| Autor |
Zpráva |
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 09:46
- Nahlásit
Benda
jo a kde?
janika piš,čekám co se dovím
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 09:51
- Nahlásit
janika
Benda
mám poslední dobou nějaká plodná rána
no ještě žes to dále v příspěvku vysvětlil
no taky sem si říkala, že bude mít Gerda asi vbrzku hodně malých bratříčků a sestřiček, dyš se taťka takhle snaží
rozklad na prvočísla
na prvočinitele zní lepčejš
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 09:55
- Nahlásit
Benda
nechat psa před obchodem může napadnout akurát... no někoho jako je Brtnik , ale omluvou mu budiž to, že nebyl do té doby řádně proinformován o což jsem se postarala - v druhé fázi vysvětlování dokonce velmi hlasitě a důrazně. S dodatkem, že esli někdy zjistim, že tam toho čokla nechal, narvu mu ten nákup do hlavy a zatluču ho pěstí do země. Brtnika samozřejmě
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 10:06
- Nahlásit
janika
Pro jakou věkovou a sociologickou skupinu
asi staří úchylácí aneb slyntácí ne vážně, to je děs sem tam rači ani nešel a nakonce byl rád že si ta její fena nechtěla hrát s Bendou a já tam nemusel
PetraK
já si dřív taky říkal kdo by Bendu kradl, když to není vzácné plemenu a navíc bezpapírák a že někdo kradl psy na guláš nebo zpětný odprodej mě taky nenapadlo až nedávno.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 10:08
- Nahlásit
Benda
zpětný odprodej
tohle je docela slušně prosperujíácí živnost,už dost dlouho
Benda
sem konečně viděl jak paní RD padá na zadek aby ubrzdila nyny na obranách
to bylo vyjímečně!Se mi to nestává,sem asi byla z tebe nervózní
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 10:14
- Nahlásit
Benda
mě taky nenapadlo až nedávno
tak budete pane asi poloviční Brtník teda
davidkova renata
ale hásky ste jela pani, hásky. JO! a Nyný je naprosto bombová a bombarďácká šmrdla jedna.Škoda, že jsem pospíchala a nebyla v civilu, bych ji vomuchlovala pořádně, takhle jsem nemohla
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 10:15
- Nahlásit
davidkova renata
to bylo vyjímečně!
joooo ? a že ti to ten chlápek co tam pořád pobíhal a dělalksichty na nyny radil a dokonce sem viděl jak ti to časuje. Vždycky zařval TED a ty si padla na zadek
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 10:20
- Nahlásit
PetraK
bych ji vomuchlovala pořádně
si to užijem příští tejden aji s Ešůůůskem .esi teda nebé třá v nějakým plicním sanatoŕyju jako Borofský
Benda
joooo
Jo!!!!!!!!!!!!! Jednou sem si čikovně přišlápla to debilní vodítko a jednou sem to nějak neubrzdila a maj tam nějaký díry bo co A nechej toho ,eště si něgdo na štábu bé myslet,že nezvládám svýho agresííívního čokla
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 10:23
- Nahlásit
janika
Někdo ve štábu myslí???
no asi tak...něgdo ve štábu si myslí,že myslí
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 10:25
- Nahlásit
janika
máš odpověd na 7x
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 10:26
- Nahlásit
janika
eště že nejseš vztahovačnej bo jakej pes takovej pán
ale kdepak Benda by si s ní hrál rád, on asi bude adoptivní
davidkova renata
eště si něgdo na štábu bé myslet,že nezvládám svýho
ale to ne, jen ráda kouše
Jo a díky za link jen to musíme zrychlit aby si nemysleli že jsme linkový amatéří
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 10:31
- Nahlásit
Benda
Jo a díky za link jen to musíme zrychlit
nemáš zač ,draku ,zrychlení je f plánu,páč gdo chvíli stál už stojí vopodál a to bych nerada .Koneckonců máme dobrý učitele né??
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 10:34 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit
davidkova renata
dnes k rybníku jdeš?
já cíí taky link
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 10:35 - Změnil/a: Benda
- Nahlásit
janika
no jo je to utrpení, to sou samý lákadla a vnady a co z toho když si to nechce hrát
davidkova renata
dobrý učitele né?
no jen jestli pustěj nějaký to nouhau. Páč jeden neví a když ví tak zase neví jestli se náhodou nepřestěhoval
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 10:37 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
brezen2008
dnes k rybníku jdeš?
asi ne
já cíí taky link
šiš ty ho ale nepotřebuješ bo seš onlajn
benda
Páč jeden neví a když ví tak zase neví jestli se náhodou nepřestěhoval
to je nějaký složitý ,vůbec to nechápu,du ven a třá potkám nějakou kouzelnou bapku(nebo aspon trupku ) a vona mi to vysvjetlí .Mohly bysme spolu navázat fstach
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 10:40
- Nahlásit
davidkova renata
si to užijem příští tejden aji s Ešůůůskem.esi teda nebé třá v nějakým plicním sanatoŕyju jako Borofský
dyby tam napsal taky nějaký ty elégie, tak proč ne, vydala bych to, zbohatla a nemusela hledat lupení . Tagle ale budu dříf já v mozkovým sanatóriju, protože udržet zrzavýho magora v klidu to je mimo schopnosti pozemšťana. Leda bych byla Můldr. a to teda nejsem. A ani Můdr -páč nemám diplom
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 10:40
- Nahlásit
davidkova renata
takovej fstah s trubkou může mít svoje výhody ale s tou babkou bych ti to nedoporučoval aby s tebe nebyla ošetřovatelka se fstahem k ldn
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 10:44
- Nahlásit
Benda
se fstahem k ldn
K CELÝMU LDN???? To bych chtěla vidět
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 10:45 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit
davidkova renata
jak onlajn?
vždyt to neva
heled co myslíš si vo tom PHYTOVELU,jako pro dastíka? je to vedle na cz.psu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 10:45
- Nahlásit
Benda
ale s tou babkou bych ti to nedoporučoval aby s tebe nebyla ošetřovatelka se fstahem k ldn
ty woe,úplněs mě vyděsil ,.stačí že už mám f LDN rezervé sama
PetraK
Tagle ale budu dříf já v mozkovým sanatóriju
vy v mozkovým ne
du
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 10:45
- Nahlásit
je něco novýho? Sem mimo páč peru koberce Vystěhovala jsem celej barák a vzala jsem to na zahradě hadicí. Teď jdu zmáknout obývák, ten ven netáhnu páč je moc velkej a musela bych hýbat se skříněma. Čoklidi mi zdárně pomáhají, Semtex mi už třikrát šlohnul rejžák Lilátko našlo zdechlého potkana, doneslo si ho na jeden z koberců a jalo se ho pitvat Dostalo traverzou. Potkan taky, aby věděl, že má zdechat tak, aby se k němu nedostali naši psi
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 10:48
- Nahlásit
Biluška
paní však víte jak jsou potkani chyitří
no co tak budem množit ? a co hlodavce? ale to zas smrdí a moc to za velký peníz nevykupujou
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 10:49
- Nahlásit
Dobré ráno všichni, co je shánění kouzelného kapradí stálo vyvrtnutý kotnik!!!!!!!!!!!!!!! a všichni ostatní, co měli normální večer.
Děcka takhle to nejde, pátrali sme v lese po kapradí už od deseti večer, tma jak v ranci, ani baterky nás neochránily od úrazu. Marie se v lese bála, vůbec se nevzdálila od nohy. OPd té vyvrtnuté. Už nechci kouzlo. V krčském lese není kapradí. Opravdu není. Ale jsou tam ochočené srnky. A mufloni. Mufloni bečí. To jsem nevěděla. Jsou to normální terénní ovce. A te´d mají mláďátka. A ta bečí ze všeho nejvíc. Jak se tu máte? A jak to, že je povoleno psát až do rána? Zas ňáký inovace na týhle foře!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 10:52
- Nahlásit
Gerda
A jak to, že je povoleno psát až do rána?
to jsem zavedla jáááááááááááá ,bo tady se může bavit každej jak chce a je dobré nemít zavřeno,aspon davídkovic téma bude na prvním máístě v psaní článků
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 11:00
- Nahlásit
brezen2008
no co tak budem množit ? a co hlodavce? ale to zas smrdí a moc to za velký peníz nevykupujou
Éru množení potkanů už mám za sebou . Si nepamatuješ jak z toho měla Lienka hysterický záchvat?
Budem množit jorky. Já seženu kravín a ty s Davídkovou chovný materiál. Projeď útulky a najdi chovuschopné feny. Nemusí to být úplně čistokrevný, hlavně že to bude malý a bude u toho napsáno "jork"
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 11:02
- Nahlásit
Biluška
ale jorky,ty jsou malí,vezmu nějaké vořechy a budu trvrdit že jsou to čistokrevní Leopardí psy
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 11:07
- Nahlásit
brezen2008
A komu prodáme leoprdí psy?? Velké neznámé plemena jsou skoro neprodejné. Musí to být malé myši. Jorci, bišoni, maltézáci a tak. Nebo ang.buldoci. A stofárdi. Tyhle plemena hledej
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 11:09
- Nahlásit
Biluška
a ktomu cotouny a ještě jezevčíky a pak NO
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 11:12
- Nahlásit
Biluška
tak až najdeš kravín,nebo něco podobného,tak dej hned vědět a já ti tam budu vozit ve velkém
|
brut
Člen |
# Zasláno: 25 Čen 2008 11:15
- Nahlásit
Gerda
v Krčáku není kapradí? Ani u Thomayerky nebo u rybníka? Tam ho bývalo..... a pak taky u Zoo koutku ....
|