nevodešlo.Jinak ste velmi sympatická vosoba,ale celkem máleňkovo vazrósta,tagže nechápu,kde se ve vás béře takový neuvěřitelný množství peachovinAsi nepřímá ůměra.
Kaprdí já mám,ale zas usnu,tagže sme na tom asi stejně

brezen2008
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 21:02
- Nahlásit

tak jsem se vrátila vod řeky i jsem se koupala,ale husinu jsem měla to je fakt
kapradí nehledám a za chvíli jdu spát
JABLŮNKO - přeposláno

nemethova5
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 21:04
- Nahlásit

PetraKdobrej večír pani!ale čudinka si to dnes vybral,sezral mi zmrzlinu,pak mi sezral na pííívu polovinu masa,no jo,jenze hajana obrana bavi,takze si budu hledat jinyho figa,zkusim zavolat na par mist a podobne,no aspon jsme dnes potkali toho chlupatyho ovcacka-ctveracka,co je podobny na haju,jinak hajovy mic by nevydrzel ani par sekund,kdyby mel nahubek tak by si cutal a byl by vod nej klid,pani poslete sve foto jak vypadate,bo me to zajima,kdyz davidkoj pise ze jste maleho vzrustu,ze by jako moje kamoska radka nebyla sama,ona je taky malinkata,mi spolu jsme jak pat a patašon

Benda
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 21:07
- Nahlásit

brezen2008
,ale husinu jsem měla to je fakt
se zelím pečenou nebo na smetaně ?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 21:12
- Nahlásit

Benda
na smetaně ?
husa na smetaně????Ty prase!

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 21:12
- Nahlásit

davidkova renata

ale celkem máleňkovo vazrósta,tagže nechápu,kde se ve vás béře takový neuvěřitelný množství peachovin

vono u nás v rodině bylo obecně málo matroše, tak jsme fšichni připomenší , já sem eščtě čahoun! . A to jste mě pani neviděla vedle Brnika, kterej má skorem dva metry. Jinak jako každej dutohlávek mám v makovici dostatek místa na peachoviny

Benda
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 21:15
- Nahlásit

davidkova renata
sem si představil mladou husičku, no co
a navíc pivo s pěnou jako smetana

nemethova5
Člen
- Nahlásit

davidkova renatacus,ja dnes mela kralika na smetane a byl mnam,co ja jinak mam ze zivota?tak aspon to zradlo,no ni?jinak hajanovy se dost ulevilo,uz mel snahu i litat,ve ctvrtek jdu na kontrolu,tak jsem zvedava.
PetraKhele pani,kolik merite,esli jste mensi nez ta radka

argosek
Člen
- Nahlásit

davidkova renata

husa na smetaně????Ty prase!

benda prase? ty huso! :-P

<< 1 ... 1215 . 1216 . 1217 . 1218 . 1219 . 1220 . 1221 . 1222 . 1223 . 1224 . 1225 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání