Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1233 . 1234 . 1235 . 1236 . 1237 . 1238 . 1239 . 1240 . 1241 . 1242 . 1243 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
argosek
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 21:17
- Nahlásit

PetraK

prrrd, pana psa - mluvici tygr je lepsi nez mluvici pes! preci!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 21:20
- Nahlásit

argosek
jsi uhodil na hlavičku,heled mě to příjde zbytečný tady,je to jedině na prach a zabýrá to místo
a nechceš nějaké video kazety?mám jich tu milion a to zas nemůžu vyhodit,ale nějaké mohu,to nepozná
heled ted prodal pleystejšna 2 a jako koupil tak prodal za 6000 a jak to hrál dlouho,2x na to šáhnul?
a ted tu má pleystejšna 1 a má jí tu na nic,hrál to snad 5x víc jsem ho na tom neviděla, to si koupil co ho znám,takže tak 10 let starý,možná déle
já nechápu na cot io je,kdyby to spon hrál,ale von to koupí za takové peníze a pak na to nehraje
to máš jak s videe,to samí koupí za 8000 a máme to uložené v krabicia kdybych to chtela prodat za půlku tak to se může zbláznit,tak ti nevím kčemu to tady je

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 21:21
- Nahlásit

Můůůůůůůůůdr, já mám pro vás ščěně. Mám jich dokonce pět, můžete si vybrat. Útulkáčů. Posílám vám je mailem, páč než bych je naskládala sem tak bych se zcvokla.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 21:23
- Nahlásit

Biluška
tak mi to pošli taky,pošlu to dál jestli tedy chceš

PetraK
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 21:32
- Nahlásit

argosek

mluvici tygr je lepsi nez mluvici pes! preci

Pravda!! A nevadí, že ten tygr umí říct zatim jen RUM? A eště bez publika? Ale jednou to řekl na požádání i do tydlifounu!

Neessi
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 22:00
- Nahlásit

Biluška
Posílám vám je mailem, páč než bych je naskládala sem tak bych se zcvokla.

furt čekám,nic nepřišlo,asi šel ten mail pješky.Číhnu ráno.

Biluška
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 22:07
- Nahlásit

Neessi
mě se to právě podruhé vrátilo jako mailer-diamond. Asi píšu blbě adresu Je první jméno, nebo příjmení?

jablunka
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 22:11
- Nahlásit

Neessi
už je vykastrovanej? No je fakt,že přes naše ploty by se nedostal
Vykastrovanej nejni a s prominutím,gdyž vím,že tu nezůstane,taxi do něj peníze nevložím,páč fakt sama nemám.
Ale gdyž vod vás nemá šanci utýct,třá si ho holky vykastrujou samy.
Gdy máme f sobotu dorazit???

wami
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 23:16
- Nahlásit

Neessi
hele, esi jako fakt chceš, tak ti pro ně aji zajedu. Už mě tam znaj...

Trnava:
Litta, 6 měsíců, velikost přesně Meluzínka (cca 25 cm)

wami
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 23:19
- Nahlásit

Neessi
tohle je asi taky Trnava, ale psala bych přímo paní Neumannové, myslím, že tahle slečna posviští jinak do Německa... a je fakt boží...

wami
Člen
# Zasláno: 26 Čen 2008 23:29
- Nahlásit

Neesi
a třetí tip, Zlaté Moravce, 5 týdnů, velikost malá až menší střední...
Sněhulka

Neessi
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 06:03
- Nahlásit

wami

se mi líbí všechny-Sněhulku bych vyloučila z "praktických důvodů"-bo už si představuju,jak je v zimních měsících obalená bahnem ,uchvátila mne ta s flekem přes oko,ale ani Litta není marná.Uvidím,co pošle Biluška,když tak se ozvu namail,jo?

Neessi
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 06:12
- Nahlásit

jablunka
,třá si ho holky vykastrujou samy.
Gdy máme f sobotu dorazit???

já ho nechcíííííí,bo by nesplnil požadafky,že má být pro blbku jako štěňátko.Takových šukatérů se tu potuluje v háracích časech dost a zkoušej se podplazit pod vratama.Je neuvěřitelný,že těch 10 cm škvíry není pro ně problém a že se zplacatěj na tak malou výšku jen kvůli tomu,že si chtějí vrznout.

Tinta76
# Zasláno: 27 Čen 2008 06:33
- Nahlásit

Neessi

Pani, co tahle? ta je v KS ve Zvoleně

Biluška
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 07:14
- Nahlásit

Neessi
Sem trupka, zapoměla jsem v adrese na to můdr. Už to posílám

brezen2008
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 07:35
- Nahlásit

dobré ráno všem,co čekaj na výplatu a ještě nedorazila a to tam měla bejt v pondělí,co scháněj dalšího psíka na hraní,co jim nejdou posílat emaili,co budou vypravovat gerdě povídku.....

wami
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 08:03 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

Neessi
tak pokud jde o bahno, brala bych tu Littu, na tý nebude vidět nic...
ale asi se mi z nich líbí nejvíc, i z fotek je vidět, jaký je to úžasný šídlo...

Tinta76
Zvolena se neboj, ona to sice je KS, ale psíci tam zůstávají i po 28 dnech normálně, akorát na náklady Slobody zvierat, a navíc se tam psi (zejména štěňata) "točí" strašně rychle, brávají si je hodně do Německa...

Mar
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 08:13
- Nahlásit

wami
jeeee,ta s flekem pres oko je upe božíííííííííí

Tinta76
# Zasláno: 27 Čen 2008 08:55
- Nahlásit

wami
tak jestli je to opravdu tak, tak to je jedině dobře ... vím, že už někdo něco takovýho řikal, ale hnedle někdo další, že to tak nejni ...

rendik
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 09:01
- Nahlásit

Dobrý ráno všem co budou mít nový štěéně i všem ostatním.

Dneska jste si všichni ňáko přivstali ne?

sarax
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 09:05
- Nahlásit

Tinta76
no já si i mejlovala s pánem co to provozuje a myslím že pravda je uprostřed..že se provede selekce..starý a nemocní psi nemají vždy nejlepší šance...prostě i SZ nemůže dotovat všechno..ale myslím že se to výrazně lepší...hlavně je pěkný že zachráníme pár psů ze Slovenska..ale oni potřebujou hlavně změnu zákona..a to asi jen tak nebude
jinak bré ráno všem co se taky nevyspali neb jim řvoucí 2 kilová čivava důsledně budila haranta v noci..na dnešní noc mám připravený mražený kuře

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 09:14
- Nahlásit

Dobré ráno drazí lidé, množitelé a sběrači vořechů!

Tinta76
Bóže pani, to štěndo vypadá jako moje Marie, to mi nedělejte!

brezen2008
Jakou povídku?

Gerda
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 09:17
- Nahlásit

janika
Tak mu zlom nožku, nebude moct běhat a ty knedlíčky se pěkně uložej tam, kam maj...

monika
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 09:18
- Nahlásit

A já přeju dobré ráno všem, jejich děti reprezentujou a hrajou závodně fotbal a na vysvědčení dostanou dostatečnou z tělocviku.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 09:18
- Nahlásit

Gerda
ti jí napíše PetraK anebo si velz na forum o Barfua je to tam skoro na konci od sali
janika
nešil,já už taky s dastyho nešílím,jsem stím nějask smířená,že bude hubenej furt
tak dej ráno granule / ale co jsem slišela tak ten brit dělá psům často problémy /a večer maso,já dávám toho masa kolem půl kg syrového + těstoviny + zeleninu,takže toho má asi tak kolem 3/4 kg

Walda
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 09:21
- Nahlásit

janika

on je hubenej jak lunt

Co se divíš? Když se vezme v úvahu doba kterou proštěká, hlasitost toho štěkání a prachmizerná účinost přeměny biologické energie na akustickou, je div, že se ještě nevypařil.

wami
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 09:24
- Nahlásit

Tinta76, sarax
tak ta selekce je tam daná už při příchodu psa do útulku, jinak by ani na stránkách neměli v nabídce samý roční bezproblémový psy a štěňata...

jenže s tím už nikdo nic neudělá, neb o kom se neví, toho si nikdo nemůže vzít...

Já si s pánem mejlovala před časem, nabízela jsem, že u sebe nějakého toho šediváka schovám, aby nemusel být utracen, ale protože jsem zcela evidentně nebyla koncový člověk, byla jsem odbyta, že se nemám starat, že se psi neutrácí... a že jezdí do Německa, to vím odjinud, nemít slováci kontakty tam, tak se tam neudá z útulku 80% psů... (statistika z Trnavy a Komárna - na 20 psů do Německa cca 1 do ČR nebo na Slovensko, a to ještě spíš do ČR... )

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 09:26
- Nahlásit

čus fšicííí co maj tlustý psy i ti co je maj ve "výstavní kondici" ,aniž by o to stáli
janika
, on je hubenej jak lunt
tvoje starosti bych chtěla mít,Nyný je zas prej tlustá
monika
hrajou závodně fotbal a na vysvědčení dostanou dostatečnou z tělocviku.

tak to ste dobrý,jaxe vám to povedlo?? My máme jen reparát z chemie,ale závodně jí teda neděláme
Walda
je div, že se ještě nevypařil

brezen2008
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 09:26
- Nahlásit

janika
no já mám Coral canin - maxi junior,ale tak mu dej třebas Bosch,no jestli chceš,tak ti trochu přinesu na ochutnávku toho Coyalu?
ale nejlepší je to maso a maso
dávám 2x týdně tvaroh s vejcem + vždycky dostane doma co je
ale jestli má hodně pohybu,tak zvyš dávky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 27 Čen 2008 09:28
- Nahlásit

brezen2008
mám Coral canin
máš Royal canin,ty trupko,si to aspon přečti

<< 1 ... 1233 . 1234 . 1235 . 1236 . 1237 . 1238 . 1239 . 1240 . 1241 . 1242 . 1243 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání