| Autor |
Zpráva |
Petra
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 10:50
- Nahlásit
Martina
jo bylo to strašný, ale že ho našli až ráno a nedaleko domova, víš fakt se mi zdá že je to nějak často
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 11:08
- Nahlásit
Martina
že budeme mít třetí, tak všichni jako kolik mi je let? Tak říkám 34, já nejsem stará, jenom mám velký děti, začali jsme brzy noooo. Kvůli tomu, že mám vedle sebe puberťačku, mi nemusí být padesát ne? Fakt ty lidi nechápu.
mno hele s mimčem se mládne..momentálně Michalu nikam neberu
genetika bude v poho,ale chápu tvůj strach...já byla na screeningu..tjUZ a 2 odběry a obě krve dopadly fakt špatně..už jsem to tu psala...takže na plodovku...a dobrý
a jak říkáš dneska se 35 začíná s děckama...takže můžeme vesele pokračovat
Petra
policietoho chlapečka který se včera stratil (4letý) našli dneska ráno nedaleko domu opět mrtvého, Teda řeknu vám že už pochybuji o tom na co tu policii máme, už dlouho se jim nepovedlo stracené dítě najít živé.
hele cajtů se nezastávám,ale tohle není k tomu bejt naštvaná na ně...bůhví co se klukovi stalo..a v noci se opravdu hledá hůř než ve dne...
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 13:36
- Nahlásit
sarax
já vím ale když vemeš že je to teď opravdu každé stracené dítě a hledají a pak ho najdou mrtvé, Vítka nechali umrznout nedaleko domu, přestali hledat, kluka co ho maminka vystrčila z vlaku našli taky až za dlouho a u kolejí no nevím nevím co si mám o nich myslet, Vím že je bejt naštvaná e kničemu ale v tu chvíli co jsem četla tu správu sem se vytočila
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 13:50
- Nahlásit
Martina
kolik mi je let? Tak říkám 34
To mám radost, že nejsem sama, taky jsem měla třetí v 34 a jedna paní na ulici se ptala, komu to vozím, což mě naštvalo.
Ale na dětském jsem potkala kolegyni z práce s miminkem a ona prý, že mám už takového velkého syna. Synovi bylo 12 a mně 46. Mojí dceři ovšem v té době už 25, ale tu ona neznala.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 13:55
- Nahlásit
Ono fakt na věku nezáleží...někdo nebude na mimi zralý ani v padesáti natož v třiceti.
Petra
Když ono je to s těma dětma trochu složitější...... co vím já, tak když se ztratí dítě, tak je pořádný poplach a jdou do toho všichni ( a stahujou i lidi z dovolených, když je jich málo).
Ono to občas vypadá z pohledu nezasvěcených, jako že se nic neděje, ale opak je pravdou. Jen ještě musí k tomu všemu být dobrá vůle rodičů, příbuzných a přátel, aby prvotní info byly pravdivé
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 14:05
- Nahlásit
Lola1
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 14:25
- Nahlásit
brut
Ahoj já vím to byla reakce(moje) na ten článek a nějak jsem se nechala unést
To víš to těhotenství není žádná pr...
Co sněhurka?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 15:02
- Nahlásit
Petra
Vždyť já vím, že těhulky jsou víc citlivé a dotkne se jich kdeco.... , nic se neděje
Sněhulka je pěkná komediantka.....od včerejška má límec a chodí tak, že šoupe hlavu po zemi, zadeček má vystrčený nahoru a couvá. Válím se tu smíchy při pohledu na její výraz a způsob přemisťování
Naštěstí bříško vypadá o dost líp, tak doufám, že už bude v pořádku.
Pro změnu včera přišel synek z tréninku z naraženou sanicí....skoro nemluví, baští jen řídkou stravu a leduje oteklou polovinu obličeje.
To prý mám, abych nevyšla ze cviku
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 15:07
- Nahlásit
brut
teda žasnu kde vy to všechno berete, a co Brut, tedy neví nevím jestli se na něj mám ptát
Se sněhulkou je to faj chudák ještě bude spátečník
|
brut
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 15:13
- Nahlásit
Petra
Brut beze změny....hrudník rozškrábaný, dietní granule, pravidelné koupání v šamponu. Zatím bez výsledku....
Ale co se týká blbostí, tak už je zase naprosto fit.....
Sněhule bude mít límec do pondělka, tak jsem zvědavá, co se z ní stane .... možná rak
No, on synek chodí každou chvíli s něčím, takže jsem si už zvykla ...... říkám si, že by klidně mohlo být i hůř
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 18:29
- Nahlásit
Petra
kluka co ho maminka vystrčila z vlaku našli taky až za dlouho a u kolejí no nevím nevím co si mám o nich myslet
hele sorry..ale v tomhle případě teda nevím co si myslet spíš o matce..teda vím
Lola1
Synovi bylo 12 a mně 46. Mojí dceři ovšem v té době už 25, ale tu ona neznala.
hele nejlepší věk já fakt vážně uvažuju o dalším..na obranách byla paní a ta jich měla 6
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 19:45
- Nahlásit
sarax
ta jich měla 6
isdpch by se vtipně zeptal, jestli psů.
To jsi tedy v polovině - nejhorší máš za sebou, tj. začátky. Člověk neví, do čeho jde. Taky máš už nějaké chůvy a hned je líp.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 20:02
- Nahlásit
Petra
teda holky teď jsem četla že policietoho chlapečka který se včera stratil (4letý) našli dneska ráno nedaleko domu opět mrtvého, Teda řeknu vám že už pochybuji o tom na co tu policii máme, už dlouho se jim nepovedlo stracené dítě najít živé.
a co říkali ve zprávách tak kluk byl zabitej takže asi za to policajti nemohli.....
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 21:33 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit
Ahoj holky, tak to máme za sebou.
Mimi měří 22 cm a váží cca 350 g, všechno je v pořádku, viděli jsme krásně srdíčko a všechno. Doktor se nás zeptal, jestli chceme vědět co to je, jestli to má zkoumat. Tak jsme říkali, že jo, ale snažil se jak mohl, ale mimi mělo skrčený nožičky, takže toho moc neviděl, ale říkal, že tyhle dvě čárky jsou pysky, takže to vypadá na holčičku, ale stoprocentně to prej říct nemůže. Tak se snažil, že jsem myslela, že mi promáčkne břicho, jak to úplně bolelo. Ještě, že jsem se byla před tím vyčůrat, po tomhle mačkání bych mu to tam pustila. Takže zase víme prdlačku. Asi si budeme muset počkat až do porodu. Manžel sice tvrdí, že tam tu frndičku viděl, ale já teda ne. Doktor říkal, že je všechno v pořádku jak má být, mimi podle těch mír hlavičky a všeho co měřil je to týden starší než mám napsáno v průkazce. Ale že to je všechno v normě. Tak jsem mu ke konci ještě říkala, jestli by se nemohl podívat na to pohlaví ještě jednou, tak se díval a říkal, že to fakt dobře nevidí. Ale dobře jsme viděli, jak na nás vyplazovalo jazyk, něco jako tůůdle chtěli byste mi vidět mezi nožky. To bylo fakt dobrý. Fotku nám udělal jednu, ale je to docela dobře vidět. Vidíš tam nosánek, pěkně srdíčko a nohy pořád skrčený, lumpík jeden nebo spíš lumpice.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 21:37
- Nahlásit
Martina)
krásný miminko
sem ráda že je všechno v pořádku ...a pokud zahlídl čárky tak by to mohla bejt holčička
gratuluju
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 21:40
- Nahlásit
sarax
díky, díky, jsem šťastná jak bleška.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 21:44
- Nahlásit
Martina
je mi to jasný
kdyže to bude??
musím zas něco vyfotit ale my máme bolavý očičko tak nebyla nálada
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 21:52
- Nahlásit
sarax
kdyže to bude??
Až 4.8. a jestli je mimi o něco větší tak možná i koncem července. Sice píšu až, ale jelikož nás čeká výměna oken, malování a malá přestavba našeho bytečku, tak myslím, že je to termín tak akorát.
Jo a v tom obchodě, jak jsem tu psala, že se chceme podívat na kočárky a sedačky, tak tam jsem se teda kochala.
A utvrdila jsem se, že se mi nejvíc líbí kočáry patron zephyr a ten breaker jak jsem sem házela ty odkazy.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 22:01
- Nahlásit
Martina
mno ono 4.8. je za rohem...
hod sem ještě odkaz
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 22:57
- Nahlásit
sarax
hod sem ještě odkaz
Myslíš na kočárky jo?
http://www.patron-bohemia.cz/baby/index.php?p=vyro bky&obj_kod=K1627Y32Y&l=cz
tady se mi líbí ten šedo oranžovej nebo modrej (no i když pro holku nevím nevím)
http://www.klokanek-online.cz/index.php?l=cz&p=13& r=0&ri=89
tady se mi líbí model 02 a 08.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 23:00
- Nahlásit
Martina
my máme podobnej tomu druhýmu odkazu..a pohoda
mě se líbí ta 02...i pro holku
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 23:03
- Nahlásit
sarax
mě se líbí ta 02
No vidíš, jak ses trefila, to je po dnešku můj favorit, když jsem si ty kočárky podrndala. Už se těšíííím až bude co drndat.
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 22 Bře 2007 23:11 - Změnil/a: sarax
- Nahlásit
Martina
Už se těšíííím až bude co drndat. ...
to bude hnedka
jen porodit a bude to
je fakt že tohle je boží relax..po těch pubertácích
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 07:03
- Nahlásit
Martina
Ahoj tak jsem na tebe mylsela a vidíš je všechno v pořádku, mimi je pěkné
sarax
víš že jsem čekala že mi to o těch policajtech napíšeš? asi mě nemáš moc ráda viď
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 07:29
- Nahlásit
Petra
mno jako mě spíš štve takový to jakože sou na nic...prostě kolik lidí zachránili to statisticky podchycený nemáš asi? a vůbec pokud to bereš osobně pak nediskutuj...prostě napíšu cosi na diskuzi a reakce sou tu samozřejmý..od toho diskuze..pokud to bereš osobně a na týhle straně se fakt nechci dohadovat o tom co se stalo...tady se budou řešit pozitivní věci...
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 07:34
- Nahlásit
sarax
asi si nečetla to co jsme psaly včera s brutem, no ni když něco napíšu tak ty se toho chytíš. Nic začnem psát pozitivní věci
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 07:35
- Nahlásit
sarax
Viktorka vypadá, že jsi na její vývin nezapomněla.
Kdy začnete plést copánek? Už k tomu zdárně spějete.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 07:36
- Nahlásit
sarax
máte krásné děťátko, a jak to vypadá s papáním
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 07:40
- Nahlásit
Petra
asi nečetla,páč když tu chatujete tak to moc nečtu
a papání nic mnoho...má 4560 g..pokud se to porovná s porodní váhou tak nic moc....
Lola1
na copánek se taaak těším....jen ti se bojím aby jí ty vlassy nevypadaly Michale sem je sundala asi ve 4 měsících s čepicí
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 07:52
- Nahlásit
sarax
papání nic mnoho, vypadá moooc spokojeně tak jí to stačí a co doktorka co na to ona?
Martínkovi tak vlásky vypadali ze dne na den, ale Viktorce určitě zůstanou a bude je mít do pasu, to bude dračice
|