Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1215 . 1216 . 1217 . 1218 . 1219 . 1220 . 1221 . 1222 . 1223 . 1224 . 1225 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 20:49
- Nahlásit

Neessi
No prostě já jsem ichtyl,

téééď jste klepla bác hamrem na hlavičku

děkuji za potvrzení diagnózy . Nemůžu vstát v 5:00, udělat stopu, dojít na ní a pak si jít spát. Páč já už pak neusnu To my starý lidi už takhle máme, že máme blbý spaní. Já musim spát durch furt, jinak konec a pak mám voči, jak když dva vedle sebe načůraj do sněhu .
Náhodou u nás je v devět taky vobčas ešče rosa

Tak úzká ta úvožofka zas nejni - projedem tam v poho autem, když jedeme na chalupu, tak takhle chytrýho psa zase nemám - ešče nakonec budu já ten blbec v tý dvojici ne????

mac1
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 20:50
- Nahlásit

Mucholabka
to záleží na tom, co by bylo to "něco"

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 20:51
- Nahlásit

Neessi

Paní MOtejlová, Vy máte dneska meniny? Tak to já vám taky blahoželám. Jen vobrázek Vám nedám, páč to neumim sem vložit. Ale počitám, že jako můdr máte pro pacijenti vobrázků dost, tak si ňákej, kterej se Vám líbí vyberte sama

mac1
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 20:52
- Nahlásit

Když tu jsou ti stopařští odbornice - pes mi bude předměty přinášet, mám počkat n azačátku stopy a když přinese první předmět, tak s ním jít na místo , kde byl první předmět a odtamtud ho poslat dál nebo mám zůstat pořád na začátku stopy? Nějak jsme to v ZŘ nenašla a musím zmáknout teoriinež nastoupím do praxe

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 20:53
- Nahlásit

mac1

Jááááá Ti poradíííím . nech to na psovi, stejně mu to jinak budeš matlat jako já Ešusovi

mac1
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 20:54
- Nahlásit

ti stopařští odbornice ...a já jsem skvělý češtin ..a antispamová ochrana mě krká

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 20:55
- Nahlásit

rendik
Jo, PetraK má naprostou pravdu. Mě sedí na okně fšichni čoklové, s vyjímkou malého Semtexe, páč ten tam ještě nevyleze. Bon-Bon se houpe na záclonách a sundává garnýže
Když byla Hesinka malé štěńátko, měla tak půl roku tak se prošla po VENKOVNÍM parapetu panelákového okna. Bydleli jsme v osmém patře. Ještě teď se potím když si na to vzpomenu. Sem byla s děckem u dochtora,nebo kde. Prostě pes tam nemoh. Mezitím přišel Kotek z práce a páč bylo horko tak otevřel okna. Já došla domů a před barákem jsem ještě něco důležitého probírala s kámoškou. Hesinka, jak slyšela můj hlas tak vyskočila na gauč, z něho na okno, vylezla ven a stála na parapetu. Já tak vesele vykecávám a najednou mi ta kámoška říká "hele, vsaď se, že ten pes spadne". To bylo poprvé (a doufám, že naposled) v životě, co jsem vyběhla do osmého patra rychleji než výtah.

Lilinku zase chytal Mášenek už tady na baráku. Cvičánkovala jsem tunýlky s Nýnynkou a Lilinka chtěla taky. Nevím jak vylezla na okno, protože pod ním žádný nábytek nebyl. Prostě vyskočila Mášenkovi spadla skoro na hlavu, naštěstí ji duchapřítomně chytil, jinak by si 100% něco zlomila. Šla tak ze dvou a půl metru přímo na beton

No a Šagynka nám běžně utíká otevřenou ventilačkou. Jak má dlouhý nohy a štíhlé tělo tak se normálně propasíruje tou ventilačkou a zdrhne. Pořád jsem řešila jak se dostává ven, co chvíli na mě hulákali sousedi, že mi na cestě běhá pes. Pak jsem ji tajně sledovala a přišla jsem na to jak se pasíruje ven

Neessi
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 20:55
- Nahlásit

Mucholabka
kdybych něco moc potřebovala, uměli byste mi pomoct?
třeba jo

mac1
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 20:56
- Nahlásit

Neessi
Jmeniny ? Tak to gratuluji a jdu Vám připít na zdraví . Doufám, že jste dnes ani nehla prstem a všichni se o Vás starali a rozmazlovali .

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 20:57
- Nahlásit

Neessi
Já teda nic neslavím,
ty něco máš????????????????????????
rendik
sem dneska zjistila, že asi nemam šeltii
no čemu se divíte,dyk máte pudla přece
Mucholabka
uměli byste mi pomoct?
co se ti stalo?????

brezen2008
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 20:59
- Nahlásit

PetraK
tak tohle jsem přesně potřebovala by mi to někdo vysvětlil,jak pro blbý,tak já to někdy zkusím,ale musím jet někam brzo ráno jinam než na žižkově,bo tady nic takového nejni
paní díkys

Neessi
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 20:59
- Nahlásit

PetraK
ešče nakonec budu já ten blbec v tý dvojici ne????

to tak bývá,vždycky je blbej ten čék-ale klííííít,to se podá,však vy na to přijdete-jen musíte vnímat Ešůsovo chování-bo von je u stopy ten důležitej.On po vás nic nechce,to jen vy chcete po něm,aby našel tu vjec.A když ho pochopíte,tak to bude zábava pro oba.

Benda
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 21:00
- Nahlásit

Neessi
ahoj no jo Ty máš dnes svátek
Tak mnoho štěstí, radosti a pohody a taky aby Ti to i nadále slušelo jako doposud když už jsi babička

sarax
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 21:00
- Nahlásit

hele poradím vám já

mě pes někdy ze stopy i bleje

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 21:01
- Nahlásit

Neessi
Já vám taky přeju fšechno nejlepší k jmeninám paní

Muchoš
Já ti pomůžu, co potřebuješ? Hlavně estli chceš pomoc do hrobu, tak na to jsem odborník . Alespoň maminka to říká

Neessi
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 21:02 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit

jablunka
mac1
díky-já si snad kvůlivá vám půjdu něco vodšpuntovat a nelejt,ale nikdo jinej by mě k tomu nedonutil,než místní spolek chytrejch holek

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 21:03 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

Nooo, bylo tady před časem téma o Ferunově matince, co možná nežije-žije, a bude moje-akorát je ve špatném zdr. stavu a nevím, jestli to finančně zvládnu...až ji budu mít, pomohli byste mi trošinku? Jen pidi? Budu sem skenovat všechny doklady!
Neberu ji kvůli sobě, ale pro fenu samotnou, dlouho asi nepožije.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 21:04
- Nahlásit

a nezapomente zítra ne Jeníky,maj svátek

Neessi
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 21:05
- Nahlásit

Benda
Biluška
díky,díky,díky

mac1
Člen
- Nahlásit

PetraK
jak velký je obří skok ? , měřím 162,5 cm, jestli já nemám blíž k trpaslíkům

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

Mucholabka
Budu sem skenovat všechny doklady
to snad nebude nutný

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 21:06
- Nahlásit

Mucholabka
Ale jo, se podělím o to minimum co nám ještě zbývá A ta fena teda žije,nebo nežije? Hlavně,že nechceš půl milijounu jako jiní

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 21:06
- Nahlásit

Neessi
ku*va,esi něco máte tak holt fšecko nej

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 21:07
- Nahlásit

Biluška
Žije-přežívá. A nebudem to pitvat jinde, že?

mac1
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 21:08
- Nahlásit

Mucholabka
ale jo, pidi mě snad nezruinuje

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 21:09
- Nahlásit

Mucholabka
A nebudem to pitvat jinde, že?
Gde jinde? Třeba u Rudánka? Chceš pro ni tachyjon, nebo co?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 21:10
- Nahlásit

Biluška
Noo, uvidím...vzjeldem k tomu, že má zvětšená játra a vodu v břiše, asi bude tachyjon nebo léčba za stošede nejschůdnější řešení...ale kuš-nic takého!

Neessi
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 21:14
- Nahlásit

brezen2008

nezapomente zítra ne Jeníky,maj svátek

no pozor,zítra je magická noc,která vám může dopomoci k bohatství a štěstí.Je noc Jana Křtitěle a otvírají se poklady země.O půl noci-ale normálního času(ne letního) musíte najít kapradí,kterého se dotýká světlo Měsíce nebo hvězd(ne pouliční lampy:madVyberete jeden stvol kapradí a ukryjete ho v domácnosti tak,aby na něj nebylo vidět (já vám neřeknu,kam ho dávám já,páč to nikdo nesmí vědět) a nesmí kromě vás nikdo o něm vědět,ani ho celý rok nikdo nesmí doma objevit.Když ho utrhnete,musíte poděkovat Vesmíru.Vše musíte udělat v tajnosti.Funguje to.

rendik
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 21:15
- Nahlásit

davidkova renata
no čemu se divíte,dyk máte pudla přece
ježiš a pudlové lezou po voknech? to dybych věděla, tak ho du reklamovat

Biluška
PetraK
Tak to sem ráda že nemam sama kočkopsa . Bych čekala, že se jí nebude na těch dlaždicích na vokně líbit, když má problém si na dlaždice lehnout a musí na koberec, na deku nebo ideálně na peřinu... Ale já už vim proč tam šla původně - zničila totiž plyšovýho čerta. Jednou sem přišla domů, čert v zádech díru jako vrata a celej pokoj byl pod vrstvou několikamilimetrovejch kousíčků molitanu. Sem to půl dne sbírala, nacpala zpátky do čerta a položila sem ho na vokno že ho časem zašiju. No a dneska přídu a čert na posteli a molitan zase všude. Semy myslela, že mu třeba z vokna videla ručička a že ho stáhla. Přídu podruhý a Florí sedí na vokně (mimochodem u votevřený ventilačky, asi jí začnu zavírat)... Si tam vylezla pro toho čerta a pak se jí ten výhled zalíbil - mam pokoj v patře, je vidět hodně daleko a na projíždějící auta. Akortá že blbka skáče dolů přes topení - se teď budu děšt že jednoho krásnýho dne přídu domů a najdu v topení zaseklou plesnivou nožičku a třínohou Florí opodál. Ovšem třeba by se vám pak hodila do tý třínohý línyje

rendik
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2008 21:16
- Nahlásit

Biluška
Jo a eště zašlu euroňůs mejlem

<< 1 ... 1215 . 1216 . 1217 . 1218 . 1219 . 1220 . 1221 . 1222 . 1223 . 1224 . 1225 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání