| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 20:05
- Nahlásit
Benda
když jsou ty čoklí tak mladý bez přepočtu tak asi nejde o pedofílíjí když si takovej čtyřnožec zamiluje 10ti letou holčičku
já nevim...volej na štáb,tam ti řeknou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 20:05
- Nahlásit
davidkova renata
to pomáhá
no určitě, páč volejovky si ze mě nebudou dělat čurinu!!!
Benda
Ešus je mladej duchem, takže u něj věk nehraje vůbec žádnou roli. A o jeho náklonnosti k ženským všeho věku bych mohla psát romány na téma Ostuda s čoklem.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 20:07
- Nahlásit
PetraK
volejovky si ze mě nebudou dělat čurinu!!!
aháááááá
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 20:13
- Nahlásit
PetraK
Jak můžete vědět,že plavu fšecky stýly,když k nám není vidět -leda byste koukala přes družici vod NASA.Ale náhodou dnesky byl i motýlek-srovnala jsem si aspoň chrbát.
k těm vašim stopám: chudák pes Jak je možný,že v 5 hodin ráno kolem vás courá malá holčička,když by měla ještě spát Nebo ste zase byla na stopě v tom pařáku v poledne
Jak starou tu stopu děláte?Když má pes rypák nahoře,tak je stopa příliš čerstvá a ten pach si nesednul,to dá rozum ne.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 20:14
- Nahlásit
Neessi
a jak děláš stopy? to mám vztávat v 5 ráno?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 23 Čen 2008 20:16
- Nahlásit
Čau lidí!
Jak se vede? Co je novýho? Mám tu pár grilovanejch špeků (někerý jsou i spálený), co jsem si přivezla z dovči ...
|
Neessi
Člen |
- Nahlásit
brezen2008
? to mám vztávat v 5 ráno?
ty nemusíš,Dasty je ze stop osvobozenej.
|
brezen2008
Člen |
- Nahlásit
pro pamětníky:
http://www.youtube.com/watch?v=gb2hwqAbP0Y&fea ture=related
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 20:18
- Nahlásit
Neessi
ale proč je vosvobozenej?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 20:18
- Nahlásit
Tinta76
Mám tu pár grilovanejch špeků (někerý jsou i spálený), co jsem si přivezla z dovči ...
ste se ,pani,málo namazala,co?No to jsou ty píííííívaři doma mažou furt a venku jen nadávaj,že se to cizí pííívo nedá pít a pak se spálej.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 20:20
- Nahlásit
brezen2008
ale proč je vosvobozenej?
vyrůstal u feťákůch ne? Tam se načuchal až až.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 23 Čen 2008 20:20
- Nahlásit
Neessi
Pani, dneska jsem jukla do kalendáře a hned jsem měla důvod si dát jeden lupulínek, tak všecko nej...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 20:22
- Nahlásit
Neessi
no jo to jo
všechno nejlepší,jako jestli něco slavíš....
|
Tinta76
|
# Zasláno: 23 Čen 2008 20:22
- Nahlásit
Neessi
vomyl, pani, jsem za celej život nespotřebovala tolik patlání, co teď akorát jsem holt usnula, no ... a úplně náhodou mi to cizí pívo chutnalo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 20:23
- Nahlásit
Neessi
Vosobo! co mi to děláte!! To mi chcete naznačit, že aby ten čokl mizernej zrzavej stopoval, nevyspim se ani vo víkendu? Stopu jsem prosím dělala asi v devět hodin - což je pro mě v sobotu a v neděli chnusně časná hodina. Dříf mě z peří nikdo nedostane. Dobře - tímto ruším ranní stopování. Budeme stopovat jenom navečír a asi jen v ten pátek, dyš sobota milánkovi dělá problémy!!!
No na stopu jdeme tak za čtvrt hoďky, dvacet minut. Je možný, že v tý úvozový cestě to měl ale nějak jinak- je to z obou stran uzavřený hustým křovím - který ale taky bylo mimochodem velmi zajímavý, že jo! . No prostě já jsem ichtyl, můj pes je ještě větší ichtyl a nikdá to spolu nedáme dohromady tu pseudostopu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 20:24
- Nahlásit
Neessi
Ale náhodou dnesky byl i motýlek
a já si řikala, dyš sem koukala přes satelít, kdo se to tam vedle vás mrská pani. A von to byl Otakar. Otakar Motejl
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 20:25
- Nahlásit
brezen2008
Tinta76
díkes,holky.Já teda nic neslavím,leda tak prací Ale jsem ráda,když to slaví někdo za mě,třá i lupulínkem.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 20:27
- Nahlásit
Tinta76
akorát jsem holt usnula, no ...
a kde jsi se smažila?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 20:27
- Nahlásit
PetraK
a jak se našlápne stopa,vůbec nevím,jako co dělaáte než pes jde na stopu,chtěla bych to dělat s dastym jen tak,když nic jiného,u toho nemusí řvát
|
Tinta76
|
# Zasláno: 23 Čen 2008 20:29
- Nahlásit
Neessi
tak to jesm ráda, že jste ráda, lupulínek to sice byl vobyčejnej zlatopramen, běžně bych si jako dala plzničku, ale jsem tudle četla, že je to v Německu nejprodávanější zahraniční pívo, tak jsem to musela zase vokusit ...
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 20:29
- Nahlásit
Biluška
Pani, sem dneska zjistila, že asi nemam šeltii, někde se stal podvod nebo chyba nebo nevim...Normálně přídu domů a Florí sedí na vokně jako kočka, no že to neni normální?? Nebo vaše šeltie taky ve volnejch chvílích sedí na vokně a čučí do zahrady?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 20:31
- Nahlásit
Tinta76
Pani vy ste zapomněla na jednu převelice důležitou věc. Vy ste zapomněla při mazání na zaříkávadlo Patláma, matláma. To pak jsou tydle přičmoudlý konce
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 20:32 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
rendik
že se do toho vměšuju, Bilušce rovnou z těch voken sundavaj garnýže
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 20:34
- Nahlásit
PetraK
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 20:35
- Nahlásit
něco pro ty , co rádi pečou ( já ne ), je to rychlé a jednoduché, což je nutný předpoklad pro to, abych to vyzkoušela a je to báječné
4 vejce , 75g jemné krupice ( na pečení) , lžička vanilkového extraktu a 330ml smetany ke šlěhání prošleháme až směs zpění, vmícháme 40g hladké mouky a touto hmotou zalijeme ovoce ( borůvky, maliny, ostružiny a jahody ( já místo ostružin dala rybíz) v máslem vymazané formě. Pečeme, dokud krém nezezlátne , posypte moučkovým cukrem a podávejte ( ja dala ještě šlehačku neb jí miluju . Chutná to dobře ( je to podle apetitu) .
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 20:35
- Nahlásit
PetraK
No prostě já jsem ichtyl,
téééď jste klepla bác hamrem na hlavičku.A proč byste si nemohla vstát v 5,našlápnout stopu,vrátit se pro psa,dát mu napít(musí mít vlhký čenich před stopou),v 5.30 jít na stopu a v 6 h už zase můžete ležet v kanafasu klíďo třá do 9,když už se mušíte tak dlouho vyvalovat v kutlochu V 9 hodin je už suchá tráva-to chce chodit za rosy,Přece voda drží nejlíp pach.
v tý úvozový cestě to měl ale nějak jinak- je to z obou stran uzavřený hustým křovím - který ale taky bylo mimochodem velmi zajímavý
No jestli jste se tam prodírala a ramenama otírala o houští,tak máte normálně chytrýho psa,který bral pachy ze všech stran.Ach jo.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 20:42
- Nahlásit
Neessi
No jó,fšechno nejlepčí můdr.........
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 20:43
- Nahlásit
rendik
í sedí na vokně jako kočka, no že to neni normální?
Tak nevím,ale mě tam Brůs sedával i s kočkou..............
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 20:44 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
Děcka...kdybych něco moc potřebovala, uměli byste mi pomoct?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 20:45
- Nahlásit
brezen2008
Já nejsem ta správná poradkyně na stopu,páč jsem jich zatím udělala jestli tak dvacet?? tak je to moc a všechny krátký, žádný velký složitosti. Však taky tahám moudra z Neessi, která už ze mě má dozajista psotník - což ale na psím fóru je celkem běžná choroba .Kdyby mě Neessi viděla v akci, upadne na zem a už se nikdá nezvedne, páč se bude řezat až do soudnýho dne
Já ale nedělám takovou tu pamlskovou stopu, já dělám "vlečku", což znamená, že táhnu mezi nohama špagát, na jehož konci je síťka vod cibule a v ní syrečky, nebo játró. Jak mi Neessi poradila
Vezmu si tři klacky, který můžu zapíchnout, dvě malý krabičky, do kterých dám taky syrečky, nebo játró a vydám se tam, kde dlouho nikdo nebyl (ale WC to není ), ne- jdu tam, kde vím, že to není podupaný, nejlépe do travičky lehce vzrostlé. Zapíchnu první klacek- to je místo nášlapu a postojím tam, vypřemýšlím si kudy půjdu - třeba na strom, nebo na sloup, křoví a tak - abych věděla kudy jsem šla. A jdu a táhnu s sebou mezi hnátama ten špagát se sí'tkou (a vypadám jak debil,co venčí síťku vod cibule ) - už to občas i sem-tam zvednu, abych to po té zemi nevláčela pořád. Dojdu na vyhlídnuté místo, tam píchnu druhej klacek a u něj nechám první krabičku s odměnou, namířím zase na něco co jsem si vybrala a jdu.... když tam dojdu, zase klacík, zase krabka a zase si vyberu kam jdu, když tam dojdu- nechám síťku na místě a obřími skoky odhopsám pryč, abych psa nemátla tím, že se vracím. pak počkám - ale asi je to krátkou dobu těch 15-20 minut????- vezmu pak Ešusa, přidělám mu stopovajdu, problíknu pod nohou, abych ho mohla brzdit, dovedu ho k nášlapu, ukážu na zem, řeknu stopa a pak - když je to vpátek - mám hroznou radost a nebo vztek- to mívám v sobotu . Jo a když tu stopu připravuju, tak Ešus nesmí vidět, kde a co a jak. A taky Ti přes tu stopu nesmí přejít někdo z rodiny- jako třeba moje máma To jí pak můžeš dělat hásky znova a jinde
|