| Autor |
Zpráva |
Lola1
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 13:50
- Nahlásit
sarax
Dočetla jsem se, že máš narozeniny, přeji tedy vše nej, hlavně hodně radostí s rodinou. Přání posílám předběžné i velikonoční.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 14:41
- Nahlásit
Lola1
moc ti děkuju...jako máš krásně motivační fotky...že já na tu krev nepůjdu...jako kvůlivá HA myslím..abysme teda jako dohlnali alexandrovce...to mám teda co dělat
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 21:12
- Nahlásit
pátýho měsíce jsem neudržela skoro nic v žaludku a teď od pátýho třeba neudržím nic v hlavě.
tak to znám ...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2007 23:51
- Nahlásit
Terri
hele a porodem se to až tolik nespravilo
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2007 06:05
- Nahlásit
saraxTerri
A co si myslite, ze deti sa budu rodit sproste? Si zoberu od nas, co potrebuju na zaciatok, preto toho uz v hlave vela nezostane
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2007 06:45
- Nahlásit
sarax
Aha a já se furt divím, kde to je - no když mi ubylo 3x, potěš pánbůh.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2007 08:09
- Nahlásit
Lola1
no když mi ubylo 3x, potěš pánbůh.
dostala jsem se na stejný číslo ...a nestraš..já žiju v tom že se to vždy časem urovnalo
pigie
ze deti sa budu rodit sproste?
to jako hloupý a asi ne sprostý?? je jasný že si vezmou co chtěj...a nám to neva
ale zjištuju že mi miminko chybělo...vedeme dlouhý debaty..a ona se božsky směje
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2007 08:39 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit
sarax
nooo, hlupy = sprosty (u nas na SK), nie ako sprosty = vulgarny (u vas v CZ) Male jazykove nedorozumenie Budem ta musiet na zraze precvicit slovencinu A aj malu trenovat. Nie, ze mi o par rokov nebude rozumiet
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2007 09:28
- Nahlásit
pigie
jasně..lekce beru ale je fakt že slovenštině celkem rozumím..můj extchán je z Trenčína
a jedna spací
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2007 09:38
- Nahlásit
sarax
je opět kouzelná. Jak jste dopadly v poradně? Kolik malá váží a co na to doktorka?
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2007 09:44
- Nahlásit
sarax
můj extchán je z Trenčína
Ja tiez A priznaj sa, ze ty jej tie vlasky takto ceses!!!
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2007 09:45
- Nahlásit
pigie
no jasně že kohouta jí někdy malinko načešu..ale ono to drží skoro samo
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2007 09:46
- Nahlásit
sarax
Ona je moje slniecko, nie kohutik
|
abby
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2007 10:46
- Nahlásit
sarax
Krásná fotečka Jak pěkně spinká,ti plyšáci,.......
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 10:05
- Nahlásit
Ahoj holky, nevíte kde bych našla velikost mimi ve 13týdnu? moje kolegině je ve stejném týdnu jako já a mě doktor řekl že mimi má 12cm, a jí jiný doktor řekl že její mimi má 6.5cm. Což je docela velký rozdíl tak bych chtěla vědět jak je to psané nebo jestli víte jak by to mělo být velké
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 10:10 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit
Petra
Tu to mas vsetko 13 sty tyzden by malo byt 12 cm, 65g. Cervicek
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 10:19
- Nahlásit
pigie
moc děkuji neumím teda anglicky ale asi jsem to z toho poznala. Takže moje mimi odpovídá těm rozměrům viď
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 10:22
- Nahlásit
Petra
jj, presne tak Ak niecomu nerozumies, tak to sem pastni, prelozime Ale na grafe su dole tyzdne, vpravo velkost v cm a nalavo vaha v gramoch Dole je tabulka, kde v prvych troch stlpcoch je to rozpisane pre lepsie odcitanie
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 10:24
- Nahlásit
pigie
docela jsem se lekla když ta kolegině mi řekla že ona to má 6.5cm. A já 12cm měla jsem strach jestli to nemám obra
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 12:13
- Nahlásit
Petra
pigie
mám teda knihu...."Velká kniha o matce a dítěti" a vlaszní sona...v knize je velikost ve 12 týdnu 6,5 cm a v 16 týdnu je to 16 cm...myslím že tvoje mimčo je ve 13 týdnu malinko větší,ale počkej si na další UZ..ono se to všechno srovná
|
abby
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 12:37
- Nahlásit
sarax
tak jsem včera zase viděla ten divnej kočárek a říkám si,že ti ho popíšu,třeba ho znáš. Má to 4 kola a dítě tam jako pololeží.Ale hlavně se to divně drží.Má to madlo jako od vozíku a dítě musí mít roztažený nohy,protože to držedlo je mezi nohama.Viděla jsi to někdy?Přišlo mi to hrozně divný a nepohodlný.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 13:28
- Nahlásit
sarax
posle toho co mi poslala pigie tak to tak vychází, dělal mi UZ vnitřkem tak to by melo být podrobnější, a tý kolegini jen přez bříško. A nám měřil i nožičky a jí jen hlavičku a tělíčko, tak třeba ten rozdíl
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 14:25
- Nahlásit
Petra
Buď v klidu ...maximálně budeš mít doma obříka
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 14:27
- Nahlásit
abby
to tady taky jezdí....dítko zkroucený a v nepohodlný pozici. Prý je to jen na krátkou vzdálenost, ale nevím, nevím, vidím tu holku s tím jezdit furt
|
abby
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 14:29
- Nahlásit
brut
Mě to teda příjde úplně zbytečný.Taky mi to přišlo dost nepohodlný a nechápu smysl.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 14:57
- Nahlásit
abby
já vůbec netuším co je to za kočáš...někde na netu si ho neviděla??
Petra
hele ses ptala všech..ten odkaz od Pigie je jedna věc,já zas našla v časopise a knize to co jsem psala-a já měla 3.7. mimčo 9,7 cma to jsem byla ccca 13 týden nebo tak
každej to má jinak..
brut
a ty se stavíš jak??Vikča půjde brzo do školy
+
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 15:03
- Nahlásit
sarax
Stále ještě chodím na ty blbý inijekce , takže jsem pak jak zbitá....jestli se nic nesemele, tak bych dorazila ve středu, ale na 100% dám vědět zítra večer....však jsem už doma říkala, že než se k vám dostanu, tak bude mít Vikča zoubky
|
abby
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 15:04
- Nahlásit
sarax
Viděla jsem ho na tom výstavišti a o víkendu u jedné paní.Byl fakt strašně divnej.Zkusí to najít.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 15:21
- Nahlásit
sarax
jasně jsem ráda když mi něco napíšete byla jsem ráno docela vykulená že to mám tak velký, ale já mám už břicho velký a ona nic.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2007 15:38
- Nahlásit
abby
nemas fotku toho cuda??? Ja si to ani predstavit nedokazem. Nic take som urcite este nevidela...
|