| Autor |
Zpráva |
Neessi
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 16:28
- Nahlásit
wami
jakože by přestala umět štěkat
taky se nechci rouhat,ale moje blbka(krásná,ale blbá exterieračka) taky hubu nezavře,ale za takovou cenu raději ať ňafe.Jen bych k ní potřebovala takovou nějakou malou milou-něco jako Meluzínku,abych uspokojila její touhu po štěňatech a ona dala Bordžínce pokoj,bo ji děsně irrituje to Aishino chování.Kde se shánějí Meluzínky?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 16:29
- Nahlásit
Neessi
Kde se shánějí Meluzínky?
jako jestli fakt, tak teď jsou krásny v útulku na Bouchalce... a jinak stopro budou na Slovensku, v Komárně nebo v Trnavě...
(Melzí je z Trnavy... )
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 16:37
- Nahlásit
PetraK
chytila jsem nějakej jazykovej blok či co
Jen si počkej,až budeš vječí-bude hůř.A nejlíp to dopadne tak,že se ti zrovna budou rovnat konverzačky v naprosto jiném jazyce,než je zrovna potřeba.Úplně se poznávám,včetně pokydání šatů,praní a sušení.A nejhorší je ten pocit prázdný makovice.Říkám,bude hůř
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 16:47
- Nahlásit
wami
teď jsou krásny v útulku na Bouchalce
díky-kouknu
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 17:00
- Nahlásit
PetraK
Eště co se jazykovýho bloku týká, tatínek mého kamaráda v době, kdy měl schůzku s jednatelem dodavatelský společnosti a celý to bylo v angličtině, čekal na příchod tlumočníka tak, že použil po 20 minutách trapného ticha s trapnými úsměvy svou jedinou anglickou větu - d dog is andr d tejbl. Tím jednatele celkem vyvedl z míry, a ten se vzpamatoval až po příchodu tlumočníka.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 19:24
- Nahlásit
kde ste,mastilové?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 19:28
- Nahlásit
Neessi
já se tady vzpamatovávám ze svýho zážitku a teď i z toho co napsala Gerda . To sem měla zkusit, asi by koukal pan cizinec. . Ne ale mě napadla spousta věcí, který jsem měla a mohla říct, ale ta huba prostě nepípne a nepípne ?D
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 19:32
- Nahlásit
Neessi
jsem tu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 19:33
- Nahlásit
PetraK
já se tady vzpamatovávám ze svýho zážitku
hau du jůdů?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 19:35
- Nahlásit
PetraK
Ne ale mě napadla spousta věcí, který jsem měla a
to je normální,když je po.Čéka napadaj samý chytrý věci,když se zase nahodí centrála,že jo?To pak ví,co měšl všechno udělat a říct a byl by za hvězdu.Tak už si to nepřehrávej a otoč list Prostě jsme jenom lidíííííí!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 19:38
- Nahlásit
Neessi
tak co budeš mít dalšího hafana?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 19:46
- Nahlásit
davidkova renata
- eště sem zapomněla říct, že když jsme se představovali, tak jsem málem řekla Petra spíking jak ten vůl, jak jsem zvyklá se hlásit z tydlifounu
Neessi
No kdyby mě to napadalo aspoň s půlhodinovým zpožděním, tak by to bylo ještě dobrý, ale mě to naskakovalo v tý hlavě hned a u toho stolu a místo abych to řekla, tak jsem jen moudře kývala hlavou, usmívala se, myslela na svý zaskvrněný ňádro a navíc se v duchu celý tý situaci řehtala jak blbá , když jsme sešli do města,už jsem se nebezpečně začla i usmívat a tak jsem byla ráda, že jsme se konečně před hotelem rozloučili, páč kdyby bydlel jen o fous dál, tak hrozilo, že se začnu smát nahlas a to už by mě asi fakt vezli k tomu Chocholouškovi
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 19:47
- Nahlásit
brezen2008
budeš mít dalšího hafana?
chtěla bych něco podobnýho,jako má Wami tu Meluzínku-malé až středně vysoké,chlupaté a chytré zvířátko-vořecha.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 19:49
- Nahlásit
PetraK
a to už by mě asi fakt vezli k tomu Chocholouškovi
no co,aspoň byste si dáchla a cpali by vás seruprámem.Davídkojc ho snídá,vobědvá a večeří ,tak byste jí mohla udělat zásoby
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 19:51
- Nahlásit
Neessi
a co papilonka?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 19:52
- Nahlásit
Neessi
,chlupaté a chytré zvířátko-vořecha.
Nechceš Šukatéra???
Jinak konečně sem uklidila tu spoušť na zahradě!
Taky sem se dozvěděla,že sme tu měli vjetrnej vejr.Pro mě je to prostě tornádo,páč to zvedalo předmjety a přemísťovalo.
Je to úplně děsivý co se teď děje.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 19:57
- Nahlásit
brezen2008
papilonka?
ježiš to nééééé,já potřebuji odolný druh.
jablunka
Nechceš Šukatéra???
už je vykastrovanej? No je fakt,že přes naše ploty by se nedostal
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 19:57
- Nahlásit
Neessi
seruprámem
projímadlo nepotřebuju, stačí si dát ráno hrnek vlažný vody a je to. To ešče nidko paní Davídkojc neřek?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 19:59
- Nahlásit
Neessi
tak dej popis co chceš,jako to chceš starý,s Pp, pohlaví,barva....
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 20:02
- Nahlásit
PetraK
projímadlo nepotřebuju,
nenéééééé,to je dobrý na ukočírování nervůch
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 20:03
- Nahlásit
brezen2008
tak dej popis
no Meluzínka a od štěněte.Cák má vořech papíry?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 20:09
- Nahlásit
Neessi
to je dobrý na ukočírování nervůch
aha, už vim -seru-prám= na vše seru-až-se-prám
to by ke mě i šlo, páč sem starej agresíf
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 20:14
- Nahlásit
PetraK
to by ke mě i šlo, páč sem starej agresíf
No vidite,že to potřebujete.Reference a podrobnosti podá Davídkojc,bo ta se v těch sra*kách vyzná líp,jak dochtor.Já to mám jen načtený,ale použít to,taxem ready
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 20:14
- Nahlásit
tak jsem se nadlábla celého polárkového dortíka,mnam
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 20:15
- Nahlásit
brezen2008
tak jsem se nadlábla celého polárkového dortíka,mnam
s tvojí cukrofkou !!!!!!!!!!!!Se chceš zabít,bo co?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 20:17 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Neessi
tss, sem magorů královna, na mě spíš tak seru-trám! . Ale stárnu už, místo aby šla dát kořalům co řvou v noci pod oknama do čuni, zavolám cajty
|
Tinta76
|
# Zasláno: 26 Čen 2008 20:18 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit
Neessi
Pani vy sháníte pesa? A musí bejt nutně tolik chlupatej jako Meluzínka? Mě tudle chytli za srdíčko takový dvě čananý útulkový štěňátka, co seděly spolu v košíčku, jedno černý a jedno hnědý ... myslím, že jsou na Bouchalce
edit: už jsem je našla
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 20:22
- Nahlásit
Neessi
paní ale víte jak je to dobrý,mnam,na cukrovku v tu chvíli nemyslím a užíváms i každého sousta
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 20:23
- Nahlásit
Tinta76
jsou na Bouchalce
koukala jsem na ně,ale k těm mým chlupaticím jsou to takový holátka.Přeci jen potřebuji něco odolnějšího,co v zimě přečká moji pracovní dobu v kotci s holkama.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 26 Čen 2008 20:25
- Nahlásit
Neessi
si ho budeš brát s sebou do práce
|