| Autor |
Zpráva |
Terri
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 20:10
- Nahlásit
Martina
Já bych doporučovala, až budete kupovat trojkolku, tak si půjčit nějaké zlobivé dítko
myslíš že mi ho někdo půjčí na prozkoušení těžiště, jo?
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 20:15
- Nahlásit
Terri
myslíš že mi ho někdo půjčí na prozkoušení těžiště, jo?
To jim samozřejmě nebudeš vykládat. Musíš říct: "Jé ty vypadáš unavená, hele já Ti toho Tvého hodného chlapečka odpoledne pohlídám, vezmu ho třeba na zmrzlinu a Ty si prosíííím odpočiň." No a je to ne? A jde se zkoušet těžiště.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 20:21
- Nahlásit
Martina
to je síla Už nikomu pak nedám pohlídat svoje...
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 20:24
- Nahlásit
Terri
Už nikomu pak nedám pohlídat svoje
Ááááále dáš a jak ráda.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 20:27
- Nahlásit
Martina
říkáš co oči nevidí...
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 20:36 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit
Terri
jj, tak nějak
holky co jste ještě nepočaly, mám tady pro Vás něco hóóóódně motivačního.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 21:09
- Nahlásit
Martina
mě to spíš vyděsilo
my máme tohle:
váha kolem cca 16 kg..dá se to...je trojkombinace...teda taška,hlubokej a sporták...a stejně mám na příští jaro v plánu golfky....fakt pěkný od Chicca za 3500,-...to jde
add.kočáry...požadavky co psala Martina na nosnost koše apod schvaluju,ještě sem chtěla reflexní pruhy,aby nás viděli řidiči
a ještě jedna tedka po koupání
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 21:16
- Nahlásit
sarax
moc pěknej kočárek, no vidíš, ty reflexní pruhy, o tom jsem nepřemýšlela.
Viktorka opět fotogenická kočka, to bude něco pro pigie, ta je z těch jejích vlásků unešená.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 21:21
- Nahlásit
Martina
to bude něco pro pigie, ta je z těch jejích vlásků unešená.
proto jí je fotíme
kočár v pohodě..cena mírná...je Polskej...ne teda ten vadnej..kamarádka si ho taky kupovala na netu a je spokojená....kupovala ho tady..ceny super a kurýr asi 200
http://www.svetkocarku.cz/kategorie/kocarky/?vyr=& trid=vyr_cena
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 21:32
- Nahlásit
sarax
To víš, v dnešní době je z čeho vybírat a když člověk není náročnej, tak za těch šest, sedm tisíc trojkombinaci pořídí. I když lidé jsou různí, nedávno jsem čelta inzerát, že prodává kočár po jednom dítěti PC 32 tisíc, nyní 25. Tak jsem to četla holkám a ta naše puberta říká, tý vago, za 32, to je dobrý, děda prodal auto za 6 tisíc.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 21:34
- Nahlásit
Martina
32 tisíc, nyní 25
no jo, když mají auto za meloun, barák za pět, tak nemůžou mít kočárek za 4 tisíce
|
Lexa
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 21:40
- Nahlásit
Ale to jeste jde,ja jednou videla kocarek - kombinace ratanu a porcelanu,stal v bazaru pres 30 tisic.
Fakt nevim,to bych si k takovemu kocarku musela poridit vlastni park.Nejak si neumim predstavit,jak s tou porcelanovou nadherou drcam po Vysehrade,rvu do nej tasky z Delvity a potom jeste lezu treba do tramvaje
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 21:48
- Nahlásit
Tak holky, opak moje tchýně. Na co prej budu na třetí kupovat novej kočár, že prej je na půdě po švagrový. Kupovanej před sedmi rokama, zelenej s bílejma kočičkama a krajkou kolem boudy, třikrát svařovaná konstrukce jinou barvou, vybledlej a nevím co ještě. Tak jsem jí vysvětlila, že nemusím kupovat novej, kolikrát jsou na bazarech fakt dobrý kousky po jednom dítěti a ani by to člověk nepoznal, ale, že si rozhodně vyberu jakej budu chtít a ne jakej je zrovna volnej na půdě. No co vám budu povídat na...la mě.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 12 Bře 2007 21:55
- Nahlásit
Martina
mno to já si teda zatím koupila na každý dítě novej
na hadrech sem ušetřila,haldy poděděnejch a něco novejch takže si prostě udělám radost..jen na 4 pokud bude si tohle schovám....a když nebude tak mladý je 14...se mi to hodí na hlídání
Terri
no jo, když mají auto za meloun, barák za pět, tak nemůžou mít kočárek za 4 tisíce
to je jasnýto by byli úplně v řiti a polečensky znemožněný
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2007 12:23
- Nahlásit
Ahoj holky tak jsem včera našla pěkný kočárek je od firmy ROAN
a jmenuje se Marita. Tak ten se mi fakt líbí a ještě je pěknej Kortina od té samé firmy
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2007 12:56
- Nahlásit
Petra
Moc pěkný kočárky, design trošku jako inglesina, ale ty jsou dražší. Ten je pěknej pokud budeš chtít klasickej hlubokej, tak proč ne. Mě se teď líbí spíš ty nižší sportovnější kočárky.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2007 13:21
- Nahlásit
Martina
Čauky, právě ta inglesina je moc drahá, a já bych chtěla až to trošku vyroste trojkolky, mám jí slíbenou od kamarádky
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2007 13:28
- Nahlásit
Trojkolky, tak jsem si problížela internet zatím je to hudba budoucnosti, ale našla jsem jenom trojkolky dopředu, že na to dítě není vidět, takové jsou teď všechny??
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2007 13:34
- Nahlásit
AOZ
jo to máš pravdu, proto bych chtěla na miminko úplně klasický vajíčko abych na něj pěkně viděla
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2007 13:36
- Nahlásit
sarax
To mi robis naschval ze??? Boze, ja ti to dieta pojdem ukradnut. Ona je ako slniecko s tymi vlaskami Taaaaaaaaaku velku pusu jej posielam Zenske nestvite ma, aj ja chcem. Zacina ma unavovat praca, uz by som radsej sla na matersku
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2007 13:46
- Nahlásit
pigie
tak neváhej a šup
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2007 13:54
- Nahlásit
Petra
sa ti povie. Ale naplanovane to uz je. Len ako sa poznam, ak nieco planujem, tak najust to nevyjde
|
abby
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2007 13:59
- Nahlásit
pigie
Tak nás seznam se svým plánem
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2007 14:10
- Nahlásit
abby
No, kedze sme sa pred rokom nastahovali. Takze najskor treba pripravit byt. Je takmer hotovy, uz len kuchynu. V lete sa tam vymeni okno a v septembri - oktobri da nova kuchynska linka. A nasledne prestanem brat tie gulicky, ktorych tam je 21 Stano este chce, aby som vydrzala rok a nasetrili aj na auto, ale to fakt neviem, ci vydrzim Mu vravim, ze ten rok sa budeme snazit a zda sa, ze som ho na to namotala Musim byt prefikana
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2007 14:12
- Nahlásit
AOZ
našla jsem jenom trojkolky dopředu, že na to dítě není vidět, takové jsou teď všechny??
zatím jsem viděla jenom takové, Ty chceš sice vidět na dítě, ale to dítě se chce dívat dopředu a mít přehled. Moje mamina, když hlídá bráchovi kluka (mají taky trojkolku), tak pořád říká: "To je blbej kočár, já na něj nevidím". Nemůže pochopit, že kluk je spokojenej, když má všechno naservírované před sebou.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2007 14:20
- Nahlásit
Martina
jasně u těch starších dětiček jo ale mimíska chci mít pěkně naočích
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2007 14:22
- Nahlásit
pigie
Vydrž, pak už bych mohla i já
Martina
tomu rozumím,že dítě je šťastnější, jenže já tu 3kolku chci do lesa na procházku se psem, tedy bude třeba více sledovat psa než se naklánět dopředu jestli je mimčo v pořádku.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2007 14:27
- Nahlásit
pigie
To jsou obraty.není to tak dávno,co jsi tu řešila ..... Ale přeju ti to A svatbu nechystáte?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2007 14:28
- Nahlásit
pigie
mno obávám se že do kuchyně nevydržíš
nejhorší j že se namotivuju sama a myslím že když dáme několik paland a zaplníme je...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 13 Bře 2007 14:29
- Nahlásit
AOZ
teda já mám do lesa vyzkoušenou tu klokanku
pak hodím foto fakt celekm pohoda...vlezu fšude
|