| Autor |
Zpráva |
sarax
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 12:02
- Nahlásit
Lexa
,pac holcicku mame fakt nadhernou
my taky a netrénovali sme tak dlouho,teda přítel
počítá se i můj tréning?
a jak máš velkou holčičku??nejsem v obraze...
|
Lexa
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 12:04
- Nahlásit
sarax
počítá se i můj tréning?
ne,jen zkusenosti
6,5 let,chodi do 1.tridy
|
Lexa
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 12:05
- Nahlásit
jezisi,a ja tady sedim,kdyz ji mam dneska vyzvedavat ze skoly...Ahoj vecer!
|
abby
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 12:06
- Nahlásit
sarax
Vidíš a ty jsi mi nevěřila,že existuje kočár pro mimozemšťany
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 12:07
- Nahlásit
Lexa
mno však...sem myslela že mám všeho malinko víc jak tatínek
to bude asi věkem
6,5 let,chodi do 1.tridy
chudinka...už jí to začlo...já ty děti tak lituju jak jdou do školy...zvlášt holky...škola...pak první mentruace,lásky a nelásky a najednou má děti a vaří starýmu večeři
hele vy máte Podolí nějak blízko???
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 12:09
- Nahlásit
abby
že existuje kočár pro mimozemšťany
njn...i E.T. byl asi mimino....
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 12:28
- Nahlásit
sarax
jdou do školy...zvlášt holky...škola...pak první mentruace,lásky a nelásky a najednou má děti a vaří starýmu večeři
tou vizí mi vstávaj vlasy, ale co taneční nebo to už nefrčí?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 12:42
- Nahlásit
Lola1
, ale co taneční nebo to už nefrčí?
mno na ty sem zapoměla neb sem chodila za taneční většinou ..ale pokud budou chtít tak je pošlu
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 15:17
- Nahlásit
Lola1
Jsem konečně doma a naprosto hotová. Ta bílá potvora si fakt stehy vyrvala, takže je vet jen dovytáh, vydezinfikoval, dal nám kapičky ATB a dezinfekci na potírání....a taky límec!!!
Pokud bude vše v poho, tak na KO ve středu nebo ve čtvrtek jinak hned.
sarax
v pondělí musím nutně do Prahy na poledne, tak bych se mohla zastavit, pokud nic nemáte naplánováno ( jinak se ještě můžu pokusit předání klíčů odložit na úterý)....a doufám, že tentokrát si už nikdo nic neudělá a já si konečně pochovám Vikču
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 15:20
- Nahlásit
brut
KO ve středu nebo ve čtvrtek
aspoň že tak to dopadlo.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 15:37
- Nahlásit
brut
mno v pondělí máme prej tetu Brut
ale zas už se směje,tak se pobavíš....
btw:my si taky užíváme..byli jsme s naší sbírkou chorob na veterině...myslím Ronečka...má:dyspalzku,artrozu,parezu a vyhozenej kyčel malinko...to je noha a okolí,pak má asi alergii nebo plíseň,ale přeléčujeme plísen kvůli Vikče...a nakonec,oči a srdce nepočítám,má nějakou kapsu na střevě...a divertikly..tak nevím jestli operovat nebo co..prej ho to může bolet..ale nemusí a já si tu furt lámu hlavu...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 15:46
- Nahlásit
Lola1
Taky jsem si oddechla......bohatě mi stačí Brut a děti na marodění, ještě zbytek baráku a jdu se pověsit
sarax
Já se na malou tak těším..... už jsem dlouho nechovala mimi
My po neděli pojedeme i s Brutem na ko, nechce se mu lepšit ta vyrážka, tak na další stěry ( z těch minulých nic nevyšlo.....tak snad teď jo).
Ono to s "důchodcema" jednoduchý fakt není, ještěže je Denča v klidu a pohodě.
Tak ti nevím, jak bych se zachovala já na vašem místě, přece jen toho má Ronýsek až dost
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 17:09
- Nahlásit
brut
Tak ti nevím, jak bych se zachovala já na vašem místě, přece jen toho má Ronýsek až dost
mno to víme a řešíme to...ale jaxi nemáme východisko
|
Lexa
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 19:08
- Nahlásit
sarax
hele vy máte Podolí nějak blízko???
jo,na strihani nam to pesky trvalo asi 15 min.
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 19:15
- Nahlásit
brut
Já se na malou tak těším
Tak ji hezky pochovej, pozdravuj a vyfoť.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 21:28
- Nahlásit
Lexa
a Stazina žere fenky???My tam máme 15 minut tramvají cca
Lola1
si počkám jestli vyřídí pozdrav
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 21 Bře 2007 22:07
- Nahlásit
sarax
počkám jestli vyřídí pozdrav
Taky si to v květnu ověřím.
|
Lexa
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 08:58
- Nahlásit
sarax
Stazinka nezere nikoho,za 9 let jsme neresili jedinou rvacku.Jen nema rada spolecnost jinych psu,nehraje si a steka,jako ze "pojd uz,co tady s tema coklama" Takze kdyz chci do spolecnosti (myslim jinych pejskaru ),tak beru jen asocialka,ten psy miluje,blbne s kazdym,takze pokud Trinca nezere male otravne vorechy ,tak se muzeme sejit,jen nevim,kde v Podoli se da vencit hafany na volno,chodime na Kavky,tam je velka louka extra pro psy.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 09:45
- Nahlásit
ahoj holky, těhule i netěhule. Dneska odpoledne jedeme na tu genetiku. Už od včerejška jsem nějaká nervní. Těším se až uvidím mimi, ale bojím se, aby bylo všechno v pořádku. Už mi lásky není dvacet let, ani dvacet pět, ani třicet let..... takže mám docela bobky. Držte mi prosím palečky.
|
Lexa
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 09:49
- Nahlásit
Martina
Drzime,neboj,aspon budes mit jistotu,ze je to ok.Se mnou na pokoji v porodnici byla pani,ktere bylo 46 - a mela nadherneho a naprosto zdraveho kluka ,takze klidek
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 09:53
- Nahlásit
Lexa
díky díky. Při předchozích těhotenstvích jsem si vůbec nepřipouštěla, že by mohlo být něco v nepořádku, ale teď to tak víc prožívám a mám větší strach a tak. Ale jak píšeš, říkám si, jsou i starší matky, dneska hodně ženských v pětatřiceti teprve s dětma začínají, tak se zase trochu uklidním. ...........Už aby byl večer a byli jsme doma.
|
Lexa
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 09:58
- Nahlásit
Martina
dneska hodně ženských v pětatřiceti teprve s dětma začínají,
ja nejak posledni dobou mam pocit,ze vsechny A ja jsem vlastne takova rarita
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 10:05
- Nahlásit
Martina
Ahoj těhulko, neboj to dopadne dobře, mě taky není třicet a nějak si to nepřipouštím že by mělo být něco špatně, uvidíš že to dopadne dobře, v kolik jdeš ať ti držím palce
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 10:05
- Nahlásit
Lexa
Když jsme tak nějak oznámili, že budeme mít třetí, tak všichni jako kolik mi je let? Tak říkám 34, já nejsem stará, jenom mám velký děti, začali jsme brzy noooo. Kvůli tomu, že mám vedle sebe puberťačku, mi nemusí být padesát ne? Fakt ty lidi nechápu.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 10:07
- Nahlásit
Petra
v kolik jdeš ať ti držím palce
Máme tam být ve dvě hodiny, pojedeme radši trochu s rezervou, máme to od nás asi dvě hodinky.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 10:25
- Nahlásit
Martina
čoeče 34 je supr věk né, aspoň ti puberťačka pomůže, holky dneska tady v práci máme nějaký kolabs s PC tak nevím jak tu budu či nebudu. Kam chodíš na kontrolu že to máš tak daleko?
|
Lexa
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 10:26
- Nahlásit
Martina
mela jsem mladou kolegyni - tak asi 23-24,a ona porad rikala,jak skvele vypadam,az mi to bylo trapne.Jednou,kdyz zase rekla neco jako "ale ty na svuj vek vypadas neuveritelne",ji povidam - co blbnes,vzdyt jsem jen o par let starsi nez ty,zrovna jsme slavili moje narozky,bylo mi 28.A ona se chudak uplne zarazila a po chvili z ni vypadlo:ja myslela,ze je ti 38,prece nemuzes mit v 28 dite,a jeste tak velke
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 10:32
- Nahlásit
Petra
Kam chodíš na kontrolu že to máš tak daleko?
Na pravidelné prohlídky chodím tady u nás v městečku, ale na tu genetiku od tud posílají do Č. Budějovic. Jednou dvakrát za devět měsíců se to dá vydržet a hlavně se tam chci kouknout do toho bejbycentra http://www.bejbycentrum.cz/ hodně to tam chválí, tak se chci přesvědčit, prej tam mají i jetý věci, hlavně omrknout nějaký ten kočárek nebo sedačku do auta.
Lexa
Tak to je přesně ono, aspoň vím, že takové smýšlení nemají lidi jen u nás.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 10:42
- Nahlásit
Martina
tak ve dvě ti držím palce.
teda holky teď jsem četla že policietoho chlapečka který se včera stratil (4letý) našli dneska ráno nedaleko domu opět mrtvého, Teda řeknu vám že už pochybuji o tom na co tu policii máme, už dlouho se jim nepovedlo stracené dítě najít živé.
Promiňte mimo téma ale naštvalo meto i když to byl cikán
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 10:44
- Nahlásit
Petra
jj, kloučka je mi líto, ale viděla jsi tu rodinu. Tam se muselo něco stát, pochybuji o tom, že se o děti starali normálně, když jim v noci krysy okusovaly prsty. To je fakt jak z nějakého amerického filmu.
|