Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / saraxátko***
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 407 . 408 . >>
Autor Zpráva
abby
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 10:00
- Nahlásit

Petra

Já už to zažila asi před 2 lety.To jsme si s kolegou vytáhli křesílka k oknu,dali si dobré pitivo a pěkně jsme se jim smáli.Ale kolega tady už není a ten nový je jejich voličem,takže by se asi nesmál

Petra
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 10:05 - Změnil/a: Petra
- Nahlásit

abby
tak si dej dobré pitivo sama a kolega ať si trhne nohou

Lexa
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 10:13
- Nahlásit

Petra
ne ze bych chtela do toho rypat,ale kdyz ma nekdo jiny nazor nez ja,tak to jeste neznamena,ze je hloupej,ne

Petra
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 10:16
- Nahlásit

Lexa
Ahoj
jé zase slovíčaření, to víš že jsem to tak nemylsela že máme každý jiný názor. Radši to vymažu aby to moc neprovokovalo

Petra
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 10:25
- Nahlásit

Ještě holky prosím vás co to znamené 13+5 13 vím to jsou týdny těhotanství ale co znamená +5

Lola1
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 10:25
- Nahlásit

abby
Petra
socani - nejdřív jsem myslela že nějaký sociální případi
Taky mi svitlo, až při druhém přečtení první věty.
Jo s pitivem je to asi snesitelnější.

Lexa
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 10:26
- Nahlásit

Petra
co znamená +5
no dni prece

Petra
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 10:30
- Nahlásit

Lexa
no vidíš já si to taky myslela a teď mě opět kolegině vysvětlovala že jsou to taky nějaké týdny
takže když jsem ve středu měla 13+5 tak dneska to mám 13+7, nabo už 14

Lola1
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 10:30
- Nahlásit

Petra
jé zase slovíčaření
Spíš se občas pouštíš na tenkej led.

Petra
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 10:32
- Nahlásit

Lola1
já vím promiň už jsem prostě taková, mám tu hubu nevymáchanou

Lexa
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 10:43
- Nahlásit

teď mě opět kolegině vysvětlovala že jsou to taky nějaké týdny

Fakt premyslim,jake.Jako ze od prvniho pokusu o poceti nebo tak neco?

abby
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 10:46
- Nahlásit

Lexa
Petra

Já to sice nestihla přečíst před vymazáním,ale asi si dovedu domyslet

Těší mě jedna paní,která už tam od rána stojí s tranparentem.Sice na něm nejde nic přečíst,ale má moji podporu

sarax
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 10:47
- Nahlásit

Petra
dneska 14...já mám pocit někdy že nečteš nic a minulý těhotenství si prospalala
ale neuraž se...
abby
den bych měla zkaženej at by pode mnou brífingoval kdokoli z vládnoucích stran přemejšlím jestli opravdu snížej tu mateřskou co v lednu zvýšili...prej po 2 letech do práce nejsou jesle a asni školky a chůva přes agenturu v Práglu vyjde na 20000 měsíčně

Petra
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 10:47
- Nahlásit

Lexa
já neví vždycky jsem si mylsela že jsou to dny, ještě se jí zeptám jak to myslí
Fakt premyslim,jake.Jako ze od prvniho pokusu o poceti nebo tak neco? páne jo tak to nevím jak bych to počítala
ve středu měla 13+5 tak dneska to mám 13+7, nabo už 14

tak v kolikátém jsem týdnu

sarax
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 10:48
- Nahlásit

Lexa
ze od prvniho pokusu o poceti nebo tak neco?
ty to není špatný...já bych tam měla jen 2 ale někdo třeba 30?

abby
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 10:49
- Nahlásit

sarax

Abych byla upřímná,tak nechápu,jak to chtěj udělat.POdle nich si sama vybereš,jak dlouho budeš doma a podle toho dostaneš dávky.Takže si řekneš,že jen 2 roky a budeš ty 2 roky brát víc.Pak třeba zjistíš,že dítě do jestlí dát nemůžeš (třeba ze zdravotních důvodů) a budeš se chodit pást.Nebo budeš chtít být doma 4 roky a zjistíš,že bys do práce šla i dřív-doplatí ti někdo ten zbytek.atd.

Petra
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 10:52
- Nahlásit

sarax

dneska 14...já mám pocit někdy že nečteš nic a minulý těhotenství si prospalala
ale neuraž se...
taky mě to tak připadá, a neurazím se, 7let mě to jaksi nezajímalo a chtěla jsem slyšet od vás jestli si to mylslím správně a hlavně mě docela zviklala ta moje kolegině

Lola1
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 10:58
- Nahlásit

sarax
Práglu vyjde na 20000 měsíčně
asi půjdu dělat chůvu do Práglu, až budu v důchodu.

sarax
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 11:05
- Nahlásit

Petra
ale Lexa má skoro stejně starou holčičku já měla 12 let od posledního porodu a takový věci si fakt pamatuju.....
Lola1
u mě je obsazeno...sousedka nemůže najít práci a prej to vezme za 14 čistýho...ušetřím
abby
sem ten návrh četla a myslím že tohle neprojde,kvůli tomu že dopředu odhadnout jak který dítě může nastoupit do mateřiny nelze..já při porodu nevím jestli to bude OK..Michala mohla hnedka a Pepča šel na ten povinej rok před školou a půl odmarodil,neb měl špatnou imunitu....tudy cesta nevede...mateřskou at nechaj...at snížej porodný..to sem za..a přídavky??to by museli snížit životní minumum..to je zlevnit a to asi neee

Lola1
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 11:13
- Nahlásit

sarax
u mě je obsazeno
taky ještě nejsem v důchodu, si počkám na to 5.-6.dítě a dám ti třá slevu.

sarax
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 11:16
- Nahlásit

Lola1
na 5-6....jj to sedí.....já končím 3 nebo 4 uvidíme co půjde
abby
a ještě mě tak napadlo k tomu plánu mateřský...já si to napíšu na 2 roky,pak půjdu na pracák..s 2 letým děckem mě nevezmou když nebudu chtít...tak půl roku podpora a pak při evidenci mi stát bude muset něco nakulit takže si nepomůžou....

abby
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 11:16
- Nahlásit

sarax

Taky mi to příjde divný.Ale je fakt,že toho hodně lidí zneužívá a něco se s tím udělat musí.

sarax
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 11:48
- Nahlásit

abby
čeho zneužívá??mateřský???já myslím že 4 roky s dítětem je akorát....prostě to prospěje hlavně dětem...fakt nechápu o jakým zneužití je řeč...

abby
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 12:07
- Nahlásit

sarax

Já šla do školky ve dvou letech a nijak mě to nepoznamenalo.Pokud je možnost,tak nevím,proč by tam dítě od tří let nemohlo chodit.

Mě jde ale o jinou věc.Pracovala jsem na pracáku,takže vím,o čem mluvím.Je spousta matek,které můžou jít do práce,ale nejdou,protože se jim těch "pár stovek" navíc nevyplatí.To je věc,která se mi nelíbí.A věř,hodně z nich to nedělá z lásky k dítěti.

sarax
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 12:13
- Nahlásit

abby
hele já nevím já byla v půl roce v jeslích..ale tak mi pozbývá mysl mít děti..chvilku doma..šup do ústavu a večer k nim..on tě málokdo zaměstná na zkrácenej úvazek..a děti necháš do 5 ve školce??a postřehlas že je těchto zařízení nedostatek??a myslíš že ty matky sou špatný??že sou radši doma??s dětma??stejně je málokdo zaměstná..i v době kdy se na to nemají zaměstnavatelé ptát se ptají..a malý děti jsou handicap..to poznáša zas na druhou stranu kam řadíš ty matky který fakt chtěj o to dítě se starat?nemaj nárok??a ve 2 letech dneska neumístíš dítě nikam....a co sem postřehla tak i psychologové uvítali trend mateřský do 4 let...prostě do tý doby se dítě učí co potřebuje..na záchod a chodit a mluvit...pak to jde,když necháš 2 letý v ústavu...kde jich je hodně nebo chůvě ..kde máš jistotu že se tvůj poklad bude vyvíjet jak má???

sarax
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 12:14
- Nahlásit

abby
.A věř,hodně z nich to nedělá z lásky k dítěti.
tomu věřím ale kdo to určí??vždyt sou terénní pracovnice..tak si to skontroluju..třeba u nás pes hlídá dítě a matka píše na diskuzi

Lola1
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 12:25
- Nahlásit

abby
Musím souhlasit stopro se sarax. Samozřejmě, že existují matky, pro jejichž děti je štěstí, že můžou být ve školce, ale to jsou vyjímky. Jak jsem tě poznala, mohla jsi být klidné a hodné dítě, nakonec holky jsou vždycky šikovnější a je s nimi lepší pořízení. Ale můj hyperaktivní syn měl ve školce problémy (paní učitelky si s ním užily). Po nemoci ho vítaly slovy á už je tu zase naše zlobidlo, což nebylo asi taky pravé ořechové.
A to ani nemluvím o tom. co se týče nemocí, v kolektivu je to vždycky horší. No ale uvidíš sama, jak se rozhodneš, člověk si v různých situacích říká "já bych", ale až na věc dojde, je třeba situace jiná.

sarax
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 12:29
- Nahlásit

Lola1
mno mladej ve školce..byl týden a 14 dní doma..pak se zjistilo víc problémů..měla jsem péči o osobu blízkou a krávy na úřadě na mě koukali proč se jako s blbečkem babarám..prej ho dejte do speciálky a jděte makat...tak to ne..chodí do normální školy a je v poho..kdybych to udělala,tak bůhvíjak by na tom byl....
a s touto zkušeností si každý dítě vypiplám do těch aspon 4 let...

Martina
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 12:34
- Nahlásit

sarax
at snížej porodný..to sem za
Tak to prrrrrr... Jedině tak až porodím já. Takže klidně od září, jak plánuje Nečas ať si to sníží. Ale já objednala dvě okna a budu to platit z porodného. Takže ať to ti fanfuláci tam nahoře sníží a půjdu si stěžovat. ...... A třeba i na hlavní nádraží.

sarax
Člen
# Zasláno: 23 Bře 2007 12:36
- Nahlásit

Martina
mno ono než to projde
ale v globálu radší méně jednorázově a mateřskou at sakra nechaj....jenže tady je všechno na palici.)

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 407 . 408 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání