| Autor |
Zpráva |
sarax
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 12:13
- Nahlásit
brut
ok...ach jo...hele co děláte příští víkend?????
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 12:15
- Nahlásit
sarax
no, Jindra k obřízce neměl daleko. Sem si s ním "hrála" jak s panenkou, aby tam nemusel. Za ty problémy to fakt nestojí.
V 7 měsících ve vodě pomalu a jemně, přesně tak jak píšeš, hýbat s kůžičkou a postupně nenásilně jí přetahovat. Ne samozřejmě rovnou ( to by jim ani nešlo.)
Jinak dudlík měly obě moje děti. Jitka do roka a půl......pak ho sama zahodila do popelnice, Honza do roka, tomu ho pro změnu sežrala Denyna
Jindra ze začátku neměl dudlík, ale prsty, pak dostal dudlík a měl ho do tří let
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 12:16
- Nahlásit
sarax
Nevím, že by se něco dělo, mimo toho, že Honza má oba dny zápasy. Martin bude dopolko v práci a pak by snad měl být klid. Vy by jste dorazili?
|
Lexa
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 12:18
- Nahlásit
My jsme neobjevili ani ten prst...proste misto dudlika mela mne .
A presto,ze jsem malou kojila asi do 3 let,a to i v noci,vubec mi to neprislo jako neco,co by mne obtezovalo .Naopak,hezke to bylo,az mi bylo lito ji odstavovat
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 12:24
- Nahlásit
Lexa
.proste misto dudlika mela mne to u nás tak fungám taky..ale tohle dělá sama když má spát
|
Lexa
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 12:28
- Nahlásit
sarax
no vidis,mas aspon nejake volno Sikulka to je,ani mamku zbytecne neobtezuje,poradi si sama
Ale vypada fakt starsi.A je hezkaaaaaaaaa!!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 12:31
- Nahlásit
sarax
Mňam,mňam.....paleček je lepší
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 12:32
- Nahlásit
Lexa
já myslím že na 6 týdnů vypadá...prostě malinký miminečko
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 12:35
- Nahlásit
Tak přestaly jste řešit porody a teď jedou pindíci, stále nic pro mě.
sarax
pěkná fotka,aspoň něco
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 12:38
- Nahlásit
AOZ
a co by sis představovala?
pindíka jsme skončily..toto je motivační téma a hotovo
brut
ale vyměnit to umí sama a fofrem..pozná se to podle veelmi hlasitého mlaskání
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 12:49
- Nahlásit
sarax
nevím, ale jako motivační mě osobně porod nepřijde no a pindíci chudácí chlapečci. Ale vše k tomu patří, to zase jo.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 12:50
- Nahlásit
AOZ
šak na porody kašleme..na chvilku...se motivuj jen tím co si vybereš
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 12:51
- Nahlásit
sarax
máš moooc krásnou holčičku
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 12:55
- Nahlásit
sarax
a vem si že nám dudlík u Michaly snědla koza nějak po roce...a byl tejden řevu...copak nám sní koza prst? by mě zavřeli
bracha ho dal certum...a ja prst prestala dudlat, kdyz me chtel deda prodat celnikum v buhlarsku..ja se jich desne bala
add.tvá švagrová...probereme to na Slavětíněale max.jí řekni at s kůžičkou zkusí hnout..ono se to málokomu přetáhne na poprvý...ideální je to ve vaně když se to odmočí a stačí fakt nenásilně a v klidu....má čas
ja ji nic radit nebudu..je to jeji vec...a ja nemam zkusenosti..jen jsem chtela slyset vic nazoru na vec
|
abby
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 13:02
- Nahlásit
sarax
Já teda nevím a nechci do toho moc kecat,je to jen,co sem slyšela.Ať se to cca od 1/2 roka zkouší.Asi tak,jak jsi psala ty.Ne celýho,ale po kousíčkách a hlavně,aby se to hýbalo.A jemně mnout.Ale fakt nevím.Jen jsem se o tom nedávno s kýmsi bavila.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 13:08
- Nahlásit
abby
hele otázka kdo to řekl a jak starý má info...tyhle věci se mění každou chvíli
|
abby
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 13:14
- Nahlásit
sarax
Tak to ti už neřeknu.Je to pár měsíců zpátky.Jenom jsme se bavili,že chci holčičku a když vidím ty malinkatý pindíky,tak z toho mám strach.A ona mi právě vysvětloval,jak se to dělá a že to není těžký ...... Ale jak měla starý informace,to nevím.A ani mě nenapadlo se po tom pídit.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 13:17
- Nahlásit
abby
s holčička se tohle fakt neřeší..s těma se pindíci řešej pzději
|
abby
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 13:20
- Nahlásit
sarax
Abych byla upřímná,když vidím nahatý miminko holčičky,tak se na to líp dívá než na chlapečka.Nevím proč Možná v tom bude velikostní srovnání
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 13:49
- Nahlásit
abby
Možná v tom bude velikostní srovnání
já byla s toho malinko rozpačitá
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 13:55
- Nahlásit
ahoj holky, tak jsem to tu překousala, musím říct, že jste se tu pěkně rozjely. Pročetla jsem ty pindíky a obřízky, tomuto tématu nemůžu nic říct a nevím nevím jestli už si radši nepřeju třetí holčičku. Mám z těch pinďourků trochu strach.
K tomu cumílku, je jasný, že se nedoporučuje, protože dítě pak nemá motivaci sát, ale holky je měly obě a pochybuji o tom, že když mi bude dítko celou noc plakat (jako ta prvorozená, to byl děs ), že mu dudlík nedám. Hlavně je lepší fakt dudlík než palec. Moje sestřenice nahrazovala dudlík palcem a pak měla pěknej předkus.
A k tomu kojení: doufám, že nebudu v 7mi měsících dítko kojit po dvou hodinách. Chce to večer nějakej příkrm,pokud se opravdu budí hlady, ale oni se ti hajzlíci malí budí většinou stejně jenom ze zvyku, ani moc nepijí, jen tak podudlají a jsou v klidu. Já si takhle naučila první holku na čaj a to bylo to samé. Ta už si v postýlce sama stoupla natáhla po tmě ruku, kde stála lahev s čajem, trochu si lokla a spala dál. Rozhodně se nebudila žízní.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 13:58
- Nahlásit
Martina
ale oni se ti hajzlíci malí budí většinou stejně jenom ze zvyku
to my říkali na dětským..prej je dobrý když dítě odnaučuješ na noční krmení spát v jiný místnosti a nechat ho s tatínkem třeba...prej cejtěj mlíko
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 14:04
- Nahlásit
sarax
nechat ho s tatínkem třeba...prej cejtěj mlíko
jj, to je pravda, sestřenka odstavila malou v roce a půl tak, že jí na noc stěhovala k babičce o patro níž. To je dost vyčůraný ne? Malá se jí budila 4x za noc a po týdnu u babičky si na prso ani nevzpomněla. Jak říkám jsou to malí vychcánci.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 14:09
- Nahlásit
Doufám,že tohle téma ještě pofrčí,až já budu mít mimčo.Tady se dozví člověk spoustu zajímavých věcí
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 14:10
- Nahlásit
abby
Tak si kdyžtak trošku přichvátni, to by nešlo?
|
abby
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 14:12
- Nahlásit
Martina
Vzhledem k momentální situaci to moc nejde.Nejdřív koncem roku se můžeme začít snažit.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 14:16
- Nahlásit
abby
jo jo jak píše Martina šup nato
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 14:17
- Nahlásit
abby
hele přichvátni aspon trochu
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 14:17
- Nahlásit
abby
Tak to je docela brzy, myslela jsem, že třeba až za 5 let, tady se chystáme rodit v létě, teda myslím v pořadí terri, já a pak petra, tak to bude určitě ještě dlouho aktuální téma a kdyby se na něj trošku zapomnělo, což si nemyslím, tak ho prostě zase oprášíš nooo.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 14:19
- Nahlásit
sarax
Tak to je ovšem super fotka. co jsi jí tak úžasného vyprávěla, nějakej kameňák, že se tak rozchechtala???
|