| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 15:14
- Nahlásit
davidkova renata
A ccheš jet v neděli do maršovic? Jinak jedu se saraksovou sama. Už se těch dek musim zbavit
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 15:15
- Nahlásit
Nazdar opět jen procházím páč jsem totálně utavenej ) zpocenej jak kapr a ruka se mi klepe jak herci skléčkovi
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 15:16
- Nahlásit
Benda
Ahoj Oto
|
wami
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 15:19 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
Neessi
díky za info...
Co Meluzínka?Ještě pořád neurologické potíže,nebo už je vyběhala?
seš tejden pozadu...
vyběhala, dokonce jsme dostali od pána dochtora povolení běhat na klubovkách v Krnově, tož si s paničkou vyběhala 3. místo v začátečníkách...
opět mámě doma štěknu neuvěřitelnou, čubu drzou jak veš, tryskomyšku a gumídka v jednom...
asi začnu věřit na zázraky, neb ji od smrti smrťoucí dělil fakt jen jedinej bílej chlup a "elá hop" a je zpátky v plné síle... no, taky bodejť, moje navrácená sestřička...
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 15:19
- Nahlásit
Gerda
čáu, náká rolička by nebyla nebo aspon dabing?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 15:20
- Nahlásit
Gerda
teď sem si přečetla stranu 139!!!!
joooo a pižou aspoň něco zajímavýho tam?? páč já mám asi chybku v tisku, strana 139 je prázdná . úplně - jak Bajkalská hladina a mrtvá jak mrtvý móře
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 15:21
- Nahlásit
Benda
náká rolička by nebyla
rolička by byla, archivního toaletního, dybys vo to stál, Otíku.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 15:24
- Nahlásit
wami
seš tejden pozadu
nááááááááhodou nejsem,pilně sleduju její stav.Já jen že to asi nebyla mrtvička,když je z ní zase závodnice Ale ať bylo co bylo,to je fuk,hlavně že je zase jako tryskomyš
|
wami
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 15:30
- Nahlásit
Neessi
Já jen že to asi nebyla mrtvička,když je z ní zase závodnice
no díky bohu...
jsme se s vetem dohodli, že teda asi na 90% přehřátí... podle mě moc neměla z čeho, ale od tý doby dostala zákaz chodit ve vedrech ven s velkejma na dvůr, a co jsem v práci, zas bydlí v baráku, kde je trvale okolo 18-20 stupňů...
on na dvoře je stín a voda a všechno, ale jestlí je na to fakt nějaká citlivější, a celej den tam s velkejma řádila, to přehřátí by se udát mohlo...
A zbylejch 10% pravděpodobnosti je na "něco horšího", co zatím s vetem nehodláme hledat a hodláme předpokládat, že tam nic není...
Ale ať bylo co bylo,to je fuk,hlavně že je zase jako tryskomyš
(i kyž teda sebekriticky přiznávám, že jeden z možných následků mrtvičky, co tam tehdá ten pan veterinář uváděl - jakože by přestala umět štěkat - mě na chviličku i zaujal... A tak ať zas ječí, hlavně, že je jinak v pořádku... )
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 15:31
- Nahlásit
S dovolením se polituju - dneska možná trumfnu Bilušku nebo Gerdu
musela jsem na ten diplomatickej oběd, chytila jsem nějakej jazykovej blok či co a tak jsem se jen usmívala, kývala a sem tam řekla rýýýliii? No debil s dementem by proti mě byli Ajnštajni. Čím víc to bylo horší tím víc se mi klepaly ruce. Při objednávání jsem řekla, že nemám hlad a objednám si něco malého, objednala jsem si steak a když mi ho přinesli, byl větší, než talíř z čehož se mi ruce rozvibrovaly jak sbíječka a hned prvním soustem sem si pokydala ňádro shěhově bílý halenky. celý oběd jsem dělala, že tam ta škvrna vůbec není a už ze mě nevypadlo ani to rýýýliii??. Jak jsem byla nervózní sežtala jsem tu půlku krávy ani nevím jak a všichni na mě koukali, že jako mám asi díru v břiše nebo co. Ještě chvíli jsem se vydržela debilně usmívat, pak jsem vystřelila na záchod se vyprat. nevšimla jsem si, že chodbička je společná pro panáčky i pro panenky a dala se do toho, když tam vtrhnul jakýsi host, zakopnul v tom malým prostoru o polonahou babu, propadnul na panáčky a už nevylezl. Podařilo se mi zamudla škvrnu do téměř neviditelna a vlezla jsem si pod sušák na ruce, připadala si jak nablblej Mr. Bean, když si sušil kalhoty a modlila se, aby už nikdo nepřišel. Mé modlitby nebyly vyslyšeny, přišla tůristka jakýsi co vypadala jak hodně stará použitá italská kurva - možná i byla, vypadala hrozně. Lekly jsme se obě, nevím která víc. Z toho všeho jsem se zapomněla vyčůrat, takže když jsem se vrátila a opět se začla maximálně usilovně usmívat, propadla jsem panice, protože to nešlo vydržet. Náš host si musí myslet, že jsem příbuzná s Tycho de Brahe a bojím se umřít na prasknutej močák, proto furt lítám na záchod dále se rozepisovat nebudu, nemusím ze sebe dělat ještě většího idiota, než si okolí myslí, že jsem. Ach jo, to byl zas zážitek. Polituje mě někdo?
|
wami
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 15:38 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
PetraK
no, jsou i horší věci...
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 15:42
- Nahlásit
PetraK
litovat tě nebudu, život je boj
jo a příště pamatuj na své hladové kamarádky a půlku krávy zabal domů
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 15:42
- Nahlásit
wami
Dík, to je fakt, ale není nad to si připadat jako idiot. Mohla jsem taky ale třeba ve svý potrhlosti zvrhnout stůl, nebo tak něco, takže mohlo být i hůř . Nicméně v tramvaji pak jel kluk- tak sedmnáct mu bylo? Hezkej byl a byl slepej . Říkala jsem si, ty vole co já tady řešim? že se mi vostudou vopotily záda? No a? tak jsem se styděla podruhý, že jako řeším malichernosti.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 15:43
- Nahlásit
Jimmi
jo a příště pamatuj na své hladové kamarádky a půlku krávy zabal domů
to nebude problém, při svý šikovnosti to mrsknu za výstřih a budu radši předstírat, že mi narostlo třetí ňádro, než že jsem debil, který neumí používat příbor
|
wami
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 15:53
- Nahlásit
PetraK
ale není nad to si připadat jako idiot
ber to tak, že to máš jednou za čas... já to mám každej den...
- předevčírem jsem se praštila o sloupek branky domů (hlavou )
- včera jsem se pokoušela si v šeru koupelny pořádně vymydlit držku, neb jsem měla dojem, že mám "knír" od jakési špíny. Pod zrcadlem na verandě jsem zjistila, že už zas pihovatím i na hubě. Předmyto mám na tejden...
- hledala jsem klíče od auta, půl dne. Klíče byly v autě
- včera večer jsem si dělala čaj. Postavila jsem vodu v konvici, zapla, nachystala hrnek, strčila do něj pytlík... Po 5 minutách jsem zapla konvici do elektriky, když se začla vařit voda, vyndala jsem pytlík z hrnku, hodila ho do koše a vařící vodu nalila do dřezu...
no, a tak to máme každej den...
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
PetraK
Tak to je kráááááásná historka, myslim, že mě ten detailní popis hodně potěšil, dnes bych skoro až řekla - to máš za tu stranu 139, se ti to pomstilo, zlá Ešusko )))) - ale řikat to nebudu, vlastně s tebou soucítím, obdivuju tvoje rííííly, to ze mě většinou nepadá, pouhé Yes a pááárdn? a na oběd bych s takovejma lidma šla jen velmi nerada ))
|
sarax
Člen |
- Nahlásit
Jimmi
o a příště pamatuj na své hladové kamarádky a půlku krávy zabal domů
no jistě .)
PetraK
to nebude problém, při svý šikovnosti to mrsknu za výstřih
rýýýliii?????
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 15:56
- Nahlásit
PetraK
Paní, já vás strašně lituju. Úplně jsem to prožívala s váma, neboť vím vo co gou . MImochodem, co je to rýlii?
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 16:04
- Nahlásit
wami
Postavila jsem vodu v konvici, zapla, nachystala hrnek, strčila do něj pytlík... Po 5 minutách jsem zapla konvici do elektriky, když se začla vařit voda, vyndala jsem pytlík z hrnku, hodila ho do koše a vařící vodu nalila do dřezu...
vidim,že ti chutnaj čaje
|
wami
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 16:07
- Nahlásit
Biluška
MImochodem, co je to rýlii?
really?
"skutečně"?
Mar
vidim,že ti chutnaj čaje
jako jo, jen ty mozkový errory kdyby nebyly...
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 16:13
- Nahlásit
wami
hele to ja mam furt nedej boze dyz delam vic veci, to pak doku***im uplne vsecko ja si jdu do spajzky pro mineralku, prijdu dolu,chvili premyslim, pak se treba osprchuju nebo najim a valim zpet nahoru a tak
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 16:14
- Nahlásit
wami
dík, hned je mi líp
včera večer jsem si dělala čaj. Postavila jsem vodu v konvici, zapla, nachystala hrnek, strčila do něj pytlík... Po 5 minutách jsem zapla konvici do elektriky, když se začla vařit voda, vyndala jsem pytlík z hrnku, hodila ho do koše a vařící vodu nalila do dřezu
já tam mám jen ještě takovou Štědrovečení mezivložku - tu konev - která byla absolutně nová, jsem - asi abych si posychrovala, že se mi ta voda na čaj uvaří - postavila na rozpálenou plotnu . Ten puch přerazil i tu spálenou purpůru, kterou jsem v tom ajfru přismahla na vedlejší plotýnce
sarax
rýýýliii?????
absolůtly rýýýly!!
Gerda
a na oběd bych s takovejma lidma šla jen velmi
však já taky bojovala, jako lef, abych nemusela, dokonce jsem nabízela šéfovi výměnu - že když tam nebudu muset jít, tak jim ten hotel na služební cestu zajistím a nebudou muset pod mostem. Svorně s kolegou prohlásili, že za tu pr.el jim to stojí strávit pár noc v zahr pod mostem. Sajrajti to sou a ne kolegové
Biluška
MImochodem, co je to rýlii
to je taková moje záchranná brzda, když nevim esli mám říc jés a nebo nou
Ale vono by to nebylo tak hrozný, kdyby tam nebyl kolega. On mluví jednak hodně dobře a druhak je to zcestovalý jedinec s velkým přehledem v mnoha oblastech. Já bych mohla tak akorát mluvit o tom který plemena čoklů znám , že máme na zahradě vzácnýho motejla a vzácnýho krutihlava obecnýho, což by toho hudebně nadanýho cizince asi těžko zajímalo. Alééé! Trošku jsem si srovnala reputaci, když jsme šli kolem muzikantů, co tam preludovali a on se ptal, co že to je za melodii, že si nemůže vzpomenout. Nikdo si nemohl vzpomenout jen já prase co neumí jíst a chodí co dvě minuty čůrat jsem si náhodou vzpomněla, že Hjůmoresky. Naštěstí jsem nedodala, že četnický
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 16:16
- Nahlásit
wami
Postavila jsem vodu v konvici, zapla, nachystala hrnek, strčila do něj pytlík... Po 5 minutách jsem zapla konvici do elektriky, když se začla vařit voda, vyndala jsem pytlík z hrnku, hodila ho do koše a vařící vodu nalila do dřezu...
Tak ale tohle je nejlepšííííííííííííí ))))) Až přijde Radkah, nabídne ti rajčátko ))))
|
wami
Člen |
- Nahlásit
Mar
prijdu dolu,chvili premyslim, pak se treba
a tak to je naprostá klasika... dneska jsem šla nahoru na půdu pro spoďáry 4x... postupně jsem si donesla sukni, halenku a mobil, jen to spodní prádlo pořád nic...
|
Mar
Člen |
- Nahlásit
wami
postupně jsem si donesla sukni, halenku a mobil, jen to spodní prádlo pořád nic..
|
Mar
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 16:18
- Nahlásit
Mar
mame neco spolecnyho
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 16:19 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
wami
jen to spodní prádlo pořád nic
a vadí to? Dneska chodí navostro kdekdo! A navíc je vedro, tak budeš luftovat, no! Hledej za vším něco pozitivního
enem nesmíš zapomenout, že když budeš něco sbírat ze země, tak musíš na bobek a ne se vohýbat
|
wami
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 16:19 - Změnil/a: wami
- Nahlásit
PetraK
vylepšní s rozpálenou plotnou zkusím příště... i když asi bychom shořeli aktivnějc, máme plynový hořáky na kamnech...
a vadí to? Dneska chodí navostro kdekdo!
a tak to já jsem asi jinší generace, bez bavlněnejch bombarďáčků ani ránu...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 16:21
- Nahlásit
wami
máme plynový kamna
no a taky byste vypudili půlku regionu, páč to by byl půch naprosto nepřerazitelnej . Jen upozorňju, že po tomto zásahu konvice sice vaří, ale neumí s tím přestat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 26 Čen 2008 16:24
- Nahlásit
wami
bez bavlněnejch bombarďáčků ani ránu
no ale co se kvůli tomu nachodíš do schodů
|