| Autor |
Zpráva |
mac1
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2008 23:34
- Nahlásit
sarax
no vidíš, to ještě stihneš ....v pohodě
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2008 23:35
- Nahlásit
mac1
a půnoc bude až v 01 letního času
pani,nepleťte mne tou vysokou matematikou,stačí,že to dělali komunistíííí-vždycky jsme říkali :čas podle pána Boha a čas podle komunistů.Esli je to tak,jak říkáte,tak proč mi to už léta funguje? Asi proto,že tomu věřím
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2008 23:36
- Nahlásit
Neessi
víra je mocná
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2008 23:37
- Nahlásit
mac1
víra je mocná
Správně a vo tom to celý je
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 06:23
- Nahlásit
Dobrýýýýýýý ráno fšéééém,nahlížím a fšichni chrní,bo co.Taky bysem spala .No nic du.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 07:11
- Nahlásit
dobré ráno všem
tak co? našli moji rádcové našli?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 07:26
- Nahlásit
a rozhodla jsem se že budu chovat Oblovky - kdo neví co to je tak to je větší šnek
a pro davídkovou a bilušku by to mohl bejt zajímavej kšeft,se prodávaj za 20,- ale mívaj jich až 300 miminek,tak to by se hodilo ne?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 07:40
- Nahlásit
Skoro 40 tisíc příspěfkův.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 07:41
- Nahlásit
Mucholabka
tak šup,ještě něco napiš a bude to tam
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 07:43
- Nahlásit
Mucholabka
ale nejvíc má téme - německý boxer,ty maj přes 52 000
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 07:47
- Nahlásit
A co mám napsat?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 07:48
- Nahlásit
Dobré ráno všem
|
brezen2008
Člen |
- Nahlásit
Mucholabka
já nevím
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
Dobré ráno všem co včera chrněli i těm, co se starali o bohatství národa
Neessi
Já tu taky straším od půl sedmé, ale musela jsem předstírat práci a nemohla jsem diskutit na cézetpsovi
pro davídkovou a bilušku by to mohl bejt zajímavej kšeft,se prodávaj za 20,- ale mívaj jich až 300 miminek,tak to by se hodilo ne?
Ty trupko Já ti teda něco povím. Vím přesně co je oblovka, roky jsem chovala dva druhy - Achatina rediculata a Achatina iderelai. Jednou se mi dokonce podařilo odchovat mladý. Bylo jich asi pět set. Když nakladli vajíčka tak jsem evakuovala celý pokoj. Zakázala jsem tam vstup, zakázala jsem mlátit dveřma a když se v červenci ochladilo na pouhých 15 stupňů tak jsem hystericky přitápěla a obalovala terárko ručníkem . Pak se konečně vylíhli A rostli Po dvou týdnech jim terárko bylo tak nějak malé a řešila jsem náhradní ubytování. Jestli si myslíš, že je prodáš tak se zatraceně pleteš. Zveráky ti jich vezmou jen pár, je to prakticky neprodejné. Není moc bláznů, co chtějí mít doma šneky, většina si raději koupí andulku .Zoologické je s díky odmítly. Francouzské restaurace taky, oblovky jsou prý hořké a tudíž se nevykupují. Doma byli šneci kam se podíváš. V pětilitrovkách, v lavoru, v hrncích.... všude šneci. Kotek řval a chtěl je vyhodit do lesa. Já je vnucovala každému, kdo prošel kolem. Byla jsem ještě vtěrnější než jisté slovenské dámy se svými útulkáči . Zhruba 200 se mi jich podařilo rozdat. Projevil-li někdo zájem o jednoho dostal jich dvacet. Zdůvodňovala jsem to vysokou úmrtností Zbytek jsem po půl roce prostě pustila na poli, protože takhle se žít prostě nedalo. Když jsem náhodou chtěla uvařit oběd musela jsem z hrnce vysypat šneky, dát je třá do květináče, fofrem uvařit, umýt hrnec a zase tam vrátit šneky . Šílené. Od té doby kladly vajíčka pravidlně, tak třikrát do měsíce. Já je pravidelně vybírala a splachovala do záchodu. A šílela jsem z představy, že některé ty vajíčka nenajdu (oni je schovávají do štěrku, pod kameny a tak) a znova se mi něco vylíhne . Před mým exmanželem kdybys ještě dnes řekla slovo "achatina" tak ti nejspíš jednu vrazí
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 07:49
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
tož tě vítáme mezi sebou
A JE TO TU,40 000 PŘÍSPĚVĚK
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 07:55
- Nahlásit
Biluška
NO TAK NIC,NO,TAK NĚCO JINÉHO
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 08:08
- Nahlásit
čus fšicííí co sou nevychrápaný bo je vzbudil budík těsně přet půlnocí
esi to nezabere,tak Neessi teda uvidí ,bude mi to mušet dát ze svýho
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 08:21
- Nahlásit
janika
Kouzelný? A jak moc je kouzelný?
Věřím tomu, že víc než moje vodovodní trupka . Protože Můdr říkala, že tomu musíme věřit tak já tomu teda věřím. A jestli to kouzlit nebude tak se spolčím s Davídkovou, přepadneme Můdr a utopíme ji v tom jejím vyhřívaném bazénu. O půlnoci za svitu měsíce pochopitelně
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 08:25
- Nahlásit
janika
co je na tom pravdy že Hafbo končí? asi jenom krám
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 08:39
- Nahlásit
janika
jo dnes na pc budu snad furt
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 08:55
- Nahlásit
janika
morce.kratkosrsty@seznam.cz
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 09:00 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Dobrý ráno - já sem sice na kaprdí nebyla, ale nevyspalá jsem stejně, páč od čtyřech hodin řval pod voknem zase hystericky kos. Já nevim, co ho každý ráno prká, jestli tam lezou kočky nebo co, ale řve, jak když mu hrozí vyvraždění celý rodiny. Takhle si dá rozcvičku, pak si párkrát zanotuje a spí. Kretén jeden pernatej. A já pochopitelně už neusnu a tak zas vypádám jak tři roky po srmti
A navíc mi chrchle pes , ať řešim nebo neřešim, prostě je z něj chrchlotik. Asi by měl přestat hulit
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 09:23
- Nahlásit
čau lidi, mám poslední dobou nějaká plodná rána dnes jsme potkali paní s háravou bíglouvou a dvěma bíglama s elektrikou.
Říkala, že jí ukradli chovný pár ze zahrady. Před nějakou dobou se tady hledala mladá boxerka co byla ztracena u alberta. Nakonec ji našli byla u bezdomovců. Paní zaplatila 3tisíce bezdomovcům a 1tisíc zprostředkovateli Jestli ono není nejlepší mít psa v bytě.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 09:23
- Nahlásit
janika
tak to už je rozklad
no co mám rozloženou osobnost a teď už i tělo! Tak to mám komplet . A tak si uvědomuju, že v tom případě, vás pani teda litujůůůůů , páč se rozložíte vbrzku taky jako starej gauč a nebudete vědět jak to přišlo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 09:25
- Nahlásit
Benda
dvěma bíglama s elektrikou
voni už dělaj psy na éltetriku jo? No já mám zatím psa jen na baterky .
Fuj, nechávat psa před sámoškou jsem zakázala jako jednu z prvních věcí, když ta zrzavá hruška přišla k nám domů. Tak jsem radši byla chvíli za semetriku, než si dělat starosti, jestli ho snědli nebo prodali dál
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 09:27
- Nahlásit
Dobrý ráno všem co běhali v noci po lese a budou bohatý a všem co budou chudý jako já, protože i když sem to nezaspala, nesvítil měsíc, tak sem se na to vykašlala...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 09:31
- Nahlásit
rendik
Hele,Neessi píše tohle.......
víra je mocná
Správně a vo tom to celý je
Tagže gdyž béme vjeřit,že ty lampy byly mjesíc,tak žáden problém.
Brýtro fšem.....
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 09:34
- Nahlásit
janika
co mne po téhle první větě napadlo.
no vono tě to zas tak špatně nenapadlo protože jsem ještě chtěl dopsat, že potkávám samý modelky co dělaj joging bo co. Prostě se protahujou a to tak by se podle toho dala napsat učebnice křivek ženského těla už aby byla zima
janika
PetraK
já bych psa před obchodem taky nenechal, nehodlám z něj udělat 19kg masa na gril
|
rendik
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 09:35
- Nahlásit
jablunka
Tagže gdyž béme vjeřit,že ty lampy byly mjesíc,tak žáden problém
No jó, dyš tady nesvítily ani ty lampy, tady byla tma jako víš gde ... a než bych našla baterku, tak by zase bylo dávno po tý správný hodině . Tagže du něgde najít jiný kouzlo jak bejt bohatá
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 09:36
- Nahlásit
isdpch
nazdar draku sem konečně viděl jak paní RD padá na zadek aby ubrzdila nyny na obranách
|