| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 15:25
- Nahlásit
davidkova renata
leda páteře
si skočte s pani nemethova5 na vobrany a máte blokádu páteře natošup, jako čudinka hajánek
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 15:32
- Nahlásit
PetraK
to je fakt,ale snad mě ten prudérní figurant nebude tak mlátit tim vobuchem páč bysem mu to asi vrátila
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 15:35
- Nahlásit
davidkova renata
páč bysem mu to asi vrátila
- toho se obávám . Hajánek to měl udělat taky a bylo by!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 15:42
- Nahlásit
davidkova renata
čus,pani.Jsem se teď nařehtala na vedlefoře,jak benda vymák tu terapii-to nemá chybuuuuuuuu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 15:43 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Neessi
je to vůl ,sme to konzultovali a von k nějaký peachovině nemá daleko
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 15:47
- Nahlásit
davidkova renata
von k nějaký peachovině nemá daleko
ale tahle je erste klasse.Asi vodpověď nebude a nebo bude stát za houno,ale až bude mobílovat,tak mu vyřiď pochvalu.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 15:49
- Nahlásit
Biluška
okamžitě pani ukliďte ty koberce,bo se na vás řítí pjekná bouřka-přes nás už přelítla-jinak béte mít koberce znovu vypláchnutý.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 16:50
- Nahlásit
Neessi
Už mě varovala Dejavu, koberce jsem právě uklidila a jedu do práce. Mášenek dostal instrukce ihned při nástupu bouřky schovat muškáty a jiný plevel z okna. Jsem zvědavá kolik mi toho zbyde
|
leila
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 17:01
- Nahlásit
Biluška
helé čananá fotka z horky
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 17:50
- Nahlásit
PetraK
mohla ste tady uděla blokádu jak f Temelíně
Myslíš jako jihočeská -e - středočeská matka?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 19:20 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Lola1
středočeská matka
No! Středočeská mamka! A pan Benda je tím pádem středočeskej taťka což vzhledem k tomu, že tvrdí, že je poslední dobou plodnej, bude i odpovídat stavu potomků ve středních čechách
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 19:46
- Nahlásit
PetraK
No! Středočeská mamka! A pan Benda je tím pádem středočeskej taťka
ty voe a béme mít Středočeská děcka
Btw...nesnášim Středočeský ani jakýkoli jiný matky ,sou to pošahaný nandy ,jejichž MATEŘSTVÍ jest mi zcela cizí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 20:06
- Nahlásit
davidkova renata
jejichž MATEŘSTVÍ jest mi zcela
bodejď ešče budete mamka jejich harantůch. Však vono stačí mít na hrbu Gerdu - tu je lepší šatit, než jí furt kupovat nový butky- co chvíli vyrazí dveře - jako dneska - a to fakt jako přehnala - doufám, že jí to převrhlo ten parník a teď se za trest ráchá někde ve Vltavě v šatečkách nějakejch a sežere ji vodník! Ne- vezme si ji za ženu a bude mu muset hlídat lejny! A možná i lejna!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 20:11
- Nahlásit
PetraK
doufám, že jí to převrhlo ten parník a teď se za trest ráchá někde ve Vltavě v šatečkách nějakejch a sežere ji vodník! Ne- vezme si ji za ženu a bude mu muset hlídat lejny! A možná i lejna!
teda pani,vaše láska k bližnímu svému mne neustále překvapuje.Chudák Gerdi,hlídat lejna ve Vltavě je přeci zhola nemožné,nadlidské .......
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 20:12
- Nahlásit
PetraK
- co chvíli vyrazí dveře - jako dneska
jo!!! Je jak urvaná ze řetězu co se vodníka týče,stačí,že bé mušet žít ve vodě bo vodičku vona nééééééééééééééééééé .-Nakonec dopadne jak ta f tom Erbenoj...dyk víte,to bylo krásně deprezívní
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 20:17
- Nahlásit
Neessi
Chudák Gerdi,hlídat lejna ve Vltavě je přeci zhola nemožné,nadlidské
jakej chudák? jakej chudák? Dyk je fšecko pod vodou! Esli to zvopakuje, nebude ty lejna jen hlídat ale i přepočítávat!
davidkova renata
No jo pravda! Vodu vona nerada - tak kdyby hodně zlobila, nebude umístěná do Vltavy, ale do Bajkalu, ten je hodně hlubokej, vodičky je tam dost! Nejsou tam asi lejna, ale tak bude počítat třeba mrtvoly, těch tam bude dost! To bude taky depréze jen to fikne
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 20:18
- Nahlásit
čau,co je nového?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 20:19
- Nahlásit
PetraK
ale do Bajkalu
bajkal né,tam je kosa a eště by se jí tam mohlo líbit ,sem pro misisipííí nebo orinoko nebo tak něco
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 20:26
- Nahlásit
davidkova renata
tam je kosa a eště by se jí tam mohlo líbit
tam sou děsný komáří,to by se jí taky nelíbilo.A jinak doufám,že to ráno nebé číst
PS.na mailovej dotaz-no stopro je to vo ní!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 20:33
- Nahlásit
tak jdu spát,čau ráno,jeník nebude 4 dny doma,tak budu moc bejt na pc
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 20:41
- Nahlásit
a jdete do háje,všici si posíláte emaili,nebo se domluváte na vejletech a mě nikdo nic nenapíše a nikdo mě nikam nepozve
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 20:43
- Nahlásit
brezen2008
a jdete do háje
no tam se půjde na tuty,bo po tom slejváku porostou houby
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 20:49
- Nahlásit
leila
Super fotečka, hned si ji přivlastním . To je tvoje, nebo kdo to fotil?
All
Právě k nám dorazila bouře Gerda, takže všechno vypínám a jdu sledovat výši hladiny ve sklepním bazénu Dobrou s kobrou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 20:52
- Nahlásit
davidkova renata
Neessi
a co teda do Mrtvýho moře?? Ale tam nevim, esli sou vodníci. esli tam nebudou jen mrtvý vodníci?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 20:57 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Neessi
no stopro je to vo ní!
brezen2008
ráno,jeník nebude 4 dny doma
ty se máš...
Biluška
bouře Gerda
esi bé ve sklepje hodně vody,mohly bysme tam nasadit třá vánoční kapříííí abysme měly náskok
PetraK
co teda do Mrtvýho moře
nooo to by možná šlo,mám dojem,že je tam hic
du se svalit,nepište!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 21:03
- Nahlásit
Biluška
jdu sledovat výši hladiny ve sklepním bazénu Dobrou s kobrou
nebyl to hezký pohled,ale naštěstí máme výkonné čerpadlo.Bahno z garáže vymetu až zítra.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 21:04
- Nahlásit
davidkova renatacaute pani!hajanek čudinka dnes vodpocival,byl semnou na zmrzlince,pak jsem si emericky volno udelala ja,byla jsem na tom nasem krytem bazenu,zaplavala jsem si nechala jsem si udelat masage a pak jsem si sla do perlickove lazne a decka ty potfory me prekecali a dotahli me na tobogan,no to vam pani povim,to byla smrtici jizda,jeste mi dali na prdel kruh a ja jela jak mys z dury!meli ze me peknou svandu,priste si to zvopakuju znova,to byl dnes adrenalin teda,zitra jde hajos na dalsi pikara,tak doufam,ze toho naseho veta zas nebude nasranej honit po ordinaci jak minule,to jsem se az smichy zlomila!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 21:05
- Nahlásit
Neessi
Biluška
no podle toho, jak to napršelo jen k nám na balkon v prvním patře, tak to v domech a sklepech musí být něco příšernýho .
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 21:07
- Nahlásit
PetraK
do Mrtvýho moře?? Ale tam nevim, esli sou vodníci. esli tam nebudou jen mrtvý vodníci?
ne,tam taky ne.Tam sou pirátí a živí.Já bysem navrhla Severní ledový,tam by se Gerdičce líbilo,sou tam vebryly,vorvani a lední méďové.A taky polárnící a Eskymácí a určitě ledoví vodnící.Brrrr,při tý přectavě je mi zimiška.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 21:07
- Nahlásit
davidkova renata
Neessi
Mášenek podle mých pokynů evakuoval všechny truhlíky. Taky jsem evakuovala Gozérku do baráku, poněvadž si zlikvidovala boudu, prokousala díry a teď jí tam určitě poteče. Evakuovala jsem překážky, které by mohli poletovat po zahradě a nechala tam jen ty, se kterými nepohl ani ten zimní hurikán. Zašprajcovala jsem popelnici. Nařídila jsem Armanovi ať se evakuuje do boudy, že na schodech bude mokro. Venku se pět minut blýskalo a velmi efektně hřmělo. Spadlo cca 30 kapek na metr. Tím to patrně všechno skončilo Takový práce pro nic
|