| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 21:20
- Nahlásit
rendik
ježiš a pudlové lezou po voknech
to nevim,ale šoltyji teda nemáte dyš jí češete kartáčem pudl
Neessi
.O půl noci
to ale spim .posledně si řikala,že to může bejt kolem 10 a co mám udělat s těma minulejma?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 21:20
- Nahlásit
Děcka, dík, snad to vyjde, a když ano, ozvu se.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 21:21
- Nahlásit
Mucholabka
že má zvětšená játra a vodu v břiše
hm,ale nadlouho to asi nebé ,kolik jí je?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 21:22
- Nahlásit
davidkova renata
7
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 21:23
- Nahlásit
Mucholabka
diagnosa existuje nebo na ní každej sere?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 21:25 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
davidkova renata
Nesere na ni, ale nemá peníze a má problémy. Dg. neexistuje, bere atb.
Nemá zuby, prej jí to v tlamě hnije, už i předtím hárala jednou za 14 měsíců.
Chtěl ji původní majitel, ale ne nemocnou. Zařizoval to za něj majitel otce Feruny /otec mrtef, jeblo ho/.
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 21:26
- Nahlásit
davidkova renata
ale šoltyji teda nemáte dyš jí češete kartáčem pudl
už jí náhodou na radu tady kolegyně Bilušky nečešu vůbec víte?Tak se změnila v kočku asi
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 21:28
- Nahlásit
ještě , že jsem šťastná a bohatá , nemusím o půnoci lozit někde v lese, ještě by mě někdo klepnul ......ale o nějakou tu Kč bych mohla zbohatnout , ale o půlnoci ...tak , kdyby to šlo dřív ...co kapradí ze zahrady ? To asi může být, tedy kdyby tu na dvorku nějaké bylo ...musím to zítra obhlédnout a v nejhorším posvítím baterkou, když bude zataženo
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 21:29
- Nahlásit
Mucholabka
otec mrtef, jeblo ho
ho asi budu brzo následovat
tak dej vědět
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 21:30
- Nahlásit
davidkova renata
ho asi budu brzo následovat, dej těm chlapům chvilku pokoj
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 21:30
- Nahlásit
mac1
tak , kdyby to šlo dřív
pani,vy mi mluvíte z duše dneslka ,ze zahrady může přeciž se nebéte v noci potácet něgde v lese,proboha??????????? To je děsný co muší čék pro pár drobnejch vytrpjet
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 21:31
- Nahlásit
tak psy dostali syrovou stravu a voni by ještě chtěli,zavelila jsem - místo a ted je klid
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 21:34
- Nahlásit
zamykám foru bo se mi chce spát a zejtra abysem ponocovala snad do rána kuli Neessi
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 21:35
- Nahlásit
davidkova renata
To je děsný co muší čék pro pár drobnejch vytrpjetto je, a pak se stane někde chyba, kouzlo se zmrší a drobáky dorazí na jinou adresu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 21:39
- Nahlásit
mac1
drobáky dorazí na jinou adresu
eště navíc
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 21:40
- Nahlásit
asi bude lejt,nějak se to zatahuje,ale aspon se dá už chodit venku a niín hic,pa zítra
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 21:51
- Nahlásit
davidkova renata
a co mám udělat s těma minulejma?
ty obřadně spálíš do 3 dnů.
A neřikala jsem v 10,ale o půlnoci zimního času.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 21:52
- Nahlásit
Neessi
O půl noci-ale normálního času
Blondýně to v takhle pokročilou hodinu už nemyslí. Půlnoc normálního času je v jedenáct, nebo v jednu ráno?
ukryjete ho v domácnosti tak,aby na něj nebylo vidět
V domácnosti, nebo v baráku? Jako může to být třá ve sklepě? Nebo v chlívě když je součástí baráku? Nebo to musí být přímo v obytných místnostech?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 21:53
- Nahlásit
mac1
co kapradí ze zahrady ? To asi může být, tedy kdyby tu na dvorku nějaké bylo
Může být,ale nesmí na něj svítit lampa z ulice
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 21:58
- Nahlásit
Biluška
Půlnoc normálního času je v jedenáct
jo
to musí být přímo v obytných místnostech?-prostě tam,kde jsi nejvíc-ale ne ve psím kotci.Doporučují se velké knihy(které ale celý rok nikdo neotevře),nebo nějaký prostor za obrazem(se kterým celý rok nikdo nepohne).........atd....
Ale fakt to funguje.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 22:02
- Nahlásit
........a vůbec,jdu spát,abysem zítra byla na kouzlo vyspinkaná a kdo si to chce vyzkoušet,zkusí.Kdo nevěří,ať zůstane chudej a nešťastnej. Brou.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 22:10
- Nahlásit
Neessi
Je dovoleno si to kapradí najít ve dne a v noci zajít utrhnout? Nebo se to bere jako podvod?
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2008 22:41
- Nahlásit
MucholabkaDg. neexistuje, bere atb. srdeční nedostatečnost, malignita, selhání ledvin,....i chronická sepse tam může být, udělám ti jakýkoli bioptický bo cytologický vyšetření, jen musím mít správně fixovanej materiál, pokud bude vet cokoliv chtít takhle vyšetřit, pošlete mě to, mail bennett@nemorako.cz
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2008 05:30
- Nahlásit
Biluška
Je dovoleno si to kapradí najít ve dne a v noci zajít utrhnout? Nebo se to bere jako podvod?
Přes den si ho můžeš vyčíhnout,ale vytipuj si jich rači víc.Podvod to nejni,ale musí být podmínky k utrhnutí.Předloni byla třá bouřka,tak jsem šla s baterkou a pak čekala aspoň na blesk,aby ho osvítil a mohla jsem kapradí urvat.A jak na potforu jen lilo a blesky byly daleko.Ten rok byl potom docela blbej.
Jinak dobrý ráno fšeeem
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2008 07:51
- Nahlásit
Neessi
Dobře, vyhlídnu si jich víc, to by mohlo klapnout. Loni nám toho rostla fůra na zahradě, doufám že tam nějaké zbylo po mém zásahu sekačkou Kdybych to věděla tak nesekám . Musí to být utržené přesně úderem půlnoci (vlastně jedenácté), nebo stačí +- nějaká minuta? Kdybych třá čekala na ten blesk
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2008 07:52
- Nahlásit
dobré ráno všem co jdou hledat poklad,co se jdou dneska koupat,co dělaj stopy .....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2008 07:58
- Nahlásit
čus fšicííí co vypadaj jak medvídek panda bo si fčera nevzali vopalovací grém,tagže maj totálně spálenej xicht ,ale měli na něm brejle
Biluška
Kdybych třá čekala na ten blesk
jako myslíš,že budeš čekat na vyšší moc? to nevim esi nám to vyjde
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2008 08:07
- Nahlásit
davidkova renata
jako myslíš,že budeš čekat na vyšší moc?to nevim esi nám to vyjde
Jo, páč tady je úplně zataženo. Při mém štěstí v noci určitě bude lít jak z konve a měsíček nezasvítí Já budu stát jak trapka v lese nad kapradím a mávat mezi stromama nějakou anténou, abych přivolala blesk . Otázka je kdo pak přivolá záchranku?
Můůůůůdr
Nemají se náhodou tuhle noc otvírat i poklady? Nebo je to jindy? Že bych konečně zjistila kam ti Němčouři zakopali zlato a nemusela bych furt kroutit všema trupkama
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2008 08:14
- Nahlásit
Biluška
Otázka je kdo pak přivolá záchranku?
otázka je,esi bé eště vůbec co platná To je děs,my snad nezbohatnem bo co??!! Proč je to furt tak složitý a komplikovaný? Proč sme prostě nemohly zdědit bezpracně nějakej vobrofskej majetek??????????????
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2008 08:17
- Nahlásit
davidkova renata
Proč sme prostě nemohly zdědit bezpracně nějakej vobrofskej majetek??????????????
no to by mě fakt zajímalo..myslím že toho se bohdá nedočkám...
jinak taky dobrá ráno hlavně těm co přemejšlí jak vymyslet do sobotního rána dvě !masky"ve stylu Sherlock Holmes
|