| Autor |
Zpráva |
Martina
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 18:05
- Nahlásit
abby
pozor pozor, odříkaného chleba největší krajíc.
Moje kámoška měla dvě děti, hodně po sobě, pak do toho vlítla hned nějak po roce ani nevěděla jak, tak se rozhodovala jestli si to vůbec nechá. Když se s manželem dohodli, že když mají dvě, tak to třetí ještě zvládnou, tak přišla z ultrazvuku a bulela jak želva, že jsou tam dvě. Tak to potom chápu, že k dvouletýmu dítěti, hned dvě mimča, to musí být fakt záhul, ale začínat dvojčátkama, to musí být krásný. Je pravda, že když je to u sousedů, tak je to vždycky hezčí.
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 18:11
- Nahlásit
abby
to já právě, jo. U nás je jasné, že těhotní budeme jen jednou, tak proč toho nevyužít
Martina
Tys chtěla poradit ta jména? Já už to psala my máme jasno o budoucím chlapečkovi Ondřej, holčička po domluvě Barbora, ale mě osobně se líbí Marie
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 18:14
- Nahlásit
AOZ
Tys chtěla poradit ta jména?
Ne ne, já ne, myslím, že to chtěla Petra.
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 18:16
- Nahlásit
Martina
Tak nic tak jsem jí poradila u tebe
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 18:20
- Nahlásit
AOZ
To my se na jménech asi nedohodnem nikdy. Když jsme na to byli jenom s manželem sami, tak to ještě šlo, ale teď do toho kecají dcerušky, tak už jsme na to čtyří a to je vždycky dohadování. Puberťačka nosí ze školy samá moderní jména jako např. Kryštof, Jáchym, Jonáš, Tadeáš a nevím co všechno a z těchle jde do vrtule manžel, takže u nás musí být ta holka, protože, tam se možná shodneme.
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 18:26
- Nahlásit
Martina
No my jsme dohodnutý už asi 2 roky, jen na to mimčo musím čekat. Já když vybírat jména , tak to nesmí být žádná, která mám spojená s určitou osobou ve špatném. Ta tvá jsou dobrá na výslovnost, ta moje mají r.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 18:40
- Nahlásit
sarax
Okolo jedný by to šlo? Přesněji bych dala vědět v neděli, stále ještě nevím, v kolik a kam mám předat klíče
|
abby
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 18:45
- Nahlásit
AOZ
To jsem nějak přehlédla,ty můžeš být jen jednou těhotná?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 18:45
- Nahlásit
Martina
Tak to buď klidná...u nás se líbí dětem jména jako Sebastian, Marco atd. ..... jj, ti puberťáci
AOZ
abby
Mám spolužačku, která má stejně starou holku jako já. Pak čekala druhé o pár měsíců později než já kluka.....viděla jsem jí ve druhém měsíci a říkám:" Nemáš nějak velký břicho? Aby jsi neměla dvojčata......" ona se smála. Za pár dní mi volala, brečela do telefonu.....fakt čekala dvojčata ( má dva kluky)
Do dneška říká, že než mít jako druhý dvojčata, tak raději nic
No a bratránek vyženil kluka s holkou. Pak jeho manželka otěhotněla a........ mají dvojčata ( holčičky)
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 18:50
- Nahlásit
abby
Vzhledem k tomu, že jsme se "dohodli", že miminko bude až mi bude 30 let a k věku mého přítele, budoucího otce, to bude jen jednou. On by ani víc nezvládl (přítel) už teď je boj, dřív ani náhodou, samé rozumné důvody a tak.
brut
Ty s dvojčaty mají v rodině nějaké? Já totiž mám takový dojem, že šance na dvojčata je velká jenom když jsou v rodině nebo při umělém oplodnění. A to bychom zase nechtěli.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 18:53
- Nahlásit
AOZ
Kamarádky manžel má v rodině dvojčata...a ne jedny
Bratránek ani jeho manželka nemají žádná dvojčátka, ale ona brala dlouhodobě antikoncepci ( tbl.) a jak jí bylo řečeno.....u někoho se pak dvojčata objeví
|
abby
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 18:54
- Nahlásit
AOZ
A proč až ve 30,jestli se můžu zeptat?On je starší než ty?
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 18:54
- Nahlásit
brut
Kterou, chci taky dvojčata
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 18:55
- Nahlásit
AOZ
Znám několik párů, kterým se narodila dvojčátka, přitom v rodině je nikdy neměli ani nebyli na umělém. Takže bych řekla, že vždycky ta šance nějaká je. To víš, že při umělém je ta pravděpodobnost větší. A jelikož chcete jen jednou, tak bych vám ty dvojčata přála, jedno dítě je málo. Ale třeba i přítel otočí až uvidí to mimi.
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 19:01
- Nahlásit
abby
Je o 11 let starší. V mých 25 když hodiny tikaly, jsme dohodli, že počkáme do mých 30ti let, protože... Musíme nejdřív koupit byt, máme 1+1 od města, našetřit peníze na miminko. Celkově on trpí pocitem, že jeho život s narozením dítěte skončí, bude odsouzen do role živitele,který se nevyspí, protože dítě brečí. Budeme mít málo peněz, tak se budeme hádat. Nebude moct chodit na fotbal a s klukama na pivo, protože bude vozit kočárek. Dostal se do věku a stavu kdy je velmi pohodlný a navíc netrpí potřebou rozmnožovat se, protože jedno dítě už má. Podotýkám, že s ženou nebyl rok, když jsme se seznámili.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 19:09
- Nahlásit
AOZ
tak to teda nevím Holkám je 12
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 19:12
- Nahlásit
AOZ
To není tak hrozný věk, jsou starší tatínkové, ale tady jde asi o to pohodlí, že se mu do toho nechce. Musíš mu to vysvětlit:
že jeho život s narozením dítěte skončí
neskončí, omládne
který se nevyspí, protože dítě brečí.
vyspí, přetáhne peřinu přes hlavu, nebo jde do vedlejší místnosti
Budeme mít málo peněz, tak se budeme hádat
To my žijeme pořád z výplaty do výplaty a tak se těšíme na miminko, že šly teď všechny hádky stranou a řekla bych, že nás to mimi spíš tak sbližuje, že jsme jako bychom čekali první
Nebude moct chodit na fotbal a s klukama na pivo,
ale bude, může brát mimi s sebou, pivko si dá u hospody na zahrádce a nakonec bude rád, že s ním bude klouček na fotbal chodit.
A kdy že Ti bude těch třicet??
|
abby
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 19:19
- Nahlásit
AOZ
Tos nemusela podotýkat
Víš,já chtěla děti vždycky (já si odmalička plánovala,jak budu matkou) a nemohla bych být s člověkem,který by je nechtěl.To říkám naprosto vážně. Naštěstí mám vedle sebe přítele,který je vysloveně rodinný typ a děti chce strašně moc.Takže my bysme rádi měli alespoň tři
Ale chápu,že láska udělá svoje.Takže ti přeju,ať jsou to dvojčátka
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 19:22
- Nahlásit
Martina
V září mi bude 29, takže ještě rok a půl. Teď ale začal mluvit o tom, že né rodit ve 30, ale začít na mimču pracovat. Letos budeme kupovat byt tak uvidím, k tomu porod ve 30 ho budu muset dotlačit.
Jezdíme k jeho kamarádovi a ženě, ta má roční holčičku. Byli jsme i v porodnici, ze začátku si držel odstup, teď už na ní mluví, chová a tak, ale stále odolává. Protože vidí u toho svého kamaráda, jaké on má starosti, aby je uživil.a neustále mi to předhazuje
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 19:25
- Nahlásit
AOZ
Hlavně, aby chtěl až Ti bude těch třicet. Trošku se mi zdá, že je sobec (neber to nějak zle, jen z toho co píšeš), musí myslet taky na Tebe, že Ty po tom mimi toužíš a mimi prostě chceš. Nějak bych to neodkládala, ono to třeba nemusí jít pak ta rychle, jak si představujete.
|
Lexa
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 19:25
- Nahlásit
AOZ
Je o 11 let starší
dyt je to jeste dite
Jinak my jsme si nejak vsugerovali,ze budeme mit dvojcatka,pocitali jsme s tim,a tak na prvnim ultrazvuku,kdyz pan doktor rekl:a tady vidite srdicko,z manzela vypadlo :jak srdicko,to jako jenom jedno?Chudaka doktora malem kleplo
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 19:30
- Nahlásit
abby
Já jen tak pro pořádek, aby si někdo nemyslel nějaké nepřístojnosti
Já chci dítě taky celý život, není to tak že by vůbec nechtěl, ale né teď. Já mu částečně rozumím, důvody, které uvádí jsou rozumné. sám říká, že po mě nemůže chtít, abych neměla děti, ale kdybych měla nějaké z předchozího vztahu, tak by to bylo Ok, že on je plně spokojený jen se mnou. Trochu jako kdyby to dítě, bylo moje a on se jako tedy obětuje, doufám, že pak změkne.
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 19:34
- Nahlásit
Martina
je sobec, já to vím, je to dáno tím, že je jedináček a jeho skvělou výchovou. a taky je to znamením beran.To, že to nepůjde rychle v to on tajně doufá, ale to se plete
Lexa
Mě připadá, že rozum začal brát tak trochu před 2 lety a stále je ještě jak puberťák
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 19:35
- Nahlásit
AOZ
že to nepůjde rychle v to on tajně doufá, ale to se plete
|
Lexa
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 19:39
- Nahlásit
AOZ
Mě připadá, že rozum začal brát tak trochu před 2 lety a stále je ještě jak puberťák
si nedelej iluze,chlapi jdou z puberty rovnou do senility
|
abby
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 19:41
- Nahlásit
AOZ
S rozumnýma důvodama to chlapi umí
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 19:41
- Nahlásit
Lexa
to je možný, některé jeho projevy, které mylně zařazuji do pubertálních by mohli být začínající senilita
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 20:18
- Nahlásit
AOZ
To, že to nepůjde rychle v to on tajně doufá, ale to se plete
mno jasně že se plete...když to tiká je to fofr
Lexa
s tím přechodem souhlasím....myslím puberta-senilita
abby
rozumnejch důvodů mívají chlapi vždycky víc
brut
myslím že v jednu by to šlo pojedeme na oční tak na 11 a vyřvu si aby miminko vzali dřív...doufám
|
želva
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 20:18
- Nahlásit
sarax
dostalas email?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 23 Bře 2007 20:28
- Nahlásit