Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
abby
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 10:58
- Nahlásit

Petra

Díky,opraveno

Orry
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 11:07
- Nahlásit

Petra
kuzicku nepretahuje a co stím ten kluk bude dělat? chudákovy budou dělat obřísku, no nechci nic říkat ale je blbá ona i doktorka

hele ja fakt nevim..vsichni ji to rikaji...a ona si mele svou..ve vsem...nekdy mi prijde, ze si ta pravidla vymysli a ani ji je doktorka nerika

abby
hele s ni je to fakt tezky..ona ma v hlave hlavne starosti jak ja budu stihat psa a dite a kdyz uz to budu stihat tak jedine na ukor ditete

abby
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 11:12
- Nahlásit

Orry

A on ma jit na obrizku?

Petra
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 11:14
- Nahlásit

Orry
tak je blbá

Orry
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 11:37
- Nahlásit

abby
A on ma jit na obrizku?
ne...

jen nam tvrdi, kdyz ji moje mamka rikala jestli mu to dela, ze se to ted delat nema...nevim proc

Petra
asi tak me je to jedno..jen aby mi nekecala bludy

abby
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 11:39
- Nahlásit

Orry

Asi z něho chce udělat holčičku.

brut
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 11:40
- Nahlásit

Orry
Kojení v noci se opravdu odbourává první....a kojení po dvou hodinách v 7měsících je hloupost. Zřejmě už malému mat. mlíko nestačí a má hlad. Tady by chtělo dát na noc nějaký příkrm.

Mytí ob den v poslední době doporučuje hodně doktorů z důvodů vytvoření dostatečné imunity. Ovšem musí se dodržovat denodenní omývání zadečku a pindíka s přetahováním.

Pokud malému nepřetahuje, tak kůžička přiroste k hlavičce a budou jí nejprve malému strhávat ( bez jakéhokoliv uspání či umrtvení), pak bude muset několikrát za den svíjející a kopající dítě omýt,přetáhnout, namazat mu pindíka Framykoinem a to do té doby, než bude vše v pořádku. Pokud nezabere ani tahle metoda, tak se bude dělat obřízka....a opět to bude hrozný boj a bolest pro malého.
Asi bych švagrové doporučila, ať si dojde k urologovi a zeptá se tam, jak má postupovat ( myslím, že dostane pěkně vynadáno a třeba se konečně chytne za nos)

Nějak mi připomíná se svýma názorama přítelovu bejvalku.....jejich kluk si následky nese do dneška a to je mu už 10

sarax
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 11:42
- Nahlásit

Orry
add.kojení...po půl roce se má noční kojení odbourat
add koupání..ano je to v pořádku...dětská kůže se nemá zbytečně odmaštovat a máčet...Petra vždyt dítě máš ne??ono se to miminko umazalo přes den??mě teda ne...takže večer jen osprchujeme zadeček a hotovo..a koupeme ob den...
add.předkožkakuzicku nepretahuje a co stím ten kluk bude dělat? chudákovy budou dělat obřísku, no nechci nic říkat ale je blbá ona i doktorka

tphle je sorry hovadina..miminkům se to nedělá a nechává se to chlapcům do 3-4 let...nesou si pěkný traumata..a obříZka není nutná...mojemu klukovi doktorka přetáhla kůžičku v roce a měl takový jizvy že se to pak nehlko..stačila palstika..mno to nic...

Petra
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 11:43
- Nahlásit

brut
ahoj krásně si to napsala děkuji

sarax
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 11:44
- Nahlásit

brut
sakra baby...nepřetahujte kůžičku miminkům fakt zbytečný...dnešní názor i urologů je že přetáhnout to může mimču leda ženská-doktorka neb neví co je to za bolest...prostě dneska je trend to nechat a nic se neděje...ona si tohle hlídá totiž každá dětská doktorka...

sarax
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 11:46
- Nahlásit

brut
Pokud malému nepřetahuje, tak kůžička přiroste k hlavičce a budou jí nejprve malému strhávat ( bez jakéhokoliv uspání či umrtvení), pak bude muset několikrát za den svíjející a kopající dítě omýt,přetáhnout, namazat mu pindíka Framykoinem a to do té doby, než bude vše v pořádku. Pokud nezabere ani tahle metoda, tak se bude dělat obřízka....a opět to bude hrozný boj a bolest pro malého. tohle se fakt nedělá žijete na Marsu???obřízka je poslední řešení..dneska se nejdřív aplikují abrazivní a masti a pak se to řeší..nejlépe plastikou...uvolní se kůžička a dost...zkušenost moje a manželky mýho exe...4 letý chlapec...na předkožce makaj cca půl roku a je čas....

Petra
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 11:49
- Nahlásit

sarax
hala znám hodně kluků chytrých maminek co byly na obřísce, a když to děláš s citem tak mu neublížíš a nebolí ho to a kydž čekáš na doktorku tak ta to udělá ale né s citem

sarax
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 11:51
- Nahlásit

Petra
hale znám hodně kluků taky..je mi šumák co kdo dělá se svým dítětem..jen hlášky jak je někdo blbej když nejsem znalá dnešního názoru mě se**....zkrátka je dobrý se poptat někde na dětský urologii jako já a nhe někde v zakopaný lhotě na dětským..asi tak...zkrátka 7 měsíční miminko má na tohle ještě čas...může se to někdy zkusit...ale ono se to i blbě drží a je to dost jemný a malý..proto se čeká

sarax
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 11:53
- Nahlásit

Petra
a chápeš že obříZka se nedělá dneska paušálně?????a zajímalo by mě kolik že znáš obřezanejch kluků...já vím jen o svým bejvalým a tomu to dělali v dospělosti...mno to nic....
chytrých maminek ironie je mi od tebe celekm jedno...prostě chytrý maminky se zeptají na místech k tomu určených a nedají na předpotopní názory

Lexa
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 11:55
- Nahlásit

Mam dceru,takze se k "pindikovym problemum" vyjadrovat nemuzu,ale dudlika jsme nemely - a pohoda,dodnes nevim,jak vypada rvouci mimino.Take si myslim,ze je zbytecne davat diteti zuzlat kus gumy...Nocni kojeni jsme mely jeste ve dvou letech,nejak mne to neobtezovalo,holka byla sikulka a ani me kvuli tomu nemusela budit.Ono to neni o tom,ze ma dite hlad,ale spis proste jenom chce mit ten kontakt s maminkou

Petra
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 11:57
- Nahlásit

sarax
já se ptala na mýstech k tomu určených, a hlavně OBÉ moje setry pracují a pracovaly na dětských odděleních v nemocnici. tak asi tak. A těch obřezaných kluků znám tři a maminky byly přesvědčený že to stačí ve třech letech a ono ouha ono se stalo to co popsala brut

sarax
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 11:57
- Nahlásit

Lexa

na dudlíka sem zapoměla ze 3 dětí 2 sou dudlíkový
i Viktorka je na dudlíku..a saje normálně...ale je dost protivná neb hltá a škytá a dudlík ji uklidní ale má ho jen chvilku a když nedám narve si do pusiny paleček...si říkám že paleček až povyroste zahodím blbě

Orry
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 11:58
- Nahlásit

sarax
Petra
no tak se nedohadujte vidim, ze v tomhle opravdu existuji dva nazory..diky!!

muzu se jeste zeptat co je za desny problem dudlik??

brut
diky za odpoved...bohuzel od nas rady nechce slyset a ja ji ani radit nechci..je mu to jedno..jen bych chtela byt v obraze co je pravda...a co mytus

Petra
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 11:59
- Nahlásit

sarax
jo a ještě já nenapsala o někom že je blbej, asi to blbě vyznělo

sarax
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 12:00
- Nahlásit

Petra
je mi to fakt jedno co si myslíš...já se taky ptala na místech k tomu určených a vím toto...každýho věc co si dělá..jen někdy chudáci kluci....A těch obřezaných kluků znám tři a maminky byly přesvědčený že to stačí ve třech letech a ono ouha ono se stalo to co popsala brut a jako ve 3 letech je obžezali jo??mno divnýýýý to je vážně zvláštní...u nás s tím byly problémy a na plastiku se čekala do 6 let aby se tommu dal přirozeně čas....ale je mi to fakt šumák....

sarax
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 12:01
- Nahlásit

Petra
Orry
tak je blbá

tak to máš pravdu že vyznělo........

Orry
Člen
- Nahlásit

sarax
no ja taky objevila krasy palecku kdyz jsem byla mala...dudlik jsem uz nechtela a palec si malem vydudlala..a bylo fakt tezky palec vyhodit

Petra
Člen
- Nahlásit

sarax
jeden byl obřezán ve čtyřech a druhý v sedmi, už stím nešlo nic dělat a u toho třetího věk nevím ale vím že mu to dělaly

Lexa
Člen
- Nahlásit

sarax
kteremu ze svych deti jsi dudlika nekoupila? Chudacek maly...

Petra
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 12:02
- Nahlásit

sarax
aha tak to jo, já mylsela že si myslíš že si to myslím o tobě. O ní si to mylsím stále

sarax
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 12:05
- Nahlásit

Lexa
mno přece chlapečkovi ten gumu prostě nechtěl..Michala byla dudlíková šíleně a Vikča se snaží vyměnit dudlík za palec jak to jde....
Petra
O ní si to mylsím stále
já ne...nevidím jedinej důvod....to že v noci kojí z ní blba nedělá..maximálně padne únavou a třeba má stejnej důvod jak psala Lexa...takže blbá není ale miluje svý dítko??

brut
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 12:07
- Nahlásit

sarax
No, vzhledem k tomu, že jsem absolvovala přetažení předkožky s Jindrou na urologii, kde na mně doktor ječel, jakto, že se mu od mala nepřetahovalo a jestli si dovedu představit tu bolest, co mu teď udělám....tak to je pro změnu moje vlastní zkušenost. Honzovi jsem od půl roka jemně přetahovala a nic se mu nestalo, vše měl a má v pořádku. Ale když si vzpomenu na "zápasy" s Jindrou, několikero strhávání, protože se mu kůžička okamžitě chytala a máma na něj prděla, kdy doktoři opravdu vyhrožovali obřízkou, tak mám po chuti experimentovat a pak nechat kluka trpět.
Jinak obřezanej chlapečků znám taky dost....všechny mámy daly na rady " stačí až později, teď jsou ještě malý" apod.

sarax
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 12:07
- Nahlásit

Orry
no ja taky objevila krasy palecku kdyz jsem byla mala...dudlik jsem uz nechtela a palec si malem vydudlala..a bylo fakt tezky palec vyhodit
a vem si že nám dudlík u Michaly snědla koza nějak po roce...a byl tejden řevu...copak nám sní koza prst? by mě zavřeli
add.tvá švagrová...probereme to na Slavětíněale max.jí řekni at s kůžičkou zkusí hnout..ono se to málokomu přetáhne na poprvý...ideální je to ve vaně když se to odmočí a stačí fakt nenásilně a v klidu....má čas

sarax
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 12:10
- Nahlásit

brut
Jinak obřezanej chlapečků znám taky dost....všechny mámy daly na rady " stačí až později, teď jsou ještě malý" apod.
u nás nikoho ani obřízka nenapadla....prostě nejdřív plastika a když nee tak obřízka....divný...a je později a později..prostě 7 měsíců je fkt málo...při prvním děcku se to dá lehce pohmoždit...většina žen je zvyklá na jinej rozměr a nemá na tohle cit...já si s tojím za svým a že jsme měli hafo problémů....

brut
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2007 12:11
- Nahlásit

sarax
dneska nedorazím bolí mi tak záda, že se skoro nehnu, tak jsem doma a polehávám. Doufám, že nebudu muset na inijekce....sem se těšila na Vikču a teď mám útrum.

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání