| Autor |
Zpráva |
aren
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2008 11:54
- Nahlásit
davidkova renata
Pozor, v tom mailu, cos mi poslala je vir. Neotvírej video a nikam to neposílej.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2008 11:56
- Nahlásit
aren
to ona ví, to dělá běžně
|
brezen2008
Člen |
- Nahlásit
znám hodně manželství,co vemou a pak toho trpce litujou,ona si najde jiného anebo oboustraně,děti nekteří nemaj,ale hádaj se pak vo majetek že je to hrůza
podle mě jde vo kus papíru a užívat si můžem i bez snatku a když si někdo najde druhého,tak jdou od sebe,bez zbytečnejch rozbrojů
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
aren
jj,už sem to smázla a hodila do spamů,nikam jsem to neposílala,jen tobě,chudinko nevlezlo to to nikam?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2008 12:02
- Nahlásit
janika
tak já taky nesliším a je to kněččemu dobrý
|
aren
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2008 12:03
- Nahlásit
Benda
to ona ví, to dělá běžně
No potěš pámbu, že já ji tu adresu dávala
davidkova renata
nevlezlo to to nikam?
Doufám Avast to hned hlásil a prý zneškodnil.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2008 12:05
- Nahlásit
aren
No potěš pámbu, že já ji tu adresu dávala
je to blp!! ale neboj,hned mu taky něco pošlu,vona ho ta sranda přejde
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2008 12:06
- Nahlásit
janika
ale co kdyby to mělo splńovat účel jiný???
vod toho tu sou už vod počátku věků bordely a gigolové
|
brezen2008
Člen |
- Nahlásit
janika
podle mě je lepší sebrat psi někam ven a chlap at si dělá jídlo sám,nebo at vypadne
|
Jimmi
Člen |
- Nahlásit
Avast to hned hlásil a prý zneškodnil
není to to nový drajvový plemeno? sem o tom slyšela
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2008 12:09
- Nahlásit
janika
davídkoví se nevšímej,je fakt že někdy mi hodně pomohla pomáhá slovně,ale jinak ti závidí psa co štěká
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2008 12:10
- Nahlásit
ale jinak ti závidí psa co štěká
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2008 12:12
- Nahlásit
brezen2008
,ale jinak ti závidí psa co štěká
seš blbá bo co??? Slyšelas nědky Nyný třá při vobraně?? Zatim sem nenašla tlačítko Stop Si dej vopklad na palici bo z tebe dneska padá jedna perla za druhou ,třá ta vo chlapech ve žlutejch lázních jak berou fsjo
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2008 12:13
- Nahlásit
janika
no bude celá chtastná a já ti dám sindy a ni nebudeš vědět kde ten pes má čudlík aby chtěkal
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2008 12:14
- Nahlásit
janika
To jí ho teda dám.
já ale ted nemůžu ,mušim nutně a nevodkladně vodejít a vůbec nevim gdy se vrátim a esi vůbec...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2008 12:15
- Nahlásit
davidkova renata
tebe dneska padá jedna perla za druhou
a co mám dělat,letíky nejsou,ten blb spí a to raději tu píšu než abych koukala jak spí,psy jsou vyvenčení,v telce nic nedávaj,výplata nepřišla,nevařím tak co bych dělala
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2008 12:19
- Nahlásit
janika
no ale co budeě dělat když nebudeš mít decibela? to zblbneš
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2008 12:27
- Nahlásit
janika
dle mne to už nejde...
to má každej vod narození ale u někoho se to projeví hned a uněkoho až pozdejc
|
aren
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2008 12:29
- Nahlásit
brezen2008
podle mě je lepší sebrat psi někam ven a chlap at si dělá jídlo sám,nebo at vypadne
Dobrej návod
Jimmi
není to to nový drajvový plemeno? sem o tom slyšela
No jo, to bude ono. Ani moc nesežere.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2008 12:34
- Nahlásit
janika
já to mám vod malička
tak si to užijte na vejletě a někdy ahoj
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2008 12:45
- Nahlásit
Brý páteční vodpoledne, co řešíte krom nahejch a namazanejch chlapů? Vůbec nic nestíhám a už nikdy asi stíhat nebudu. říká se že dvakrát do jedný řeky nevstoupíš a já ráda porušuju pravidla, takže jsem si zase vzala bílou halenku a zase jsem prase. Ještě než jsem šla z domova jsem musela prát, teď mám pod výstřihem červenou škvrňu, nevím kde se tam vzala, hodlám ji vydávat za značku nějakýho bůtiku.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2008 12:47
- Nahlásit
davidkova renata
jo,řiká se jim kurvy,ale někerá je dooost drahá
vy si pučujete?
Je tu eště Gerda? neřekl ste jí někdo náhodou místo mě tu zkazku o Zhůvěřilý Mařce????
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2008 13:00
- Nahlásit
PetraK
vy si pučujete?
ne, ale Benda se zajímal, už tady asi není, mazal asi dom vyzkoušet stěrače a odstřikovače
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2008 13:04 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
PetraK
Nejdřív sem se lekla, že ta otázka, kde sem, se týká nějak těch kuref. Se mi ulevilo, jesi to tak neni. A skasku o zhůvěřilý Mařce si prosim převyprávjet.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2008 13:04
- Nahlásit
Jimmi
vy si pučujete?
ne, ale Benda se zajímal, už tady asi není, mazal asi dom vyzkoušet stěrače a odstřikovače
a to jako pan Benda před tím než si pučí bábu si jde vyzkoušet stěrače a odstřikovače, jo? Nu což, jinej kraj jinej mraf!
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2008 13:06
- Nahlásit
Jimmi
prd dával si dvacet před cestou aby neusnul za volantem
janika
je snad jasný že každá specifikace v půjčovně bude mít své požadavky. V půjčovně kol taky unavený materiál vyměnují za nový. Ten starý unavený může být v kolonce např. čtení pohádek mužským hlasem harantům bez fotra.
To ostatní cos psala je samozřejmně kravina ke který se nebudu vyjadřovat.
Pěkný víkend všem, hezké prázdniny harantům a paní Davídkový
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2008 13:17
- Nahlásit
Benda
prd dával si dvacet před cestou aby neusnul za volantem
ti chlapi sou ale vynalézaví, tak to já si budu dávat pokaždý dvacet než udělám svíčkovou abych nepadla u knedlíků
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2008 13:19
- Nahlásit
janika
Myslela jsem, že starší muž by měl být moudřejší.
i ty naivo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2008 13:21
- Nahlásit
Gerda
Nejdřív sem se lekal, že ta otázka, kde sem, se týká nějak těch kuref
No magor sice jsem a navíc skorem jednovokej,ale abych si spletla Mrakomora s kurvou, tak blbě na tom ešče nejsu
A teď ten příběh:
Varovný příběh o Zhůvěřilé Mařce pro fšechny Mařky světa, který se prodaj za kus sušenýho masa. autor - Sali
Žila byla jedna Mařka! Panička jí nechala přestavovat novou boudičku s novou koupelničkou a novejma příčkama. A milá Mařka, krom toho, že místo aby si vážila fšech dělníků, který se dali na budovatelskou dráhu, vyhrnuli si ruce a přiložili rukávy k dílu je chtěla fšechny sežrat , tak tadle Mařka se stala zhůvěřilou. A to zhůvěřilou velice. Začalo to ponenáhlu - vydávala se neustále do řeznictví a v týdnu si od řezníka nosila celý věnce buřtů co vypadaly jako pjoumatika a celý flákoty masa. A to tak dlouho, až skorem prohospodařila novou boudičku. To jí ale nestačilo a tak se stala ešče zhůvěřilejší a buřty ani flákota masa jí nebyly dost a musela si kupovat ty flákoty masa sušený. A navrch, jako vrchol zhůvěřilosti si je nechávala servírovat jakémusi fižirantovi do klína. Jinak že prý stolovat nebude, to že se pro ní nehodí. Tahle rozcapenost se jí ale stala osudnou, protože si vůbec nevšimla, že ve své zhůvěřilosti nejen prohospodařuje svou rodnou boudičku inovovanou a bude tudíž bydlet pod mostem, ale navrch k tomu, že tak při tom stolování přichází vo svou imáge vyjančence a přestává si fšímat toho, že vokolo ní dělají rámus a krměj jí cizí chlapi. Když konečně prozřela, bylo už pozdě! nechala se lapit, krmit vod cizáků a nevnímala kde co práská! Její imáge byla naprosto fuč a esli se ve svý zhůvěřilosti nenapravila, tak tam sedí fižirantovi na klíně dodnes, páč jí stejně nic jinýho nezbylo, dyš nemá gde bydlet!
Dobrou noc děti, dobrou noc strýčku Fido!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2008 13:21
- Nahlásit
Hele děcka, kam zítra odpo vyrazit učit psa plavat? Chtěla bych jet odpo na koupačku (jako koupat psa), někam, kde je pěkně a je to blízko u prahy (mám čas jen od čtyř).
|