Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
abby
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 14:19
- Nahlásit

sarax

by musel mít Zdenda nejdřív práci.Někdo nás živit musí.A ze studentskýho platu nás asi neutáhne.

Martina
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 14:25
- Nahlásit

abby
Tak to je rozumný, tak mi teda chvilku počkáme.

Petra
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 14:27
- Nahlásit

abby
jasně že počkáme ale nezapomenem ti to připomínat
Martina
kdy máš termín
sarax
ta je fakt nádherná

Martina
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 14:31 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit

Petra
Jsem to tak nadhodila to pořadí podle toho jak jste psaly v kolikátem jste týdnu, možná jsem se sekla. Já mám termín 4.8. a Ty?

abby
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 14:31
- Nahlásit

sarax

Řekni Viktorce,že jí dudlíček sluší víc než prstíky.Ale nejhezčí je jen tak

Petra
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 14:33
- Nahlásit

Martina
20.9.
jak ti je? mě už dobře jen jsem mooc kulatá nečekala jsem to tak brzy

Martina
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 14:37 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit

Petra
Teď už je to pohodička. Jednou zase chytré knihy nekecaly a ranní (u mě tedy celodenní) nevolnosti odezněly tak 17. týden.
Jinak jsem si to užila jako s první holkou, což je, že jsem 3 měsíce v tahu blinkala. Byla jsem taková dost vyblitá, zhubla jsem pět kilo, s první holkou osm, ale teď už je mám zase zpátky, takže teď to začne.

Petra
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 14:40
- Nahlásit

Martina
taky jsem měla těh. nevolnosti celodení ale ustála jsem to a neblinkala jsem, jen sem žrala abych ten žaludek zaměstnala a hned jsem 5kg přibrala. Teď jsem 13týden a už mi španě není. Ve středu jdu na ultrazvuk, už se těším až mimíska uvidím

Martina
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 14:47
- Nahlásit

Petra
Já mám fotku mimi z 11. týdne a to mělo 3,8 cm, fakt klacek, zítra jdu na kontrolu a bude mě objednávat na ten genetickej ultrazvuk do Č. Buděj. to bude tak do 14ti dnů a tam už toho bude vidět víc, přeci jenom tam mají kvalitnější než tady u nás v gyn. ordinaci, na tom je tak maximálně vidět ta velikost a ještě mu to moc nevěřím.

Petra
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 14:50
- Nahlásit

Martina
jo jo jsou to takové čmouhy viď, ale srdíčko vidět je tak mu věřím že to tam je
Jinak bych si to moje břich vysvětlit neuměla

Lola1
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 14:50
- Nahlásit

Petra
Čau, mimíska pozdravuj, už se těším na tvoje fotky, tedy začátkem října.

Petra
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 14:52
- Nahlásit

Lola1
Ahojky
mažu domů zítra přijdu ahoooj

sarax
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 15:01
- Nahlásit

abby
Ale nejhezčí je jen tak
že jo??jí to taky říkám
Martina
nějakej kameňák, že se tak rozchechtala???
ty jo něco chytrýho o tatínkovi myslím a zabralo to.....

Terri
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 17:16 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

V pořadí jste měly pravdu, já mám termín 10.7.
Tak vám na ultrazvucích držím palce Já mám fotku až z něho, protože tam je to mimčo opravdu už mimčo

Teda ta pindíkovská diskuse mě dostala....

Tak bych Vás taky požádala ještě o polemiku - nad kočárky, dnes jich je až hrůza. Co říkáte na ty trojkombinace atd., je lepší mít nějaké dva kočárky rozumné a nebo ten trojkombinační nebo jak?

Sarax
Ta poslední fotečka je krásná

Martina
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 18:06 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit

Terri
Máš pravdu, že těch kočárků je tolik, že je těžké vybírat, ale já po předchozích zkušenostech určitě nechci jenom klasický hluboký kočár, ten využiješ chvilku, to je, aby to zase člověk hned prodával. Určitě budu kupovat nějakou kombinaci a budu chtít, aby z toho byl pěkný sporťák, protože ten využiješ nejvíc. Taky záleží na financích rodiny, znám ženský, který jsou na kočáry úplně ujetý, takže si koupí klidně hluboký za dvacítku, má ho půl roku, pak si koupí trojkolku za 15 a pak golfáče za 10, to já si nemůžu dovolit, takže já to vidím, že budu chtít něco takovýhodle, neříkám, že úplně tohle, ale i ten se mi líbí:

pak je z toho takovej pěknej sporťák

Ještě jsem zapomněla, hlavně mě zajímá kolik kočár váží. Protože je rozdíl jestli váží 22 kg nebo 15. Tenhle na obrázcích váží třeba 15, jela jsem s jedním takovým těžkým v zimě a to se fakt nedalo urvat. Jo a ještě je pro mě důležitá nosnost spodního koše. Tenhle má třeba nosnost 5 kg, což už je dost. Naše rodina, když se totiž někam vypraví, tak to stojí za to. Dětem pití, psovi pití, každej si tam odhodí co se mu zrovna nehodí a to už mi mladší holčina hlásila, ať vyberem s pořádným košíkem, že si tam bude házet boty až pojede na in-linech.

Terri
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 18:25 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

Martina
to je hezký kočár.
Já nechci nic drahého resp. cena/výkon , spíš praktické, takže takové info oceňuju

Add váha - no právě....tahej se s tím
A ty ostatní funkce - co považujete třeba u kočárků za zbytečné?

AOZ
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 18:43
- Nahlásit

Tak tohle mě zajímá
Já v budoucnu budu potřebovat kočárek teréní, do lesa, se psem na vycházky. Takže plánuju kočárky 2, jeden do města a druhý do lesa (ten předpokládám z druhé ruky). Co ty teréní trojkolky s velkými koly. Jak se s nimi jezdí? Drží to dobře rovnováhu?

pigie
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 18:44
- Nahlásit

sarax
jeeeej to saraxcatko sa ti nadherne smeje

Martina
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 18:44
- Nahlásit

Terri
tady jsou stránky výrobce těchto kočárků a koukni co všechno má. Myslím, že výbava docela dobrá. Dívala jsem se na internetových obchodech, dá se sehnat i levněji než ho nabízí přímo výrobce. Nevím co bych z té výbavy považovala za zbytečné. Asi takovou tu vyjímatelnou přenostnou tašku. Dřív to bylo dobrý, protože se to hodilo na zadní sedadlo a jelo třeba k doktorovi, ale dneska musí být sedačky, tak mě nenapadá žádný případ, kdy bych to z toho kočáru vyndala a někam šla. No nevím, ale zase tady uvádí, že se z toho po vyndání dna udělá zimní fusak. Tak asi ať to tam je za ty prachy ne?
http://www.patron-bohemia.cz/baby/index.php?p=vyro bky&obj_kod=K1627Y32Y&l=cz

Martina
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 18:49
- Nahlásit

AOZ
Co ty teréní trojkolky s velkými koly. Jak se s nimi jezdí? Drží to dobře rovnováhu?
Jak které, brácha koupil na bazaru perfektní trojkolku, teď nevím za kolik, nějak do tisícovky a ta je teda super,jak píšeš, jezdí s tím do lesa, je stabilní, do terénu jak dělaná, kluk na tom dělal jak biják a nikdy se nepřevrátila. Ale zase jsem na jednu koukala v obchodě a prodavačka se ke mě naklonila a šeptá, ten ne, ty se nám vrací, protože se převrací. Ale teď nevím co to bylo za značku. Ale vím, že stála něco kolem devíti tisíc. Za ty prachy si já teda představuju už něco kvalitního.

Terri
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 19:22
- Nahlásit

Martina
Mrknu na to.

Trojkolky jsou prý z fyzikálního hlediska stabilnější, protože nemají 4 kola (pokud mají dobré těžiště)

Martina
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 19:31
- Nahlásit

Terri
pokud mají dobré těžiště
Přesně tak. Pokud mají dobré těžiště.

AOZ
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 19:32
- Nahlásit

Martina
díky, a jak určím dobré těžiště

Martina
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 19:36
- Nahlásit

AOZ
jak určím dobré těžiště
Tak to opravdu netuším a taky se ráda přiučím jestli má někdo zkušenosti. I když jestli koupíme něco takového jako jsem psala, tak trojkolka stejně nehrozí. Nebo koupit na bazaru nějakej hlubokej a pak si koupit pěknou trojkolku. Ale těch možností je fakt hodně.

AOZ
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 19:41
- Nahlásit

Já budu fakt potřebovat 2. Jako s oblečením, jedno je mezi lidi, druhé se psem. Proto mě to zajímá, jeden je jasně terénní.

Martina
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 19:44
- Nahlásit

AOZ
Takže ne jak říkám já, do hnoje i do divadla. to říkám třeba o botičkách, když se jednou za čas plácnu přes kapsu a pak v nich chodím i se psem k rybníku.

Terri
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 19:50
- Nahlásit

AOZ
se obávám, že ten terénní bude dražší, než "obyč" - musí mít lepší kola, těžiště, stavbu...

Jinak s Tebou souhlasím, chce to dva

Add těžiště trojkolky, čistě theoreticky, když ji postavíš na zadní kolečka, tak by měla být vyvážená, jakoby být ve vzduchu a padat pomalinku. Kdyby bylo T moc vpředu, tak se Ti rychle převáží dopředu, kdyby Ti to přepadlo dozadu, tak zas je moc vzadu. Kdyby bylo moc vpředu, tak to bude mít i snahu vychylovat se do stran...

Martina
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 19:55
- Nahlásit

AOZ
Terri
Já bych doporučovala, až budete kupovat trojkolku, tak si půjčit nějaké zlobivé dítko, které neposedí, pořád se naklání na kamínky na cestě, chtělo by z kočárku sbírat klacíčky apod., pak by se ukázalo jak je kočárek stabilní a kde že má to těžiště. Ono je to něco jiného zkoušet to v obchodě a pak něco jiného v tom terénu s nějakým rarachem.

AOZ
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 19:56
- Nahlásit

Martina
Mě ososbně je to jedno, to oblečení, stejně to peru já, ale přítele chytá záchvat, když jdu ven a zapomenu si převléct tričko a vyrážím v tom dražším do lesa.

Terri
Trojkolka terénní by byla z bazaru

Martina
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 20:01
- Nahlásit

AOZ
Tak u Tebe bych to pochopila, seš velká rozumná holka, ale já chytám nerva, když jdu okolo dětského hřiště a moje dítko na kolotoči ve školním oblečení, brzdí špičkama nových bot a málem i kolenama. Tak to bych opravdu vraždila a držím se seč můžu, abych tam před maminkama nechytla raplíka.

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání