| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 09:18
- Nahlásit
sarax
To jsem ráda, že to neudělalo potíž nějakou. A co se spratkama? Jedině řezat a řezat , ale teď už je asi pozdě, starýho čokla nepřevychováš, řikali
Biluška
No jo, tak to bude tím, že nemám skorojorčici
zásadní chyba, pak by soused teprve pochopil, co toznamená, když pes řve , případně by si mohl vyzkoušet jednu z Ešusových manželek - pitinku od nás z baráku, tu nějak asi zapomněli naučit být doma samotnou a musím říct, že jsem ráda, že bydlí o dost pater výše než my, či nedávno umřelou briardici z vedlejšího vchodu, která mi svým mohutným hlasem několikrát v časných ranních hodinách přivodila infarkt v pět hodin ráno, když mi řvala vedle hlavy
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 09:33
- Nahlásit
janika
Třeba se mi rozsvítí
mám očekávat milijon hvězdiček?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 09:47
- Nahlásit
PetraK
mám očekávat milijon hvězdiček?
takže zítra bude krásně
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 09:51
- Nahlásit
brezen2008
takže zítra bude krásně
- ste trůpka pani. ale mohlo by být, dyž započne ten víkendík.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 10:16
- Nahlásit
PetraKnazdarek decka a nazdar pani!tak jsem uspesne absolvovala registraci a noveho doktora,hned mi vzal krev,na ty borelie a tak celkove,ptal se me kdy jsem mela naposledy krevni panel,civela jsem na nej jak pero z gauce,takze jdu jeste zitra na celkove vysetreni,to bude mit pan doktor ze me radost,za chvilku jdu s hajusakem na veterinu,jinak decka,tu tak chcalo a takova burina byla,ze i kdyz jse meli zavrenou lodzii,tak jsme meli mokro,hajan spokojene sedel na balkone a cumel jak jsou blesky a hromy,asi si chudak myslel ze ho nekdo foti,ha,ha.
Biluškajinak bilusko souseda bych poslala nekam,vsak vite kam,at jde bydlet k nam do baraku,to by se asi poserinkal,na kazdem patre je nejakej cokl,nejvetsi je tam asi hajan s matesem(zlaty retrivr,vetsi jak hajan),a nejurvanejsi je tam americky kokrspanel max,jak nejsou doma tak breci a breci,ale to mi nevadi,to nejako prehlizim.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 10:23
- Nahlásit
nemethova5
paniiiii , z vás bude krevní panelák??? Jo??? no znám krevní banku, krevní baňku, ale krevní panelák ešče ne. Nechejte se prosím, až budete tím panelákem vyfotografovati, ať se mohu vjedecky zdělat zase a nejsem neinformovaná
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 10:29
- Nahlásit
PetraKjasne pani,muzete me pak vedecky posoudit,ano asi si myslel,kdyz jsem krev a mliko,ze bych tedy mohla delat nahradni krevni banku,ja tedy panelak,to jsem to dopracoval.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 10:32
- Nahlásit
nemethova5
ja tedy panelak,to jsem to dopracoval
jaký dopracovala? Budete první krevní panelák v čechách! zapíšou vás do Gvínesa a budete slavná. Krevní banku maj všade. Krevní panelák ne. Budete užitečná a slavná. a navíc dlouhověká, páč paneláky sou prej dlouhověký
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 10:39
- Nahlásit
tak se loučím,jdu vypomoc na pár chvilek do krámu,čauky večír
PetraK
ste trůpka pani
to paní už vím dávno,ale je to krásné to vědit i od vás
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 10:42
- Nahlásit
brezen2008
ale je to krásné to vědit i od vás
dybyste chtěla i diplom, tak ho klidně namaluju. Umím moc krásně malovat. Hlavně takový ty lidičky co maj místo ručiček a nožiček hrabičky, to mi jde na jedničku
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 10:46
- Nahlásit
PetraKtak to mate pravdu pani,aspon si uziju slavy,akurat,ze u me s tou dlouhovekosti,no,nevim,nevim!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 11:00
- Nahlásit
nemethova5
aspon si uziju slavy
půjdem vám mávat do průvodu!! A Hajánek na tu slávu musí mít nějakej věnec pěknej z buřtu třeba
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 11:32
- Nahlásit
Dobré poledne všem, co strávili 5 hodin na Bohdalci skrzevá ty značky, co jsou tím pádem naštvaní zejména na mamku, že tu značku ztratili hlavně kvůli ní, všem dalším, co mají taky hlad a všem ostatním, co nemají potíže vůbec žádné a mají rádi každého!
Děcka ,to bylo peklo, vstávala jsem v pět, z večírku jsem odcházela v půl desáte s dvěma malými pivy, celé ráno se mi chtělo na záchod a nechtělo se mi používat ten magistrátní, když sem viděla, jak divný lidi tam choděj. Sežrali mi všechny chlebíčky, mám jen značky, ještě povinko a dálniční známku. Číst vás budu za chvilku.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 11:36
- Nahlásit
Takžeeeee - teď sem si přečetla stranu 139!!!! Ešusová!!!!!!!!!!!!
|
leila
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 12:23
- Nahlásit
Biluška
nee není moje hledala jsem na fotkách šeltici jsou odtud http://kattty.rajce.idnes.cz/ kdyžtak té holčině majlni tu katka.koll@seznam.cz ... znám jí myslím že nebude problém se s ní domluvit
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 12:59
- Nahlásit
Gerda
co jsou tím pádem naštvaní zejména na mamku, že tu značku ztratili hlavně kvůli ní
paníííí ale dyk já za to nemůůůůůůžu
Sežrali mi všechny chlebíčky
Ofšem todle je jako trága
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 13:04
- Nahlásit
davidkova renata
Dlužíš mi 4 hodiny života stráveného na STK.A to je bez diskuse.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 13:11
- Nahlásit
Gerda
Dlužíš mi 4 hodiny života stráveného na STK.A to je bez diskus
ok,ty mě eště furt dlužíš těch 79 kč za deštník co sem si mušela koupit páč si furt pršela
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 13:16
- Nahlásit
davidkova renata
To je sprostý tohlecto! Za trest nepojedeš do Maršovic. Anebo ne, jinak. Za trest pojedeš do maršovic, budeš v zadnim kotci, vem si s sebou papučky a župan, je tam chladno.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 13:22
- Nahlásit
Gerda
budeš v zadnim kotci, vem si s sebou papučky a župan, je tam chladno
a budu taky v nabídce na intronétě?? Jako....hodná,starší fenka,vhodná do bytu i na zahrádku,jen zkušenému majiteli,dominantní,občas agresííívní??
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 13:32
- Nahlásit
davidkova renatahele cus pani,prozvonte me zas vecir,ja si svama pokecam,jestli mate zajem,mam toho celkem dost.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 13:36
- Nahlásit
nemethova5
jj,snad to stihnu,ale nevim f kolik,pokusim se co nejdříf
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 14:06
- Nahlásit
davidkova renatadobra pani,budu cekat!jinak ted jsem prisla z vetriny,hajan je o hodne lepsejc.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 14:19
- Nahlásit
davidkova renata
hodná,starší fenka,vhodná do bytu i na zahrádku,jen zkušenému majiteli,dominantní,občas agresííívní??
Zůstaneš tam jako Bad, kterýho si nechce nikdo vzít!
A vůbec, už mám i povinko, můžem zase drandit. Zítra je chrchle, jesi chceš, pojeď. Je to ňák navečír.
|
wami
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 14:37
- Nahlásit
nemethova5
nazdárek, paňo, odpovídám tady, bo na ksichtíkách bychom to zas zaplácaly...
no, vede se jak se smečkou divokejch, vječně nevylítanejch, zato věčně línajících čoklů...
copa je Hajanovi, že marodí...?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 14:50
- Nahlásit
davidkova renata
hodná,starší fenka,vhodná do bytu i na zahrádku,jen zkušenému majiteli,dominantní,občas agresííívní??
Hlavně se tam musí napsat "nevhodná k dětem"
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 14:51
- Nahlásit
Biluška
"nevhodná k dětem"
hlavně ke středočeskejm
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 15:08
- Nahlásit
Gerda
Zítra je chrchle, jesi chceš, pojeď. Je to ňák navečír
sem to četla,ale asi nestíhám,ale v neděli drandíme,možná přijde i dvojka
Biluška
Hlavně se tam musí napsat "nevhodná k dětem"
no jo,na to nejdůležitější sem zapomněla ,děti fakt nesnášim a je fuk esi sou středočeský nebo to sou euroděti
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 15:10
- Nahlásit
wami
copa je Hajanovi, že marodí...?
ále měl zas nějaký boule na zádech,bo co to nemethová psala fčéra-znáte ji,denně má Hajan kompletní prohlídku každého chloupku ( Nic ve zlým
Co Meluzínka?Ještě pořád neurologické potíže,nebo už je vyběhala?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 15:12
- Nahlásit
davidkova renata
možná přijde i dvojka
bílýho?
|