| Autor |
Zpráva |
pigie
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 15:48
- Nahlásit
No a pre mna su toto najmotivujucejsie fotky. Uz sa tesim na jednu taku s bubom. Dufam, ze sa toho dozije
|
abby
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 16:45
- Nahlásit
pigie
sarax
Tak jsem hledala tu fotku na netu a nenašla to.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 16:57
- Nahlásit
abby
este mas cas, hladaj Mna to fakt zaujima
|
abby
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 17:00
- Nahlásit
pigie
Když já ani nevím,do jaké kategorie to spadá.Třeba bude vědět Brut.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 18:32 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit
ahoj holky,
tak nejdřív k těm centimetrům mimi. Já mám fotku z ultrazvuku 11.týden a mimčo měřilo 3.87 cm a to od hlavičky k zadečku, bez nožiček. Mám taky různé knihy a časopisy, ale v každém se ty centimetry trošku liší. Třeba na stránkách rodiny je to takhle:
http://www.rodina.cz/clanek58.htm
A ještě jsem se chtěla zeptat, jestli jste některá neviděla tenhle kočárek někde na ulici nebo v prodejně. Docela se mi líbí i ta cena, ale ještě jsem ho nikde neviděla. Jak je něco levnějšího, tak už v tom hledám zakopanou sabáku. Tady ho mají sice dost drahej, ale viděla jsem ho někde na netu i pod šest tisíc. Kdyžtak kouknu přímo v tom Bejbycentru v Budějkách. Každé vaše info o tomhle mém objevu vítám.
http://www.bejbycentrum.cz/?item=47
jo a líbí se mi barva č. 2 a 8, to bych brala.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 18:58
- Nahlásit
abby
Já to nikde nehledala, tak nevím....ale ta holka má maličké mimčo, tak to asi bude nějaká novinka.....holka vypadá, že kupuje ve vyšších cenových relacích
Taky nevím kam tenhle typ zařadit....mně připomíná trochu sedačku do auta na kolečkách, ale ne tu běžně dostupnou
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 19:39
- Nahlásit
Tak ženský, našla jsem pro Vás super káru.
což já bych s ním po našem městečku jezdit mohla, ale do lesa se psem nebo do tramvaje by to asi nebylo.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 19:49
- Nahlásit
Martina
Ten je super.....taky jsem v takovém jezdila jako malá
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 20:50
- Nahlásit
pigie
tady máš jednu fotečku. Myslím, že je dost motivační. Takhle nějak to asi bude vypadat u vás, jenom ten pejsa bude trochu chlupatější co?
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 21:15
- Nahlásit
Martina
No neviem. Snad taky majetnicky nebude
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 07:37
- Nahlásit
Ahoj Holky,
Martina tak ten proutěnej kočárek je krásnej ale jak píšeš ty na to cestování asi nic moc. Měse zase moc líbí od Roan Marita ale nejde mi sem vložt (jsem talent) a ten co máš vybraný ty je tak moc pěkný no ještě nevím kterej koupíme ale času je dost. Jinak psaní o mimi je moc hezký na www.9mesicu.cz
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 07:57
- Nahlásit
Petra
jj, ten je pěknej, ale je to dost vata.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 08:07
- Nahlásit
Martina
jo to je vono, ale koukala jsem na bazary a jde koupit do 6 000,- a když ho budu vidět že není moc zničený tak nám ojetý stačí
|
baška
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 08:19
- Nahlásit
Dievčence,
kupujete kočík pre hafana? Suseda má jeden - predá lacno.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 08:31
- Nahlásit
baška
jo holka tady se ta diskuze trošku zvrkla na miminka
ale sem tam pes se tu objeví
|
geru
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 09:34
- Nahlásit
abby
Ten kočárek je stokke xplory aje na mimiObchodcz neumím to sem dát a je fakt divnej.Jestli máte někdo čas tak to sem hodte v bazaru za 16000 takže nic levného to není.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 09:55
- Nahlásit
tak to je fakt divne
|
abby
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 09:56 - Změnil/a: abby
- Nahlásit
geru
to je ono.
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 10:01
- Nahlásit
vypadá to jako kosmický kočárek
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 10:38
- Nahlásit
pigie
tak to je opravdu divný to bych nechtěla a kor za tu cenu
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 10:40
- Nahlásit
Mne unika pointa toho. To je fakt proste vec, pre zbohatlikov, aby boli in.... Ved dieta z toho musi velmi rychlo vyrast a lahko vypadnut...
|
abby
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 10:45
- Nahlásit
pigie
Mě to přišlo nepohodlný a jak píšeš ty, i dost nebezpečný. Ale viděla jsem to i u jedněch lidí,takže si to opravdu někdo koupí
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 10:45
- Nahlásit
pigie
no já to nechtěla napsat tak sprostě ale ten kočár je na h.... a ještě ty prachy
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 10:59
- Nahlásit
sarax
a kde mam dalsiu motivacnu fotku? Uz tu dlho ziadna nebola mojho slniecka
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 12:29
- Nahlásit
Tak to je přesně on......jen jde nějak oddělat korbička a dát do auta jako sedačka ( i když si to nedovedu představit a to ho občas vídám). Nechtěla bych ho ani zadarmo....
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 12:34
- Nahlásit
Ještě k tomu kočárku, přečtěte si tohle:
Podrobný popis produktu
Perfektní kočárek, se kterým můžete jít do města na setkání s přáteli u kávy.
Diagonální konstrukce rámu umožní postavit kočárek blízko ke stolu, takže nikomu nepřekáží. A navíc nepotřebujeme pro dítě vysokou židli. Sedadlo je výškově nastavitelné, takže dítě může sedět tak, aby dosáhlo na stůl.
Velká zadní kolečka usnadňují Vaší jízdu s kočárkem.
Kočárek je celkově odpružený proti nárazům. Navíc je jízda měkčí a pohodlnější díky měkkým kolečkům.
Pro lepší manipulaci je možné kočárek naklopit a zadní kolečka složit.
Stokke Xplory™ můžete používat kdekoli: v úzkých uličkách, v metru i pro jízdu po schodech.
Dva způsoby sezení:
dokud je dítě malé, může být otočené směrem k Vám. Volit můžete mezi třemi polohami: vleže, odpočívací a aktivní sezení. Při poloze vleže je možné upravit sklon o 10° použitím polstrované vsadky.
až je Vaše dítě větsí je možné upravit sedák tak, aby se dítě dívalo dopředu. (Doporučujeme tuto úpravu provést, když je kočárek prázdný.) Ve větší výšce a při pohledu dopředu má dítě celkový přehled o okolním dění. V tomto případě můžete volit mezi dvěma polohami sezení – odpočinkové a aktivní sezení.
Výška kočárku je nastavitelná. Pro větší děti je pohodlnější nižší poloha sedadla, aby mohly samy do kočárku vylézt a z kočárku sestoupit.
No nevím, ale jako stolička ke stolu se mi to zdá za dvacet táců docela dost drahý.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 12:40
- Nahlásit
Martina
prima, stolička s kolečkama a ta cena k tomu....neber to
Jen by mně zajímalo, co tomu říkají dětská zádička a klouby
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 12:48
- Nahlásit
sarax
zítra nedorazím.....Sněhule si vykousala stehy, tak s ní ráno jedu na veterinu ........já fakt malou uvidím, až bude mít zuby, když se mi to takhle s*re.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 12:50
- Nahlásit
Martina
Nevím no,mě to nic neříká.A je strašně ošklivej Dneska je tolik pěkných,skladných,... kočárků,tak proč jít do takové obludy a ještě za takovou cenu.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2007 13:45
- Nahlásit
brut
Ahoj to je mi líto se Sněhulkou, ale uvidíš že to bude dobré
|