Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1224 . 1225 . 1226 . 1227 . 1228 . 1229 . 1230 . 1231 . 1232 . 1233 . 1234 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2008 11:20
- Nahlásit

brezen2008
ještě jezevčíky a pak NO
Si byla dlouho na sluníčku ne? Víš za kolik se prodává jezevčík bez PP? Za 500,- !!!!! Za tohle se mi ani nevyplatí vstát ráno z pelechu A vlčoun to samý. Ti říkám, že budem množit jorky a hotovo

a ktomu cotouny
Ti by šli, ti jsou malí, to půjde

janika
Potřebuju konkurenta v prdění pro Decibela
Posílám Lilátko

brezen2008
tak až najdeš kravín,nebo něco podobného,tak dej hned vědět a já ti tam budu vozit ve velkém
Kravíny už mám tři, začni vozit matrijál

Darina1
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2008 11:25
- Nahlásit

Biluška
Bilušinko profičela jsem za se tvé stránky a víš co mě napadlo, no jestli náhodou nejsem slepá a jestli jo tak promiň za dotaz. Nikde jsem tam nemohla najít tvé a pejskové úspěchy jak na výstavách tak u sportu. No a podle mě by bylo škoda to tam nenapsat a pak jen doplňovat. Vždyť je to moc pěkná vizitka tvoje a pejsků, že jako to nejsou jak ti moji jen gauča.
No a ještě takový malý dotaz. Co pak máš proti Bišonkum? Hele neštvi je páč jsou moc drajvový a já přijedu a uvidíš ten sec mazec.
Jinak pa v Brně v neděli. Budu tě hledat a pak tě kousneme do prdélky. Jo.

rendik
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2008 11:27
- Nahlásit

Biluška
hele nevim nevim, jestli se jorkové úplně vyplatí, ty množí každej druhej, když už, tak bych množla ty bílý - jak se jim to nadává... biewer jork? ten se bezpapírák prodává za 18 000, což si myslim, že by celkem stálo za to...

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2008 11:31
- Nahlásit

Darina1
Co pak máš proti Bišonkum?
Já? Nic. Naopak, dyť jsem je zařadila mezi množitelné plemena . Kdysi jsem jednoho stříhala a byl to boj horší než s Pumou

Nikde jsem tam nemohla najít tvé a pejskové úspěchy jak na výstavách tak u sportu.
Já to chlubení nemám ráda. Ty výsledky dost zkreslují. Je rozdíl jestli je někdo první z 50-ti, nebo z 5-ti. Je rozdíl jestli mi pes běží nádherný čistý běh a na konci se diskvalifikuje ve stylu "rychlá smrt",nebo jestli s ním válčím o každou překážku a po upoceném, hnusném běhu jsme první, protože ti lepší skončili tou rychlou smrtí. Tu první variantu mám prostě radši. Teda úplně nejradši mám krásný, rychlý, čistý běh končící vítězstvím, to je jasný . Navíc výsledky zpětně prostě nedohledám, kdybych se zbláznila. Zvlášť u Hesinky. Ta za posledních sedm let vítězí kam se vrtne, to je prostě nedohledatelný. Možná vyberu ty největší tituly a ty tam dopíšu

brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2008 11:31
- Nahlásit

Biluška
no tak se budou prodávat s PP,falešné papíry budou mít

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2008 11:32
- Nahlásit

rendik
To by šlo. Budeme krýt jorčice bišonama, tím pádem nám z toho polezou bíwři a budem v balíku Doufám, že Darina1 bude kámoš a půjčí bišony na krytí

rendik
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2008 11:37
- Nahlásit

Biluška
Budeme krýt jorčice bišonama, tím pádem nám z toho polezou bíwři a budem v balíku
to zní jako plán
Doufám, že Darina1 bude kámoš a půjčí bišony na krytí
a když ne, tak ňákej bílej mop na krytí někde v útulku určitě bude - bude stačit jeden ne?

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2008 11:39
- Nahlásit

davidkova renata
vy v mozkovým

tak todle! Todle mě ranilo! Ale co můžu čekat vot Doživotní Mrtvice

Biluška
jen máčofka může v tomdle vedru hrát tak blbý hry jako je ta na stěhováka

janika

teda jako z personálu samozřejmě
Já vo jednom vim, ale vostatní ji vyštípaly - moje ségra v podobným zařízení dělala soc. prac. Obdivuju každýho, kdo tu práci dokáže dělat. Ale dělat pořádně, to smetí vokolo co si na tu práci hraje neberu.

že se káva vaří v konvici tak jako tisícům jiných denně díky přírodní energii a dobré stravě našich přátel

a proto nádherně voní jako Jihlavanka s přídavkem sirovodíku
Gerda

OPd té vyvrtnuté
no a máte hned řešení, až půjdete PÍPat, vyvrtnete si kotnik a máte fůru bodůch za sqělou chůzy u nohy

brut

v Krčáku není kapradí

není, páč Krčák po návodu zde atakovala půlka Prahé a na Gerdu nic nezbylo

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2008 11:41
- Nahlásit

PRO FŠECHNY VOD NO

sem právě měla půjčenou od kolegyňky eNÓnovou brožůrku vo eNÓnech a eNÓňatech - jak moc poučná byla obsahem to nevím, ale TY VOBRÁSKÝ!!! Jeden ňuník vedle druhýho.

Benda
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2008 11:41
- Nahlásit

Gerda
V krčském lese není kapradí.
nedávno jsem jel od Jesenice a před Thomayerovou nemocnicí na té samé straně je nějaký bytový komplet a hotel kde se normálně procházela po dlažbě nějaká srna nebo daněk. To je tam normální ?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2008 11:44
- Nahlásit

PetraK
jak vypadla ? ta knížka ,možná mám doma

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2008 11:47
- Nahlásit

brezen2008
jak vypadla

to vynechaný a mě kapek zmátlo , přemýšlela jsem co mi kde vypadlo No klasická útlá knížečka, s fotkou eNÓňáka, napsal to Malcolm Willis jakýsi a jmenuje se to Německý ovčák Péče a výcvik. Cena padík káčé.

Mar
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2008 11:48
- Nahlásit

Biluška
je a jakej mas web? ze bych si v tvejch psech udelala konecne jasno

brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2008 11:48
- Nahlásit

PetraK
jo tak tu ještě nemám,bo já čtu jednom tluščí

Gerda
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2008 11:50
- Nahlásit

brut
v Krčáku není kapradí? Ani u Thomayerky nebo u rybníka? Tam ho bývalo..... a pak taky u Zoo koutku ....
Opravdu sme to tam hledali, u potoka, u toho Zoo koutku, šli jsme horem, takže k rybniku jsme se nedostali, prostě kapradí neni. Ach jo!

Benda
kde se normálně procházela po dlažbě nějaká srna nebo daněk. To je tam normální ?
Ano, to byl muflon, oni se tam pasou před vchodem do ikemu, už rozbili dlažbu, jak po ní furt pobíhají. Jsou docela krotcí, lidí se nebojí, ale nepřibližují se. Ty ploty okolo ikemu se snad staví i kvůli nim, oni pak přebíhají do sídliště a na silnici je sráží auta. Mělo by to být snad jediné volně žijící stádo muflonů v praze. Je to úplně normální. Stejně jako spousty zajíců v sídlišti, bažantů v sídlišti a někdy i srnek, ale jak řikám, ty raději ať nepřebíhají.

brezen2008
Člen
- Nahlásit

Mar
http://www.schnappischnapp.estranky.cz/

PetraK
Člen
- Nahlásit

janika

No v tomhle je rozdíl mezi mnou a mojí sestrou. Neměla bych tu trpělivost (zvláštní je, že ona v běžným životě ji taky nemá , její synáčci by mohli vyprávět ), ale tady ano. jen pak doma už moc sil asi nezbývá. Ona zmákne i ty situace, kdy ten člověk umře-mě by to rozložilo-jsem slaboch, jí to způsobí dobrý pocit z toho, že s tím člověkem je do poslední chvíle a drží ho za ruku.

Každopádně, když ji miluješ, není co řešit

No v tomhle by u mě byl asi problém, páč jestli něco miluju, tak je to čerstvej vzduch a ne kafe se sirovodíkem

Darina1
Člen
- Nahlásit

Biluška
rendik
Ježíš děvčata to víte, že Vám je půjčím na ty línyje a ještě budu ráda páč to buzy šou doma co předvádějí už leze na mozek. Hoši si užijí a bude klid, ale musíte zaručit, že budou kryt každý den aby jako byli výkonní a měli kvalitní no to pohyblivé s bičíkem na konci.
Huš se těším. Jo a budu taková kamoška, že ani za to krytí nebudu chtít NIC, ale za 10let pak chci kvalitní štěně se všemi vadami.

Biluško a proč ne se nepochlubit. Zapsané to máš tak co. Určitě to tam dej abys těm RÝPALUM zavřela jak se u nás říka na severu HUBY.

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2008 11:51
- Nahlásit

Mar

ze bych si v tvejch psech udelala konecne jasno

marná lásky snaha, nabyla jsem dojmu, že jasno v tom už nemůže mít ani Biluška

sarax
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2008 11:53
- Nahlásit

PetraK
hele zásilka dneska po půl 4???

ste hnusný a píšete já nestíhám a ani to snad nechci číst...
chci chytit haranta s ovladačema psa co si žere nohu...ch jo

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2008 11:58 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

sarax

jasně, že mám to připravený, prachy i tašky s věcma.

a hnusný je jedině vedro a stavbaři pod mým voknem. Neslyšim vůbec nic, dokonce ani to co se tady napíše!

Mar
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2008 12:00
- Nahlásit

Biluška
ty woe, jako věděla sem, že máš hafo psů,ale teda že TOLIK, to mě fakt překvapilo

sarax
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2008 12:05
- Nahlásit

PetraK
tak přijede
Mar
ale teda že TOLIK, to mě fakt překvapilo

¨

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2008 12:18
- Nahlásit

Mar
ty woe, jako věděla sem, že máš hafo psů,ale teda že TOLIK, to mě fakt překvapilo
No oni tam ještě nejsou všichni, ale co nejdřív je tam dopíšu

PetraK
marná lásky snaha, nabyla jsem dojmu, že jasno v tom už nemůže mít ani Biluška
Pch, mám v tom absolutní jasno. Vím, že mám jedenáct psů, třikrát za den zavelím nástup a "sedni" (to je jedinej povel, co umí všichni ), ono si to posedá, já to spočítám, eventuelně zjistím kdo zdrhnul a je to. Víc jasno v tom mít nemůžu
Darina1
Zapsané to máš tak co
Právě, že nemám. U agi se zapisují jenom zkoušky, ostatní běhy ne. TAkže toho se v životě nedopočítám. Odhadem stála Heska na bedně tak 150-200x ,ale to je fakt odhad, to se spočítat prostě nedá. Jediná u koho se dopočítám je Winky, protože ta začala závodit teprve letos

ale za 10let pak chci kvalitní štěně se všemi vadami.
Jistě, to ti pochopitelně poskytnem. Za deset let už to budeme mít pořádně vymakané a budeme zvládat takové vady, jaké lidstvo ještě ani nezná

PetraK
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2008 12:20
- Nahlásit

sarax

dobře v kobře, budu hlídat mobil, jako by byl můj vlastní - jen - nebudu mít vůbec čas - vylítnu, hodím mu to do auta a prchám jak Mazánek zpátky za návštěvou naší milou

rendik
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2008 12:25
- Nahlásit

Darina1
le musíte zaručit, že budou kryt každý den aby jako byli výkonní a měli kvalitní no to pohyblivé s bičíkem na konci
no jestli zaplníme ty tři kravíny co Biluška sehnala, tak budou výkonní až tě to bude mrzet
Biluška
No oni tam ještě nejsou všichni, ale co nejdřív je tam dopíšu

ale na ty jorky aby sis pořídila jiný stránky, nevim nevim jestli máš an estránkách takovej prostor aby se ti tam vešly tři kravíny psů

Darina1
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2008 12:28
- Nahlásit

Biluška
Biluško nevadí. Prostě zapiš co maj zapsané k tomu prostě komentář ohledně sportu a hlavně výstavy co a jak, ale určitě až budeš mít čas a to snad až po bobulích tak to tam napiš a nebo za úkoluj Mašánka hlavně mu už řekni to heslo a nebo děťulence. No a máš to vyřešený.
Tak až budete mít sehnané ty kraviny a fenky tak mi dejte vědět jako kdy už začnou ty chovatelské úmysly a perfektní líny je.
Huš sem jim to kulíškům řekla a huš se těší a jinak posílají pac a pusu od Biška a Damiška.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2008 12:29
- Nahlásit

tak peníze na učet ječtě nediorazili a to tam měli bejt v pondělí

Mar
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2008 12:29
- Nahlásit

Biluška
bože gdo chybí?

Darina1
Člen
# Zasláno: 25 Čen 2008 12:35
- Nahlásit

rendik
Rendiku nebude mě zle já to dělat nebudu a jim dobře tak. Když chcou skákat tak ať si užijí. No ne. Bylo by škoda nevyužít jejích buzy sklony a můžeme to zkusit i s jinýma pejskama a ne jenom s fenkami. Snad se zapaří a budeme slavní.

<< 1 ... 1224 . 1225 . 1226 . 1227 . 1228 . 1229 . 1230 . 1231 . 1232 . 1233 . 1234 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání