Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1215 . 1216 . 1217 . 1218 . 1219 . 1220 . 1221 . 1222 . 1223 . 1224 . 1225 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 10:22
- Nahlásit

davidkova renata

to byste se pani divila, co najdete venku fajnejch bylinek. Kupříkladu mám záhonku jednu- pro případ velké nouze - a to je pane majstrštyk! Ta rychlost!! Přemenovala jsem si ji na Lukréčiju Bordžu. Což mě přivádí na myšlénku -proč se vlastně Neessi čubinka menuje Bordžínkaaa?

jablunka
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 10:26
- Nahlásit

Fšicíííííííí..........
Právje sem si spočtla,že gdybych měla jen jednoho mrňavýho čokla a né štyry hovada a Šukatéra,ze sem mohla letos letět na Kypr první třídou a tam bych měla to inklůzíf!!!
Tagže zahajuju výprodej s nízkejma cenama a první de Šukatér.

rendik
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 10:26
- Nahlásit

PetraK
dědici by to možná viděli jináč
na dědice se můžu vykašlat, ať si dou v noci pro kapradí sami

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 10:35
- Nahlásit

rendik
ať si dou v noci pro kapradí sami

pravda, co máš co lozit po záhonech za celou rodinu

Já mám smolikof- tady žádný kapradí nemám!! Kdyby to nemuselo bejt dneska, ale až v pátek, tak sem za vodou! Na chalupě tma jak v řiti, kapradí mám na zahradě spoustu a velikosti toho druhohorního, takže ho najít by nebyl problém. Je jen problém v čase. NEEEEEEESSSSSIIIIIIIII - potřebuju tu dnešní noc posunout na páteční, páč jinak se těch milijounů nedočkám - Brtnik, se furt neodhodlal ještě stát se milijounářem

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 10:36
- Nahlásit

davidkova renata
Léčení těžkých otrav bývá velmi dlouhé, někdy i po překonání otravy samotné může dojít k trvalé slepotě v důsledky dlouhotrvajících křečí sítnicových cév.
Simtě, my to budem jen trhat, nikoli papat.

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 10:36
- Nahlásit

jablunka

první de Šukatér
a do inzerátu vlož za Š to T a uvidíš, jak se lidi pohrnou. Dobrej řemesníků neni nikdá dost

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 10:37
- Nahlásit

PetraK
Nemůžeš si vybírat, kdy ta noc je, přece ne? A bude fungovat, dyš ti stéblo utrhnem a pošlem? Bych ti ho urvala a v balíčku poslala domů...

rendik
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 10:40
- Nahlásit

PetraK
co máš co lozit po záhonech za celou rodinu
dyby po záhonech, po lese... my na záhonech kapradí nemáme
Já mám smolikof- tady žádný kapradí nemám!!
takže budeš taky chudá, ale živá

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 10:41
- Nahlásit

Gerda

Nemůžu???
A to nejni špatnej nápad. Dyby to hodilo i jen půlku- pro sníženej oučinek třebas - tak by to bylo dobrý. No možná bych mohla poprosit Saraxovou- že by to přiložila k těm pangáčům-ušetříme za poštovný

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 10:42
- Nahlásit

PetraK
No to se musí prověřit s Můdr, jesi to taky fachá, dyš je to jen poslaný a ne urvaný.

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 10:42
- Nahlásit

rendik
taky chudá, ale živá

Možná mi pomůže k bohatství Gerda se Saraxovou , to by Brtnik čuměl , sám je línej udělat něco pro rodinu, stát se milijounářem a já bych zbohatla tagle

No živá- to záleží, esli mě stejně jednou někdo nepicne při těch našich vycházkách s Ešusem do polí, lesů vod a strání

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 10:44
- Nahlásit

Gerda

ne urvaný

esi by nestačilo, že sem dneska urvaná já?? Nějakej debil vožralej si nám dělal sešn pod voknem, skončilo to tím, že jsem volala cajty na něj. Ale od půl třetí sem nespala, tak vorvaná sem i za to kapradí, tak to by mohlo stačit si myslim?

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 10:49
- Nahlásit

PetraK
to ne, dyš seš urvaná z ožralýho pd oknem, tak to jako kouzlo neplatí.
Takhle mám dnes urvanýho psa. Ráno vůbec nechtěla vstávat, včera se tou plafbou unavila, pak musela eště běhat a trápit chrta, čímž se dorazila, ráno jí odstavila bouřka, takže teď si všechnu zlost a únavu vylejvá doma na řemeslnících, ktereý jí naštěstí neslyšej, bo bouraj příčky a to je bratru větší řev než jedna Marie

rendik
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 11:01
- Nahlásit

PetraK
No živá- to záleží, esli mě stejně jednou někdo nepicne při těch našich vycházkách s Ešusem do polí, lesů vod a strání
mrtvá a chudá, to by asi dědicové neměli moc radost téda ...
no, sem zvědavá jak to s tim bohatsvim dopadne nakonec... jestli von v tom nebude eště ňákej fígl tajnej...

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 11:09
- Nahlásit

rendik
mrtvá a chudá
Toho bych se nechtěla dožít.

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 11:31
- Nahlásit

Tak kapradí mám připravené. Našla jsem ho fůru u plotu a ještě nějaké malinké pod borovicí . Akorát nevím jestli na něj bude svítit měsíc, on je tam dost stín od plotů. Nesíííí, co mám udělat, aby bylo osvícené měsícem? To tam mám vykácet stromy a sousedovu stodolu, nebo jak? A platí, že čím větší list kapradě tím víc peněz? Páč jestli jo tak bych potřebovala list velkej jak lodní plachtu a to zase nikam neschovám

brezen2008
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 11:40
- Nahlásit

Biluška
tak až ten poklad najdeš,tak se snámi podělíš že jo?
heled,Gerda potřebuje a byteček,já na větší baráček,davídková na 2 nyný.....

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 11:45
- Nahlásit

brezen2008
davídková na 2 nyný
Já myslim, že mamka si přála dostat kočku. už mám pro ní jedno kotě vytipované, kdybychom jí dali každý jedno koťátko, měla by velikou radost...nuny taky, ta všechny kočky kouše radostně do hlavy.
Ale díky milý březne, je fakt, že jeslti Biluše najde kouzelnou lodní plachtu, měla by nám z toho ty půlmegáče darovat.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 11:47
- Nahlásit

Gerda
no přesně moje slova,ale astou kočkou bych počkala na Vánoce,to bude překvápko

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 11:48
- Nahlásit

Gerda
Takhle mám dnes urvanýho psa

asi nějaký období urvanejch psů. My co se spustí plovací sezóna, tak máme taky vorvanýho vorvaně a prima jednoduchý procházky - hásky polem k vodě - u vody aportky - polem zase domů = cíplej pes. Jen musíme pak ještě několikrát venčit, neb při plování má tendence hrát si na piják a fšechnu vodu vypít, což značí, že doma pak musíme chodit asi tak 158,5 crvdlikat před barák

rendik

jak řiká Gerda - toho bych se nechtěla dožít

Biluška

zbourat plot, nebude dělat stín, ne? Počítala bych s přímou úměrou - čím větší list, tím větší prachy- to je jako v kartách

sarax
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 11:48
- Nahlásit

Gerda
tak jo taky pro ní seženu kotě no
jeslti Biluše najde kouzelnou lodní plachtu, měla by nám z toho ty půlmegáče darovat.
myslíš doufám každýmu??

brezen2008
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 11:51 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit

sarax
tak potom jí nezbyde nic
a jinak vařím levnej buřguláš,brambory za 14,- + kus točenáku za 20,-

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 11:51
- Nahlásit

sarax
každýmu

každýmu rozhodně ne - víš co je lidí v republice? Jenom nám!

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 11:52
- Nahlásit

brezen2008
tak potom jí nezbyde nic
tak se musí snažit a najít dostatečně velkou lodní plachtu!

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 11:53
- Nahlásit

brezen2008

máš rajče a papriku? Mohl by být ešče lepší!

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 11:57
- Nahlásit

PetraK
neb při plování má tendence hrát si na piják
Ti psi sou stejnak hloupí, viď? )))

sarax
Rozhodně taky sháněj koťátko, je to důležitý, aby měla mamka velkou radost. je to přímá úměra, čím víc koťátek, tím větší radost.
Co se prachů týká, měla by se Biluše zaměřit na hledání megamegamegalodníplachty, aby nás všecky potěšila.

brezen2008
jinak vařím
Nevař, je moc horko, dej si rači zmrsku.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 12:00
- Nahlásit

PetraK
už je to hotový a rajče jeník nejí
Gerda
musím,aby to vypadalo že ho mám ráda jak mi na něm záleží,ale vařím těstoviny dastíkovy na večer

sarax
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 12:02
- Nahlásit

PetraK
máš rajče a papriku? Mohl by být ešče lepší!

hele nemohl.. my to taky neradi se zeleninou..hezky se smetanou..rajče a paprika patří třá péct na masoo

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 12:06
- Nahlásit

sarax

hele nemohl
Moch! a moch a moch! A potom - měla by toho víc a nemusela by zase honem vařit něco, dyš je takový vjedro!

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2008 12:06
- Nahlásit

Až mi Neessino kouzlo přinese konečně ty prachy tak každému pochopitelně ten půlmilijounek PŮJČÍM Na 18,9% úrok a 24% RPSN Si jako myslíte, že jsem na toho finančního poradce studovala jen tak Ale třeba budu kámoš a půjčím vám i levnějc . Ale mamce to koťátko daruju, to zasejc jó, páč člověk má dělat dobrý skutky, že jo

<< 1 ... 1215 . 1216 . 1217 . 1218 . 1219 . 1220 . 1221 . 1222 . 1223 . 1224 . 1225 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání